2011 Şubat Anneleri

benimde hiç kullanmadıgım uyku setim var onu salonamı yoksa yatak odamıza mı yatak yapacagız bu benide düşündürdü şimdi

ben yatak odasında yatıcamm zaten beşiğimizde ordaaa.gelenler salonda otursun durumuma göre yanlarına giderim gerçi kadınlar gelir içeri bebeği görmek için uyursa girerler falan

bende yatak odamda yatacağım
zaten oyle hasta gıbı yatmayı dusunmuyorum allah kısmet ederse
ama kayınvalidem sağolsun bı tane suslu nevresım takımı yaptırıyor
onu sererım odaya gıren olursa sık dursun dıye

Ay kızlar ya baktım şimdi internetten acayip bi soru sormuşum sanırım ben değilim zorlanmadan çatlamış olabilir sadece benim sanırsam ama tabi belli de olmaz doğumdada olabiliyomuş hiç olmasa bile bu arada bişey paylaşayım ben vajen çevresine kayısı çekirdeği yağı sürüyorum 1 haftadır ara ara. Deriyi besleyip nemlendirdiğini duymuştum doğumda oluşabilecek çatlama ve yarıklar için gerçi her türlü kesi yapıyolar sanırım ama belki iyileşme sürecini hızlandırır aklınızda olsun...

yok canım.. bende aramak istemedim ancak kendine gelir diye...
aynen inş.herşey yolundadır

ben ona da korkuyorum karnıma krem sürdüm alerji oldu şimdi hemoroid birde mantar olmayayım cildim yaramaz

benim de annem kayınvalidem salona serilir dedi ama benim kayınpeder babam felan olcak hem ben eşimden ayrı yatmaaaaammmm sürekli yatmayı da düşünmüyorum (allah yatırmasın inş) zaten bi annemin bide kayınvalidemin yaptırdığı takım var onu sercem göstermelik yatak odamıza şık dursun zaten çok gelen gidenimiz olmaz benim ve eşimin akrabaları burda deil arkadaşlar da 40 ı çıkınca gelir bi komşular işte

ayyy canımm ben nasılsa nöbetçi hamile olarak kalacağım burda ben ararım sorarım olmadı hastaneye ziyaretine bilem gelirim ver sen numaranı canım benimm

Oleeeeyyyyy .... bu arada nöbetçi hamileyim falan deme! hiiiiç belli olmaz minişin çıkmaya kararverebilir birden.

selam kızlar,
bebeklerini görenler gözünüz aydın.
melocum çok güzel şeyler almış kardeşin güle güle kullan.
bugün sevinç ve elif doğum yapacaktı haber yok galiba hala. inşallah ikisi de iyidir

kızzzlllaarrrrrrrrrrrr sevinçle görüştüm şimdiii yani yasese ileee sesi çok iyi geliyor maşallahhh... tabii berilinde herşey yolunda sağlıkları iyi.. beril ağladığı için detaylı konuşamadık.. emzirmeye çalışıyordu.. sonra konuşuruz dedik. kapattık... haberiniz olsunn allhım nazardan saklasın...

canım çok geçmiş olsun umarım çok sıkıntılı bişi dil....Rabbim güç kuvvet versin duailr
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün, gebellik zehirlenmesinden niye şüphelendi acaba şişlerin çok mu?? kaşıntın fln varmı??

çok saol canım....iki gündür falan başağrım oluyordu o yüzden şüphelendi sanırım....

MELOCUM cicileriniz çok güzelmiş...gayet kokoş...manisalı olduğun belli gayett kokoş herşey ama benim gözüm lokum tabağında kaldı haberin olsun...inşş başına bişi gelmez....güzel günlerde kullanın inş....

sağol canım

red cake di mi aaa...ben onu unuttum da sevinçten haber yok

Oleeeeyyyyy .... bu arada nöbetçi hamileyim falan deme! hiiiiç belli olmaz minişin çıkmaya kararverebilir birden.

doğru belli olmaz ama benim oğlum çookk rahatt orda heralde..zaten doktorunda doğurtası yokk ben bekliyorum yanii böyleee

sen hangi hastanede yapacaktın valla ben düşünüyorum burdakileri ziyarete gitmeyi

kızlar mevlütten bahsetmişsiniz. bebeği duası okunurken hocaya veriyorlarmış. o zaman kullanmak için özel bir battaniye ya da örtü gibi bir şey varmış. yani şöyle süslü fistolu alt açma gibi birşey.
bebişi onun üstünde yatırıp hocanın kucağına veriyorlarmış.
biliyorum çok karışık anlattım ama anlayan vardır eminim.
o süslü örtüden nerden bulucaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…