- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde hiç kullanmadıgım uyku setim var onu salonamı yoksa yatak odamıza mı yatak yapacagız bu benide düşündürdü şimdi
yasmin sevinçten haber var mı bana yazmadı san yazdı mıki?
aynen inş.herşey yolundadıryok canım.. bende aramak istemedim ancak kendine gelir diye...
Ay kızlar ya baktım şimdi internetten acayip bi soru sormuşum sanırım ben değilim zorlanmadan çatlamış olabilir sadece benim sanırsam ama tabi belli de olmaz doğumdada olabiliyomuş hiç olmasa bile bu arada bişey paylaşayım ben vajen çevresine kayısı çekirdeği yağı sürüyorum 1 haftadır ara ara. Deriyi besleyip nemlendirdiğini duymuştum doğumda oluşabilecek çatlama ve yarıklar için gerçi her türlü kesi yapıyolar sanırım ama belki iyileşme sürecini hızlandırır aklınızda olsun...
yaaa beni kim ariicak doğum yaptığımdaaaaaa :84:
yaaa beni kim ariicak doğum yaptığımdaaaaaa :84:
ayyy canımm ben nasılsa nöbetçi hamile olarak kalacağım burda ben ararım sorarım olmadı hastaneye ziyaretine bilem gelirim ver sen numaranı canım benimm
aynen seda biz herkesi doğurtup senle öleee gireriz doğuma durum onu gösteriyorayyy canımm ben nasılsa nöbetçi hamile olarak kalacağım burda ben ararım sorarım olmadı hastaneye ziyaretine bilem gelirim ver sen numaranı canım benimm
hepsi çok güzel cnm![]()
canım çok geçmiş olsun umarım çok sıkıntılı bişi dil....Rabbim güç kuvvet versin duailrKizlar cok uzgunummmm mertimin kalbinde bi delik daha varmis(( suan fitiktan girip ultrasonda buyuklugune bakiyorlar. Kucukse kapanmasini beklicekler 1 sene sonra ameliyat olacak. Buyukse insallah degildir allahim tekrar yarin yada pztsi ameliyat olacak. Nolur dua edin mertime herkes cok perisan burda kizimda durmuyo hic allahimmm dayanma gucu ver
![]()
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün, gebellik zehirlenmesinden niye şüphelendi acaba şişlerin çok mu?? kaşıntın fln varmı??
selam kızlar,
bebeklerini görenler gözünüz aydın.
melocum çok güzel şeyler almış kardeşin güle güle kullan.
bugün sevinç ve elif doğum yapacaktı haber yok galiba hala. inşallah ikisi de iyidir
Oleeeeyyyyy.... bu arada nöbetçi hamileyim falan deme! hiiiiç belli olmaz minişin çıkmaya kararverebilir birden.