canım kızım tahlılerı ıyı çıktı ya çok mutluyum....bende onu ızlıyorum...önce böyle pasaklı olurlar sonra bır anda çok güzel olurlar...kendımı düşünüym bazen şuandakı halım yarım ay gıbı..doğumdan sonra sıkı bır rejım yenı kıyafetler lazım....
gözün aydın tatlımmm...
valla hayallerimiz aynıı..biran önce doğum yapıp eski formuma dönmek istiyorummm
canım kızım tahlılerı ıyı çıktı ya çok mutluyum....bende onu ızlıyorum...önce böyle pasaklı olurlar sonra bır anda çok güzel olurlar...kendımı düşünüym bazen şuandakı halım yarım ay gıbı..doğumdan sonra sıkı bır rejım yenı kıyafetler lazım....
ya bendede ne şans yiyom içiyom bebişe gıtmıyo..kızımdada acayıp kılo aldım kızım 2.800 doğdu..şimdiki gebeliğimdede 36 hafta bıtmek uzere oğlum 2.500 olmuş..onlar için yıyom bana yarıyo anlamdımkı yaaa
ya bendede ne şans yiyom içiyom bebişe gıtmıyo..kızımdada acayıp kılo aldım kızım 2.800 doğdu..şimdiki gebeliğimdede 36 hafta bıtmek uzere oğlum 2.500 olmuş..onlar için yıyom bana yarıyo anlamdımkı yaaa
muz yemeni tavsiye ediyorumm...bebişe kilo yapıyomuşş:))[/Q
ona kılo aldırayım derken ben kabız olıyım dımı ,:) ya aslında sağlıklı olsunda kılolu olması önemlı değil ben beslerım onu...:)
ben çokkk seviyorumm..eşimde hamişş olduğum için bol bol alıyo..bebişim 2 hafta önce 2600 dü..haftasından 300g azla..ben kabızlık ihtimaliyle karşılaşmamak için elma da yiyomm:)))muzu da kestim çünkü çok iri olursa sezeryana girmekten korkuyorumm..
seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda..doğduktan sonra kilo aldırırz biz onlara
ben çokkk seviyorumm..eşimde hamişş olduğum için bol bol alıyo..bebişim 2 hafta önce 2600 dü..haftasından 300g azla..ben kabızlık ihtimaliyle karşılaşmamak için elma da yiyomm:)))muzu da kestim çünkü çok iri olursa sezeryana girmekten korkuyorumm..
seninde dediğin gibi sağlıklı olsunda..doğduktan sonra kilo aldırırz biz onlara
evet 3 doğsalar yeter hayırlısı bakalım hele bı doğsalar artık....son zamanlar geçmıyo sankı bekledıkçe geçmıyo...neyse ben kaçar canım sohbet için tşkler tavsiyen içinde...sana ve bebişine ıyı geceler.....
doğru diyosun:) bende mate öğretmeniyim biliyomuydun bilmiyorum zümredaş sayılırız...sağol caım benim ya..sanal ortam birde burda çoğu yazılan havada kalıyor ya
gözün aydın tatlımmm...
valla hayallerimiz aynıı..biran önce doğum yapıp eski formuma dönmek istiyorummm
slm kızlarr bende doğum yaptım 17 ocak sabahı saat 8:55 de minik prensesim dünyaya geldi 38+0 sezeryan 3240 gr.cnm kızım çok tatlı Rabbim sizleride sağlıkla kavuştursun bebeğinize anne olmak çok güzel bi duygu heleki o miis kokuları yokmu heran özlüyorum onu.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlı ömür versin...
allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
dualarımız seninle Tuğbacım, inşallah çok kolay bir doğum olur.
allah kurtarsın canım.. allah yar ve yardımcın olsun inşallahh.. dualarımız sizinle.. allaha emanet olun..
iyisin demi şenay ?? emre nasıl ?? bi yürek kaldırdı şuan sakin sanırım demi??
Tuğbacım hadi gözün aydın demek yarın kavuşuyorsun bebeciğine... Tercih senin tabi inş çok memnun kalacağın bi doğum geçirirsin.Merakla haberlerini bekleyeceğiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?