- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar nerdesınız sesınız çıkmıyo..bebişler nasıl benım canım çok sıkkın kız kardeşim sedef hastasıymış sabahtandır mahvoldum...üzüntüdenmıdır bılmıyorum kanamam oldu bıraz üzüntüden sanırım onu bıle umursamadım...:2::2::2:
hanımlar nerdesınız sesınız çıkmıyo..bebişler nasıl benım canım çok sıkkın kız kardeşim sedef hastasıymış sabahtandır mahvoldum...üzüntüdenmıdır bılmıyorum kanamam oldu bıraz üzüntüden sanırım onu bıle umursamadım...:2::2::2:
canım kontrol et kendni sıklaşırsa hemen doğru doğumhaneye git kapının ziline basınca ebeler nst ye alıp bakıyorlar duruma ihmal etme
sürmeli canım sen çok bunaldın bu aralar ve zor zamanlar geçiriyorsun Allah yardımcısı olsun kızını da düşün Mert den korkarken üzüntüyle kızına bişey olmasın
çiçek büyük nasıl alıştı mı kardeş fikrine
maşallah annesi oğluşunaen yakın zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz inşallahh..resminizi bekliyoruz..
Kızlar ben geldim nasılsınız?
faceden okudum sürmeli mert bebek sagsalim atlatır inşallah. Yalnız benim anlamadıgım anne karnında tespit edilmemiş miydi daha önce?
melocum süsler çok güzel.
yaseseden haber var mı?Onu da faceden okudum :)
Biz iyiyiz kızımla. Uykusuzluk dışında bir sorunumuz yok gibi ama oglum çok kıskanıyor.gerçi ben dogumdan 2 gün sonra gelen gidenden ilgilenemedim. her gelen de annenin yanına gitme diyordu, bebegi rahatsız etme
çocuk yanıma gelmez olmuştu. 2 gün sürekli agladım. Kaan'ımın yüzünü göremedim diye
![]()
biraz da lohusa psikolojisi sanırımNeyseki bizbize kalınca geçti.Şimdi iyiyiz. ama sürekli bu bebek neden geldi. neden bizim bebegimiz oldu. Bu nerden geldi, keşke gelmeseydi ben onu sevmedim diyor
![]()
faceden okudum sürmeli mert bebek sagsalim atlatır inşallah. Yalnız benim anlamadıgım anne karnında tespit edilmemiş miydi daha önce?
Biz iyiyiz kızımla. Uykusuzluk dışında bir sorunumuz yok gibi ama oglum çok kıskanıyor.gerçi ben dogumdan 2 gün sonra gelen gidenden ilgilenemedim. her gelen de annenin yanına gitme diyordu, bebegi rahatsız etme
çocuk yanıma gelmez olmuştu. 2 gün sürekli agladım. Kaan'ımın yüzünü göremedim diye
![]()
biraz da lohusa psikolojisi sanırımNeyseki bizbize kalınca geçti.Şimdi iyiyiz. ama sürekli bu bebek neden geldi. neden bizim bebegimiz oldu. Bu nerden geldi, keşke gelmeseydi ben onu sevmedim diyor
![]()
cnm bnm ya kıyamam kıyamam oğluna kıskanmaya başlamış anırım şimdidenn yasese doğum yaptı bebekte ikiside sağlıklıı
İnşallah melocum. alışana adar bizi sinir harbi bekliyor sanırım
Sürmeli canım saglık olsun. Dualarımız Mert bebekle...
Manikkkkk :) sen bana hep başka isimlerle hitap ediyorsun. kızacagım artık bak
Bir süre bekleyecegiz sanırım. Dikişler ödem yapmış. bir de sag taraftan da fıtık ameliyatı oldum ya genel cerrah biraz daha açmış orayı. Sanırım ondan ödem yapmış.
Ben kaçayım kızım kaka yapıyor. :) altını degiştireyim. İy geceler herkese.
![]()
![]()
bugün çatı muanemizi olduk kurtulduk biraz kasınca acıda fazla oldu yarım santim bir santm açıklığımız varmış kızımıda gördüm uyuyordu meleğim 3400 olmuşuz ultrasona göre haftaya çarşamba doğum görünüyor tekrar bekliyorum o zaman gel ntsde bakalım biraz daha oyalanacağa benziyor bu kız dedi doktorumuz az kaldı heyecan sardı sona doğru ilerliyoruz kızımla allahın izniyle:92:![]()
Cnm bebişinin iyi olmasına sevindim, ne zaman çıkacakmış küvezden bunun hakkında birşey söyledimi doktorunuz? sen nasılsın dikişlerin nasıl?kızlar bugünk gelişmeleri yazıp kaçıcam oğluşum bugün gözleri açıktı gülümseyip durdu bana çıkana kadar işaret parmağını seda sayan gibi yanağına götürüyordu sürekli çokkk tatlıydı durumu iyiyegidiyor dedi doktorumuz 3500 gr düşmüş tabi doktorlar verdiriyolar eller kollar sürekli oynaş halindeydi dualarınızı bizden esirgemeyin iyi geceler
Cnm Allah çözümsüz dert vermesin, üzülme lütfen, benimde abimde var , sıkıntılı dönemlerde ortaya çıkıyormuş sedef, ona sorarım rahatlatan bişey varsa yazarım sana, ama üzülme lütfen biraz genetik bunlar sıkıntıdan sendede çıkmassınhanımlar nerdesınız sesınız çıkmıyo..bebişler nasıl benım canım çok sıkkın kız kardeşim sedef hastasıymış sabahtandır mahvoldum...üzüntüdenmıdır bılmıyorum kanamam oldu bıraz üzüntüden sanırım onu bıle umursamadım...:2::2::2:
Cnm hoşgeldin dikişlerin ödem yapmış geçmiş olsun, bende tembihliyim öyle demesinler, çok üzülüyorum zaten ya kağanım kıskanırsa diye... bebişte iyiymiş çok sevindimKızlar ben geldim nasılsınız?
![]()
![]()
bugün çatı muanemizi olduk kurtulduk biraz kasınca acıda fazla oldu yarım santim bir santm açıklığımız varmış kızımıda gördüm uyuyordu meleğim 3400 olmuşuz ultrasona göre haftaya çarşamba doğum görünüyor tekrar bekliyorum o zaman gel ntsde bakalım biraz daha oyalanacağa benziyor bu kız dedi doktorumuz az kaldı heyecan sardı sona doğru ilerliyoruz kızımla allahın izniyle:92:![]()
Sürmeli canım çok üzme kendini, kızının sana ihtiyacı var. mert bebek ilk ameliyatı atlattığı gibi bunu da atlatacak eminim. olumlu şeyler düşünelim, o hayatın çok başında ve çok güçlüdür eminim. sımsıkı tutunup bütün sorunları aşacak.
sevimcim maşallah oğluşuna, hemen forma girmeye başladı) önce gram gram artsın diye bekliyorduk, şimdi sen zayıflatmaya çalışıyorsun. yakında evine kavuşacak güzel bebeğin böyle giderse
evridiki hoşgeldin canım, kaan alışır zamanla. kardeşini kıskanmayan çocuk yok sen hiç üzme tatlı canını
bu arada kızlar sezeryan olanların çoğuna 14 şubat vermiş doktorlar, galiba 15 şubatta çok az kişi kalacak forumda