• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bu arada gece rüyamda çağlayan,ela ve hale bana gelmişlerdi sanırım resimden etkilenmişim :))
ama ben onlar misafir odasında falan diil direkt bilgisayarın olduğu odada ağırlıyodum :1:
Ay ne güzel olurdu yaa hiç gün sevmeyen ben şu hamileliğimde gün gün gezer oldum pastalar börekler uçuşuyor gözlerimin önünde...Zaten geçen kısır dedin yüreğimi dağladın:43:

Kizlar cok uzgunummmm mertimin kalbinde bi delik daha varmis :((( suan fitiktan girip ultrasonda buyuklugune bakiyorlar. Kucukse kapanmasini beklicekler 1 sene sonra ameliyat olacak. Buyukse insallah degildir allahim tekrar yarin yada pztsi ameliyat olacak. Nolur dua edin mertime herkes cok perisan burda kizimda durmuyo hic allahimmm dayanma gucu ver:14:
Sürmeli çok üzüldüm arka arkaya geldi herşey resmen off canım benim Allah şifasını versin inş.

kolay gelsin canım yorma kendini
Meılocum bebişini görmüşsün hadi gözün aydın diyelim...Demek çok yemem dedi doktor haa valla aralık annelerini okuyorumda çocukta gaz yapıyo diye hiç bişey yiyemiyo gariplerim biz emzirirken kesin bi 20 kilo veririz ye güzelim ye takma sen doktoru....

ayyy yaa sıkılıyorum artık evde uyumak istiyorum ama kargo gelcekti kulağım kapıda ara ara kapanıyo gözlerim

sağlıklı olsunlar da canım bak son haftalarımıza da geldik koskoca 9 ay geçti...
ama gerçekten son günler hiiiç geçmiyo sanki her bir gün bir hafta gibi geliyo bi de ne zaman gelceğini bilmemek de sabırsızlandıryo :18:

öyle tabiki sağlıklı sağ sağlim olsun yeterki.herşey onlar için zaten

4 boyutluya girmeyi düşünüyormuşsun sende.nereye gideceksiniz

biz geçen hafta lina ya sorduk.150 lira dediler.bizim hastanede var ama daha kurulmamıştıı.bu cumartesi gidelim diyoruz ama haftayada kontrolüm var belki ozamana kadar bizim yerdede kullanıma geçer diye karar veremiyorum.

bide bebek dönerse falan yine görebilirmiyizki diyede merak ediyorum

allahım hem busemmmmin altuğunun hemde sürmelinin mertinin yanında olsun
sağlıklarına kavuştursun inşallah,acil şifalar versin

aaaa bu künefe reklamı gibi oldu kargo dedim kapı çaldı kargo geldi tüh bende başka bişi isteseydim :37:

öyle tabiki sağlıklı sağ sağlim olsun yeterki.herşey onlar için zaten

4 boyutluya girmeyi düşünüyormuşsun sende.nereye gideceksiniz

biz geçen hafta lina ya sorduk.150 lira dediler.bizim hastanede var ama daha kurulmamıştıı.bu cumartesi gidelim diyoruz ama haftayada kontrolüm var belki ozamana kadar bizim yerdede kullanıma geçer diye karar veremiyorum.

bide bebek dönerse falan yine görebilirmiyizki diyede merak ediyorum

canım biz 24.haftada gatada hala cinsiyet söylemediklerinden Demette Servet Ünsal tıp merkezine gitmiştik 100 tl ve çoook memnun kalmıştık 2 resim bide cd veriyolar ve Ali bey herşeyi okadar güzel anlatıyo sorularına öyle güzel cvp veriyoki yani bizçok memnun kaldık eşim bugun tekrar aradı 110 tl yapmışlar randevuyla çalışıyolar bayaa yoğun oluyo çünkü ters döndüysede görünuyo biz baktırırken sırtı dönuktü gatada bakamadılar o süper anlattı herşeyi pozisyonla alakası yok yani istersen telini atarım özelden

aaaa bu künefe reklamı gibi oldu kargo dedim kapı çaldı kargo geldi tüh bende başka bişi isteseydim :37:

canım biz 24.haftada gatada hala cinsiyet söylemediklerinden Demette Servet Ünsal tıp merkezine gitmiştik 100 tl ve çoook memnun kalmıştık 2 resim bide cd veriyolar ve Ali bey herşeyi okadar güzel anlatıyo sorularına öyle güzel cvp veriyoki yani bizçok memnun kaldık eşim bugun tekrar aradı 110 tl yapmışlar randevuyla çalışıyolar bayaa yoğun oluyo çünkü ters döndüysede görünuyo biz baktırırken sırtı dönuktü gatada bakamadılar o süper anlattı herşeyi pozisyonla alakası yok yani istersen telini atarım özelden

sevinirim telini verirsenn.acaba orda aksigorta geçiyomu özel sağlık sigortası.birde poliklinik tarzımı yoksa özel muayenehanemi.
tabiki tavsiyeyle gitmek çok daha iyi.telefonuyla adresini bi atarsan eşime söliimde bizde bi arayalımm

canım poliklinik gibi 2-3 katlı bi yer başka branşlarda var sadece kadın doğum diil ben tel ve adresi göndereyim telefon eder sorarsın sigortayı telde de baya yardımcı olup aydınlatıyolar

canım poliklinik gibi 2-3 katlı bi yer başka branşlarda var sadece kadın doğum diil ben tel ve adresi göndereyim telefon eder sorarsın sigortayı telde de baya yardımcı olup aydınlatıyolar

çok teşekkür ederimm.arar sorarımm fiyatıda gayet uygunmuşşş.tavsiye üzerine geliyoruz diyimde size indirim yapsınlar reklamlarını yapıonuz sonuçta:37:

valla sizi okudukça kendi doğumumun ohooooo daha çok var diye düşünüyorumm.sabırsızlanıyorum sonamı kalıcam ben nolacak herkesi doğurtup en sona kalacakmışım gibime geliyoooo

Ben de bana çok var diyordum. ama bugün çatı muayenesi oldum, açıklığa da baktı doktor, kasılmalarım artık ntsde çıkmıyor ama 2cm açılma var dedi. ama başı daha kanala girmemiş. benim kızım şubatın sonunu beklemeyecek, bir hafta 10 gün daha tutalım da içimiz rahat olsun dedi.bir ay var derken ha gayret sıkı tutalım kaçmasın oldu :)

Ben de bana çok var diyordum. ama bugün çatı muayenesi oldum, açıklığa da baktı doktor, kasılmalarım artık ntsde çıkmıyor ama 2cm açılma var dedi. ama başı daha kanala girmemiş. benim kızım şubatın sonunu beklemeyecek, bir hafta 10 gün daha tutalım da içimiz rahat olsun dedi.bir ay var derken ha gayret sıkı tutalım kaçmasın oldu :)

:60: sıkı tutalım kaçmasın... ayyy çok güldüm yaaa.... Canım Allah hayırlı zamanda sağlıkla versin kucağına kızını inşallah. Bizim şubat bebişlerinin bi kısmı çok aceleci bi kısmı da çok oyuncu çıktılar :)

Cnm bence dr una bırak doğum seçimini, hem bebeğin kafası hem kilosu hemde senin çatın önemli,
Spinal sezaryen yorumları gayet olumlu... bi kaç kişide baş ağrısı çok nadirende bel ağrısı oluşmuş, narkozdan ayılınca ağrın çok oluyo genelde ama spinalde o kadar olmuyormuş ağrı kesici veriliyor heralde diye düşündüm ben, dr um ısrarla spinal yapalım çok rahat olacak dedi, bende iğne oynarsa fln diye tedirginim, gerçi onlar ustdır bu konuda dr hemen hemen her sezaryeni spinal yapıyoruz dedi, var adamın bi bildiği diye düşündüm,
Yorumlardan birinde 3. günü temizlik yaptım diye bişey okudum şok oldum ama abartıyodur muhtemelen... o kadarda değil yani şekli farklı olsada sezaryen oluyosun 3 gün sonra duş bile alamazsın...
Dikişlerin atılırken 15dk uyutucaz seni dedi dr um

Evet cnm :) 2211 :34:

cnm bebek dönmüştü son kontrolde ve doktor şimdilik normal doğum gözüküyo sen de istersen demişti.yarından sonra yine kontrol var.netleşecek inşallah doğum konusu :31:
arkadaşımın spinal deneyiminden bildiğim kadarıyla spinalden sonra odaya gelince bi süre sonra uyuşukluk geçiyo ve tabi o ameliyat acısını duyuyosun hemen.hemşire gelip soruyo bacaklarını hissediyomusun diye.hissediyosan ağrı kesici iğne vuruyolar ve büyük ölçüde geçiyo ağrı.3 gün sonra temizlik yapma konusuna gelince.arkadaşım ertesi gün taburcu oldu.bi sonraki gün yani 3.günü evine gittiğimde dolaşıyodu evde.lohusa yatağı falan yapmadı hiç yatmadı yani.sadece tabi doğal olarak hareketleri kısıtlanmıştı onun haricinde gayet iyileşmiş duruyodu.arkadaşımı dikiş esnasında da uyutmadılar.sadece bebeğini görünce heyecanlanmış biraz hemsire de sakinleştirici yapmış,gevşemiş biraz.senin önceki sorunlu olmuş madem hiç düşünme spinal olman daha mantıkllı gibi duruyo.inş hayırlısıyla kurtuluruz...

Kizlar cok uzgunummmm mertimin kalbinde bi delik daha varmis :((( suan fitiktan girip ultrasonda buyuklugune bakiyorlar. Kucukse kapanmasini beklicekler 1 sene sonra ameliyat olacak. Buyukse insallah degildir allahim tekrar yarin yada pztsi ameliyat olacak. Nolur dua edin mertime herkes cok perisan burda kizimda durmuyo hic allahimmm dayanma gucu ver:14:

cnm yaa kıyamam bebecik bi dönemedi evine :5: inşallah ömrü boyunca yaşadığı en sıkıntılı günler bunlar olur ve hayatının geri kalanını sağlıklı,mutlu bi şekilde geçirir.. biranönce iyileşir inş

burcu bu arada mertin doğum tarihi süper 02.02.2011 :52: bizim nikah tarimiz de aynı tabi 2009 olanından :9: hatta eşim sezeryan olursa 2 şubatı isteyelim diyodu.ama sonra hiç başbaşa romantik bi şekilde kutlayamıycaz,hep kızımızın doğum günü olacak kaynayacak arada yıldönümü dedi :9: romantik kocam bnm :69: kısmet bakalım...

kızlar bugün kontrolümüz vardı...
fıstığımız 2.900 olmuş....doğum pozisyonundaymı...nstde sancı vs çıkmadı herşey çok güzel dedi...
başağrım oluyordu ya yazmıştım burayada gebelik zehirlenmesinden şüphelendi...idrar tahlili istedi...ama sonuçlar için henüz aramadı doktor teyzemiz...

CANIM ben de o yazıyı göstermiştim baş ağrısı çok önemliymiş

KIZLAR KIZ KARDEŞİM HERŞEYİMİZİ ALIP GÖNDERMİŞ BAKIN

kızlarr benim canım sürekli tatlı bişiler istiyo sürekli aburcubur alıp yiyorum :56: sağlıksız olduğu içinde pişmanlık duyuyorum :26: evde yapınca eşim kızıyo bana aldırdığın kilolar yetmiyo mu die bende mecbur kaçamak yapıyom :17:

sizde de oluyo mu?

melocum bağsur için süper ilaçlar almışsın.. ikisini karıştırıpta sür olur mu canım.. 2 günde fark ediyor.. tecrübeyle sabitte :26:

Back