evet canım süper oldu hem böyle daha şirin görünüyolar çok güzel olmuş ellerine sağlık keçeyi nerden alıyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel topikimiz öğretmen doluuuuu
Ne güzel topikimiz öğretmen doluuuuuu şubat topiki olduğu için olmasın sakın
"BİRGÜN TÜM ÖĞRETMEN ÇOCUKLARI KOVA BURCU OLACAK"![]()
kızlar yarın 7.30 da hastaneye yatıyorum 08.00 de sezeryana giricem.bugün sancılarım 70-90 arasıydı dr alttn muayene etti açılma falan yoktu ama.dr çok rahat normal doğum yapabilirsin dedii çatım müsaitmiş ama bazı nedenlerden dolayı sezeryan olucam kendi seçimimle...dualarınızı bekliyorum kızlarr...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın
slm kızlar
ben de varımmmm ben de ingilizceciyimmm![]()
canım benim doğumumun nasıl olacağı doğumdan sonra belli olacak galibaşimdilik ters bi durum yok herşey normal anormal olan tek şey benim sezeryandanda normaldende çok korkuyor olmam(hamilelikten önce çok sıkıntım oldu da benim)....doktorum ısrarla normal doğum öneriyor sezeryan için gün falan vermiyor....ve bana çokk cesaret veriyor çok kolay bişeymiş gibi anlatıyor...annemde benim doğumlarım çok kolay oldu seninkide öyle olur diyo...ordanda alıyorum gazı...ama böle sancım falan oluncada çok tırsıyorum...tek temennim hastaneye gittiğimde çok açılmamm olmuş olsun hemencecik nasıl olduğunu anlamadan kızımı kucağıma almak....
hayırlısı inşş
kesinlikle cnm ŞUBAT topiği olmasının çook büyük bi etkisi vargerçi bnm plan tutmadı 37.haftaya kadar çalışamadığım için ama bakıcaz artık bi çaresine.yeter ki sağlıkla alalyım kızımı kucağıma
süper olmuşlar cnm eline sağlık![]()
bak şimdi sen temizlik bezi diyince hatırladım ben de.ben de üniversitedyken derste kullanmak için el kuklası yapmıştım temizlik bezlerinden renk renk alıpama beşik süsü için yapmak hiç aklıma gelmemişti.ee ne demişler akıl akıldan üstündür
![]()
kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.
kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.şimdilik streç filme sardım şu küçük poşetlerden bulabilirsem alıp onlara geçirip kurdelayla bağlıyacağım ve hastane ziyaretine gelenlere(sadece bakmaya gelecek olan hemşireler var,başka kimsemiz yok)vericem.
kızlar ben bişi daha sorcammm sizeeefikrim geldi yineeee :26:
şimdi ben kızıma oda yaptım.. allahın izniyle orda yatacak sürekli.. ama anneme falan giderken götürmek için ve orda yatması için bi park yatak almaya karar verdim :93: biraz geç oldu ama verdim karar... hangi marka ve ne kadara aldınız ??? içinde yatağını veriyorlar mı?? yoksa onuda ayrı mı alıyoruz...
kızlar burcunun verdiği tarife göre yaptım bebek kurabiyelerimi bakın nasıl olmuş.şimdilik streç filme sardım şu küçük poşetlerden bulabilirsem alıp onlara geçirip kurdelayla bağlıyacağım ve hastane ziyaretine gelenlere(sadece bakmaya gelecek olan hemşireler var,başka kimsemiz yok)vericem.
ooopppppssss kısssslarrr ben de ingilizceciyimmmm....beni unutmayınnn.bu arada haftaya bu saatlerde allahım kısmet ederse kızım kucağımda olacakkkkk
çok şirin olmuşlar canım ellerine sağlık
süper olmuş ya nasıl yapıyosunuz anlamıyorum valla öffff sıkıldım kendimden
süpeer omuş valla...kaç günde bayatlıyoki bunlar