2011 Şubat Anneleri

gözün aydın tatlımmm...
valla hayallerimiz aynıı..biran önce doğum yapıp eski formuma dönmek istiyorummm

gözün aydın tatlımmm...
valla hayallerimiz aynıı..biran önce doğum yapıp eski formuma dönmek istiyorummm

ya bendede ne şans yiyom içiyom bebişe gıtmıyo..kızımdada acayıp kılo aldım kızım 2.800 doğdu..şimdiki gebeliğimdede 36 hafta bıtmek uzere oğlum 2.500 olmuş..onlar için yıyom bana yarıyo anlamdımkı yaaa

muz yemeni tavsiye ediyorumm...bebişe kilo yapıyomuşş:))

muz yemeni tavsiye ediyorumm...bebişe kilo yapıyomuşş:))

ona kılo aldırayım derken ben kabız olıyım dımı ,:) ya aslında sağlıklı olsunda kılolu olması önemlı değil ben beslerım onu...:)

Son düzenleme:

sağol caım benim ya..sanal ortam birde burda çoğu yazılan havada kalıyor ya
doğru diyosun:) bende mate öğretmeniyim biliyomuydun bilmiyorum zümredaş sayılırız...

gözün aydın tatlımmm...

ben eski formumdan da güzel olmak istiyorum.Kocişi şimdiden uyarıyorum doğumdan sonra azıtcam diye içimde kalan ne varsa giycem çocuklu bi kadın olarak:)

Son düzenleme:

allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza

kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

dualarımız seninle Tuğbacım, inşallah çok kolay bir doğum olur.

allah kurtarsın canım.. allah yar ve yardımcın olsun inşallahh.. dualarımız sizinle.. allaha emanet olun..

Allah yardımcın olsun inşallah canım hem sana hem bebeğine

Tuğbacım hadi gözün aydın demek yarın kavuşuyorsun bebeciğine... Tercih senin tabi inş çok memnun kalacağın bi doğum geçirirsin.Merakla haberlerini bekleyeceğiz...

iyisin demi şenay ?? emre nasıl ?? bi yürek kaldırdı şuan sakin sanırım demi??

ara ara sancılarım oluyor canım, hemen ilaç alıyorum yarım saatte geçiyor. en son bu sabah gene sancılandım, yarın sabah kontrol var bakalım ne diyecek dr. gerçi artık 36.yı doldurduk çok korkmuyorum erken doğumdan, gelirse de şansımıza emrem annesine benzeyecek ben de 30haftalık doğmuşum o 3 haftadır iyi bile sabretti

bu arada canım yakında kontrole gittin mi? kaç kilo civarı bebişin? bizimkinin boyu uzuyor habire ama kilosu fazla değildi son kontrolde

allah yardımcın olsun tatlımm..ne güzel yaa..bir gün ben de yazmak istiyorumm..doğum yaptım, yarın bebeğimi kucağıma alıcam diyeee...çok imreniyorum çokkkkkk

Tuğbacım hadi gözün aydın demek yarın kavuşuyorsun bebeciğine... Tercih senin tabi inş çok memnun kalacağın bi doğum geçirirsin.Merakla haberlerini bekleyeceğiz...

sağol manikkcim inşş...pişman olmak istemiyorum verdiğim karardan hakkımızda hayırlısıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…