2011 Şubat Anneleri

yarın son kontrolüme gidiyorum..içimde bir ses var bebeğimi daha erken kollarıma alcm:))) o nedenle yarın yola çıkmadan valizleri arabaya koyacam..şimdi de kol çantmı hazırlıyom..ay sanki doğuma gidiyorum yarın:)))) keşke öle olsa da kavuşsam kuzuma:)))
gidiyim son hazırlıkları yağpıyım..birazdan gelirim:)))
öptümmmmm

öyle bişey oolursa bizi haberdar et canım

slm kızlar nasılsınız?bugün ara ara girip bişiler yazıp çıktım...ama kendimden hiç bahsetmedim....
dün gece kocacığımla güzell bi romantik komedi izledik 12 gibi uyumuşum gece kalkıp bi meyve yedim bi de wc ye kalktım sonra uyumuşumm çok şükür....sabahta 10:30 gibi kalktık...kahvaltı falan filan derken öğlen oldu zaten...
bugün akşam şehirdışından eşimin arkadaşı geliyor yarın işi varmış...ortalığı vs topladık...sonra kayınvalidem biraz hamurişi falan yaptı...öle işte
ya kızlarr bugün acaipp belim ağrıyor ve kasılmamm çok ama düzenli mi değil mi takip etmedim...açıkçası...bi de suyumuz gelirse hemen hastaneye mi gitmek lazım yoksa kasılmaların 5 dakkaya bire düşmesini mi beklemek lazım

selam kızlarrr
geçmişi okumadımm..neredeyse 60 sayfa birikmişşşş...baştan bi kaç sayfa okudumm..aklımda kalanlarr
yase doğum yapmışşş..hayırlı olsunnn
sürmelicim mert bebişe de çoooook geçmiş olsunnn

ben de günleri boşş boş geçiriyorumm..sıkıldım artıkk.bebeğim gelsee..1 ay kaldı:))

slm kızlar nasılsınız?bugün ara ara girip bişiler yazıp çıktım...ama kendimden hiç bahsetmedim....
dün gece kocacığımla güzell bi romantik komedi izledik 12 gibi uyumuşum gece kalkıp bi meyve yedim bi de wc ye kalktım sonra uyumuşumm çok şükür....sabahta 10:30 gibi kalktık...kahvaltı falan filan derken öğlen oldu zaten...
bugün akşam şehirdışından eşimin arkadaşı geliyor yarın işi varmış...ortalığı vs topladık...sonra kayınvalidem biraz hamurişi falan yaptı...öle işte
ya kızlarr bugün acaipp belim ağrıyor ve kasılmamm çok ama düzenli mi değil mi takip etmedim...açıkçası...bi de suyumuz gelirse hemen hastaneye mi gitmek lazım yoksa kasılmaların 5 dakkaya bire düşmesini mi beklemek lazım

ayyyyy..nur kız kayınvaliden giderayak açılmaya başladı:52:

sorunun cevabını da fatma ve burcu sanırım daha iyi bilir ya da doğum hikayelerine bakmak grek

:29:
cnm suyun gelrse direk hastaneye gtmek gerekiomş,hatta duş bile almayın diolar,bebeği koruyan zar açıldıı için enfeksiyon riski oluşuomş

allah analı babalı büyütsün canım,geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun bendede 1 tane var ama hamilelikten beri hiç sıkıntı yaratmadı,daha önce çok sıkıntı çektim kanamalı oluyordu benimki.zeytin yağını bende duymuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum,içersen belki zorlama olmadığı için yanmada geçer.

AMİNNN....teşekkür ederim canım

teşekkür ederim nurcuğum,hepimiz yavrularımız ve eşlerimizle nice uzun ömürler geçirelim inş.

canım hadi iyi haberi almışsın gözün aydın:46:bu arada benim sancılar hala devam ediyor galiba bende doğurdum doğuacam haberimi almanız yakındır gibi geliyor,ara ara çok düzenli sancılarım sonra geöçiyor eşim normal artık doğum çok yakın diyor bu arada karnımın üst tarafı boşaldı iyice sanki bacak aramda bir top var 3 gündür hareketlerim dönmelerim daha kısıtlı.

gözdeciğim bu arada gözün aydın diğer kardeşinde yanında olacak benim annemde hafta başı gelcek sanırım,sata göre senin sezeryan olacağın gün benim normal doğum tarihim bakalım belki oğlum tam o gün gelirse aynı gün alırız belki kucağımıza yavrularımızı.

bu arada mimix arkadaşımızda doğum yapmış allah bebeğine uzun ömürler versin gözün aydın canım.kızlar kk ya özel facebook sayfasımı var.siz birbirinizi nasıl eklediniz.eğer varsa bende katılmak istiyorum.

inş canım sende hayırlısıyla al kuzucuğunu kucağına artık beklmek sıkıyo dimi

slm kızlarr bende doğum yaptım 17 ocak sabahı saat 8:55 de minik prensesim dünyaya geldi 38+0 sezeryan 3240 gr.cnm kızım çok tatlı Rabbim sizleride sağlıkla kavuştursun bebeğinize anne olmak çok güzel bi duygu heleki o miis kokuları yokmu heran özlüyorum onu.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlı ömür versin...:emir_bebek:

aaa bi bebiş daha gözün aydın canım

şubatın ilk bebeğini ben doğurcam canım içime doğuyor:27::27:bak demişti dersiniz:1:

aa olmazz ama ben topiğin ilk bebişini ben doğurcaktım valla elimden bütün birincilikleri aldınız :))

canım benim normal görünüyor herşey...doktorumda ısrarla normal doğumu bekleyelim diyor...ben korkuyorum ama bakalım artık hayırlısı....canım sen özel hastaneye gitmiyormuydun...kendi doktorunun olması gerekmez mi?ya bende annemler burdayken olsun istiyorum kayınvalidemle doğum beni zorlar:60:

gözün aydın canım....maşallah minişlerr arka arkaya gelmeye başladı...

özel hastane canım ama üniversite hastanesi başkent üniversitesi. burda da bööle bi sistem var ece nöbete her hafta bi kadın doğumcu kalıyo yani gerekirse o haftanın kadın doğumcusuna tel açıp çağırıyolar acil durumlarda o nöbetçi dr giriyo doğumlara falan bide her doktorun ameliyat günü oluyo eğer o gün benim drumun ameliyat günü deilse drum rica ederim bende girerim dedi yani garip bi sistem anlıycağın ondan aniden doğurmak hiç istemiyorum

şubat annelri topiği var yasese kontrol ediyordu sevinç,ama doğum yaptı canım bu arlar bakamaz herhalde

saol canım istek gönderdim bakalım ne zaman bakip ekliyecek bu forumdan zor takip ediyorum bir saat girmesem sayfalar dolusu oluyor okuyamıyorum :1: en azından ordan daha kolay olur takip etmesi herhalde hem bebişlerimizinde resimlerini görürüzzz inş.:66:

şubat annelri topiği var yasese kontrol ediyordu sevinç,ama doğum yaptı canım bu arlar bakamaz herhalde

Ayy melocum face den fotolarına baktımda çok tatlısın ya burdan yazışırken hiç böyle birini hayal etmemiştim:) Yalnız tamda bir fen öğretmeni gibi duruyorsun.Süper çıkmış fotoların bayıldım...

Ayy melocum face den fotolarına baktımda çok tatlısın ya burdan yazışırken hiç böyle birini hayal etmemiştim:) Yalnız tamda bir fen öğretmeni gibi duruyorsun.Süper çıkmış fotoların bayıldım...

:38:sağol caım benim ya..sanal ortam birde burda çoğu yazılan havada kalıyor ya:68:

kizlaaaaaaar dogum yaptim diger topice yazdim, simdi kaciyorum öptük kizimla sizi:69:

slm kızlarr bende doğum yaptım 17 ocak sabahı saat 8:55 de minik prensesim dünyaya geldi 38+0 sezeryan 3240 gr.cnm kızım çok tatlı Rabbim sizleride sağlıkla kavuştursun bebeğinize anne olmak çok güzel bi duygu heleki o miis kokuları yokmu heran özlüyorum onu.Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlı ömür versin...:emir_bebek:

kızlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün darısı artık bizlerin başına

sorma canım bende şaşırdım:33:

nurcum suyun mu geldi?

kızlar fox şeytan marka giyer i tavsiye ediyorumm..güzel filmmm

canım kızım tahlılerı ıyı çıktı ya çok mutluyum....bende onu ızlıyorum...önce böyle pasaklı olurlar sonra bır anda çok güzel olurlar...kendımı düşünüym bazen şuandakı halım yarım ay gıbı..doğumdan sonra sıkı bır rejım yenı kıyafetler lazım....

Back