2011 Şubat Anneleri

valla hiç özenmiyorum canım.. canım bişi istemiyor... bi bıkkınlık.. bi sıkkınlık.. serivericem bi yatak örtüsü.. misafir geldiğinde serdiğimden tamam işte yeter...

canım şöyle oldu bebek ters ya ...o haftaya kadar dönmezse daha da dönmez dedi doktor o nedenle ,o tarihte sezeryan yaparız dedi 39 hafta oluyor

anladım canım.. hayırlısı olsun.. sen benden önce doğurucan sanırsam ama ben yinede telefon numaramı attım sana.. sende bana gönderirsen iyi olur

kıslar sanki ilk kasılmalarımı yaşıyorum...patlıycak gibi karnım.yemeği zor yedim...yataga attım kendimi..şimdide çok tekmeliyo..hayırdır inşallah dimii:18:

Allahimmmmmmmmmmmmmmmmm nedennnnn her$ey üst üste geliyorrr doyasiya aglayasim var ama kizimida dusunmem gerekiyor..

kizlar nolur dualarinizi esirgemeyin..hepimiz hamileyiz Allah izin verirse yavrularimiza kavusacagiz.. kendimizi yengemin yerine bi koymaya calisalim ne kadar zor bir durum ya o daha minicik bir bebek ve 2. ameliyatini olacak pazartesi günü..

delik kucuk degilmis mecbur ameliyat olmasi gerekiyormus

ama iyi olacak benim yigenim halasinin ilk goz agrisi iyilesecek bunuda atlatacak

Allahim bize bagisliyacak ins. onu

doğum olarak epidural sezeryan süperdi canım ama ne yazık ki yan etkisi olarak korkunç bel ağrısı çektim 1 seneye yakın.

kızlar bu arada aklıma gelmişken

ben gülsuyu ve ayva çekirdeğinden yaptığım kremi
göz temizleme pamuklarına sürüp göğüs uçlarıma koymaya başladım

kıslar sanki ilk kasılmalarımı yaşıyorum...patlıycak gibi karnım.yemeği zor yedim...yataga attım kendimi..şimdide çok tekmeliyo..hayırdır inşallah dimii:18:
canım kontrol et kendni sıklaşırsa hemen doğru doğumhaneye git kapının ziline basınca ebeler nst ye alıp bakıyorlar duruma ihmal etme
sürmeli canım sen çok bunaldın bu aralar ve zor zamanlar geçiriyorsun Allah yardımcısı olsun kızını da düşün Mert den korkarken üzüntüyle kızına bişey olmasın
doğum olarak epidural sezeryan süperdi canım ama ne yazık ki yan etkisi olarak korkunç bel ağrısı çektim 1 seneye yakın.

çiçek büyük nasıl alıştı mı kardeş fikrine

kızlar bugün doktoruma hurma yemek doğumu kolaylaştırır mı diye sordum...doktorumda kanıtlanmış hiçbirşşey yok dedi....ne kolaylaştırdığına ne de kolaylaştırmayıp bir etkisinin olmadığına dair....3 4 tane hurma bi porsiyon meyveye eşdeğermiş...kanşekeri konusunda çok faydalıymış...tüketmekte fayda varmış....işte öyle...

CANIM ben de o yazıyı göstermiştim baş ağrısı çok önemliymiş

KIZLAR KIZ KARDEŞİM HERŞEYİMİZİ ALIP GÖNDERMİŞ BAKIN

melocum çok tatlılaar....benim ablam yurtdışında...mart ortası gelecek..oda ciciler almış ama..kıskandım seni...güle güle kullan canım benim

canım söylüyoruz arada Can sana bebek getirelim mi diyoruz hemen kapıya koşuyo hadiii hadiii diye bağırıyo kızımın odasındaki beşiğe koşuyo sonra sallıyo:) yenidoğan için yardımcı birini buldum ben oğluma ayırdığım zamanı çok azaltmak istemiyorum daha 22 aylık çünkü. Bakalım korkuyorum olacaklardan:)

melocum çok tatlılaar....benim ablam yurtdışında...mart ortası gelecek..oda ciciler almış ama..kıskandım seni...güle güle kullan canım benim

sağol canım kardeşim istanbulda sağolsun eminönünden gidip almış olsun seninkilerde gelince koyarsın fotolarını

Canım araştır bi istersen hurmada oksitosin diye bi madde var ki bu madde suni sancıda verilen madde. tabii o kadar çok yok o yüzden devamlı olarak tüketmen gerekli doğuma doğru:)

olsun canım ikisi paylaşara büyürler.çevremden hep öyle duyuyorum yardımcı şansın da var ne güzel bak o da destek olur sana

yururken bacaklarının arasında doluluk hıssedıo musun, benımkı kanala gırdıgınde ole hıssetmıstım

Valla bazen öyle hissediyorum bacaklarımı kapatamadan yürüyorum ve oramda müthiş bir ağırlık oluyor ancak bazende o his yok oluyor aşağı yukarı oynuyomu bebiş nedir anlamadım gitti...

kızlar bugünk gelişmeleri yazıp kaçıcam oğluşum bugün gözleri açıktı gülümseyip durdu bana çıkana kadar işaret parmağını seda sayan gibi yanağına götürüyordu sürekli çokkk tatlıydı durumu iyiyegidiyor dedi doktorumuz 3500 gr düşmüş tabi doktorlar verdiriyolar eller kollar sürekli oynaş halindeydi dualarınızı bizden esirgemeyin iyi geceler

maşallah annesi oğluşuna en yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz inşallahh..resminizi bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…