2011 Şubat Anneleri

ayyy melocum çoook tatlı yaa kapı süsüyle spet de pek bi kokoş maşallah ii günlerde kullanın canım

kızlar lohusa yatağının hazırlığı ile ilgili bilginiz var mı ?? yani kimisi diyor ki hiç kullanılmamış yeni ve temiz çarşaf yastık kılıfı yorgan vss. kullanmak gerekiyor... kimisi şatafatlı süslü püslü olması gerek... bilen varsa aydınlatabilir mi beni

valla benim dokturum hiiç bakmıyo açılsa maçılsa haberimiz olmayacak 39.haftanın başında bakalım didi.

bu arada MKT aradım o merkezi eşimde gidelim dedi.randevu alıcam ya cumartesi yada pazartesi eşime bi sorayım one zaman müsait olursaa

canım öyle bi şart yok hiç kullanılmamış die benim bildiğim süslü püslü olur ben çeyizimdeki takımları sercem dantel işli felan

umarım memnun kalırsınız canım biz de cumartesi gideriz heralde bakarsın karşılaşırız

Amaaann onlar bence artık eskide kalmış şeyler... Eskiden bi cenaze evi bide doğum olan ev boş bırakılmazmış.Gelen giden çok olurmuş.Ayrıca doğum yapan lohusayı al basmasın diye yalnız bırakılmazmış haliyle elegüne karşı gösteriş olsun diye süslü püslü yataklar v.s. yapılırmış.Şimdi pek öyle adetler kalmadı.
Bence önemli olan rahat edeceğin bir yatak olmalı... yeteri kadar destekleyici yastık v.s. olsun yatakta,temiz bir nevresim olsun, yeter. Sadece genellikle beyaz yaparlar lohusa yatağını... Ama bana sorarsan o da şart değil.

melocumm çok cici kokoş bişi bunlar yaaaa.kızlar niye daha doğar doğmaz böyle uçuş uçuş oluyolar yaa insanın yiyesi geliyo

yasminkamu bende öyle bir zorunluluk duymadım.bide ailenin evin durumuna görede yapılabilir.mesela benim burda akrabam gelenim gidenim olmayacaksa çok uğraşmam

ama eşimin sülalesi burdaaa gelen giden olur arkadaşıda çokda onlar geç gelirler lohusayken sanmam.

benim çeyizimde vardıo pike takımı yeşil yorgana falan geçiriliyo süslü hiç kullanmadım onu sericem ben

MELOCUM kardeşin süper şeyler almış güle güle kullan.Ya kzılar bu arada bu hemroidle ilgili bişey sormcam nerden anlıyosunuz hemoroid olduğunuzu.Ben 1-2 kez kabız olmuştum hafif kanamıştı sadece peçeteye hafif bulaşacak kadar bi dahada olmadı.Şimdi ben hemoriodmiyim değil miyim? Doktoruma sormuştum eline parça geldimi dedi yooo dedim oda doğumdan sonra genel cerrahiye gidersin dedi bende ne alaka anlamadım. Merhem filanda vermedi şimdi bişey yok zatende aklıma takıldı bak.

canım öyle bi şart yok hiç kullanılmamış die benim bildiğim süslü püslü olur ben çeyizimdeki takımları sercem dantel işli felan

arkadaşım doğum yapalı 55 gün oldu canım.. o dedi hiç kullanılmamış olması gerek diye.. espirisini anlayamadım da bilen var mı diye sorayım dedim.. heryerin geleneği değişik sanırım.. sağolasın

Kzılar lohusa yatağı nedir ya ben normal kendi yatağımda kendi nevresimlerimle yatacağım işte ben yatak odama kimseyi sokmam ki lohusa yatağı yapayım. Gelenleri salonda ağırlıycam hee ben yatarken yani kalkamıycak durumdayken gelen olursada ne bebişi ne beni göremez.Ona göre gelsinler artık...

melocum bağsur için süper ilaçlar almışsın.. ikisini karıştırıpta sür olur mu canım.. 2 günde fark ediyor.. tecrübeyle sabitte :26:
AYYYY...inşallah canım ya bu ara çok kötü şimdilik faydası yo ama umarım olur
Bayıldım canım hepsine... güle güle kullanın inşallah.
sağol gayecim teşekkür ederim
ayyy melocum çoook tatlı yaa kapı süsüyle spet de pek bi kokoş maşallah ii günlerde kullanın canım
sağol canım teyzemiz de kokoş zaten
ayyyyy..yasmin iyiki hatırlattın ya..ben bu konuyu tamamen unutmuştum..haftasonu sandığımı bi açayım bakayım ne var yok
canım hepsi çok güzel iyi güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahh
sağol canım inşallah
melocumm çok cici kokoş bişi bunlar yaaaa.kızlar niye daha doğar doğmaz böyle uçuş uçuş oluyolar yaa insanın yiyesi geliyo
sağol sedacım kız artık hepsi kokoş erkekler içinde güzel şeyler oluor

sana özel mesaj atıyorum şimdi

anladım kızlar tşk ederim

ondan bişi olmaz canım.. başlangıcı olabilir dikkat etmende fayda var.. o kadar basit olmuyor.. oturamıyorsun.. yürüyemiyorsun... canın çok acıyor... bir akşam oturuyoruz eşimle.. sıkıntım var benim acıyor resmen.. ayağa bi kalktım eşofmanıma kadar kan.. nerden geldiğini anlamayadık.. sonra çözdük olayı ki bağsur kanamış..

genel cerrahi bakıyor canım.. doktorun doğru söylemiş.. bide elini makatine atınca meme gibi bişi geliyor eline

canım iki kremide karıştır sür.. günde 3-4.. hemen gösteriyor etkisini.. merak etme geçer.. dedim ya tecrübeyle sabit..

benimde hiç kullanmadıgım uyku setim var onu salonamı yoksa yatak odamıza mı yatak yapacagız bu benide düşündürdü şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…