Hiyyyyeeeeeeeyyytttt açılın bi normal doğumcu daha geldi kızlar yaaa düşünmeyin diyorum size böyle şeyleri düşünürseniz herşeyin zorluğu var Rabbim ne demiş ben kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemem demekki bizim taşıyabileceğimiz bi yük bu altından kalkarız evelallah... Sıkmayın canınızı olduda bitti maşallah olucak tamammı....
öyle tabiki sağlıklı sağ sağlim olsun yeterki.herşey onlar için zaten
4 boyutluya girmeyi düşünüyormuşsun sende.nereye gideceksiniz
biz geçen hafta lina ya sorduk.150 lira dediler.bizim hastanede var ama daha kurulmamıştıı.bu cumartesi gidelim diyoruz ama haftayada kontrolüm var belki ozamana kadar bizim yerdede kullanıma geçer diye karar veremiyorum.
bide bebek dönerse falan yine görebilirmiyizki diyede merak ediyorum
yürrrü beee
naber sekerım doguramadın mı sen hala yaaaa, benımkı askere gidicek :)
Valla bende sizin forumları takip ediyorum özelliklede foto forumunuzu:) hakikaten kocaman oldu senin oğlan benim ki daha yerinden çıkamadı şaka bi yan artık zmanıdır hep 38. hafta bitecek öyle gelecek soğuk günlere kalacak bebişim diyodum öylede olacak galia.Bu kadar durdu bari şubat başı doğsun tam kova olsun benimki...BU ara ağrılarım cayip arttı ama bence eli kulağında ...
kızlar lohusa yatağının hazırlığı ile ilgili bilginiz var mı ?? yani kimisi diyor ki hiç kullanılmamış yeni ve temiz çarşaf yastık kılıfı yorgan vss. kullanmak gerekiyor... kimisi şatafatlı süslü püslü olması gerek... bilen varsa aydınlatabilir mi beni
AYNI GÜN doğurabiliriz o güne kadar bebişim normal gelirsekızlar doktorum 14 şubata randevü verdi.sezaryan olacak
aynen ya...bazıları öyle oluyorBenim kayınvalidem de 6 tane doğum yapmış ve hep evde doğurmuş... o kadar kolay anlatıyor ki.Sanki afedersin tuvalete gidip büyük abdestini yapmış gibi
Ama işte herkesin doğumu aynı olmuyor.
sağol canımMelocum herşeyiniz harika şekerler ve sepete bayıldım hayırlı olsun
lütfen gayecim kötü düşünme çok kolay olcak görceksin diceksin ne kolay oldu die
süpersin manik yaa hadi kim tutar bizi bi sancı gelcek gitcez doğurcaz gelcez
kızlar birşey sorcam cevaplarsanız sevinirim adetime 4-5 gün var hcg değerim 20.8 çıktı hamilemiyim sizce LÜTFEN CVP VERİN
Ay ne güzel olurdu yaa hiç gün sevmeyen ben şu hamileliğimde gün gün gezer oldum pastalar börekler uçuşuyor gözlerimin önünde...Zaten geçen kısır dedin yüreğimi dağladın
Sürmeli çok üzüldüm arka arkaya geldi herşey resmen off canım benim Allah şifasını versin inş.
Meılocum bebişini görmüşsün hadi gözün aydın diyelim...Demek çok yemem dedi doktor haa valla aralık annelerini okuyorumda çocukta gaz yapıyo diye hiç bişey yiyemiyo gariplerim biz emzirirken kesin bi 20 kilo veririz ye güzelim ye takma sen doktoru....
Kzılar lohusa yatağı nedir ya ben normal kendi yatağımda kendi nevresimlerimle yatacağım işte ben yatak odama kimseyi sokmam ki lohusa yatağı yapayım. Gelenleri salonda ağırlıycam hee ben yatarken yani kalkamıycak durumdayken gelen olursada ne bebişi ne beni göremez.Ona göre gelsinler artık...
Ben de daha önce sormuştum bu konuyu konuşmuştuk burda :) Ben saten ve güpürlü pike nevresim takımı aldım şık bişey taşlı kurdaleli üzeri güpür hoş bişey. Ama herkese göre değişir tabi aslında güzel bir nevresim takımı daha mantıklıydı sürekli kullanılırdı ama ben sırf eşimin ailesi gelicek diye yalan yok onlara inat aldım yani
AYNI GÜN doğurabiliriz o güne kadar bebişim normal gelirse
aynen ya...bazıları öyle oluyor
sağol canım
amin canım
ay kızlar ya doğum konusu benim kabusum şuanda...dün gece uyuyamadım resmen...ben çok korkuyorum normaldende sezeryandanda...benim hamilelikten önce bazı sıkıntılarım olmuştu o yüzden şimdi muayene bile benim içinn çokk büyük bir olay...
ama benim doktorum bana çok cesaret veriyor...sıkıntılarımı biliyor ama sonuna kadar normal için bekliycez diyor...bugün hatta inşş hastaneye geldiğinde çokk açılman olur hemencecikk normal doğuma alırım diyor...ama normal doğuma alırım baktım sen benimle uyumlu gitmezsen terslik olursa o zaman alırım sezeryana diyor...bakalım nasıl olcak...
birde benim annem çok destek oluyo bana...doğumlarımızın annelerimizin doğumuna benzeme ihtimali çok yüksekmiş....annemin doğumları çok kolay olmuşş....erkek kardeşim 4buçuk kilo doğmuş olmasına rağmen...
sezeyanı epidural yapıyormuş benim doktorum ama ben onların konuşmalarını duymaktan çok korkuyorum...kestik biçtik dikiyoruz falan diye konuşurlarsa aralarındaa ben nolurum bilmiyorum....
eğer doğumlarımız annelerimizinkine benzerse ben hapı yuttum demektir,annem sadece 1 tane abimde rahat doğum yapmış,hele beni doğururken ölüyomuş az kalsın kordonuma dolanmışım ben,diğerlerindede çok zor olmuş doğumu
kızlar yaa siz tv de ne izliyonuz? eşim nöbetci bu gece sıkıldım otur otur ağrı girdi uzanayım biraz ama tv de bişi bulamadım:44:
geçmiş olsun cnmAaaa propcum burda nasılsın canım ben hala doğurmadım bugün 38. haftamız bitti bakalım yarın nts ye giricem yine sancı çıkıcakmı acaba? Bu arada hafiften hasta oldumm sanırım burunlarım tıkalı ee zaten bebiş sağolun akciğerime bile baskı yapıyo her daim nefes nefeseyim
Hadi gözün aydın cnm tarih kesinleşmişkızlar doktorum 14 şubata randevü verdi.sezaryan olacak
Cnm özeniyosan al bence süslü bişey ama çok ta gerek yok gibi geldi banakızlar mevlütten bahsetmişsiniz. bebeği duası okunurken hocaya veriyorlarmış. o zaman kullanmak için özel bir battaniye ya da örtü gibi bir şey varmış. yani şöyle süslü fistolu alt açma gibi birşey.
bebişi onun üstünde yatırıp hocanın kucağına veriyorlarmış.
biliyorum çok karışık anlattım ama anlayan vardır eminim.
o süslü örtüden nerden bulucaz?
Ayy çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün sarısı başımıza inşkızzzlllaarrrrrrrrrrrr sevinçle görüştüm şimdiii yani yasese ileeesesi çok iyi geliyor maşallahhh... tabii berilinde herşey yolunda sağlıkları iyi.. beril ağladığı için detaylı konuşamadık.. emzirmeye çalışıyordu.. sonra konuşuruz dedik. kapattık... haberiniz olsunn allhım nazardan saklasın...
Cnm sudan başka şeyler nfeksiyona nede olabiliyo diye biliyorum dr una sormuşmuydun bunu?enfeksiyon yapmasın doğum öncesi...Ay kızlar ya baktım şimdi internetten acayip bi soru sormuşum sanırım ben değilim zorlanmadan çatlamış olabilir sadece benim sanırsam ama tabi belli de olmaz doğumdada olabiliyomuş hiç olmasa bile bu arada bişey paylaşayım ben vajen çevresine kayısı çekirdeği yağı sürüyorum 1 haftadır ara ara. Deriyi besleyip nemlendirdiğini duymuştum doğumda oluşabilecek çatlama ve yarıklar için gerçi her türlü kesi yapıyolar sanırım ama belki iyileşme sürecini hızlandırır aklınızda olsun...
Cnm kimisi yatak bile yapmıyo, sen neye özeniyosan öyle yap, bana sorarsan istiyosan şöyle süslü püslü bi yatak çok hş olurkızlar lohusa yatağının hazırlığı ile ilgili bilginiz var mı ?? yani kimisi diyor ki hiç kullanılmamış yeni ve temiz çarşaf yastık kılıfı yorgan vss. kullanmak gerekiyor... kimisi şatafatlı süslü püslü olması gerek... bilen varsa aydınlatabilir mi beni
Cnm hadi hyırlısı olsun inş bekler bebişBen de bana çok var diyordum. ama bugün çatı muayenesi oldum, açıklığa da baktı doktor, kasılmalarım artık ntsde çıkmıyor ama 2cm açılma var dedi. ama başı daha kanala girmemiş. benim kızım şubatın sonunu beklemeyecek, bir hafta 10 gün daha tutalım da içimiz rahat olsun dedi.bir ay var derken ha gayret sıkı tutalım kaçmasın oldu :)
Aaa süpermiş :) nice senelere şimdiden, o zaman girip yazamayabilirim:)burcu bu arada mertin doğum tarihi süper 02.02.2011bizim nikah tarimiz de aynı tabi 2009 olanından hatta eşim sezeryan olursa 2 şubatı isteyelim diyodu.ama sonra hiç başbaşa romantik bi şekilde kutlayamıycaz,hep kızımızın doğum günü olacak kaynayacak arada yıldönümü dedi romantik kocam bnm kısmet bakalım...
Cnm hepsi çok güzel
kızlarr benim canım sürekli tatlı bişiler istiyo sürekli aburcubur alıp yiyorumsağlıksız olduğu içinde pişmanlık duyuyorum :26: evde yapınca eşim kızıyo bana aldırdığın kilolar yetmiyo mu die bende mecbur kaçamak yapıyom
sizde de oluyo mu?
Benim annem de sezeryan yapmış biri olmasına rağmen normal doğurayım diye dualar ediyor.
evet 4 cm açılma gerekiyor ama ben zaten normal doğumun sancı kısmından korkmuyorum ki canım.
Taş düşürmekten bi tık daha fazla bir sancıymış ben 2 kez taş düşürdüm sanırım o ağrıyı da çekerim...
Benim normal doğumda korktuğum şey epizyotomi yani kesi olayı... doktor kesi atarken yada kendiliğinden yırtılma olursa ben o acıyı kaldıramam ve bayılırım... doğum da yarıda kalır!! bebekte sıkışır diye korkuyorum...
görmedim canım daha önce konuşulanları.. güle güle kullan canım.. iyi günlerde..
melocum sen neden 14 şubat ?? kendin mi istedin.. şubat sonunda gelecek bizimkiler sata göre.. seninlede aramızda 1 gün var sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?