2011 Şubat Anneleri

aklına pişmanlık falan getirme Tuğbacım, yasese de sezeryan olmuştu. bir kaç saat sonrasında konuştuk tel.de sesi çok iyiydi, epidural sezeryan olmuş çok iyiydi rahattı dedi.

ara ara sancılarım oluyor canım, hemen ilaç alıyorum yarım saatte geçiyor. en son bu sabah gene sancılandım, yarın sabah kontrol var bakalım ne diyecek dr. gerçi artık 36.yı doldurduk çok korkmuyorum erken doğumdan, gelirse de şansımıza emrem annesine benzeyecek ben de 30haftalık doğmuşum o 3 haftadır iyi bile sabretti:1::1::1::1:

bu arada canım yakında kontrole gittin mi? kaç kilo civarı bebişin? bizimkinin boyu uzuyor habire ama kilosu fazla değildi son kontrolde

anladım canım.. çok şükür iyi dayandı.. atlattı sıkıntılı zamanı.. canım kontrollerim her hafta artık.. pazartesi gittim en son.. 2.700 dü.. boy söylemiyor benim doktor.. pazartesi tekrar gidicem.. her seferinde muayene ediyor.. sonra nst ye alıyor.. şimdilik bişi yok ama bakalım.. ben daha gelsin istemiyorum zaten.. haftasını tam doldursun istiyorum..sen ne zaman gittin en son.. ne kadardı ??

doğru diyosun:) bende mate öğretmeniyim biliyomuydun bilmiyorum zümredaş sayılırız...

ben eski formumdan da güzel olmak istiyorum.Kocişi şimdiden uyarıyorum doğumdan sonra azıtcam diye içimde kalan ne varsa giycem çocuklu bi kadın olarak:)
ingilizce gibi kalmış aklımda ama evet zümreymişiz.
ben de yaa...hyemen kilo verip çıtı pıtı giyinmeyi özledim
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
canım dualarımız seninle olacak moralini yüksek tut ve kızına kavuştuğun anın tadını çıkar
sağolun kızlar...:emir_bebek:bu gece kızımla tek bedende son gecemiz çok değişikk bi duyguuu.duygusala bağladımm

olsun mis kokusunu duyacaksın

anladım canım.. çok şükür iyi dayandı.. atlattı sıkıntılı zamanı.. canım kontrollerim her hafta artık.. pazartesi gittim en son.. 2.700 dü.. boy söylemiyor benim doktor.. pazartesi tekrar gidicem.. her seferinde muayene ediyor.. sonra nst ye alıyor.. şimdilik bişi yok ama bakalım.. ben daha gelsin istemiyorum zaten.. haftasını tam doldursun istiyorum..sen ne zaman gittin en son.. ne kadardı ??

maşallah yağmuruma kibarcık:nazar:

kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

ayy ne heyecanlııı dediğin gibi tek bedende son gününüz..
Allah kurtarsın canım inşallah herşey çok güzel ve kolay olur..
Özel deilse normal doğuma müsaitken neden sezeryan istedin? senin için ve bebişin için Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. bizi habersiz bırakma.

Bu arada yeni bebişlerimiz gelmiş ebrarsenam ve mimix bebişleriniz hayırlı olsun.. :nazar:
Darısı başımıza.

kızlar fox şeytan marka giyer i tavsiye ediyorumm..güzel filmmm
ayy ben de bayılıyorum o filme yaaa:)

gözün aydın tatlımmm...
valla hayallerimiz aynıı..biran önce doğum yapıp eski formuma dönmek istiyorummm:21::21:
iveeeet ben de...:52:

doğru diyosun:) bende mate öğretmeniyim biliyomuydun bilmiyorum zümredaş sayılırız...

ben eski formumdan da güzel olmak istiyorum.Kocişi şimdiden uyarıyorum doğumdan sonra azıtcam diye içimde kalan ne varsa giycem çocuklu bi kadın olarak:)
aynen ya,kocişe de diorum topuklularıma kavuşucm die,bozuluo o da .
hamileliğimden pek memnundu:1:

hadi hayırlı doğumlar cnm,allah ikinizi de sağ salim kurtarsın

gecen hafta gitmiştim ama sadece sancıya baktı ntsde, bebeği ayın 11'de görmüştük o zaman 33+4tü galiba, 1950ydi canım. kuzenim de hamile onunla 3 gün var aramızda aynı zamanlarda kızı 2200dü. oyüzden sana da sorayım dedim

gecen hafta gitmiştim ama sadece sancıya baktı ntsde, bebeği ayın 11'de görmüştük o zaman 33+4tü galiba, 1950ydi canım. kuzenim de hamile onunla 3 gün var aramızda aynı zamanlarda kızı 2200dü. oyüzden sana da sorayım dedim

kiloyu takma kafana.. her bebeğin kemik yapısı, genetik yapısı farklılık gösterir canım.. bakalım yarın kaç kilo olmuş paşa.. doğsunlarda allahın izniyle biz kilo aldırırz onlara.. doktorum 3.500 falan doğar dedi.. ben normal ddoğum istediğim için yeter bize dedi.. sağlıklı olsunlarda..

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı artık bizlerin başına

nurcum suyun mu geldi?
yok canım gelmedide nedense bugece bişi olcakmış gibi geliyor özelliklede suyum gelivercekmiş gibi sabahtan beri acaip bi bel ağrısı var uzanmaya çalışıyorum ama geçmiyor....hayırlısı artık...

sağol manikkcim inşş...pişman olmak istemiyorum verdiğim karardan hakkımızda hayırlısıı...
hadi hayırlısı canım...inş sorunsuz bi şekilde minik meleğini kucağına alırsın...bende bazı nedenlerden dolayı sezeryan tercih etmeye çok meyilliyim ama bakalım hayırlısı ne olcak halim çok merak ediyorum inş hakkımızda hayırlısı olur...ama sen içini ferah tut...bol bol oku :16:

benim dün 3280 di:nazar:
:) sağol canım.. nasıl oldun sen ?? iyi msin biraz daha ??
çok büyük iyileşme yok ama azıcık hafifledi kortos diye ilaç verdi
ingilizceci benim canım;)))

senin ing.olduğunu iyi biliyorum canım

canım benimm..heyecanla muhteşem sona yaklaşıyoruzzz..bu gece doğum olurda korkma bencee..mucizene kavuşacaksınnn:)))

evet canım öyle ama çok değişik duygu hem olsun istiyorum hem korku bütün duyguları bir arada yaşıyorumm resmenn hayırlısı artık....
MELOCUM kafama takmayım diyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde olmuyor aklım sürekli orda ya olursa diye:9:hayırlısıyla gelsin kucağıma inşşşşşşş

kızlar ben bişi daha sorcammm sizeee :28: fikrim geldi yineeee :26:

şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...

Son düzenleme:

şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...

canım ben 150 tl ye aldım..kraft tı galiba..içinde yatağını vermiyorlar, zaten gerek te yokmuşş, yatağıda incecik bişey zaten ben baktım..60-100 arası değişiyo fiyatı yataklarında..
satıcı bana bebek battaniyesi serdiklerini yada hiçbirşeye gerek olmadığını söyledi..

ben uyku seti almıştım..onu serdim altına:)

kızlarr çok fecii belim ağrıyorr
çok korkuyorumm ya doğum olursa bu gece

Nurcum neden korkuyosun ki senin sezeryanmı olacaktı??? Ne güzel işte bebişin gelir vakitlice fenamı..

Canım ben kraft504 aldım gayet güzel ama büyükçe odadan odaya geçirmek zor yani eğer seyyar kullanıcam diyorsan daha darlarına bakmalaısın.

Back