2011 Şubat Anneleri

Aaaa propcum burda nasılsın canım ben hala doğurmadım bugün 38. haftamız bitti bakalım yarın nts ye giricem yine sancı çıkıcakmı acaba? Bu arada hafiften hasta oldumm sanırım burunlarım tıkalı ee zaten bebiş sağolun akciğerime bile baskı yapıyo her daim nefes nefeseyim

yürrrü beee
naber sekerım doguramadın mı sen hala yaaaa, benımkı askere gidicek :)

Sen bu hafta şu hafta diyene kadar Mete gelicek canlı canlı görücen en sonunda :))) Şaka biyana güzel bir anı oluyo canım bende bir kez girdim ama gerçekten çok farklı. Hem resimlerini ,hareketlerini cd yaptı doktor verdi anı olarak kalıcak ilerde kendi bile izler düşünsene. Ben hergün bikere açıp bakıyorum

yürrrü beee
naber sekerım doguramadın mı sen hala yaaaa, benımkı askere gidicek :)

Valla bende sizin forumları takip ediyorum özelliklede foto forumunuzu:) hakikaten kocaman oldu senin oğlan benim ki daha yerinden çıkamadı şaka bi yan artık zmanıdır hep 38. hafta bitecek öyle gelecek soğuk günlere kalacak bebişim diyodum öylede olacak galia.Bu kadar durdu bari şubat başı doğsun tam kova olsun benimki...BU ara ağrılarım cayip arttı ama bence eli kulağında ...

yururken bacaklarının arasında doluluk hıssedıo musun, benımkı kanala gırdıgınde ole hıssetmıstım

Son düzenleme:
lütfen gayecim kötü düşünme çok kolay olcak görceksin diceksin ne kolay oldu die

süpersin manik yaa hadi kim tutar bizi bi sancı gelcek gitcez doğurcaz gelcez

Ben de daha önce sormuştum bu konuyu konuşmuştuk burda :) Ben saten ve güpürlü pike nevresim takımı aldım şık bişey taşlı kurdaleli üzeri güpür hoş bişey. Ama herkese göre değişir tabi aslında güzel bir nevresim takımı daha mantıklıydı sürekli kullanılırdı ama ben sırf eşimin ailesi gelicek diye yalan yok onlara inat aldım yani

kızlar doktorum 14 şubata randevü verdi.sezaryan olacak
AYNI GÜN doğurabiliriz o güne kadar bebişim normal gelirse
Benim kayınvalidem de 6 tane doğum yapmış ve hep evde doğurmuş... o kadar kolay anlatıyor ki.Sanki afedersin tuvalete gidip büyük abdestini yapmış gibi
Ama işte herkesin doğumu aynı olmuyor.
aynen ya...bazıları öyle oluyor
Melocum herşeyiniz harika şekerler ve sepete bayıldım hayırlı olsun
sağol canım
lütfen gayecim kötü düşünme çok kolay olcak görceksin diceksin ne kolay oldu die

süpersin manik yaa hadi kim tutar bizi bi sancı gelcek gitcez doğurcaz gelcez

amin canım

ay kızlar ya doğum konusu benim kabusum şuanda...dün gece uyuyamadım resmen...ben çok korkuyorum normaldende sezeryandanda...benim hamilelikten önce bazı sıkıntılarım olmuştu o yüzden şimdi muayene bile benim içinn çokk büyük bir olay...
ama benim doktorum bana çok cesaret veriyor...sıkıntılarımı biliyor ama sonuna kadar normal için bekliycez diyor...bugün hatta inşş hastaneye geldiğinde çokk açılman olur hemencecikk normal doğuma alırım diyor...ama normal doğuma alırım baktım sen benimle uyumlu gitmezsen terslik olursa o zaman alırım sezeryana diyor...bakalım nasıl olcak...
birde benim annem çok destek oluyo bana...doğumlarımızın annelerimizin doğumuna benzeme ihtimali çok yüksekmiş....annemin doğumları çok kolay olmuşş....erkek kardeşim 4buçuk kilo doğmuş olmasına rağmen...
sezeyanı epidural yapıyormuş benim doktorum ama ben onların konuşmalarını duymaktan çok korkuyorum...kestik biçtik dikiyoruz falan diye konuşurlarsa aralarındaa ben nolurum bilmiyorum....

kızlar birşey sorcam cevaplarsanız sevinirim adetime 4-5 gün var hcg değerim 20.8 çıktı hamilemiyim sizce LÜTFEN CVP VERİN

HCG değeri 5 in üstünde çıktığında hamile olma ihtimalin çok yüksek ama tabi daha çok erken canım. 20 li değerler çok düşük kesin gebe demek için sabret biraz daha bence.

ayy canım çok özür dilerim ben ööle sinir olunca unuttum hamilleliği falan :))

az öncede bizde aynı muhabbet oldu ben ööle yatak odama sokamam kimseyi dedim kaynanama hem burda hiç akrabamız yok gelecek olanlar genelde eşimin iş arkadaşları olcak onlarıda yatak odama sokcak diilim yani inş yatmam gerekmez ama hastane zaten 2 gece tutuyomuş ondan sonrada gelen olursa yanlarında otururum kızımıda gün içinde odasında yatırmayı düşünüyorum onu görmeyede onun odasına girerler diye düşündüm

görmedim canım daha önce konuşulanları.. güle güle kullan canım.. iyi günlerde..

AYNI GÜN doğurabiliriz o güne kadar bebişim normal gelirse

aynen ya...bazıları öyle oluyor

sağol canım

amin canım

melocum sen neden 14 şubat ?? kendin mi istedin.. şubat sonunda gelecek bizimkiler sata göre.. seninlede aramızda 1 gün var sanırım..

seninle uyum içerisinde olacak doktorun kestik şimdi dikiyoruz diye kendi aralarında konuşacaklarını sanmam,hangi doktor öyle bi muhabbet yaparki hastasının yanında,kaldıki sen uyumuyosun uyanıksın,bence korkma ve düşünme bunları,bide zaten normal doğum esnasında sorun olursa bütün doktorlar hemen sazeryene alıyo

eğer doğumlarımız annelerimizinkine benzerse ben hapı yuttum demektir,annem sadece 1 tane abimde rahat doğum yapmış,hele beni doğururken ölüyomuş az kalsın kordonuma dolanmışım ben,diğerlerindede çok zor olmuş doğumu

valla benim annemde zor doğum yapmış ama ben düşünmüyorum benimki kolay olcak inş

kızlar yaa siz tv de ne izliyonuz? eşim nöbetci bu gece sıkıldım otur otur ağrı girdi uzanayım biraz ama tv de bişi bulamadım :44:

geçmiş olsun cnm
kızlar doktorum 14 şubata randevü verdi.sezaryan olacak
Hadi gözün aydın cnm tarih kesinleşmiş
Cnm özeniyosan al bence süslü bişey ama çok ta gerek yok gibi geldi bana
Ayy çok sevindim, Allah analı babalı büyütsün sarısı başımıza inş
Cnm sudan başka şeyler nfeksiyona nede olabiliyo diye biliyorum dr una sormuşmuydun bunu?enfeksiyon yapmasın doğum öncesi...
Cnm kimisi yatak bile yapmıyo, sen neye özeniyosan öyle yap, bana sorarsan istiyosan şöyle süslü püslü bi yatak çok hş olur
Cnm hadi hyırlısı olsun inş bekler bebiş
Aaa süpermiş :) nice senelere şimdiden, o zaman girip yazamayabilirim:)
CANIM ben de o yazıyı göstermiştim baş ağrısı çok önemliymiş

KIZLAR KIZ KARDEŞİM HERŞEYİMİZİ ALIP GÖNDERMİŞ BAKIN

Cnm hepsi çok güzel

Bende yiyiyorum cnm başından beri hiç kasmadım kendimi yemicem diye

canım yeniğ doğum yapan arkşımla konuştum bu kesi olayını..annesi yanındymış o kestiler diktiler dedi..arkşıma hissettin mi dedim..doğum sancısı herşeyi bastırdığı için birşy hissetmedim dedi..ne yaptılar bilmiyorum dedi..

canım şöyle oldu bebek ters ya ...o haftaya kadar dönmezse daha da dönmez dedi doktor o nedenle ,o tarihte sezeryan yaparız dedi 39 hafta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…