• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar bugünlerde resmen depresyondayım bugün kaç saattir aglıyorum.psikologa mı gitsem acaba. eşimin yeterince benimle ilgilenmediğini önemsemediğini düşünüyorum 36 haftalık hamileyim sanki kimsenin umrunda değilim gibi geliyo bana mı öyle geliyo acaba. kendimi çok yalnız hissediyorum..

arkadaşlar bugünlerde resmen depresyondayım bugün kaç saattir aglıyorum.psikologa mı gitsem acaba. eşimin yeterince benimle ilgilenmediğini önemsemediğini düşünüyorum 36 haftalık hamileyim sanki kimsenin umrunda değilim gibi geliyo bana mı öyle geliyo acaba. kendimi çok yalnız hissediyorum..

Ahh canım ya hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz.Hamileliğin hormonlarımıza yaptığı oyunlar sebebiyle bu hallere gelebiliyoruz.
Birgün iyiysek öteki gün kötüyüz.Daha çok ilgi sevgi ve şefkat bekliyoruz galiba çevremizden.Ama onlarda bazen bizi anlayamabiliyorlar.Benim en büyük destekçim burası.Sizler olmasaydınız bu 9 ay süresince çok zorlanırdım heralde.Bir tek beni koşulsuz anlayan ve dinleyen burası var.Çok şükürki çok arkadaşlık ve dostluklar edindim burda.İyiki tanışmısım burasıyla

hepinize iyi akşamlar kızlar,geçmişe bakmadan önce şöle bi slm veriyim dedim umarım hepiniz iyisinnizdir.akşam 6 gibi uzanmıştım koltuğa tam 3,5 saat uyumuşum,bakalım gece yin beni kk nöbeti bekliyor sanırım.:27:

çağlayancım maşallah sana yaa sen temizlik yaptıkca ben strese giriyorum pek rahat gördüm kendimi yaa :37: günlük işleri ancak yapıyorum bide temizliğe gücüm kalmaz okuyorumburdan halı yıkanıyo kapı pencere siliniyo dolaplar boşaltılıyo falan aa bahar temizlği gibi :36:

Slm kızlar sülüman reklama girdi bende bi bakayım dedim ne var ne yok:) Çağlayancım seni burda gördüğüme çok sevindim senin muayenen nasıl geçti salı gübü sende gidecektin değilmi?

çağlayancım maşallah sana yaa sen temizlik yaptıkca ben strese giriyorum pek rahat gördüm kendimi yaa :37: günlük işleri ancak yapıyorum bide temizliğe gücüm kalmaz okuyorumburdan halı yıkanıyo kapı pencere siliniyo dolaplar boşaltılıyo falan aa bahar temizlği gibi :36:

Yaparsın canım sende bakma bana evde kalınca oyalanıcak işler arıyorum kendime.Evlerimize baharlar geliyor ama canım.Minik minik prensler prensesler gelecek.
Bende kendimi bu aralar pek hamarat gördüm.Çalışırken biliyorsun 2 haftada bir anca temizlik yapıyordum ama şimdi zaman geçsin diye yapıyorum birazda.Bebişim miss gibi temiz eve gelsin istiyorum.Eşimle anneme kalsa onlar yapıcaklar ben yatıyım bütün gün ama zaman geçmiyor öylede

kalabalığız ama muhabbet eden yok :50:

Geçmişi okuyor galiba herkes :68:

her hafta kontrole gidenler bişi sorcam her hafta ultrason+nst mi oluyo yoksa bi hafta nst bi hafta ultrason mu? yarın kontrolum var da kızımı görebilecek miyim acep? :97:

nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm:nazar::nazar::nazar:

Canım maşallah ayağa kalkmana çok sevindim.Fazla kilodan solunum zorluğu olabilceğini ilk defa duyuyorum çok şaşırdım neyse iyileşsin biran önce oğluşunda haberlerini alalım.Bizi ara ara haberdar et olur mu.

Son düzenleme:
Slm kızlar sülüman reklama girdi bende bi bakayım dedim ne var ne yok:) Çağlayancım seni burda gördüğüme çok sevindim senin muayenen nasıl geçti salı gübü sende gidecektin değilmi?

Salı gününü hiç sorma canım.iki kere nstye girmek zorunda kaldım.Kızım uyanmadı.Bir türlü ercan bey tekrardan nstye girmemi istedi.İkincisinde tatlı birşeyler yedim gene uyanmadı ben onunla oynamaya başlayınca uyandı ama sonra gene uyudu.Pek uykucu olucak galiba ama ağrılarım var artık ercan bey'ede söyledim normal bunlar doğum yaklaştıkça dahada artacak dedi.
9 şubat gözüküyor hala doğumumuz ama beklemedeyim her an gelir kızım diye :))

her hafta kontrole gidenler bişi sorcam her hafta ultrason+nst mi oluyo yoksa bi hafta nst bi hafta ultrason mu? yarın kontrolum var da kızımı görebilecek miyim acep? :97:

15 günde bir ultrason her haftada nst'ye giriyorum canım ben.
Yarın görüş günün demek hadi bakalım güzel haberlerle gel ama sen geçen görmüştün sanki kızını bu sefer nstye alabilir sadece eğer bir sorun yoksa

Salı gününü hiç sorma canım.iki kere nstye girmek zorunda kaldım.Kızım uyanmadı.Bir türlü ercan bey tekrardan nstye girmemi istedi.İkincisinde tatlı birşeyler yedim gene uyanmadı ben onunla oynamaya başlayınca uyandı ama sonra gene uyudu.Pek uykucu olucak galiba ama ağrılarım var artık ercan bey'ede söyledim normal bunlar doğum yaklaştıkça dahada artacak dedi.
9 şubat gözüküyor hala doğumumuz ama beklemedeyim her an gelir kızım diye :))

oooo kötü olmuş ya o nts deki metal kısımlar benim derimi acayip kaşındırıp alerji yaptı ya çıktıktan sonra sürekli kaşındım durdum acıdıda.İki kez girseydim ne olacaktı bilmiyorum.İki akşamdır bendede acayip bi mide bulantısı var be akşamları resmen deliriyor benim kız.Her taraf baskı yapıyor acıtıyor alt tarafımıda.Nesef almakta iyice zorlanır oldum artık.

Yaparsın canım sende bakma bana evde kalınca oyalanıcak işler arıyorum kendime.Evlerimize baharlar geliyor ama canım.Minik minik prensler prensesler gelecek.
Bende kendimi bu aralar pek hamarat gördüm.Çalışırken biliyorsun 2 haftada bir anca temizlik yapıyordum ama şimdi zaman geçsin diye yapıyorum birazda.Bebişim miss gibi temiz eve gelsin istiyorum.Eşimle anneme kalsa onlar yapıcaklar ben yatıyım bütün gün ama zaman geçmiyor

ben de yapıım diyorm ama çok yoruluyorum annem gelince kayınvalidem de gelir kadın tutar yaparız diye düşünüyorum zaten ööle kirli de deil ki 1.5 senelik ev çalışınca tek akşamları evdeyiz yada bana temiz geliyo işime ööle geldiğinden :27:

15 günde bir ultrason her haftada nst'ye giriyorum canım ben.
Yarın görüş günün demek hadi bakalım güzel haberlerle gel ama sen geçen görmüştün sanki kızını bu sefer nstye alabilir sadece eğer bir sorun yoksa

:15: o zaman kızımı göremicem yarın geçen hafta girmiştim ultrasona neyse belki ondan sonraki hafta kucağımda görürüm :32: :16:

kızlar herkese slmmm:71:

ben dün yine hastaneye yattım,bugün çıktım:17: kontrole gitmiştim bebeğin kan akışınsa sıkıntı var dediler,yatırdılar dünden beri takip ettiler bişicik yok çok şüşür,belki anlık bişeydi yada ultrason yanlış ölçüm yaptı dediler,bugün çıktım valla artık utanır oldum bu ikinci yatışım herkes arıyor doğurdunmu diye yooo ben yine yattım çıktım:1: neyse elbet vakti saati vardır buarda kızım hala ters,sezeryan olucam, sizler nasılsınız sezeryan tarihleri alınmış gözde yarın heralde rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn:16:

oooo kötü olmuş ya o nts deki metal kısımlar benim derimi acayip kaşındırıp alerji yaptı ya çıktıktan sonra sürekli kaşındım durdum acıdıda.İki kez girseydim ne olacaktı bilmiyorum.İki akşamdır bendede acayip bi mide bulantısı var be akşamları resmen deliriyor benim kız.Her taraf baskı yapıyor acıtıyor alt tarafımıda.Nesef almakta iyice zorlanır oldum artık.

Aynı şey bende var canım.Çok kaşınıyorum o aletlerden çıktıktan sonra sanırım hepimizin derisine deyiyor ve temizlemiyorlarda ondan oluyor diye düşünüyorum ben.
Gündüz benim kızda uyuyor ama şu anda delirmiş gibi göbeğim sürekli hareket halinde ve kafasıylada aşağıya baskı yapıyor yolu bir bulsa gelicek ama yolu bulamıyor sanırım benim minik kız.
Sen şimdi kontrole ne zaman gidiyorsun.Biz gene salı günü gidicez elayla bu sefer oturup konuşamadık benim kız yüzünden ama önümüzdeki hafta buluşuruz olmazsa üçümüz yeniden.

ben de yapıım diyorm ama çok yoruluyorum annem gelince kayınvalidem de gelir kadın tutar yaparız diye düşünüyorum zaten ööle kirli de deil ki 1.5 senelik ev çalışınca tek akşamları evdeyiz yada bana temiz geliyo işime ööle geldiğinden :27:

Bende bu eve taşınalı 1 sene olacak canım evim dediğin gibi o kadar pis değil benimde ama zaman geçmiyor ki başka türlü.Uyumakta istemiyorum sürekli.Kendimi kötü hissediyorum uyuyunca.
Annenler gelince halledersiniz merak etme onlar hiç biriş yaptırmıyorlar yanında olunca

neyse ben kaçar herkese ii geceler :79: :71:

İyi geceler canım.

kızlar herkese slmmm:71:

ben dün yine hastaneye yattım,bugün çıktım:17: kontrole gitmiştim bebeğin kan akışınsa sıkıntı var dediler,yatırdılar dünden beri takip ettiler bişicik yok çok şüşür,belki anlık bişeydi yada ultrason yanlış ölçüm yaptı dediler,bugün çıktım valla artık utanır oldum bu ikinci yatışım herkes arıyor doğurdunmu diye yooo ben yine yattım çıktım:1: neyse elbet vakti saati vardır buarda kızım hala ters,sezeryan olucam, sizler nasılsınız sezeryan tarihleri alınmış gözde yarın heralde rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn:16:

Geçmiş olsun canım yaa.Çok şükür ikinizde iyisiniz.Annesi o gelicek zamanı bekliyor demekki biz ne kadarda istesek gelmiyorlar.
Hepimiz için hayırlısı olsun vakti saatinde gelsinler sağlıcakla inş.

Back