• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Bu konuda çok haklısın canım.Benim ablam ikinci bebişe hamile kaldığında sürekli abisini gelecek kardeşiyle ilgili alıştırmaya çalıştırmıştı.Çok fazla kıskançlık olmadı ama gene tabiki eve bir bebek gelince ilgi ona kayıyor ister istemez bunu dengede tutmakta kesinlikle anne ve babaya düşüyor.Aradaki dengeyi çok iyi korumanız gerekecek kağan kardeşini kıskanmasın ve ona zarar vermesin diye

Evet cnm kesinlikle çok büyük görev düşüyor, eşim geçenlerde telefonda kağanın pabucu dama atılıyor artık kardeş gelecek dedi çok kızdım, teli kapattıktan sonra oturup ağladım, o da benim bebeğim hiç birirni birbirinden ayıramam ki, ben hiç kağandan ayrı bir gece geçirmedim şimdiye kadar, hastanede kalınca mecburen ayrı kalıcaz en az bir gün, nasıl dayanırım görmeden aklım hep kağanda kalacak

bende girmedim ama normal ultrasonda burnnu nedense eşime benzettim.
BURCUCUM Kağan tıpkı sen geçen face resimlerinize baktımda bunuda babasına benzet artık hak geçmesin:)

bende girmeyen bi tek ben varım sanıyordum:50: bende eşime benzemesini çok istiyorum ama gözleri ve burnu değill (geriye ne kaldı :37: ) göz yapısı bana çeksin çünkü eşimin eşimin annesinin falan gözleri içeri doğru çökük biraz eşimde sevmez gözlerini gözlüklerini hiç çıkarmaz.aslında ben kafamda çok güzel bi karma yaptımm :37: ortaya karışık olsa fena olmaz

Slmm arkadaşlarımmmmm.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Benim oğluş pek bi zahmetli hiç wakit bırakmıyor bana.. Ara ara kk ya girip sizleri takip ediyorum..
Benim bebeğim ameliyat olcak:((( çok gazı olduğu için ıkınmaktan fıtık olmuş yawrum.. Hem kasık hem göbek fıtığı.. Göbek zamanla geçermiş ama kasık fıtıkları prematürelerde hayati tehlike yaratıyormuş.. Haftaya kontrol we sonrasında ameliyat günü werilip ameliyat olcak miniğim. Oğlum için sizlerden dua istiyorumm.. Bizi unutmayın..

canım benimm kıyamam onaaa

korkma iyileşecek en kısa zamanda ne güçlü bir erkek ooo ahh ahh

benim eşim ve 2 erkek kardeşide bebekken fıtık ameliyatı olmuş.taaa ozamanlarda gayet başarılı geçmiş ki şimdii hiç endişelenme.

hatta ben bile ırsimiki buı diye doktora sormuştum belki benim oğlumdada çıkar diye.

içini ferah tut dualarımız hep sizinle zatennn güzel gamzeli oğluşumuzla dualarımız hepp

Slmm arkadaşlarımmmmm.. Uzun zaman oldu görüşmeyeli.. Benim oğluş pek bi zahmetli hiç wakit bırakmıyor bana.. Ara ara kk ya girip sizleri takip ediyorum..
Benim bebeğim ameliyat olcak:((( çok gazı olduğu için ıkınmaktan fıtık olmuş yawrum.. Hem kasık hem göbek fıtığı.. Göbek zamanla geçermiş ama kasık fıtıkları prematürelerde hayati tehlike yaratıyormuş.. Haftaya kontrol we sonrasında ameliyat günü werilip ameliyat olcak miniğim. Oğlum için sizlerden dua istiyorumm.. Bizi unutmayın..
busemm çok üzüldüm canım Allah şifa versin bebeğine inş.Demek gazdan fıtık olunuyormuş daha neler duyacağız bakalım.Dualarımız hep seninle üzülme sakın.

bende girmeyen bi tek ben varım sanıyordum:50: bende eşime benzemesini çok istiyorum ama gözleri ve burnu değill (geriye ne kaldı :37: ) göz yapısı bana çeksin çünkü eşimin eşimin annesinin falan gözleri içeri doğru çökük biraz eşimde sevmez gözlerini gözlüklerini hiç çıkarmaz.aslında ben kafamda çok güzel bi karma yaptımm :37: ortaya karışık olsa fena olmaz

Bende göz rengi eşime çeksin istiyorum yeşile çalan bi elası var diğer yerleride bana çeksin:)

Evet cnm kesinlikle çok büyük görev düşüyor, eşim geçenlerde telefonda kağanın pabucu dama atılıyor artık kardeş gelecek dedi çok kızdım, teli kapattıktan sonra oturup ağladım, o da benim bebeğim hiç birirni birbirinden ayıramam ki, ben hiç kağandan ayrı bir gece geçirmedim şimdiye kadar, hastanede kalınca mecburen ayrı kalıcaz en az bir gün, nasıl dayanırım görmeden aklım hep kağanda kalacak

anneler böyle yufka yürekli işte

bi arkadaşım anlatmıştı oğlu var sonra bir kızı oldu.baba bi gün laf arasında kızım bambaşka demiş kadın günlerce ağlamış ne demek sen oğlumu sevmiyomusun ayırıyomusun niye öyle diyosun diyee..

ayy can onlar yaa ayrılmaz tabikii.hem kardeş gibi güzel şeymi var.Allah banada nasip etsin hayırlısıyla oğluma bir kardeş yapmayıı

bende girmedim ama normal ultrasonda burnnu nedense eşime benzettim.
BURCUCUM Kağan tıpkı sen geçen face resimlerinize baktımda bunuda babasına benzet artık hak geçmesin:)
:))) cnm sağolasın, eşim ve eşimin iş arkadaşları bana benziyor, annem babam fln eşime benzetiyor, ortaya karışık bir kağan olmuş , geçen eşimin bir arkadaşı kağanın resmini ilk defa görmüş abi annesine benziyo demiş, eşimde ama ayakları bana benziyo demiş yaa dinleyince çok gülmüştüm hala anlatıyorum konusu açıldıkça

Cnm Allah yardımcınız olsun, kıyamam minişe ya, yavrucuğumun çekmediği kalmadı, çok dua etmiştim sağ sağlim evinize dönün diye inş. bu ameliyatıda başarıyla atlatıp evinize geri dönersiniz cnm, yüzüne bakınca hiç kıyamıyor insan, ben küçücük bebekleri hastanede görünce çok üzülüyorum bide sürmelinin yeğeni var mert onunda resimleri var facede gördükçe içim eriyo, onlar güçlü savaşçılar merak etme annesi

Kızlar saat 12 olmuş ve 38. haftamızı bitiriyoruz bugün bebeğime biraz daha yaklaştım yuppppppppppiiiiii:66:

Geçmiş olsun canım.İnş.ameliyatta güzel geçer dualarımız seninle canım.

Eminim onu şaka olarak söylemiştir canım.yoksa oda ikisini birbirinden ayırt edemez ki.Doğsun bak senden çok titreyecek eminim ikisininde üstüne.
Birgün canım çok uzun gibi geliyor sana ama sonunda eve iki kişi olarak geri döneceksiniz.götürme gibi bir şansın olsa eminim onuda götürürdün ama annanesi sen yokken ona çok iyi bakacaktır eminim.Sonrasında zaten artık hep beraber olacaksınız.

:))) cnm sağolasın, eşim ve eşimin iş arkadaşları bana benziyor, annem babam fln eşime benzetiyor, ortaya karışık bir kağan olmuş , geçen eşimin bir arkadaşı kağanın resmini ilk defa görmüş abi annesine benziyo demiş, eşimde ama ayakları bana benziyo demiş yaa dinleyince çok gülmüştüm hala anlatıyorum konusu açıldıkça

Cnm Allah yardımcınız olsun, kıyamam minişe ya, yavrucuğumun çekmediği kalmadı, çok dua etmiştim sağ sağlim evinize dönün diye inş. bu ameliyatıda başarıyla atlatıp evinize geri dönersiniz cnm, yüzüne bakınca hiç kıyamıyor insan, ben küçücük bebekleri hastanede görünce çok üzülüyorum bide sürmelinin yeğeni var mert onunda resimleri var facede gördükçe içim eriyo, onlar güçlü savaşçılar merak etme annesi

bende kağanı babasına benzetiyorum oda gözlerinden kaynaklanıyor.yani fotoğraflardan öyle gözüküyor tabi canlı tavırlarıyla falan görsek farkedebilir

bende 37. haftama girdimm

anneler böyle yufka yürekli işte

bi arkadaşım anlatmıştı oğlu var sonra bir kızı oldu.baba bi gün laf arasında kızım bambaşka demiş kadın günlerce ağlamış ne demek sen oğlumu sevmiyomusun ayırıyomusun niye öyle diyosun diyee..

ayy can onlar yaa ayrılmaz tabikii.hem kardeş gibi güzel şeymi var.Allah banada nasip etsin hayırlısıyla oğluma bir kardeş yapmayıı

Cnm gerçekten öyle oluyor, ben hamile kaldığımı öğrendiğimde gariptir çok suçlu hissetmiştim kendimi kağanın yüzüne bakıp bakıp ağladım, ama sonra sonra toparladım, bu bebeğimide seviyorum, kağanıda seviyorum, hiç ayıramam ikisinide, gerçekten eşim bile olsa birisi kıskanacak dediğinde çok üzülüyorum içerliyorum.. hiç kıyamam ben kağanımada, onun eline kıymık batsa benim kalbim sökülür

39 haftaydayım bebişim gelsin istiyorum artıkkkk

Benim bebişim eşime benziycek galiba ben öyle tahmin ediyorum ama rengini kestiremiyorum.Ben buğday tenliyim eşim daha esmer benden.
Renkli ultrasonda dudakları aynı eşime benziyordu burnuda bana ama.Bakalım babaya mı annemiye benzeyen bir bebek olacak.

bende kağanı babasına benzetiyorum oda gözlerinden kaynaklanıyor.yani fotoğraflardan öyle gözüküyor tabi canlı tavırlarıyla falan görsek farkedebilir

bende 37. haftama girdimm

Bende benzetiyorum babasına, helede yan yana gelsinler, eşimin nişandaki nispeten zayıf haline benzetiyorum
Geçmiş olsun canım.İnş.ameliyatta güzel geçer dualarımız seninle canım.

Eminim onu şaka olarak söylemiştir canım.yoksa oda ikisini birbirinden ayırt edemez ki.Doğsun bak senden çok titreyecek eminim ikisininde üstüne.
Birgün canım çok uzun gibi geliyor sana ama sonunda eve iki kişi olarak geri döneceksiniz.götürme gibi bir şansın olsa eminim onuda götürürdün ama annanesi sen yokken ona çok iyi bakacaktır eminim.Sonrasında zaten artık hep beraber olacaksınız.

Evt cnm şaka olarak söylüyorda ben şakasını bile kaldıramıyorum işte, kağanı annemden başkasına emanet edemem ben yokken, ondan hastaneye refakatçi teyzemi istedim annem kağana baksın diye, yoksa hiç yemek yemez benim oğlum, açımda demez, koltuk tepelerinde gezer, düşer belkide,benden ve annemden başkasıda zaptedemez onu kıpır kıpır hep , aklım hepten onda kalır

Kızlar muhabbet çok güzel ama benim uykum geldi.
Hiç bu saate kadar nette kalmadımm ben.
Hepinize iyi geceler diliyorum kızımla tabii kıpır kıpır geziniyor içimde gündüz uyuyor gece hiç durmuyor bu kız gece yolunu bulması daha kolay oluyor galiba :))
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :71:

Kızlar muhabbet çok güzel ama benim uykum geldi.
Hiç bu saate kadar nette kalmadımm ben.
Hepinize iyi geceler diliyorum kızımla tabii kıpır kıpır geziniyor içimde gündüz uyuyor gece hiç durmuyor bu kız gece yolunu bulması daha kolay oluyor galiba :))
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :71:

iyi geceler cnm, rüyanda sevili gör:71:

iyi geceler çağlayancımm görüşürüz

yaaa midem yanıyoooooo...süt içtim biraz duruldu akşamki kadar kötü diill

ama bu acının arasında mutfakta tencerede kuzu kuzu duran pilavı gözüme kestirdimmm....bu saatte hemde bu mideyle sanırım dayanamayıpp yicemmmm Allah sonumu hayretsinnn :56:

iyi geceler çağlayancımm görüşürüz

yaaa midem yanıyoooooo...süt içtim biraz duruldu akşamki kadar kötü diill

ama bu acının arasında mutfakta tencerede kuzu kuzu duran pilavı gözüme kestirdimmm....bu saatte hemde bu mideyle sanırım dayanamayıpp yicemmmm Allah sonumu hayretsinnn :56:

Bende az önce onun marullu taze soğanlı domatesli salatalıklı nar ekşili limonlu kardeş versiyonundan bi 10 kaşık fln gümlettim:17:

Bende az önce onun marullu taze soğanlı domatesli salatalıklı nar ekşili limonlu kardeş versiyonundan bi 10 kaşık fln gümlettim:17:

valla ozaman biz hiç yok midemdi yok karnımdı diye şikayet etmiyelim kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz gibime geliyor sankim biraz :37:

Sanada Allah rahatlık versin cnm , bol bebişli rüyalar, ben o dediğini kağana yapayım hastalıktan bi başını kaldıramadı kuzucum...

Cnm şeker hamurunun dışını margarinle yağlayıp streç filme sarıp oda sıcaklığında bekletirsen bozulmaz, buzdolabına koyarsan sertleşir kullanamazsın aklında olsun:34:
canım bende değdiğin gibi yaptım ama baktım şimdi azıcık sertleşmiş sanki.açayım dedim oklavayla parçalnıyo sanki biraz pudra şekerini çok mu koydum acaba,aslında pek istediğim gibi bi hamur olmadı ben ele yapışmayan şöle yumuşacık bi hamur olcak die bekliyodum sanırıım pekte başaramamışım.bakalım yarın kurabiyeleride yapınca belli olcak artık.

canım allah bebeğine acil şifalar versin dualarımız seninle,şimdiden geçmiş olsun.

Back