2011 Şubat Anneleri

keçeyi tuhafiyeden alıyorum..ama açık pembe ve sarı olanlar keçe değil temizlik bezi...hahaaa daha ucuz yani:9:

ne güzel topikimiz öğretmen doluuuuu

Ne güzel topikimiz öğretmen doluuuuuu şubat topiki olduğu için olmasın sakın :52:
"BİRGÜN TÜM ÖĞRETMEN ÇOCUKLARI KOVA BURCU OLACAK" :9:

kesinlikle cnm ŞUBAT topiği olmasının çook büyük bi etkisi var :1: gerçi bnm plan tutmadı 37.haftaya kadar çalışamadığım için ama bakıcaz artık bi çaresine.yeter ki sağlıkla alalyım kızımı kucağıma :49:

süper olmuşlar cnm eline sağlık :nazar:

bak şimdi sen temizlik bezi diyince hatırladım ben de.ben de üniversitedyken derste kullanmak için el kuklası yapmıştım temizlik bezlerinden renk renk alıp :6: ama beşik süsü için yapmak hiç aklıma gelmemişti.ee ne demişler akıl akıldan üstündür :46:

kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın

ayy canım hadi hayırlısı hbr ver bizlere allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş

slm kızlar nasılsınız
ya öğlene kadar uyumama rağmen sanki günler geçmiyo

kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.şimdilik streç filme sardım şu küçük poşetlerden bulabilirsem alıp onlara geçirip kurdelayla bağlıyacağım ve hastane ziyaretine gelenlere(sadece bakmaya gelecek olan hemşireler var,başka kimsemiz yok:()vericem.

Eklentiler

• $100_5975.jpg
    $100_5975.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_5976.jpg
    $100_5976.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $100_5977.jpg
    $100_5977.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
canım benim doğumumun nasıl olacağı doğumdan sonra belli olacak galiba:60:şimdilik ters bi durum yok herşey normal anormal olan tek şey benim sezeryandanda normaldende çok korkuyor olmam(hamilelikten önce çok sıkıntım oldu da benim)....doktorum ısrarla normal doğum öneriyor sezeryan için gün falan vermiyor....ve bana çokk cesaret veriyor çok kolay bişeymiş gibi anlatıyor...annemde benim doğumlarım çok kolay oldu seninkide öyle olur diyo...ordanda alıyorum gazı...ama böle sancım falan oluncada çok tırsıyorum...tek temennim hastaneye gittiğimde çok açılmamm olmuş olsun hemencecik nasıl olduğunu anlamadan kızımı kucağıma almak....:32:hayırlısı inşş

Konuya orta yerinden dahil oluyorum, kusura bakmayım ama ne iyi bir doktorunuz varmış. Ben 36. haftayı bitirdim ve doktorum daha 34. haftadan beri sezeryan diyor. Şimdiki doktorların bu sezeryan merakı beni çileden çıkarıyor, insanlar diş çekmek için randevu verir gibi sezeryan tarihi belirliyorlar. Bu da gerçekten çok üzücü. Ve bu durum Türkiye'nin 3. sırada yer aldığı, sadece az gelişmiş ülkelerde bu sıklıkta görülüyor. Avrupa ve Amerika kıtasının tamamında sezeryan bir seçim değil zorunluluk durumunda başvurulacak bir yöntem. İnşallah siz de en kolay şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız, normal doğum hem sizin hem bebek için çok daha faydalı. İçinizi sıkmayın bence. Son zamanlarda sürekli duyuyorum: bir avazda biter inşallah :)

kesinlikle cnm ŞUBAT topiği olmasının çook büyük bi etkisi var :1: gerçi bnm plan tutmadı 37.haftaya kadar çalışamadığım için ama bakıcaz artık bi çaresine.yeter ki sağlıkla alalyım kızımı kucağıma :49:

süper olmuşlar cnm eline sağlık :nazar:

bak şimdi sen temizlik bezi diyince hatırladım ben de.ben de üniversitedyken derste kullanmak için el kuklası yapmıştım temizlik bezlerinden renk renk alıp :6: ama beşik süsü için yapmak hiç aklıma gelmemişti.ee ne demişler akıl akıldan üstündür :46:

*: Keçe'den Yapılmış Oyuncaklar
baksanıza ne güzel şeyleer var...yapabilsem keşke:6:

benim doktorda normalcii...adam bi türlü kabul etmicektii...bi aldı odaya bizi domuz deneylerinden bi girdi muhabbete sancının bile vücuduma faydası varmış ordan çıktı ama naafile benim kızz son dakka gölü çapraz duruş yaptığı için sezeryan olacazzzz.....

kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.şimdilik streç filme sardım şu küçük poşetlerden bulabilirsem alıp onlara geçirip kurdelayla bağlıyacağım ve hastane ziyaretine gelenlere(sadece bakmaya gelecek olan hemşireler var,başka kimsemiz yok:()vericem.

süpeer omuş valla...kaç günde bayatlıyoki bunlar

kızlar ben bişi daha sorcammm sizeee :28: fikrim geldi yineeee :26:

şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...

slm bende senin gibi bebeğime oda yaptım ayrıca park yatak ta aldım piercardinin park yatağını aldım içinide annem hazırladı yatağını falan mobilya beşiğe hazır aldım.

yaa ne marifetli anneler var yahuuu :6: hamuru anladım da şekil verme işini nasıl becerdin.hepsi çok muntazam olmuş evde yapılmış gibi diil de pastane işi gibi

ooopppppssss kısssslarrr ben de ingilizceciyimmmm....beni unutmayınnn.bu arada haftaya bu saatlerde allahım kısmet ederse kızım kucağımda olacakkkkk

ooo zümrelerim çokmuş burda :9: inşallah hayırlısıyla al kıznı kucağına cnm darısı başımaaa :69:

canım bayıldımmm yaaa çok güzellerrrrr :nazar::nazar:ellerine sağlıkkk.. çok tembel gördüm kendimi yaaa offffff :78:

çok şirin olmuşlar canım ellerine sağlık

süper olmuş ya nasıl yapıyosunuz anlamıyorum valla öffff sıkıldım kendimden

süpeer omuş valla...kaç günde bayatlıyoki bunlar

sağolun kızlar,manikçim yapımı uğraştırıcı gerçekten ben şu şeker hamurunu 2 gündür bekletiyordum istediğim gibi bir hamur olmadı sanırım yapmicam diyodum ama hamuru mikrodalgada defroz bölümünde yumuşattım biraz baktım ümit var hemen kurabiye yapımına koyuldum.ortaya böle bişi çıktı ama bitip ortaya hoş bişeyler çıkınca insan mutlu oluyor.
faygen,canım hiç bilmiyorum ama poşetledikten sonra sanırım uzun süre saklanabilir bişey sonuç olarak üstündeki o hamur sadece pudra şekeri ve marşmelowdan yapılıyor.

Back