2011 Şubat Anneleri

hanımlar nerdesınız sesınız çıkmıyo..bebişler nasıl benım canım çok sıkkın kız kardeşim sedef hastasıymış sabahtandır mahvoldum...üzüntüdenmıdır bılmıyorum kanamam oldu bıraz üzüntüden sanırım onu bıle umursamadım...:2::2::2:

canım yapma allah esirgesin birşey olur kanama üzüntüdendir büyük olasılık Allah dermansız dert vermesin çaresi olan bir hastalık çok şükür insanların başında ne hastalıklar ne dertler var bebişini düşün sen Allah şifa versin kardeşinede inşallahh..

Canım geçmiş olsun kardeşinin hastalığı genelde sıkıntıdan olur çok mu sıkıntısı vardı yoksa birden bire sebepsiz mi orataya çıktı... Üzülme canım ne demek kanamam geldi umursamadım olurmu öyle şey...Haftan ileriyse belki nişan olabilir ama haftan geriyse mutlaka doktoruna haber ver bence....

Kızlar ben geldim nasılsınız?

faceden okudum sürmeli mert bebek sagsalim atlatır inşallah. Yalnız benim anlamadıgım anne karnında tespit edilmemiş miydi daha önce?

melocum süsler çok güzel.

yaseseden haber var mı?Onu da faceden okudum :)

Biz iyiyiz kızımla. Uykusuzluk dışında bir sorunumuz yok gibi ama oglum çok kıskanıyor. gerçi ben dogumdan 2 gün sonra gelen gidenden ilgilenemedim. her gelen de annenin yanına gitme diyordu, bebegi rahatsız etme çocuk yanıma gelmez olmuştu. 2 gün sürekli agladım. Kaan'ımın yüzünü göremedim diye

biraz da lohusa psikolojisi sanırım Neyseki bizbize kalınca geçti.Şimdi iyiyiz. ama sürekli bu bebek neden geldi. neden bizim bebegimiz oldu. Bu nerden geldi, keşke gelmeseydi ben onu sevmedim diyor

Amin canim Allah razi olsun insallah bu gunlerde geçer.
kizima çok ihtiyacim var dogsaydi annesine moral olurdu babasina kavusana kadar

maşallah annesi oğluşuna en yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz inşallahh..resminizi bekliyoruz..

Allah dermansiz dert vermesin canim sedef hastaligina cagre var..

insallah canim.. hayirhamileyken goremediler

Hoşgeldin Gözdecim... Bizim öğretmen arkadaşlardada ikinci bebekte hep oldu böyle sorunlar oluyo mutlaka napıcaksın zamanla alışıcak elbet oda. Resmen üstüne kuma gelmiş gibi oluyor düşünsene:) Dikişlermi ödem yapmış yoksa içten mi?

Son düzenleme:

cnm bnm ya kıyamam kıyamam oğluna kıskanmaya başlamış anırım şimdidenn yasese doğum yaptı bebekte ikiside sağlıklıı

İnşallah melocum. alışana adar bizi sinir harbi bekliyor sanırım

Sürmeli canım saglık olsun. Dualarımız Mert bebekle...

Manikkkkk :) sen bana hep başka isimlerle hitap ediyorsun. kızacagım artık bak
Bir süre bekleyecegiz sanırım. Dikişler ödem yapmış. bir de sag taraftan da fıtık ameliyatı oldum ya genel cerrah biraz daha açmış orayı. Sanırım ondan ödem yapmış.

Ben kaçayım kızım kaka yapıyor. :) altını degiştireyim. İy geceler herkese.

Ay evet ya bende hamileliğin yan etkisi olarak bunama başladı sanırım kız avlla vur kafama kafama

ayyy kıyamam ben ona yaa yavrum benim kuma geldi tabi üstüne olacak o kadar ama pek içerlemiş alışır annesi sonra bir sever ki kardeşini nasıll abi oldu artık kızını öp kokla bizim için..

Sürmeli canım çok üzme kendini, kızının sana ihtiyacı var. mert bebek ilk ameliyatı atlattığı gibi bunu da atlatacak eminim. olumlu şeyler düşünelim, o hayatın çok başında ve çok güçlüdür eminim. sımsıkı tutunup bütün sorunları aşacak.

sevimcim maşallah oğluşuna, hemen forma girmeye başladı) önce gram gram artsın diye bekliyorduk, şimdi sen zayıflatmaya çalışıyorsun. yakında evine kavuşacak güzel bebeğin böyle giderse

evridiki hoşgeldin canım, kaan alışır zamanla. kardeşini kıskanmayan çocuk yok sen hiç üzme tatlı canını

bu arada kızlar sezeryan olanların çoğuna 14 şubat vermiş doktorlar, galiba 15 şubatta çok az kişi kalacak forumda

bugün çatı muanemizi olduk kurtulduk biraz kasınca acıda fazla oldu yarım santim bir santm açıklığımız varmış kızımıda gördüm uyuyordu meleğim 3400 olmuşuz ultrasona göre haftaya çarşamba doğum görünüyor tekrar bekliyorum o zaman gel ntsde bakalım biraz daha oyalanacağa benziyor bu kız dedi doktorumuz az kaldı heyecan sardı sona doğru ilerliyoruz kızımla allahın izniyle:92:

gözün aydın canım kızını görmüşsün bu perşembede benim kontrolüm var çatı muayenesi yapacak acımaz inşallahh çok korkmuyorum gerçi ne hikmetse bugünlerde hiçbirşeyden korkmuyorum doğumdan falanda superwoman oldum ben görcem ikigün sonra anyayı konyayı o zaman iner kuyruğum aşağıya

Cnm bebişinin iyi olmasına sevindim, ne zaman çıkacakmış küvezden bunun hakkında birşey söyledimi doktorunuz? sen nasılsın dikişlerin nasıl?
Cnm Allah çözümsüz dert vermesin, üzülme lütfen, benimde abimde var , sıkıntılı dönemlerde ortaya çıkıyormuş sedef, ona sorarım rahatlatan bişey varsa yazarım sana, ama üzülme lütfen biraz genetik bunlar sıkıntıdan sendede çıkmassın
Cnm hoşgeldin dikişlerin ödem yapmış geçmiş olsun, bende tembihliyim öyle demesinler, çok üzülüyorum zaten ya kağanım kıskanırsa diye... bebişte iyiymiş çok sevindim

Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim umarım herkes iyidir,sanırım bu gün doğum yapan iki arkadaşımız vardı iyilerdir umarım geçmiş olsun ikisinede,allah bizede zamanı gelince yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inş.galiba benim doğum çok yakın artık içimden bi ses 3,4 güne doğuracan diyor bu gün hatta doğuruyorum sandımbir kasık bir bel ağrısı bide 5 dk ya indi sancılarım yaklaşık yarım saat böle devam etti sonra geçti allahtan az daha sürse hastaneye gidiyorduk hala kasılmam var ama düzensiz allahtan.sanırım bu gün pek oturmadım ondan oldu,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığıma çok güzel bir sofra hazırladım o bir restorandan yer ayırtmıştı ama ben hem artık dışarda rahat edip oturamadığımdan hemde kocama kendi ellerimle bir sofra hazırlamak istediğimden iptal ettirdim yemeği,bugün her akşamki gibi mutfak masasında değilde hiç kullanmadığımız misafirler için olan(boşu boşuna alınmış olan)salon masamızda yedikve tabi mum ışığındaeşim bana gelirken koca bi demek mis kokulu çiçek getirmiş ve birde atasaydan bir bileklik almış tabi çok mutlu oldum kendinede benim adıma 2 tane ayakkabı almış sağolsunben çıkıp bişey alamamıştım o benim yerime düşünmüş kendinisonra oturup bi güzel yemeğimizi yedik afiyetle tabi yemek sonunda soluk alıp vermekte baya bi zorlanıyorduk.eşim biraz hareket olsun die misket havası açtı dermişimtabiki ilk dans müziğimizi açtı pcden sonra ormantik ormantik dans ettik çok güzeldi.en son olarakta mumlarımızı üfleyip pastamızı kestik ve bir günde böyle geçti gitti darısı inş bebeğimizle beraber nice yıllaraeşimi ve bebeğimi çok seviyorum iyiki valar allah mutluluğumuzu(hiçkimsenin mutluluğunu)bozmasın

insaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…