ara ara sancılarım oluyor canım, hemen ilaç alıyorum yarım saatte geçiyor. en son bu sabah gene sancılandım, yarın sabah kontrol var bakalım ne diyecek dr. gerçi artık 36.yı doldurduk çok korkmuyorum erken doğumdan, gelirse de şansımıza emrem annesine benzeyecek ben de 30haftalık doğmuşum o 3 haftadır iyi bile sabretti
bu arada canım yakında kontrole gittin mi? kaç kilo civarı bebişin? bizimkinin boyu uzuyor habire ama kilosu fazla değildi son kontrolde
ingilizce gibi kalmış aklımda ama evet zümreymişiz.doğru diyosun:) bende mate öğretmeniyim biliyomuydun bilmiyorum zümredaş sayılırız...
ben eski formumdan da güzel olmak istiyorum.Kocişi şimdiden uyarıyorum doğumdan sonra azıtcam diye içimde kalan ne varsa giycem çocuklu bi kadın olarak:)
canım dualarımız seninle olacak moralini yüksek tut ve kızına kavuştuğun anın tadını çıkarkızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
sağolun kızlar...bu gece kızımla tek bedende son gecemiz çok değişikk bi duyguuu.duygusala bağladımm
anladım canım.. çok şükür iyi dayandı.. atlattı sıkıntılı zamanı.. canım kontrollerim her hafta artık.. pazartesi gittim en son.. 2.700 dü.. boy söylemiyor benim doktor.. pazartesi tekrar gidicem.. her seferinde muayene ediyor.. sonra nst ye alıyor.. şimdilik bişi yok ama bakalım.. ben daha gelsin istemiyorum zaten.. haftasını tam doldursun istiyorum..sen ne zaman gittin en son.. ne kadardı ??
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
ayy ben de bayılıyorum o filme yaaa:)kızlar fox şeytan marka giyer i tavsiye ediyorumm..güzel filmmm
iveeeet ben de...gözün aydın tatlımmm...
valla hayallerimiz aynıı..biran önce doğum yapıp eski formuma dönmek istiyorummm
aynen ya,kocişe de diorum topuklularıma kavuşucm die,bozuluo o da .doğru diyosun:) bende mate öğretmeniyim biliyomuydun bilmiyorum zümredaş sayılırız...
ben eski formumdan da güzel olmak istiyorum.Kocişi şimdiden uyarıyorum doğumdan sonra azıtcam diye içimde kalan ne varsa giycem çocuklu bi kadın olarak:)
hadi hayırlı doğumlar cnm,allah ikinizi de sağ salim kurtarsınkızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
anladım canım.. çok şükür iyi dayandı.. atlattı sıkıntılı zamanı.. canım kontrollerim her hafta artık.. pazartesi gittim en son.. 2.700 dü.. boy söylemiyor benim doktor.. pazartesi tekrar gidicem.. her seferinde muayene ediyor.. sonra nst ye alıyor.. şimdilik bişi yok ama bakalım.. ben daha gelsin istemiyorum zaten.. haftasını tam doldursun istiyorum..sen ne zaman gittin en son.. ne kadardı ??
maşallah yağmuruma kibarcık
ingilizce gibi kalmış aklımda ama evet zümreymişiz.
ben de yaa...hyemen kilo verip çıtı pıtı giyinmeyi özledim
gecen hafta gitmiştim ama sadece sancıya baktı ntsde, bebeği ayın 11'de görmüştük o zaman 33+4tü galiba, 1950ydi canım. kuzenim de hamile onunla 3 gün var aramızda aynı zamanlarda kızı 2200dü. oyüzden sana da sorayım dedim
yok canım gelmedide nedense bugece bişi olcakmış gibi geliyor özelliklede suyum gelivercekmiş gibi sabahtan beri acaip bi bel ağrısı var uzanmaya çalışıyorum ama geçmiyor....hayırlısı artık...kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı artık bizlerin başına
nurcum suyun mu geldi?
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
hadi hayırlısı canım...inş sorunsuz bi şekilde minik meleğini kucağına alırsın...bende bazı nedenlerden dolayı sezeryan tercih etmeye çok meyilliyim ama bakalım hayırlısı ne olcak halim çok merak ediyorum inş hakkımızda hayırlısı olur...ama sen içini ferah tut...bol bol okusağol manikkcim inşş...pişman olmak istemiyorum verdiğim karardan hakkımızda hayırlısıı...
benim dün 3280 dianladım canım.. çok şükür iyi dayandı.. atlattı sıkıntılı zamanı.. canım kontrollerim her hafta artık.. pazartesi gittim en son.. 2.700 dü.. boy söylemiyor benim doktor.. pazartesi tekrar gidicem.. her seferinde muayene ediyor.. sonra nst ye alıyor.. şimdilik bişi yok ama bakalım.. ben daha gelsin istemiyorum zaten.. haftasını tam doldursun istiyorum..sen ne zaman gittin en son.. ne kadardı ??
çok büyük iyileşme yok ama azıcık hafifledi kortos diye ilaç verdi:) sağol canım.. nasıl oldun sen ?? iyi msin biraz daha ??
ingilizceci benim canım))
kızlarr çok fecii belim ağrıyorr
çok korkuyorumm ya doğum olursa bu gece
benim dün 3280 di
çok büyük iyileşme yok ama azıcık hafifledi kortos diye ilaç verdi
senin ing.olduğunu iyi biliyorum canım
canım benimm..heyecanla muhteşem sona yaklaşıyoruzzz..bu gece doğum olurda korkma bencee..mucizene kavuşacaksınnn:)))
kızlar ben bişi daha sorcammm sizeeefikrim geldi yineeee :26:
şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...
kızlar ben bişi daha sorcammm sizeeefikrim geldi yineeee :26:
şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?