Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 2 şubata gün verdi dr um, 38+1 de alıcak hayırlısıylaahh canım ağzından bal damlıyor senin inş.beklemez cuma günü benim doğum sezeryan olsaydım eğer o günü isteyecektim ama normal olunca artık mecburen onun kendi belirlediği günü bekliycez.
Senin doğum tarihin belli oldumu sezeryan olacaksın dimi.
Hadi hayırlısı cnm, abbim kucağına almayıda nasip etsin inş.bugün 38 haftaya girmişim. Dr bebek aşağı inmiş dedi 1 haftaya kalmaz gelme ihtimali yüksekmiş
Cnm hepimiz aynı durumdayız sanırım bu aralar... hormonlardan olsa gerek...geçmiş olsun canım bebişinde hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurda evinize gelir.
red_cake, gözde, shark_11 kızlar tarihler belli olmuş gözünüzaydın ay ne güzel yaa böle tarihler belli olunca bi gaza geliom ki bende.. inşallah sağlıcakla çok güzel bi doğumla alırsınız minişleri kucanğınıza..
ay burcucum o haller bende de var canım yaaa.. sebep yok ama y-çok gibi sürekli ağlama modundayım sıkıldım artık kendımdende benım hormonlar bıraz fazla duygusallık salgılıo heralda :)
inşallah ağrılarında geçer dikkat et neyse ki seninde vuslat yakın..
Cnm ben ve çoğu arkadaşta aynı moddayız.. son zamanlar diye oluyor sanırımarkadaşlar bugünlerde resmen depresyondayım bugün kaç saattir aglıyorum.psikologa mı gitsem acaba. eşimin yeterince benimle ilgilenmediğini önemsemediğini düşünüyorum 36 haftalık hamileyim sanki kimsenin umrunda değilim gibi geliyo bana mı öyle geliyo acaba. kendimi çok yalnız hissediyorum..
Cnm dr dan dr a değişiyor, kimisi her muayenede ultrasona alıyor kimisi nst yi yeterli görüyorher hafta kontrole gidenler bişi sorcam her hafta ultrason+nst mi oluyo yoksa bi hafta nst bi hafta ultrason mu? yarın kontrolum var da kızımı görebilecek miyim acep? :97:
kızlar herkese slmmm
ben dün yine hastaneye yattım,bugün çıktımkontrole gitmiştim bebeğin kan akışınsa sıkıntı var dediler,yatırdılar dünden beri takip ettiler bişicik yok çok şüşür,belki anlık bişeydi yada ultrason yanlış ölçüm yaptı dediler,bugün çıktım valla artık utanır oldum bu ikinci yatışım herkes arıyor doğurdunmu diye yooo ben yine yattım çıktım
neyse elbet vakti saati vardır buarda kızım hala ters,sezeryan olucam, sizler nasılsınız sezeryan tarihleri alınmış gözde yarın heralde rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn
![]()
çok sağol canım,geçmişe baktım biraz sende abartma lütfen temizlik filan boşverrr,dikkat et şurda sayılı günümüz kaldı,inan toplasan günde bikaçsaat ayaktayım paso yatıyorum korkudan,rabbim hepimizi kurtarsın sağlıkla...buarada kızım 3100 gr olmuşşşşİyi geceler canım.
Geçmiş olsun canım yaa.Çok şükür ikinizde iyisiniz.Annesi o gelicek zamanı bekliyor demekki biz ne kadarda istesek gelmiyorlar.
Hepimiz için hayırlısı olsun vakti saatinde gelsinler sağlıcakla inş.
iyi geceler prensler prensesler ve annelerii![]()
şöyle bi<baktım şimdide kaçıyorum hepinize iyi gecelerr
Cnm 2 şubata gün verdi dr um, 38+1 de alıcak hayırlısıyla
Hadi hayırlısı cnm, abbim kucağına almayıda nasip etsin inş.
Cnm hepimiz aynı durumdayız sanırım bu aralar... hormonlardan olsa gerek...
Cnm ben ve çoğu arkadaşta aynı moddayız.. son zamanlar diye oluyor sanırım
Cnm dr dan dr a değişiyor, kimisi her muayenede ultrasona alıyor kimisi nst yi yeterli görüyor
Cnm aman Allah korusun, takip etmeleri iyi olmuş, boşver sen milleti...
çok sağol canım,geçmişe baktım biraz sende abartma lütfen temizlik filan boşverrr,dikkat et şurda sayılı günümüz kaldı,inan toplasan günde bikaçsaat ayaktayım paso yatıyorum korkudan,rabbim hepimizi kurtarsın sağlıkla...buarada kızım 3100 gr olmuşşşş![]()
iyi geceler prensler prensesler ve annelerii![]()
kızlar herkese slmmm
ben dün yine hastaneye yattım,bugün çıktımkontrole gitmiştim bebeğin kan akışınsa sıkıntı var dediler,yatırdılar dünden beri takip ettiler bişicik yok çok şüşür,belki anlık bişeydi yada ultrason yanlış ölçüm yaptı dediler,bugün çıktım valla artık utanır oldum bu ikinci yatışım herkes arıyor doğurdunmu diye yooo ben yine yattım çıktım
neyse elbet vakti saati vardır buarda kızım hala ters,sezeryan olucam, sizler nasılsınız sezeryan tarihleri alınmış gözde yarın heralde rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnnnn
![]()
Cnm 2 şubata gün verdi dr um, 38+1 de alıcak hayırlısıyla
Hadi hayırlısı cnm, abbim kucağına almayıda nasip etsin inş.
Cnm hepimiz aynı durumdayız sanırım bu aralar... hormonlardan olsa gerek...
Cnm ben ve çoğu arkadaşta aynı moddayız.. son zamanlar diye oluyor sanırım
Cnm dr dan dr a değişiyor, kimisi her muayenede ultrasona alıyor kimisi nst yi yeterli görüyor
Cnm aman Allah korusun, takip etmeleri iyi olmuş, boşver sen milleti...
yaa kızlar ben kaçınca siz muhabete başlıyonuz haaa
Gel canım gel muhabbet yeni başlıyor sülümanı anca bitirdik![]()
Daha yeni gelmiştim canım nereye kaçıyorsun bir cee deyip
Ayyy sayılı günler kaldı desene canım.Bizden önce alacaksın oğluşunu kucağına...
Oyalanıyorum canım işte temizlikle maşallah kızçene kocaman olmuş
İyi geceler canım.
haklısın burcucum,ama artık çok sabırsızlanıyorum çook özledik onu gelsin artık babasıda bende çok istiyoruz ayaklarını ısırıcaz
çatlak demişsin sen benim karnımı görsen korkarsın harita gibii...keşke olmasaydı ama hiiç takmıyorum kızım herşeye değer,sende takma annesi kuzuların izleri olarak kalacak onlar![]()
geçmiş olsun canım ben etrafımdaki herkese doğum 9 şubat demiştim o yüzden az kaldı hadi diyolar doğurdunmu demiyolar henüz:)
Ay evet cnm ya, önümüzdeki hafta bugün sabah erkenden katılacak aramıza inş :)) kız belli olmaz bakarsın sancılanıverirsin bi kaç güne sende :))
Cnm şimdilik çamaşırın altında kalıyor bakınca gözükmüyor, inşşşşşş. yukarı doğru uzamazlar yaa, bende kağanda bişi sürmedim ama bunda sürdüm ne bileyim yinede böyle oldu
Ben bu akşam sülüman'ı kaçırdım eşim bu gece evde futbol günü ilan etti.
Beşiktaş maçı peşine barcelona maçını seyrediyor