Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize merhaba
geçmişe bakamicam pc de sorun var kapanıyor sürekli,doğuran varmı?
bugün randevum vardı,nst ile baktı doktorum,sancı yok,bebeğin durumu iyi,çatı muaynesi yaptı,berbat hiç hoşuma gitmedi canımda yandı ne yalan söylim,açılma falan yok,yalnız şuan kahverengi kanamam oluyor az miktarda,doktor olabilir demişti ama sizdede böyle bişey oldumu? bide rahimim için ne esnek ne dar dedi,bebek iri olmazsa normal doğurabilirsin dedi,açıkçası normal doğum konusunda emin değilim,psikolojim acaip bozuldu,özellikle o çatı muaynesinde,bide tansiyonum yüksek çıktı,bugün yüzüm ellerim şişlik içindeydi.
bide bebeğim 1 haftada sadece 100 gr almış3.100 olmuş pek gelişmemiş bu hafta
kızlar hepinize merhaba
bugün randevum vardı,nst ile baktı doktorum,sancı yok,bebeğin durumu iyi,çatı muaynesi yaptı,berbat hiç hoşuma gitmedi canımda yandı ne yalan söylim,açılma falan yok,yalnız şuan kahverengi kanamam oluyor az miktarda,doktor olabilir demişti ama sizdede böyle bişey oldumu? bide rahimim için ne esnek ne dar dedi,bebek iri olmazsa normal doğurabilirsin dedi,açıkçası normal doğum konusunda emin değilim,psikolojim acaip bozuldu,özellikle o çatı muaynesinde,bide tansiyonum yüksek çıktı,bugün yüzüm ellerim şişlik içindeydi.
gözün aydın cnm.kilosunu takma bence.çünkü bazı haftalarda çok bazı haftalarda az kilo alıyomuş bebişler.hmm kanama yada kahverengi akıntı yok cnm bende olmadı.ama normal dediyse endişelenme.demek canın acıdı çatı muayenesindeo çatala çıktın dimi? ay ben nefret ediyom ondan yaaa
kötü anılarım var o çatal denen sandalyede
Allahım inş bu oturuşumda bebeğimle kalkarım... bnm doktor yapmıcak galiba çatı muayenesi.bişi demedi daha :44:
ayy evet doğuran gelmiyor ya 3 kişi takılırız burdabende en son doğum yapacaklardanım sanırım... benimde öyle gözüküyor![]()
körler sağırlar sonlar birbirini ağırlar oluruz bizde fena mı
![]()
ya kızlar hemoroidden bahsetmişsiniz...sanırım bendede var çok nadiren kanam oluyor ama normalde ağrı sızı vs hissetmiyorum...küçük bi parça gibi bişide oluşmuş sanırım ama dediğim gibi hiç acı hissetmiyorum...acaba bu doğumdan sonra geçer mi?biliyormusunuz?
ben normal düşündüğüm için doktorum bir tarih bile veremiyor.. o yüzden tamamen kızımın keyfine kaldı ne zaman isterse ozaman gelecek.. sat a göre 29 gün kaldı ama bakalım hayırlısı hepimiz için..
inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına,yok Allahtan çatala çıkmadım,normal muayne sedyesine uzandım,bir kaç saniye sürdü ama ne bilim ya iğrençti,içerde elini döndürdü falan itti iyice parmaklarını,birden bi baskı oluştu içerde,aa aaa demeye başladım acıdı çünkü,doğumdan iyice tırstım
canım muayeneden kaynaklı bir kanamadır muhtemelen... Zaten doktorun da olabilir demiş.
Sanırım biraz stres yaptın ve tansiyonun o nedenle çıktı... Kendini rahatlatmaya çalış... Bende normal doğum konusunda çok gerginim.Ama zaman zaman kendime güç vermeye çalışıyorum...
Bak 16 yaşında kız kendi kendine evde doğum yapıyo... bizim neyimiz eksik ondan!!
korku dersen bende fazlasıyla var... sezeryandan bile korkuyorum.. Ama korkunun ecele faydası yok.
O anları da yaşayacağız ve geçip gidecek... Kendi kendini telkin etmeye çalış... Çünkü başka kimseden sana fayda olmaz. Seni yine sen sakinleştirebilirsin.
Bol bol dua et Rabbim kolay bir doğum nasip et diye... İnşallah bebişlerimiz sağlıkla gelecekler.
şişlik konusuna gelince bende de çok oluyor.Hatta ben farkında değilim ama bugün doktorum karnımda ödem olduğunu söyledi... Zaten ödemden dolayı ultrason bile bulanıktı.
Ayaklarını kaldırarak dinleneceksin.Bol su içeceksin. Bacaklarına masaj yapıp ellerini de havaya kaldırarak yumruk yapıp açacaksın.Bu şekilde belki şişlikler biraz azalabilir.
melocum bende varım o takılcaklar arasında en son sırada olanlardan biriyim şubat 26:)normali beklersekayy evet doğuran gelmiyor ya 3 kişi takılırız burda
bide kızlara erkenci derler bütn oğlanlar geldi
cnm bebişler son haftalarda artık kilo alımmı yavaşlıyo sanırım sıkma hiç canını gayette ii bence ne güzel 3ü geçmiş hem çok iri olmasıda normal doğumu zorlaştırı belki uf çok uzun sürüyomu o muayene çok mu acıyo ya :18::18:kızlar hepinize merhaba
amin cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah...yaa aylardır bi müdahale yok orayanasıl öyle parmağını sokacak döndürecek falan ayyy aman yaa
zaman çabucak geçse de bnm bebeğimin gazı var, bnmki uyumuyo,bnmki ağlıyo muhabbetlerine geçsek artıkkkk
![]()
amin cnm hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah...yaa aylardır bi müdahale yok orayanasıl öyle parmağını sokacak döndürecek falan ayyy aman yaa
zaman çabucak geçse de bnm bebeğimin gazı var, bnmki uyumuyo,bnmki ağlıyo muhabbetlerine geçsek artıkkkk
![]()
ay o kızdan hiç bahsetmeyek bile,9 ay saklamış hamileliğini bence saçma ve yalan,saklanacak bişeymi o Allah aşkına.
gaye 2 defa ölçtü tansiyonum yüksekti heyecanmı yaptın dedi hayır dedim,sabah aynaya bi baktım göz kapaklarım kaybolmuş yüzüm şişmiş el parmaklarımla beraber
telkin ediyorumm,dua ediyorum,ama yinede kendimi normal doğum konusunda zaman zaman ne kadar rahatlatsamda bazen çıkmaza giriyorum,aksine bende sezeryandan korkmuyorum,normal doğumdan çok korkuyorum ben ya,bugün ilk defa oturdum enine boyuna düşündüm,psikolojim kaldırırmı diye,bide rahim kemiklerin ne dar ne geniş dedi,hiç sevmem böyle ikilemleleri,ciddi ciddi düşünüyorum doğum şeklimi ve bi karar vericem haftayaki randevuma kadar.
cnm bebişler son haftalarda artık kilo alımmı yavaşlıyo sanırım sıkma hiç canını gayette ii bence ne güzel 3ü geçmiş hem çok iri olmasıda normal doğumu zorlaştırı belki uf çok uzun sürüyomu o muayene çok mu acıyo ya :18::18:
ya bende normali bekliyorum çatı muayenesi için bişi demedi doktorum ama 2 hafta sonra kontrole gidince isticektim yapmasını acaba hiç yapmasamı :) korktum şimdi
evet aslında varya o yüzden canım acımış olabilir,aylardır tık olmadığı için:) dikkat ettim çatı muaynesi korkulacak bişey değil acımıyor diyen arkadaşlar bi şekilde halen devam ediyolar cinsel hayatlarına o yüzden acı hissetmemişler demekkiiiiii:)
ay o kızdan hiç bahsetmeyek bile,9 ay saklamış hamileliğini bence saçma ve yalan,saklanacak bişeymi o Allah aşkına.
gaye 2 defa ölçtü tansiyonum yüksekti heyecanmı yaptın dedi hayır dedim,sabah aynaya bi baktım göz kapaklarım kaybolmuş yüzüm şişmiş el parmaklarımla beraber
telkin ediyorumm,dua ediyorum,ama yinede kendimi normal doğum konusunda zaman zaman ne kadar rahatlatsamda bazen çıkmaza giriyorum,aksine bende sezeryandan korkmuyorum,normal doğumdan çok korkuyorum ben ya,bugün ilk defa oturdum enine boyuna düşündüm,psikolojim kaldırırmı diye,bide rahim kemiklerin ne dar ne geniş dedi,hiç sevmem böyle ikilemleleri,ciddi ciddi düşünüyorum doğum şeklimi ve bi karar vericem haftayaki randevuma kadar.
yaa işte al benden de o kadar.ben de ikilemdeyim.şimdiye kadar hep normal dedim.dün ilk defa sezeryan ihtimalini konuştuk eşimle.o da sen nasıl istiyosan diyo.bide çevremde sezeryanlı çok var.onun da etkisi var bende çok.çok yakın bi arkadaşım spinal sezerryan yaptı.olmaması lazım belki ama işte insan etkileniyo.bide normal olacak diye uğraşıp uğraşıp da sezeryan olmak da var.böyleleri de var çevremde.2 doğum yapmış gibi oldum diyo hepsi.off aman yaa napcaz çıkacak öyle böyle ama nasıl çıkacakkk :26: