2011 Şubat Anneleri

öyle bişey oolursa bizi haberdar et canım

slm kızlar nasılsınız?bugün ara ara girip bişiler yazıp çıktım...ama kendimden hiç bahsetmedim....
dün gece kocacığımla güzell bi romantik komedi izledik 12 gibi uyumuşum gece kalkıp bi meyve yedim bi de wc ye kalktım sonra uyumuşumm çok şükür....sabahta 10:30 gibi kalktık...kahvaltı falan filan derken öğlen oldu zaten...
bugün akşam şehirdışından eşimin arkadaşı geliyor yarın işi varmış...ortalığı vs topladık...sonra kayınvalidem biraz hamurişi falan yaptı...öle işte
ya kızlarr bugün acaipp belim ağrıyor ve kasılmamm çok ama düzenli mi değil mi takip etmedim...açıkçası...bi de suyumuz gelirse hemen hastaneye mi gitmek lazım yoksa kasılmaların 5 dakkaya bire düşmesini mi beklemek lazım

selam kızlarrr
geçmişi okumadımm..neredeyse 60 sayfa birikmişşşş...baştan bi kaç sayfa okudumm..aklımda kalanlarr
yase doğum yapmışşş..hayırlı olsunnn
sürmelicim mert bebişe de çoooook geçmiş olsunnn

ben de günleri boşş boş geçiriyorumm..sıkıldım artıkk.bebeğim gelsee..1 ay kaldı:))

ayyyyy..nur kız kayınvaliden giderayak açılmaya başladı

sorunun cevabını da fatma ve burcu sanırım daha iyi bilir ya da doğum hikayelerine bakmak grek

cnm suyun gelrse direk hastaneye gtmek gerekiomş,hatta duş bile almayın diolar,bebeği koruyan zar açıldıı için enfeksiyon riski oluşuomş

inş canım sende hayırlısıyla al kuzucuğunu kucağına artık beklmek sıkıyo dimi

aaa bi bebiş daha gözün aydın canım

şubatın ilk bebeğini ben doğurcam canım içime doğuyorbak demişti dersiniz

aa olmazz ama ben topiğin ilk bebişini ben doğurcaktım valla elimden bütün birincilikleri aldınız :))

özel hastane canım ama üniversite hastanesi başkent üniversitesi. burda da bööle bi sistem var ece nöbete her hafta bi kadın doğumcu kalıyo yani gerekirse o haftanın kadın doğumcusuna tel açıp çağırıyolar acil durumlarda o nöbetçi dr giriyo doğumlara falan bide her doktorun ameliyat günü oluyo eğer o gün benim drumun ameliyat günü deilse drum rica ederim bende girerim dedi yani garip bi sistem anlıycağın ondan aniden doğurmak hiç istemiyorum

şubat annelri topiği var yasese kontrol ediyordu sevinç,ama doğum yaptı canım bu arlar bakamaz herhalde

saol canım istek gönderdim bakalım ne zaman bakip ekliyecek bu forumdan zor takip ediyorum bir saat girmesem sayfalar dolusu oluyor okuyamıyorum en azından ordan daha kolay olur takip etmesi herhalde hem bebişlerimizinde resimlerini görürüzzz inş.

şubat annelri topiği var yasese kontrol ediyordu sevinç,ama doğum yaptı canım bu arlar bakamaz herhalde

Ayy melocum face den fotolarına baktımda çok tatlısın ya burdan yazışırken hiç böyle birini hayal etmemiştim:) Yalnız tamda bir fen öğretmeni gibi duruyorsun.Süper çıkmış fotoların bayıldım...

sağol caım benim ya..sanal ortam birde burda çoğu yazılan havada kalıyor ya

kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı artık bizlerin başına

sorma canım bende şaşırdım

nurcum suyun mu geldi?

kızlar fox şeytan marka giyer i tavsiye ediyorumm..güzel filmmm

canım kızım tahlılerı ıyı çıktı ya çok mutluyum....bende onu ızlıyorum...önce böyle pasaklı olurlar sonra bır anda çok güzel olurlar...kendımı düşünüym bazen şuandakı halım yarım ay gıbı..doğumdan sonra sıkı bır rejım yenı kıyafetler lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…