• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar ben bu prensesi rahatlığa çok alıştırdım galiba,çok rahatsız oldu küçük hasnım,yatayım ben acıtıyor canımı,,

sizlerii çok merak ediyorum,çok seviyorum ve çok dua ediyorum,lütfen birbirimşzden dularımızxı esirgemeyelim, ceren ime ve bana dua edin,,,
buarada hastanede oda arkadaşım din kültürü öğretmeniydi,güzel sohbetler ettik,öğrendiğiöm bişiyi söyleyeyim,"YA ŞAFİ,YA ALLAH" 395 KERE bunu söyleyin,şifa niyetineymiş,ben hastanede çok okudum sizinlede paylaşmak istedim,kızım ve ben hepinizi öpüyoruz,Allah rahatlık versinnnnn:71:
,

evet ama o masaya doğumun ıkınma kısmında alıyolar sadece diye biliyorum ben yoksa yanlışmı biliyorum :26: beni,m doktor çatı muyenesini önceden yapmıyormuş doğum için hastaneye gittiğinde yapıyormuş zaten bebek iri değilse her kadın normal doğum yapabilir dedi bana
evet canım zaten önce normal yatakta takip ediyorlar doğum gerçekleşeceği zaman yani yeterli açılma sağlanığı zaman yatoyorsun o masaya.
canım odanız çok güzel olmuş,güle güle büyüt bebeğini bu cici odada.
kızlar bende dün doktordaydım
nst de sancım çıktı ama doktor normal dedi şimdi geçmişi okudum nuryasemininde 60 80 arası çıkmış hep bnmde hep öle ahtta 100e ulaştığıda var genelde 80 ve sütü çıkmış önce hemşire baktı doktoruna göstermen gerek sancın var dedi bende tık yok ama hafif adet sancısı gibi
doktora gösterdim oda artık normal dedi 2 hafta sonra görüşürüz dedi okadar:) hayırlısı artık
kızlar yaa normal doğum düşünen yokmu hiçççççç ben normal istiyorum ama birbirimizi gazlayalım b,iraz :)
bende normal yapçam allahtan bi mani çıkmazsa vallahi ben kendimi gazlamaya başladım artık az kaldı,hergün birsürü kadın nasıl normal doğuruyorsa bizde doğururuz heralde,galiba,sanırsam:1:
MKT sende sanırım normali düşünenlerdensin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar
buarada red cake yarın sabah sağlıkla al bebişini inş kucağına
gözdeati cnm seninde tarih belli heyecan dorukta bol bol dinlen bence
shark sende sağlıla kavuş yavruna cnm

selam kızlarrr

sabah erkencikten geldim ama ondan sonra gelemedim

ne güzel sabah erken kalktık diye sevindik ama kahvaltıdan sonra koltukta uyuyakalmışız yarım saatt uyuyalım dedik ama 1 saatmi iki saattmii artık Allah ne verdiyse uyumuşuzz

sonrada çikolatalarımıza giriştik hazırladık süsledik o işte bitti

bakın bakalım beğenecekmisinizz

geçmişi okuyamadım şimdi bi göz atayımm

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bislerimize-neler-aldik-190.html#post17338256
canım çikolatalar çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
yarın doğum yapacak arkadaşıma allah kolaylık versin
doğum tarihleri belli olanların gözü aydın iyi haberler bekliyoruz.,
hafu canım çatı muayenesi oldun sanırım atlatmışsın hadi.buarada gözde ile karşılaştık bugün seninle de karşılaşırız inşallah doğum sonra artık:))
gözde canım bak kaynanana söyleseydim börek olayını kısır isteyemezdi.dur biriktireyim de topluca söyleyeyim şaka şaka bu kadın delimi ne:)))))))ziyaretine gelirim tabi sen sağ salim kurtul da inşallah
inş,görüşürüz tabi canım,şurda 3 kişiyiz zaten konyada hem benimde burda hiç arkadaşım yok iyi olur benim içinde.bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalımda gerisi kolay.

Hadi bakalim insallah girmistir:emir_bebek:

kizlar abim mertimi videoya çekmi$ Allahim ne zor bir$ey yaa

birsuru alet var heryerinde bi ara gozunden yas akti ama ses yok:43::43::43:

çok kötü oldum çokkkkkk o agladi ben agladim kurban oldugum Allahim yardim etsin:14:

yarin babamla gidiyim dedim sonra geri vazgeçtim dayanamamm ben ölürümm:43:

bu günlerde geçecek in$allah kuzeniyle beraber büyüyecek:69:

canım allah yardımcınız olsun çok zor bişey gerçekten,inş sağlığına kavuşur minik yavrunuz biran önce.
nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm:nazar::nazar::nazar:
geçmiş olsun canım,birazn önce iyileşsinde kuzun evinizi neşelendirsin inş.allah sanada güç kuvvet versin,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebğini.:nazar::nazar:
Kızlar iyi akşamlar:71:
Bir yandan sülümanı izliyorum, bir yandan size göz atayım dedim,
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor
Magnezyumu içtim ağrı kesici niyetine, inş rahatlatır biraz

geçmiş olsun canım bende bu gün seni sorcaktım hiç göremeyince merak ettim.ama ağlamayın siz ağlayınca o minik kuzularda üzülüyor içerde,benim hormonlar pek öle tepki vermedi vallahi bende kendi kendime diyorum benim hormonlarım çok duygusuz çıktı die:1::1:bu arada bugün uyumaktan kurabiye falan yapamadım şeker hamurum öle bekliyo yarın yapabilirsem koyarım fotolarını.

yarın görücem bebişimi inş. sırf kaynanamla gitmemek için bir gün önce gidicem tuhaf tuhaf sorular soruyor doktora zaten ben ayrı yatalım desem benim kociş yatmaz zaten oda tepki gösterdi niye ayrı yatıyoruz diye sonra kayınvalidemde iyi ne yaparsanız yapın demeye başladı sesimizi çıkarmasak daha neler söyliyecek kimbilir de tepki alıcağını biliyor ama yinede atlıyor maşallah herşeye aaaah ahhh bir arada benim kızlarım çocuk yetiştiremedi sizin çocugunuzu ben terbiye edicem demeye başlamıştı sonra ben kızınca sustu eskiden kalma şeylerle zamane çocugu yetiştiriliyor sanıyor halenn kimsenin yetiştirdiğini beğenmez bende diyorum eşime karıştırtmam haberin olsun beni kızdırmasın alır giderim kızımı göremezler torun falan eşimde inadımı biliyor beni sakinleştiriyor.
bende annem gelince onunla yatarım sanırım bi müddet çünkü geceleri bebiş çok ağlar çok uyanır falan mecbur annen gelcek yanına ee eşimin yanında yatarken odaya girmelerindense(grçi benim annem girmezde kayın validem girebilir:)) ayrı yerde yatarım daha rahat olur.

kızlar herkese slmmm:71:

ben dün yine hastaneye yattım,bugün çıktım:17: kontrole gitmiştim bebeğin kan akışınsa sıkıntı var dediler,yatırdılar dünden beri takip ettiler bişicik yok çok şüşür,belki anlık bişeydi yada ultrason yanlış ölçüm yaptı dediler,bugün çıktım valla artık utanır oldum bu ikinci yatışım herkes arıyor doğurdunmu diye yooo ben yine yattım çıktım:1: neyse elbet vakti saati vardır buarda kızım hala ters,sezeryan olucam, sizler nasılsınız sezeryan tarihleri alınmış gözde yarın heralde rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn:16:

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine son zamnalar artık.

mucize geçmiş olsun canım
o doğurmadınmı lafları herkes de var demekki. dün gece 11 gibi burdaki kardeşim diğerini aradı telefonu ablammı doğurdu diye açtı kardeşim bide bööle panik durumları var insanlarda:))

sağol canım,demekki hepimiz aynı şeleri yaşıyoruz,yarın miniğini alıyorsun kucağına,negüzel ikinizde çoook sağlıkla gelin buraya inşallahhh....

mucize geçmiş olsun canım
o doğurmadınmı lafları herkes de var demekki. dün gece 11 gibi burdaki kardeşim diğerini aradı telefonu ablammı doğurdu diye açtı kardeşim bide bööle panik durumları var insanlarda:))

hoşgeldin cnm
Ahh canım keşke öyle birşey olsa artık haftasınıda tamamladı.
Gelse şöyle cennet kokusunu bir içime çeksem dünyalar benim olacak
O bahsettiğin koklama hadisesi varyaaaaa bambaşka bişey... evlat kokusunu en güzel parfüme değişmem, bu akşam sıkıştırıp sıkıştırıp kokladım kağanı, anni anni diye kaçıyodu en son :)))
herkese selamlar benimde doğum tarihi belli oldu bugün son kontrolüm vardı ve haftaya perşembe 3 şubat nasip olursa sezeryan olcam herkese hayırlı doğumlar
Gözün aydın cnm, kucağına aldığınıda gör inş.
selam kızlar ben geldimm

acık geçmiişşi okuyayım konuları anlayayım dedim ama ohooo uçmuş gitmişsinizzz yakalamak ne mümkünn eee neden bahsediyosunuz

valla evde pcnin tek hakimi olmaya çok alışmışım eşim hiiçç eline almaz.ama yeğenim gelince tabi pcye ortak çıktı.

akşamda arkadaşa oturmaya gittik öyle bi havamız değiştii

ee sizden ne haber sancı falan demişsiniz yaa ben daha hiç nstye girmedim konuya fransız kalıyorum

Hoşgeldin cnm

hafu canım aslında bi kaç arkadaş daha var konyadan ama bu ara onlar pek girmiyo smyr ve nazim83 onlardan burdalar.
ama biz varız hem konyada hem konyalı olmayan sadece 3 kişi

herkese selamlar benimde doğum tarihi belli oldu bugün son kontrolüm vardı ve haftaya perşembe 3 şubat nasip olursa sezeryan olcam herkese hayırlı doğumlar

Gözünaydın canım.Günler artık herkeste belli olmaya başladı.

selam kızlar ben geldimm

acık geçmiişşi okuyayım konuları anlayayım dedim ama ohooo uçmuş gitmişsinizzz yakalamak ne mümkünn eee neden bahsediyosunuz

valla evde pcnin tek hakimi olmaya çok alışmışım eşim hiiçç eline almaz.ama yeğenim gelince tabi pcye ortak çıktı.

akşamda arkadaşa oturmaya gittik öyle bi havamız değiştii

ee sizden ne haber sancı falan demişsiniz yaa ben daha hiç nstye girmedim konuya fransız kalıyorum

Hoşgeldin canım.Evde pcye ortak çok olunca tadını alamıyor dimi insan.
Benimde eşim geldi başıma hadi artık birazda bana ver diye ama hiç bırakmaya niyetim yok bu gece

Ooo güzeldi valla, meydan hürreme kalacak, diğer hatunu gönderiyormuş saraydan, valla ben hürreme daha yakın hissetmeye başladım özellikle mahidevran hürremi benzettikten sonra...

Yarın sabah tekrarı netten izleyim o zaman merak ettim şimdi.
Fena benzetmiş olarak gördüm fragmanında

kızlar ben bu prensesi rahatlığa çok alıştırdım galiba,çok rahatsız oldu küçük hasnım,yatayım ben acıtıyor canımı,,

sizlerii çok merak ediyorum,çok seviyorum ve çok dua ediyorum,lütfen birbirimşzden dularımızxı esirgemeyelim, ceren ime ve bana dua edin,,,
buarada hastanede oda arkadaşım din kültürü öğretmeniydi,güzel sohbetler ettik,öğrendiğiöm bişiyi söyleyeyim,"YA ŞAFİ,YA ALLAH" 395 KERE bunu söyleyin,şifa niyetineymiş,ben hastanede çok okudum sizinlede paylaşmak istedim,kızım ve ben hepinizi öpüyoruz,Allah rahatlık versinnnnn:71:
,

İyi geceler canım.Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inş.

hoşgeldin cnm

O bahsettiğin koklama hadisesi varyaaaaa bambaşka bişey... evlat kokusunu en güzel parfüme değişmem, bu akşam sıkıştırıp sıkıştırıp kokladım kağanı, anni anni diye kaçıyodu en son :)))

Gözün aydın cnm, kucağına aldığınıda gör inş.

Hoşgeldin cnm

O kokuyu duymak istiyorum bende kağanda ne güzel kokuyordur.
İnş hayırsıyla yakın zamanda bizde koklarız bebişlerimizi canım

,
Sanada Allah rahatlık versin cnm , bol bebişli rüyalar, ben o dediğini kağana yapayım hastalıktan bi başını kaldıramadı kuzucum...
evet canım zaten önce normal yatakta takip ediyorlar doğum gerçekleşeceği zaman yani yeterli açılma sağlanığı zaman yatoyorsun o masaya.

canım odanız çok güzel olmuş,güle güle büyüt bebeğini bu cici odada.

canım çikolatalar çok güzel görünüyor,ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

inş,görüşürüz tabi canım,şurda 3 kişiyiz zaten konyada hem benimde burda hiç arkadaşım yok iyi olur benim içinde.bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alalımda gerisi kolay.

canım allah yardımcınız olsun çok zor bişey gerçekten,inş sağlığına kavuşur minik yavrunuz biran önce.

geçmiş olsun canım,birazn önce iyileşsinde kuzun evinizi neşelendirsin inş.allah sanada güç kuvvet versin,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebğini.:nazar::nazar:

geçmiş olsun canım bende bu gün seni sorcaktım hiç göremeyince merak ettim.ama ağlamayın siz ağlayınca o minik kuzularda üzülüyor içerde,benim hormonlar pek öle tepki vermedi vallahi bende kendi kendime diyorum benim hormonlarım çok duygusuz çıktı die:1::1:bu arada bugün uyumaktan kurabiye falan yapamadım şeker hamurum öle bekliyo yarın yapabilirsem koyarım fotolarını.

bende annem gelince onunla yatarım sanırım bi müddet çünkü geceleri bebiş çok ağlar çok uyanır falan mecbur annen gelcek yanına ee eşimin yanında yatarken odaya girmelerindense(grçi benim annem girmezde kayın validem girebilir:)) ayrı yerde yatarım daha rahat olur.

geçmiş olsun canım,dikkat et kendine son zamnalar artık.

Cnm şeker hamurunun dışını margarinle yağlayıp streç filme sarıp oda sıcaklığında bekletirsen bozulmaz, buzdolabına koyarsan sertleşir kullanamazsın aklında olsun:34:

ayy burası maşallahh bu akiam çok kalabalık herzaman yakalanmıyo böyleee bende ne güzel uyukluyodum eşimin omuzunda on kere sordu uyudunmu uyudunmu diyeee söyleeye söyleye uykumu kaçırdıı.bıraksaydın uyuuyacaktım dedim oda uyuyacaksan içeri yat dicektim diyoo.taammm böleee dalacakken uyudunmu diyince uyandım şimdide uykunun u su yokk kendi gitti yattıı ohhhh

sağol canım,zaten anlamıyorum herkes neden bukadar meraklı,bırak yabancıyı,annem ayrı kayınvalidem ayrı, eşim bile bebeğini alıpğ çıkanları gördükçe bi doğuramadın şu kızı diyorr,,,aaaaahh elimde olsa hemen alırım kuzucuğumu kucağıma,bilmiyorum sizdede aynımı buhafta daha heyecanlıyım acaba kime benzeyecek kokusu nasıl okaadar sabırsızlanıyorumkii..senin normalmi olacak?

evet noprmal olacak inş bi aksilik olmazsa...Bizim ev teli olmadığından kayınvalidem arayamıyor cep tellerinide çevirmeyi bilmiyor.Bizim armamızı bekliyor o yüzden ben rahatım:) Aynı meraklar bendede var bende kime benzeyecek diye ölüyorum meraktam ama nedense eşime benzeyecek gibi geliyor.

valla bana sanki daha çoookkk varmış gibime geliyo doğumuma.hele arkadaş çocuğunun birini 43. birinide 41. haftasında doğurduğunu söyledikten sonra iyice tırstımmm

aslında benim 38de doğurasım var ama normal olursa ve beklersek ohooo çat diye çatlarımm benn

ayy burası maşallahh bu akiam çok kalabalık herzaman yakalanmıyo böyleee bende ne güzel uyukluyodum eşimin omuzunda on kere sordu uyudunmu uyudunmu diyeee söyleeye söyleye uykumu kaçırdıı.bıraksaydın uyuuyacaktım dedim oda uyuyacaksan içeri yat dicektim diyoo.taammm böleee dalacakken uyudunmu diyince uyandım şimdide uykunun u su yokk kendi gitti yattıı ohhhh

Eyvah eyvah desene bu gecede kk nöbetine geldin

Az kaldı cnm ha gayret :29:

Sabırsızlıkla bekliyorum canım.
Seninde heyecanın çok farklıdır eminim şimdi.Birtane oğluş yanında bir kaç güne kalmadan ikinci meleğinde gelecek yanına ayyy allahım yaaa ne kadar güzel bir duyguymuş bu

sağol canım,zaten anlamıyorum herkes neden bukadar meraklı,bırak yabancıyı,annem ayrı kayınvalidem ayrı, eşim bile bebeğini alıpğ çıkanları gördükçe bi doğuramadın şu kızı diyorr,,,aaaaahh elimde olsa hemen alırım kuzucuğumu kucağıma,bilmiyorum sizdede aynımı buhafta daha heyecanlıyım acaba kime benzeyecek kokusu nasıl okaadar sabırsızlanıyorumkii..senin normalmi olacak?

valla bana sanki daha çoookkk varmış gibime geliyo doğumuma.hele arkadaş çocuğunun birini 43. birinide 41. haftasında doğurduğunu söyledikten sonra iyice tırstımmm

aslında benim 38de doğurasım var ama normal olursa ve beklersek ohooo çat diye çatlarımm benn

bence bu geç haftada doğurma işi geç döllenme olduğunda yaşanıyor.Düşünsenize satı aynı olan iki kadının biri adet sonra ilk haftada hamile kalıyor diğer diğer adetine yakınken haliyle arada hafta farkı oluyor ama ikisininde sat gereği doğumu aynı tarih görünüyor.Valla benim tam zamanında hatta birazda erken olmuştu o yüzden 40 ımı geçireceğimi sanmıyorum ama tabi nasip.

evet noprmal olacak inş bi aksilik olmazsa...Bizim ev teli olmadığından kayınvalidem arayamıyor cep tellerinide çevirmeyi bilmiyor.Bizim armamızı bekliyor o yüzden ben rahatım:) Aynı meraklar bendede var bende kime benzeyecek diye ölüyorum meraktam ama nedense eşime benzeyecek gibi geliyor.

:))) bendeeeeee, eşim bana benzet bana benzet diyor sürekli :))) söz veremem didim :)))
Eyvah eyvah desene bu gecede kk nöbetine geldin

Sabırsızlıkla bekliyorum canım.
Seninde heyecanın çok farklıdır eminim şimdi.Birtane oğluş yanında bir kaç güne kalmadan ikinci meleğinde gelecek yanına ayyy allahım yaaa ne kadar güzel bir duyguymuş bu

Cnm evet çok heyecanlanıyorum ailemizin yeni üyesi için, ama inan bir o kadarda zor... çünkü kağan kıskanacak yada bebek geldi diye üzülecek diyede içim içimi yiyiyor... eğer ters tepki verirse çok üzülücem, akşam uyuturken kağanın kardeşi varmış, kağan kardeşini çok severmiş kardeşide kağanı çok severmiş, beraber oyun oynarlarmış her yere beraber giderlermiş diye masal anlatıyorum, o da kadiş kadiş diyor ama anlamını biliyormu bakalım...
Ben elimden geleni yapıcam kıskanmaması için

bende çok merak ediyorum.birde hiiççç renkli ultrasonda görmedik ya bizz bi tahmimde yürütemiyoruzzz.süpriz olacak sanırım bize.

:))) bendeeeeee, eşim bana benzet bana benzet diyor sürekli :))) söz veremem didim :)))

Cnm evet çok heyecanlanıyorum ailemizin yeni üyesi için, ama inan bir o kadarda zor... çünkü kağan kıskanacak yada bebek geldi diye üzülecek diyede içim içimi yiyiyor... eğer ters tepki verirse çok üzülücem, akşam uyuturken kağanın kardeşi varmış, kağan kardeşini çok severmiş kardeşide kağanı çok severmiş, beraber oyun oynarlarmış her yere beraber giderlermiş diye masal anlatıyorum, o da kadiş kadiş diyor ama anlamını biliyormu bakalım...
Ben elimden geleni yapıcam kıskanmaması için

Bu konuda çok haklısın canım.Benim ablam ikinci bebişe hamile kaldığında sürekli abisini gelecek kardeşiyle ilgili alıştırmaya çalıştırmıştı.Çok fazla kıskançlık olmadı ama gene tabiki eve bir bebek gelince ilgi ona kayıyor ister istemez bunu dengede tutmakta kesinlikle anne ve babaya düşüyor.Aradaki dengeyi çok iyi korumanız gerekecek kağan kardeşini kıskanmasın ve ona zarar vermesin diye

bende çok merak ediyorum.birde hiiççç renkli ultrasonda görmedik ya bizz bi tahmimde yürütemiyoruzzz.süpriz olacak sanırım bize.

bende girmedim ama normal ultrasonda burnnu nedense eşime benzettim.
BURCUCUM Kağan tıpkı sen geçen face resimlerinize baktımda bunuda babasına benzet artık hak geçmesin:)

Slmm arkadaşlarımmmmm.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Benim oğluş pek bi zahmetli hiç wakit bırakmıyor bana.. Ara ara kk ya girip sizleri takip ediyorum..
Benim bebeğim ameliyat olcak:((( çok gazı olduğu için ıkınmaktan fıtık olmuş yawrum.. Hem kasık hem göbek fıtığı.. Göbek zamanla geçermiş ama kasık fıtıkları prematürelerde hayati tehlike yaratıyormuş.. Haftaya kontrol we sonrasında ameliyat günü werilip ameliyat olcak miniğim. Oğlum için sizlerden dua istiyorumm.. Bizi unutmayın..

Back