Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR KIZ KARDEŞİM HERŞEYİMİZİ ALIP GÖNDERMİŞ BAKIN
Ben de bana çok var diyordum. ama bugün çatı muayenesi oldum, açıklığa da baktı doktor, kasılmalarım artık ntsde çıkmıyor ama 2cm açılma var dedi. ama başı daha kanala girmemiş. benim kızım şubatın sonunu beklemeyecek, bir hafta 10 gün daha tutalım da içimiz rahat olsun dedi.bir ay var derken ha gayret sıkı tutalım kaçmasın oldu :)
kızlar lohusa yatağının hazırlığı ile ilgili bilginiz var mı ?? yani kimisi diyor ki hiç kullanılmamış yeni ve temiz çarşaf yastık kılıfı yorgan vss. kullanmak gerekiyor... kimisi şatafatlı süslü püslü olması gerek... bilen varsa aydınlatabilir mi beni![]()
valla benim dokturum hiiç bakmıyo açılsa maçılsa haberimiz olmayacak39.haftanın başında bakalım didi.
bu arada MKT aradım o merkezi eşimde gidelim dedi.randevu alıcam ya cumartesi yada pazartesi eşime bi sorayım one zaman müsait olursaa
kızlar lohusa yatağının hazırlığı ile ilgili bilginiz var mı ?? yani kimisi diyor ki hiç kullanılmamış yeni ve temiz çarşaf yastık kılıfı yorgan vss. kullanmak gerekiyor... kimisi şatafatlı süslü püslü olması gerek... bilen varsa aydınlatabilir mi beni![]()
canım öyle bi şart yok hiç kullanılmamış die benim bildiğim süslü püslü olur ben çeyizimdeki takımları sercem dantel işli felan
AYYYY...inşallah canım ya bu ara çok kötü şimdilik faydası yo ama umarım olurmelocum bağsur için süper ilaçlar almışsın.. ikisini karıştırıpta sür olur mu canım.. 2 günde fark ediyor.. tecrübeyle sabitte :26:
sağol gayecim teşekkür ederimBayıldım canım hepsine... güle güle kullanın inşallah.
sağol canım teyzemiz de kokoş zatenayyy melocum çoook tatlı yaa kapı süsüyle spet de pek bi kokoş maşallah ii günlerde kullanın canım![]()
ayyyyy..yasmin iyiki hatırlattın ya..ben bu konuyu tamamen unutmuştum..haftasonu sandığımı bi açayım bakayım ne var yokkızlar lohusa yatağının hazırlığı ile ilgili bilginiz var mı ?? yani kimisi diyor ki hiç kullanılmamış yeni ve temiz çarşaf yastık kılıfı yorgan vss. kullanmak gerekiyor... kimisi şatafatlı süslü püslü olması gerek... bilen varsa aydınlatabilir mi beni![]()
sağol canım inşallahcanım hepsi çok güzel iyi güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahh![]()
![]()
sağol sedacım kız artık hepsi kokoş erkekler içinde güzel şeyler oluormelocumm çok cici kokoş bişi bunlar yaaaa.kızlar niye daha doğar doğmaz böyle uçuş uçuş oluyolar yaa insanın yiyesi geliyo
MELOCUM kardeşin süper şeyler almış güle güle kullan.Ya kzılar bu arada bu hemroidle ilgili bişey sormcam nerden anlıyosunuz hemoroid olduğunuzu.Ben 1-2 kez kabız olmuştum hafif kanamıştı sadece peçeteye hafif bulaşacak kadar bi dahada olmadı.Şimdi ben hemoriodmiyim değil miyim? Doktoruma sormuştum eline parça geldimi dedi yooo dedim oda doğumdan sonra genel cerrahiye gidersin dedi bende ne alaka anlamadım. Merhem filanda vermedi şimdi bişey yok zatende aklıma takıldı bak.
Amaaann onlar bence artık eskide kalmış şeyler... Eskiden bi cenaze evi bide doğum olan ev boş bırakılmazmış.Gelen giden çok olurmuş.Ayrıca doğum yapan lohusayı al basmasın diye yalnız bırakılmazmış haliyle elegüne karşı gösteriş olsun diye süslü püslü yataklar v.s. yapılırmış.Şimdi pek öyle adetler kalmadı.
Bence önemli olan rahat edeceğin bir yatak olmalı... yeteri kadar destekleyici yastık v.s. olsun yatakta,temiz bir nevresim olsun, yeter. Sadece genellikle beyaz yaparlar lohusa yatağını... Ama bana sorarsan o da şart değil.
melocumm çok cici kokoş bişi bunlar yaaaa.kızlar niye daha doğar doğmaz böyle uçuş uçuş oluyolar yaa insanın yiyesi geliyo
yasminkamu bende öyle bir zorunluluk duymadım.bide ailenin evin durumuna görede yapılabilir.mesela benim burda akrabam gelenim gidenim olmayacaksa çok uğraşmam
ama eşimin sülalesi burdaaa gelen giden olur arkadaşıda çokda onlar geç gelirler lohusayken sanmam.
benim çeyizimde vardıo pike takımı yeşil yorgana falan geçiriliyo süslü hiç kullanmadım onu sericem ben
MELOCUM kardeşin süper şeyler almış güle güle kullan.Ya kzılar bu arada bu hemroidle ilgili bişey sormcam nerden anlıyosunuz hemoroid olduğunuzu.Ben 1-2 kez kabız olmuştum hafif kanamıştı sadece peçeteye hafif bulaşacak kadar bi dahada olmadı.Şimdi ben hemoriodmiyim değil miyim? Doktoruma sormuştum eline parça geldimi dedi yooo dedim oda doğumdan sonra genel cerrahiye gidersin dedi bende ne alaka anlamadım. Merhem filanda vermedi şimdi bişey yok zatende aklıma takıldı bak.
AYYYY...inşallah canım ya bu ara çok kötü şimdilik faydası yo ama umarım olur
sağol gayecim teşekkür ederim
sağol canım teyzemiz de kokoş zaten
ayyyyy..yasmin iyiki hatırlattın ya..ben bu konuyu tamamen unutmuştum..haftasonu sandığımı bi açayım bakayım ne var yok
sağol canım inşallah
sağol sedacım kız artık hepsi kokoş erkekler içinde güzel şeyler oluor
sana özel mesaj atıyorum şimdi
selam kızlar
nasılsınız neler yapıyorsunuz
ayak parmaklarıma oje sürmeyi özledim![]()