- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
valla ozaman biz hiç yok midemdi yok karnımdı diye şikayet etmiyelim kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz gibime geliyor sankim biraz![]()
:))) e accuk öyle oluyo, neyse bi 6 gün daha bebek istiyo napim diyebilicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ozaman biz hiç yok midemdi yok karnımdı diye şikayet etmiyelim kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz gibime geliyor sankim biraz![]()
canım bende değdiğin gibi yaptım ama baktım şimdi azıcık sertleşmiş sanki.açayım dedim oklavayla parçalnıyo sanki biraz pudra şekerini çok mu koydum acaba,aslında pek istediğim gibi bi hamur olmadı ben ele yapışmayan şöle yumuşacık bi hamur olcak die bekliyodum sanırıım pekte başaramamışım.bakalım yarın kurabiyeleride yapınca belli olcak artık.
canım allah bebeğine acil şifalar versin dualarımız seninle,şimdiden geçmiş olsun.
ya kızlar vallla bende acıktım ne yesem ki![]()
Ben böyle durumlarda üşenmezsem tarhana pişiriyorum üşenirsem tost :)) tabi aklını çelmiş olmayayım![]()
hee Allahtan ikiside uğraştırmıyo dimii
makarna haşla gitsinn 10 dkkk
Kız ben kağandan alışkınım bir buçuk bardak süt bir kaşık tarana çok az yağ tuz, çabucak pişiyo , pratikleşiyosun bi süre sonra makarnadan az sürüyor
aman dur daha 1 hafta beklesin,uzan biraz istersen canım belki oturuyorsun diyedir.Kızlar bu arada ikidir sancı giriyor, önce belime sonra aşağıya, anam doğurmayayım gece gece, neyse bi takip etcem bakalım devam edicekmi:44:
hee Allahtan ikiside uğraştırmıyo dimii
makarna haşla gitsinn 10 dkkk
dün gece zaten saat 1 de sucuklu tost yaptım yedim bugün çıkıyor acısı sabahtan beri midem ağrıyor.birde öyle yapınca tost ekmeği falan kesmiyor beni yarım ekmek arası yapıyorum.hatta eşimede yaptım dün adamada zorla yedirdim gece gece ben kilo alıyorum o da alsın die sonra yanında ben fil oda fil yavrusu gibi görünmesin
ya o şekerler çok zor eridi zaten dün bide kaba yapıştı kaldı işlem çok zor oldu bakalım inş yaptığıma değer olmazsada canım sağolsun napalım.bende oyun hamuru alıp apıştırırım üstlerine sonrada üstüne yenmesi tehlikeli ve yasaktır die bi kart iliştiririm olur biter![]()
aaa tarhanayı sütlemi yapıosuuunnnnnnn ilk defa duydumm
hafuu benimki rejime başladı valla şimdiden 2 kilo verdi nasıl olduysaaaa.yemiyo vallaa
aaa tarhanayı sütlemi yapıosuuunnnnnnn ilk defa duydumm
hafuu benimki rejime başladı valla şimdiden 2 kilo verdi nasıl olduysaaaa.yemiyo vallaa
aman dur daha 1 hafta beklesin,uzan biraz istersen canım belki oturuyorsun diyedir.
sende makarnaya aşık olanlardansın sanırım.benim ablamda makarnaya şarkı söyler aşığım sana doyamıyorum die
tarhanayı ben suyla pişiriyorum burcu sütle hiç denemedim,pek aram yok ama tarhanayla aslında canım tavuksuyuna çorba çekti![]()
aman dur daha 1 hafta beklesin,uzan biraz istersen canım belki oturuyorsun diyedir.
sende makarnaya aşık olanlardansın sanırım.benim ablamda makarnaya şarkı söyler aşığım sana doyamıyorum die
tarhanayı ben suyla pişiriyorum burcu sütle hiç denemedim,pek aram yok ama tarhanayla aslında canım tavuksuyuna çorba çekti![]()
zora yedir valla.ben eşim kilo aldım diye az yediği zamn zorla ağzına tıkıyorum hayırdır kime güzel gözükçen ben seni dobalak seviyorum die.valla ben hamile kaldığımdan beri benim eşimde 5 kilo verdi gıcık oluyorum.ben tartıdan hergün bi kilo daha almış inerken o vermiş oluyor sanırm tartı onun verdiği kilolarıda bana yüklemeye başladı
![]()
Evet kızlar tekirdağda böyle pişirirler genelde, suyla olan versiyonunuda yaparım içine domates rendesi ve salça katıp ama sütlüyü severim mmm besleyici olsun diye kağanada sütle yapıyorum, bide sıcakken içine ezine peyniri eklicen küçük parçalı, yemede yanında yat
Çanakkaleli bi arkadaş vardı onlarda sütle pişiriyorlarmış, ama doğu taraflarında hep su ile piştiğini duydum bide çiğ yapıyomuş onlar taranayı bizimki tozdur
zora yedir valla.ben eşim kilo aldım diye az yediği zamn zorla ağzına tıkıyorum hayırdır kime güzel gözükçen ben seni dobalak seviyorum die.valla ben hamile kaldığımdan beri benim eşimde 5 kilo verdi gıcık oluyorum.ben tartıdan hergün bi kilo daha almış inerken o vermiş oluyor sanırm tartı onun verdiği kilolarıda bana yüklemeye başladı
![]()
offf aşk ne demek bayılıyorum makarnaya.gece gündüz bayram seyran farketmezz.makarna yemeyen eşime bile alıştırdım.hele kremalı mantarlı bi makarna sosu yapıyorum bayılıyo bugüne kadar makarna diye ne yemişim falan diyo yanii.
hem kolay hem masrafsız hemde zahmetsiz bir lezzet makarna.
evet ama yöreden yöreye tarhanalarda farkediyor.bizimkide tozdur neresi hatırlamıyorum mersin galiba yalan olmasın otaraftada tarhanalar kağıt gibi yani cips gibi tadıda farklı her yöre farklı yapabiliyor
ama sütlü hiiçç duymamıştımm.aklımda olsun gün olur lazım olurr