• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar doktorum aradı biraz önce idrar tahlilimiz temiz çıkmış....hiç bi sıkıntı yok dedi...ya soğuk alıgınlığından ya stresten oldu sanırım başağrım...günde 3 taneye kadar parol alabilirmişim...

kızzzlllaarrrrrrrrrrrr sevinçle görüştüm şimdiii yani yasese ileee :nazar: :nazar::nazar: sesi çok iyi geliyor maşallahhh... tabii berilinde herşey yolunda sağlıkları iyi.. beril ağladığı için detaylı konuşamadık.. emzirmeye çalışıyordu.. sonra konuşuruz dedik. kapattık... haberiniz olsunn :nazar: :nazar: :nazar: allhım nazardan saklasın...
ayyyyyy...çok sevindim yaaaa:52::52:
canım çok geçmiş olsun umarım çok sıkıntılı bişi dil....Rabbim güç kuvvet versin duailr

çok saol canım....iki gündür falan başağrım oluyordu o yüzden şüphelendi sanırım....

MELOCUM cicileriniz çok güzelmiş...gayet kokoş...manisalı olduğun belli gayett kokoş herşey:9: ama benim gözüm lokum tabağında kaldı haberin olsun...inşş başına bişi gelmez....güzel günlerde kullanın inş....:54:

canım çarşıya gidebilirsem sana da yapıp göndericem taamam mı?

kızzzlllaarrrrrrrrrrrr sevinçle görüştüm şimdiii yani yasese ileee :nazar: :nazar::nazar: sesi çok iyi geliyor maşallahhh... tabii berilinde herşey yolunda sağlıkları iyi.. beril ağladığı için detaylı konuşamadık.. emzirmeye çalışıyordu.. sonra konuşuruz dedik. kapattık... haberiniz olsunn :nazar: :nazar: :nazar: allhım nazardan saklasın...
canım çok geçmiş olsun umarım çok sıkıntılı bişi dil....Rabbim güç kuvvet versin duailr

çok saol canım....iki gündür falan başağrım oluyordu o yüzden şüphelendi sanırım....

MELOCUM cicileriniz çok güzelmiş...gayet kokoş...manisalı olduğun belli gayett kokoş herşey:9: ama benim gözüm lokum tabağında kaldı haberin olsun...inşş başına bişi gelmez....güzel günlerde kullanın inş....:54:

sağol canım haber verdiğin için, çok sevindim darısı başımıza.
bana sevincin numarasını özelden yazarmısın

arada kaynadı sanırım tekrar göndereyim dedimm :39:

kızlar doktorum aradı biraz önce idrar tahlilimiz temiz çıkmış....hiç bi sıkıntı yok dedi...ya soğuk alıgınlığından ya stresten oldu sanırım başağrım...günde 3 taneye kadar parol alabilirmişim...

canım çok sevindim geçmiş olsun.bencede eşin grip yaa ordan bi sıçrama olmuştur.hastalık gelsemmi gelmesemmi diye düşünüyo.dikkat et aman dinlen bol vitamin al.

kızlar mevlütten bahsetmişsiniz. bebeği duası okunurken hocaya veriyorlarmış. o zaman kullanmak için özel bir battaniye ya da örtü gibi bir şey varmış. yani şöyle süslü fistolu alt açma gibi birşey.
bebişi onun üstünde yatırıp hocanın kucağına veriyorlarmış.
biliyorum çok karışık anlattım ama anlayan vardır eminim.
o süslü örtüden nerden bulucaz?

kız habire bişi çıkıyo valla bunuda yeni duydumm

ayyhhh valla yetişemez oldum.hocada kusura bakmasın güzel şık bi battaniyeyle veririm kucağına napimmm

bende en son doğum yapacaklardanım sanırım... benimde öyle gözüküyor :9: :9: körler sağırlar sonlar birbirini ağırlar oluruz bizde fena mı :60:

valla bu bebikler sağ gösterip sol vuruyo bak gözdeye nuraa gelio gelio dedik maşallahhh yavrular vazcaydı bizimkilerde gelmio gelmio diyipte pat diye gelebilirler

benim umudum yok ama gelsede niye geldin demem:37:

lohusa yatağından bahsetmişsiniz...ben kızımın odasına çekyat almıştım ya oraya yaparız sanırım göstermelik...gündüz orda oluruz akşamları yatağımda yatarım sanırım...zaten pek gelen giden olmaz kimsemiz yok burda malum ama annem özeniyor o yüzden yaparız :9:nevresim takımı olarakta çeyimizdekileri kullanıcam nerdeyse hiççç kullanmadım bi çeyiz sererken sermişlerdi sonrada kullanılmadı o yüzden yeni bişey düşünmedim....ama memleketimde olsaydım gelen gidenim çok olacak olsaydı o zaman kesin daha kokoş yeni bi nevresim takımı edinirdim:32:

kızlar mevlütten bahsetmişsiniz. bebeği duası okunurken hocaya veriyorlarmış. o zaman kullanmak için özel bir battaniye ya da örtü gibi bir şey varmış. yani şöyle süslü fistolu alt açma gibi birşey.

cnm ben anladım ne demek istediğini.bizim burda da var o adet.hatta bizde bebeğin yüzünü de örtüyolar ince bi tülle.önce hoca alıyo.sonra sırasıyla herkesin kucağından geçiyo bebek.ama bu herkesin kucağından geçmesi kısmını herkes uygulamıyo.istemeyen hocadan sonra alıyo bebişini.aslında ii oldu hatırlattığın çünkü ben unutmuştum bak.annemle bakıcaktık sözde çarşıdan.bebe çeyizler de varmı bilmiyorum :44:

arada kaynadı sanırım tekrar göndereyim dedimm :39:

ay evet az daha arada kaynıyodu.iyi olmasına çok sevindimm.görüşen arkadaşşlar bendende selam söyleyin telk tek arayıp şimdi telefon trafiği yapmıyayım diye ben hiç şeetmiyorum.ayy ne güzell şimdi yavrusu kucağında darısı hepimizin başına

ya kızlar hemoroidden bahsetmişsiniz...sanırım bendede var çok nadiren kanam oluyor ama normalde ağrı sızı vs hissetmiyorum...küçük bi parça gibi bişide oluşmuş sanırım ama dediğim gibi hiç acı hissetmiyorum...acaba bu doğumdan sonra geçer mi?biliyormusunuz?

yaaa beni kim ariicak doğum yaptığımdaaaaaa :84:

bana da haber verebilirisn canım hem ziyaret de ederiz birbirimizi nerde oturuyodun bu arada?

sevinç iimiş maşallah kızına da :nazar:

nur hadi gözünaydın canım bişşiin yokmuş ağlamktan yada üşütmektendir dikkat et kendine

civilime baktın mı canım... sanki bir ara orda görmüştüm.. bi bak istersen..

kızlar birşey sorcam cevaplarsanız sevinirim adetime 4-5 gün var hcg değerim 20.8 çıktı hamilemiyim sizce LÜTFEN CVP VERİN

canım çok sevindim geçmiş olsun.bencede eşin grip yaa ordan bi sıçrama olmuştur.hastalık gelsemmi gelmesemmi diye düşünüyo.dikkat et aman dinlen bol vitamin al.

ayyhhh valla yetişemez oldum.hocada kusura bakmasın güzel şık bi battaniyeyle veririm kucağına napimmm

valla bu bebikler sağ gösterip sol vuruyo bak gözdeye nuraa gelio gelio dedik maşallahhh yavrular vazcaydı bizimkilerde gelmio gelmio diyipte pat diye gelebilirler

ben normal düşündüğüm için doktorum bir tarih bile veremiyor.. o yüzden tamamen kızımın keyfine kaldı ne zaman isterse ozaman gelecek.. sat a göre 29 gün kaldı ama bakalım hayırlısı hepimiz için..

kızlar birşey sorcam cevaplarsanız sevinirim adetime 4-5 gün var hcg değerim 20.8 çıktı hamilemiyim sizce LÜTFEN CVP VERİN

canım inan hiç hatırlamıyorum eczaneden gebelik testi al bence pozitif çıkınca kan tahlili yaptırmıştım değerimi hatırlamıyorum sadece 6-8 hafta yazıyodu :9: eğer istiyorsan inş hamilesindir :66:

çok saol canım....düşünmen yeterr....:54:

teşekkürler canım...sanırım öyle oldu...artık dinlencez zaten başka bişi yapamıyozz:37:
bana da haber verebilirisn canım hem ziyaret de ederiz birbirimizi nerde oturuyodun bu arada?

nur hadi gözünaydın canım bişşiin yokmuş ağlamktan yada üşütmektendir dikkat et kendine
telefon gelene kadar korkuyla bekledim canım ama çok şükür çıkmadı bişi...sanırım bebişlerimiz için daha dikkatli olmamız lazım...herşeyden etkileniyorlar minişler....

BERİL HANIM aramıza hoşgelmiş....yasese ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim darısı başımıza inş:32:

gayecim özelden numaranı at bende yazıyorum

kızlar bana numarasını vermeyenlerde yazsın en son doğuranlardan olacağım için ben ararım sizi:9:

Canım yolladım numaramı... Ama bakarsın benden önce sen doğurursun... Bu işler pek belli olmuyor.

Çok duygulandım yaaaa!!! İyi olmalarına çoook sevindim.Darısı başımıza inşallah... Beril hanım şimdi ağlıyordur meme diye ama dilerim Allah ömrü boyunca yüzünü hep güldürür.

doğru belli olmaz ama benim oğlum çookk rahatt orda heralde..zaten doktorunda doğurtası yokk :37: ben bekliyorum yanii böyleee

sen hangi hastanede yapacaktın valla ben düşünüyorum burdakileri ziyarete gitmeyi :34:

Canım çok ekstra bir durum olmazsa Zekai Tahirde yapacağım doğumu.Özel oda tutacağım orada.

Tabii ki canım sana özelden msj atıyorum şimdi... Evimiz küçükesatta Kennedy caddesinde.. Kudret göz hastanesi var oraya yakın.
Doğumum da zaten biliyorsun Zekai Tahir'de olacak.Orada da özel oda tutmayı düşünüyorum.
Hiç belli olmaz belki yan yana doğum yaparız :D

Back