• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim umarım herkes iyidir,sanırım bu gün doğum yapan iki arkadaşımız vardı iyilerdir umarım geçmiş olsun ikisinede,allah bizede zamanı gelince yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inş.galiba benim doğum çok yakın artık içimden bi ses 3,4 güne doğuracan diyor bu gün hatta doğuruyorum sandım:1:bir kasık bir bel ağrısı bide 5 dk ya indi sancılarım yaklaşık yarım saat böle devam etti sonra geçti allahtan az daha sürse hastaneye gidiyorduk hala kasılmam var ama düzensiz allahtan.sanırım bu gün pek oturmadım ondan oldu,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığıma çok güzel bir sofra hazırladım o bir restorandan yer ayırtmıştı ama ben hem artık dışarda rahat edip oturamadığımdan hemde kocama kendi ellerimle bir sofra hazırlamak istediğimden iptal ettirdim yemeği,bugün her akşamki gibi mutfak masasında değilde hiç kullanmadığımız misafirler için olan:37:(boşu boşuna alınmış olan)salon masamızda yedik:56:ve tabi mum ışığında:27:eşim bana gelirken koca bi demek mis kokulu çiçek getirmiş :71:ve birde atasaydan bir bileklik almış tabi çok mutlu oldum kendinede benim adıma 2 tane ayakkabı almış sağolsun:1:ben çıkıp bişey alamamıştım o benim yerime düşünmüş kendini:27:sonra oturup bi güzel yemeğimizi yedik afiyetle tabi yemek sonunda soluk alıp vermekte baya bi zorlanıyorduk.eşim biraz hareket olsun die misket havası açtı dermişim:60:tabiki ilk dans müziğimizi açtı pcden sonra ormantik ormantik dans ettik çok güzeldi.en son olarakta mumlarımızı üfleyip pastamızı kestik ve bir günde böyle geçti gitti darısı inş bebeğimizle beraber nice yıllara:66:eşimi ve bebeğimi çok seviyorum iyiki valar allah mutluluğumuzu(hiçkimsenin mutluluğunu)bozmasın:16:

Süper olmuş cnm harika bir gün geçirmişsiniz, bende önümüzdeki yıldönümünü muhtemelen istediğim gibi kutlayamayacağımızı düşünmeye başladım şimdi, iki çocukla... Allah sağlık hoşluk versin herşeyin bir çağresi bulunur elbet,
Sancıların yoklamaya başlamış gözün aydın, benimde arada yokluyor tam düzenli geliyo "acaba?" derken kesiliyor,
Rabbim bir yastıkt kocatsın inş hep mutlu olun:71:

sağol burcu gerçekten çok güzel bir gündü,allah herkezin mutluluğunu daim etsin inş.canım sizinkide farklı olur ama seneye iki oğluşunla kutlarsınız.

sürmeli sanırım mert bebekle ilgili bir sıkıntı var canım ben geçmişi pek okuyamadım bu gün konuyu bilmiyorum ama allaha dua ediyorum inş biran önce sağlığına kavuşur bebeğiniz.

kızlar hadi herkeze iyi geceler ben bi ıcak bir duş alıp uzanıcam malum bugün yoruldum şimdi yine kasılmaya başladım hadi kendinize iyi bkın görüşürüz.

iyi akşamlar kızlar geçmişi okumadan bi slm vereyim dedim umarım herkes iyidir,sanırım bu gün doğum yapan iki arkadaşımız vardı iyilerdir umarım geçmiş olsun ikisinede,allah bizede zamanı gelince yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inş.galiba benim doğum çok yakın artık içimden bi ses 3,4 güne doğuracan diyor bu gün hatta doğuruyorum sandım:1:bir kasık bir bel ağrısı bide 5 dk ya indi sancılarım yaklaşık yarım saat böle devam etti sonra geçti allahtan az daha sürse hastaneye gidiyorduk hala kasılmam var ama düzensiz allahtan.sanırım bu gün pek oturmadım ondan oldu,bu gün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığıma çok güzel bir sofra hazırladım o bir restorandan yer ayırtmıştı ama ben hem artık dışarda rahat edip oturamadığımdan hemde kocama kendi ellerimle bir sofra hazırlamak istediğimden iptal ettirdim yemeği,bugün her akşamki gibi mutfak masasında değilde hiç kullanmadığımız misafirler için olan:37:(boşu boşuna alınmış olan)salon masamızda yedik:56:ve tabi mum ışığında:27:eşim bana gelirken koca bi demek mis kokulu çiçek getirmiş :71:ve birde atasaydan bir bileklik almış tabi çok mutlu oldum kendinede benim adıma 2 tane ayakkabı almış sağolsun:1:ben çıkıp bişey alamamıştım o benim yerime düşünmüş kendini:27:sonra oturup bi güzel yemeğimizi yedik afiyetle tabi yemek sonunda soluk alıp vermekte baya bi zorlanıyorduk.eşim biraz hareket olsun die misket havası açtı dermişim:60:tabiki ilk dans müziğimizi açtı pcden sonra ormantik ormantik dans ettik çok güzeldi.en son olarakta mumlarımızı üfleyip pastamızı kestik ve bir günde böyle geçti gitti darısı inş bebeğimizle beraber nice yıllara:66:eşimi ve bebeğimi çok seviyorum iyiki valar allah mutluluğumuzu(hiçkimsenin mutluluğunu)bozmasın:16:

maşallahhh canım Allah mutluluğunuzu bozmasın evladınızla birlikte kat kat artırsın inşallahhh darısıda bize olsunnn :66:

canım ne güzel bir günmüş sizin için.bütün günleriniz böyle olsun.mutluluğunuzu hiçbişey bozmasın

slm kızlar valla ancak bana sıra geldi 4. kişi oldum artık bilgisayar sırasında
kızllaarrr az önce diğer kardeşim aradı anacığımın içi rahat etmemiş çarşamba günü uçakla geliyo kardeşim pazar döncek ama olsun en azından doğumda yanımızda olcak o kardeşim hemşirelik son sınıf öğrencisi annem sürekli onun hastanesine yatıyodu hem annem hem ben o annemin yanındayken daha rahat oluyoduk malum sağlıkçı olunca ama bööle kısa süreliğine gelcek işte ayy çok mutlu oldum :))

kızlar uzun bir zamandır yokum okullar tatil ediliyor artık rahat bir nefes alabirim .bu arada benim günüm doldu cumartesi veya pazar doğum yaparmışım doktorum öyle dedi .beklemedeyiz bakalım .

maşallahhh canım Allah mutluluğunuzu bozmasın evladınızla birlikte kat kat artırsın inşallahhh darısıda bize olsunnn :66:

canım ne güzel bir günmüş sizin için.bütün günleriniz böyle olsun.mutluluğunuzu hiçbişey bozmasın

kızlar biz uyuyamadık yine geldik.çok uykusuzum aslında ama uyuyamıyrum

teşekkür ederim kızlar allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın,en güzel günler bizim olsun.

kızlar biz uyuyamadık yine geldik.çok uykusuzum aslında ama uyuyamıyrum

teşekkür ederim kızlar allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın,en güzel günler bizim olsun.

nice nice senelere inşallahhh.güzel güzel kutlamışsınız ne güzellll.Allah bozmasınn

bende nöbetteyim canım gel yamacıma:37:

akşam markete gittik alışverişe sonra onları yerleştir derken bişi yapmadım sözde ama nasıl yorulmuşum kendimi yatağa attım azcık dinleneyim diye uyumuşummm tabi uyuyunca gece uykusuda bitti gittii

amma çabuk yoruluyorum yaa bende anlamadımm

nice nice senelere inşallahhh.güzel güzel kutlamışsınız ne güzellll.Allah bozmasınn

bende nöbetteyim canım gel yamacıma:37:

akşam markete gittik alışverişe sonra onları yerleştir derken bişi yapmadım sözde ama nasıl yorulmuşum kendimi yatağa attım azcık dinleneyim diye uyumuşummm tabi uyuyunca gece uykusuda bitti gittii

amma çabuk yoruluyorum yaa bende anlamadımm
allahallah çok ilginç niye yoruluyorsun ki acaba kız yoksa hamile olmayasın:1::27:teşekkür ederim canım amin allah sizinkinide daim kılsın şimdi düğün fotolarınıza baktım hepsi birbiinden güzel caım eşinlede çok yakışıyorsunuz allah sizide bir ömür boyu ayırmasın mete bebeğinizide biran önce sağlıkla kucağınıza alın inş.valla nöbet parası isticem site yönetiminden,bıktım artık uyumak istiyorum:25:

allahallah çok ilginç niye yoruluyorsun ki acaba kız yoksa hamile olmayasın:1::27:teşekkür ederim canım amin allah sizinkinide daim kılsın şimdi düğün fotolarınıza baktım hepsi birbiinden güzel caım eşinlede çok yakışıyorsunuz allah sizide bir ömür boyu ayırmasın mete bebeğinizide biran önce sağlıkla kucağınıza alın inş.valla nöbet parası isticem site yönetiminden,bıktım artık uyumak istiyorum:25:

aaa olabilirmikiii karnım biraz şiş ben gaz sanıyodum ama :1::37:

teşekkür ederim canım amin cümlemizinn

uyumayayım yatıp dinleneyim diyorum hem bu aarada uykum gelir diyorm ama nerdeeeee inadına heryerime ağrılar giriyoo

benimde dünden beri kasılmalarım var ara ara düzenli oluyor ama geçiyor yakında doğuracam hissediyorum:60:bu arada sata göre benim doğum haftaya perşembe benim bebeiş gününde doğarsa gözdeyle aynıgün doğurcaz.

ümraniye ve civarında... doğum yapan ve düşünen arkadaşlarım varmı... ne olur bilginiz varsa özelden msj atabilirmisiniz..son anda hastane değiştirme olayım çıktı ve büyük sıkıntıdayım...hastane ve doktor ismi annecikler..

benimde dünden beri kasılmalarım var ara ara düzenli oluyor ama geçiyor yakında doğuracam hissediyorum:60:bu arada sata göre benim doğum haftaya perşembe benim bebeiş gününde doğarsa gözdeyle aynıgün doğurcaz.

bir kaç güne haberini alırmıyızkii..valla benimde içimde bi his var ben daha doğuramayacak gibiyim :37: zaten daha erken ama ne bilim bi doğuraydım diyorum yaaaa

hayırlısı Allahtan bişi kalmadı zaten

burcuuu kız sesin çıkmıyo geçmişten mesajmı topluyosun
naptın makarna yaptınmı

bir kaç güne haberini alırmıyızkii..valla benimde içimde bi his var ben daha doğuramayacak gibiyim :37: zaten daha erken ama ne bilim bi doğuraydım diyorum yaaaa

naptın makarna yaptınmı

olabilir zaten rahim ağzında yumuşama varmış 1 cm açılmış bakalım hayırlısı.valla son zamnlar çok zor geçiyo cidden şu 1 ay 1 yıl gibi geldi banada.

Son düzenleme:

naptın makarna yaptınmı

Cnm iyi geceler, bi cö deyip kaçıcam , feci uykum geldi :) bugün sabahtan annem yemek yapmış makarna yarına artık :)
Kızlar ben yatıyorum sabah kağanı dr a göstericem 9da, öksürüğü geçmedi, hadi Allah rahatlık versin sizedeeee:71:

günaydınnn günaydıınnn

bu sabah açılışı ben yapıyorum

gece hiiççç uyumadımmm.bildiğiniz uyumadım yani.sabaha kadar oturdum.hatta oturduk.oğlumda hiç uyumadı kıpır kıpır kıpırdandı.ama sabah 6ya doğru duruldu sanırım şimdi uyudu.sesi çıkmıyor

ve bende farkettimki o uyusun diye kıpırdamıyorum bile.sabah babamızada elletmedim uyandırma sabaha kadar oda benle uyumadı diye..:16:

şimdi bişiler yedim acıkmışım.valla uyurum Allah bilir şimdi artık 1 demi kalkarım 2demi kalkarım Allah bilir.düzen denge allak bullak oldu.

günaydın kıslaar...içim açıldı valla okuyunca...ne güzel olmuş..maşşallah allah mutluluğunuzu daim etsin:nazar: en kötü gününüz böle olsun...bizde her sene güzel güzel kutlardık yıldönümüzü..ama bu sene sanırsam kutlayamıyacakmışız....eşimin 1 günlük görevi varmış 14 şubatta:14: üzüldüm....ama allah sağlık versin bende ya bi gün önce yada 1 gün sonra kutlayalım diyorum inşallah..bide hediye alabilsem..o hiç boş geçmez doğum günü evlilik yıldönümü filan..ama ben bayadır sallamıyom..hep o alıyo..ben teşekkür ediyorum..çok yüzsüz oldum..hediye fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...doğumada 1 hafta kalmış olucak o gün...hayırlısı bakalım...:34:

Back