2011 Şubat Anneleri

aaa bende öğretmenim fizik benim branşım da gerçi 1 sene oldu nerdeyse evdeyim ama

hafu canım o marshmelowla yapmak bana daha maliyetli geldi bende düşünüyorum o kurabiyeleri ama hazır şeker hamuru alcam ben

canım bayıldımmm yaaa çok güzellerrrrr ellerine sağlıkkk.. çok tembel gördüm kendimi yaaa offffff :78:

tşekkür ederim canım sağol,bende can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım.abartıyorum bazen ne görsem yapasım geliyorçok açgözlü gördüm kendimi

kızlar bu arada ben interneti üst komşumla kullanıyodum kendisi yarın taşınacağaı için bi süre giremiycem hbriniz olsun doğumdan önce hbr veririm size

hafu canım o marshmelowla yapmak bana daha maliyetli geldi bende düşünüyorum o kurabiyeleri ama hazır şeker hamuru alcam ben

yok canım ya maliyeti çok düşük sadece marşmelow ve pudra şkeri başka bişi yok onlarda çok yapacaksan eğer en fazla 10 lira tutar.hazır şeker hamuru alabileceğin biryer varsa olur tabi ben burda bulamam die hiç aramadım bile,onun hamuru daha kıvamlı olur ve daha rahat yaparsın.ben gıda boyasını bile bulamam die hiç aramadım geçenlerde gittiğimiz marketten pamuk şekerciye sordum onunda elinde sadece kırmızı bvarmış 1 kaşık verdi sağolsun.yoksa mavi yapıcaktım.

Son düzenleme:
aaa bende öğretmenim fizik benim branşım da gerçi 1 sene oldu nerdeyse evdeyim ama

al benden de o kadar.sözde 37.haftaya kadar çalışacaktım ama evdeki hesap kızıma uymadı inanırmısın o kadar kopmuşum ki okuldan bugün karne verildiğini sabah haberlerinden duydum utandım öğretmenliğimden :78:kurban bayramından 1 hafta sonra heyet raporu verdi doktor.erken doğum tehlikem vardı.her hafta iğne oldum falan.şimdide kızım çıkmak bilmiyo yaaa sen de aynı durumdasın bildiğim kadarıyla dimi? buarada öğretmenler odası gibi oldu burası

sorma tatlım ya bende arada giriyodum sanada bakıyodum hep ama yoktun ii oldu görüşmemiz uzun zaman geçmişti
çok şükür paşa ii cnm gayet keyifli içerde sanırım oyanmadığı vakit yok desem inanırmısın:)
duruyağmurum nasıl ay hayırlısyla gelseler artık yaa bende doğurmak isityorum biizmkiler bizi bekletcek sanki aynı gün doğuma gidermişiz aramızda 1 günlük farklasağlıkla kolaycacık normla doğsunlar inş sezeyandan da korkuyorum normladen de ben ne korkağım yaa artık en hayırlısı neyse o olsun duam o yönde cnm

Son düzenleme:

bennde inş son iş günümü bitirdim.pazartesi rapor almayı düşünüyorum.yoruldum sankiim...

ayyy ne marifetlisinizzzzne güzeller ama yaaaaaaaaa.....

süperler yaaa....kıskanıyoreeeeeee

aminnn..inşallah bir avazdaaaa kurtuluruzz..bu cümleyide hiç sevmezdim amaaa...

bende bakınıyorum sana ama göremedim bayadır.. duruyağmur hanım iyi.. göğüs kafesime doğru debelenmekle meşgul... söyleniyorum çekil ordan diye ama.. dinlediği söylenemez valla allah varya doğurmak istemiyorum henüz.. haftasını tamamlasın öyle gelsin istiyorum.. sezeryandan korkuyorum ama normal doğumdan nedense korkmuyor gibiyim.. bide şimdi jel çıkmışya doktoruma onu sordum.. araştıracak bakalım belki kullanacak bana.. valla olur mu olurr.. aramızda 1 gün var .. denk gelebiliriz yani bencede allah hayırlısı neyse onu nasip etsin onu versin...

kızlar juliet kaçar yarın hatta artık bugün diyebilirim kızımı görücez inş belki de son kez olur bu kontrol.bidahakine varmadan doğururum belki hepinize ii gecelerrrr

sorma cnm ya kaburgalarımda ayaklarını oynatıyo ben gece kalktığımda nefes almakta zorlanıyorum zten iki adım yürüsem nefes nefeseyim iç organlarımda batma oluyo resmen :)ama hepsi onun yüzünden ya çok şükür bu duyguları yaşamak mükemmel bişimiş inş sağlıkla normal gelirler cnm

inşallah canım inşallahh.. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. face kullanıyormusun.. kullanıyorsan özelden bana at ekliyeyim seni..

paşamıda senide öpüyorum.. kızımla ben kaçar allah rahatlık versin.. görüşürüz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…