• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

yarın görücem bebişimi inş. sırf kaynanamla gitmemek için bir gün önce gidicem tuhaf tuhaf sorular soruyor doktora zaten ben ayrı yatalım desem benim kociş yatmaz zaten oda tepki gösterdi niye ayrı yatıyoruz diye sonra kayınvalidemde iyi ne yaparsanız yapın demeye başladı sesimizi çıkarmasak daha neler söyliyecek kimbilir de tepki alıcağını biliyor ama yinede atlıyor maşallah herşeye aaaah ahhh bir arada benim kızlarım çocuk yetiştiremedi sizin çocugunuzu ben terbiye edicem demeye başlamıştı sonra ben kızınca sustu eskiden kalma şeylerle zamane çocugu yetiştiriliyor sanıyor halenn kimsenin yetiştirdiğini beğenmez bende diyorum eşime karıştırtmam haberin olsun beni kızdırmasın alır giderim kızımı göremezler torun falan eşimde inadımı biliyor beni sakinleştiriyor.

Cnm neyseki eşin laf söylettirmiyor, bide o onun tarafına geçseydi canın daha bi sıkılırdı bu sefer..
ikimizde iyiyiz canım sancılarda falan var ama drumuz herşey normal deyip 39. haftaya randevu verdi kafamı karıştırdı nstdede 60-80 arası düzenli sancı vardı ama bakalım hayırlısı belkide randevumuzdan önce doğuma gideriz

Cnm keşke deseydin o zamana kadar sancım gelirse diye...

yaaa kızlarrrrrr çocuklar duymasında yedikleri şeydenn canım çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....her hafta bişi yiyolar iştahlı iştahlı ama bizede yazık yaa :52:

aynı durumdayım kocama dıyom gıt bana lahmacun al canım çok cektı ya...buarada bende 36+3 teyım nsteye gırdım dr herşey normal dıyo ama ben artık doğurmak ıstıyorum...

ben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
kızçem 3000 gr olmuş sonunda bende gördüm o kiloları :))
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
bu arada nst odasında kayra teyzeyle karşılaştık:))
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))

Gözünaydın canım.Doğum tarihin belli olmuş darısı artık bizim başımıza inş.

Bu arada benim evimdepc olmadığı için malesef 2 haftadır ilk defa girebiliyorum. Kimler doğum yaptı birisi bana söylerse çok mutlu olurum :)) Vaktim kısıtlı bu annemin işyerindeki bilgisayararı. Banada dr'um 3 şubat ile 10 şubat arası bi tarih seç dedi bende 5 şubat cmt olsun dedim :)) Bakalım bakalım. Sizden haberlerinizi bekliyorum, 4 gözle hemde...

Yavaş yavaş doğum tarihleri belli oluyor artık.Sezeryan olunca insan tarihi belirliyorda bizim gibi belirsiz olanlar ne yapıcak acaba 9 şubat dedi ama bekliyoruz bakalım o zaman mı gelicek minik kızıımız

selam kızlarr herkes iyidir umarım olduug kadar :1:

ben yarın sabah saat 8 de sezeryan olucam cok fena halde heyecanlıyım telefonum susmuyo herkes arıyo sagolsun inşallah sağ salim bebeğime kavusurum dua edn olurmuu :17:

gözdecim gözünaydın tarihin belli olmuş bir hafta cabucak geciyo insan ne yapacagını günleri nasıl geçirecegini şaşırıyo ama hmen gececek ben yarın gidiyorum doğuma zaman nasıl geçti yarın gerçekten gidiyormuyum hala inanamıyorum hem sevinçliyim hemde bi tuhaf :1:

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Hayırlısıyla ve sağlıkla al minik oğluşunu kucağına inş.

mrhb güzel annişler ve bebişleri
bizde dr.dan geldik tarihimiz kesinleşti haftaya bugün yani 2 şubatta (38+1)kızımı kucağıma alıcam inşallah.heyecan başladı şimdiden off.genel anestezi ile istedim sezerynı ben dr.umda sen bilirsin dedi.3400gr 53 cm olmuş kızım. bunlar tahmini tabi dedi ama daha 1 hafta var 3 kilodan aşağı doğmaz dedi.yeterki sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.nst de iyiydi sancım en fazla 20 lerdeydi.zaten ağrım falanda yok fazla çok şükür.inşallah haftaya kadar bekler kızım.nazar değdirmeyeyim:nazar:yatış işlemlerimizide yaptık bgn.4 küçük tüpte kan verdik tahlil için.parmağımızdanda kanama zamanına baktılar.şimdi sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz...
Rabbim hepimize sağlıcakla minişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

gözünaydın canım seninde doğum tarihin belli olmuş.
Haftaya aramıza bir sürü minik kız ve oğlan katılacak ne güzel.

nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm:nazar::nazar::nazar:

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.Hastanede bırakmışsın minik oğluşunu inş.en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinize.Minik oğluşun ve senin güzel haberlerini bekliyoruz yeniden.

yarın 10:40 da randevumuzzz var çokk heyecanlıyımmmm:32:

Nurcum yarın büyük gün desene kızını göreceksin ne güzel.
Doğum tarihin belli olmadı değil mi senin

Kızlar iyi akşamlar:71:
Bir yandan sülümanı izliyorum, bir yandan size göz atayım dedim,
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor
Magnezyumu içtim ağrı kesici niyetine, inş rahatlatır biraz

Bugünlerde benimde psikolojim pek yerinde değil bir saat iyiysem diğer saat kötüyüm.
Sona yaklaştığımız için böyle galiba.
Benim akşamları daha çok oluyor ağrım gündüzleri kızımdan pek bir ses çıkmıyor ama akşamları yokluyor aşağı ama daha çıkış yolunu bulamadı galiba :))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
herkez ne zaman doğurucandıyıp duruyor
sıkıldım bu sorulardan

Bende çok sıkıldım.Her arayan aaa daha doğurmadın mı sen ne zaman doğuracaksın doğurda sevelim artık diyorlar.
Ben onlardan daha çok istiyorum ama gelmiyor işte bekliyoruz bizde :))

Geçmişi oku oku anca bitirebildim kızlar ya ne çok konuşmuşsunuz ben bugün bütün gün ev temizliğiyle uğraştım.Banyomu yıkadım fayanslarına varıncaya denk ayy pek bir güzel oldu misler gibi.Gerçi sonra ağrısıda güzel oldu ama içim rahatladı hiç olmassa.Hergün bir yeri bitiriyorum dip bucak.Kızıma hazırlık yapıyorum inş.gelir oda yakın bir zamanda.

Geçmişi oku oku anca bitirebildim kızlar ya ne çok konuşmuşsunuz ben bugün bütün gün ev temizliğiyle uğraştım.Banyomu yıkadım fayanslarına varıncaya denk ayy pek bir güzel oldu misler gibi.Gerçi sonra ağrısıda güzel oldu ama içim rahatladı hiç olmassa.Hergün bir yeri bitiriyorum dip bucak.Kızıma hazırlık yapıyorum inş.gelir oda yakın bir zamanda.

bende öyleyım bebek hazırlıkları bıttı çantamı hazırladım bebeşin tum elbıselerı yıkanıp ütülendı...senın gıbı bı gun banyo bıgun çarşaflar bıgun muftak oyle çalışıyoz....sonrada oturdummu on kişi gelse kaldıramaz yerımden benı....çok guzel geliyo dınlenmek okadar işten sonra ::):80:

Gözünaydın canım.Doğum tarihin belli olmuş darısı artık bizim başımıza inş.

Yavaş yavaş doğum tarihleri belli oluyor artık.Sezeryan olunca insan tarihi belirliyorda bizim gibi belirsiz olanlar ne yapıcak acaba 9 şubat dedi ama bekliyoruz bakalım o zaman mı gelicek minik kızıımız

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Hayırlısıyla ve sağlıkla al minik oğluşunu kucağına inş.

gözünaydın canım seninde doğum tarihin belli olmuş.
Haftaya aramıza bir sürü minik kız ve oğlan katılacak ne güzel.

Canım gözünaydın allah analı babalı büyütsün.Hastanede bırakmışsın minik oğluşunu inş.en yakın zamanda kavuşursunuz birbirinize.Minik oğluşun ve senin güzel haberlerini bekliyoruz yeniden.

Nurcum yarın büyük gün desene kızını göreceksin ne güzel.
Doğum tarihin belli olmadı değil mi senin

Bugünlerde benimde psikolojim pek yerinde değil bir saat iyiysem diğer saat kötüyüm.
Sona yaklaştığımız için böyle galiba.
Benim akşamları daha çok oluyor ağrım gündüzleri kızımdan pek bir ses çıkmıyor ama akşamları yokluyor aşağı ama daha çıkış yolunu bulamadı galiba :))

Bende çok sıkıldım.Her arayan aaa daha doğurmadın mı sen ne zaman doğuracaksın doğurda sevelim artık diyorlar.
Ben onlardan daha çok istiyorum ama gelmiyor işte bekliyoruz bizde :))

Cnm hamişlikte hakikaten en zor zamanlar bi ilk bi son zamanlar...önceleri bulantıdan çekiyodum şimdi ağrıdan, senin bebiş gelir bu hafta bence genelde 38den sonra geliyolar 40 ı bekleyen az... eline sağlık temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini

bende öyleyım bebek hazırlıkları bıttı çantamı hazırladım bebeşin tum elbıselerı yıkanıp ütülendı...senın gıbı bı gun banyo bıgun çarşaflar bıgun muftak oyle çalışıyoz....sonrada oturdummu on kişi gelse kaldıramaz yerımden benı....çok guzel geliyo dınlenmek okadar işten sonra ::):80:

İş yaparken insan pek bir heyecanlı oluyor dimi.Kızımı düşünerek yapıyorum herşeyi o gelince evim temiz olsun miss gibi eve gelsin istiyorum ama.Oturunca bende pek kalkamıyorum yerimden bir bardak süt alıp yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.

kızlar kağana bi süt yapayım reklam arasında uyusun artık saat 10 olmuş.. gelicem yine:71:

Cnm hamişlikte hakikaten en zor zamanlar bi ilk bi son zamanlar...önceleri bulantıdan çekiyodum şimdi ağrıdan, senin bebiş gelir bu hafta bence genelde 38den sonra geliyolar 40 ı bekleyen az... eline sağlık temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini

ahh canım ağzından bal damlıyor senin inş.beklemez cuma günü benim doğum sezeryan olsaydım eğer o günü isteyecektim ama normal olunca artık mecburen onun kendi belirlediği günü bekliycez.
Senin doğum tarihin belli oldumu sezeryan olacaksın dimi.

cnm hamişlikte hakikaten en zor zamanlar bi ilk bi son zamanlar...önceleri bulantıdan çekiyodum şimdi ağrıdan, senin bebiş gelir bu hafta bence genelde 38den sonra geliyolar 40 ı bekleyen az... Eline sağlık temizlik yapmışsın çok yormasaydın kendini

bugün 38 haftaya girmişim. Dr bebek aşağı inmiş dedi 1 haftaya kalmaz gelme ihtimali yüksekmiş

İş yaparken insan pek bir heyecanlı oluyor dimi.Kızımı düşünerek yapıyorum herşeyi o gelince evim temiz olsun miss gibi eve gelsin istiyorum ama.Oturunca bende pek kalkamıyorum yerimden bir bardak süt alıp yorgunluğumu atmaya çalışıyorum.

gerçi temızlık ömrü bıllah bıtmez de...ama dediğin gıbı bugunlerdekı temızlık çok heyecanlı yeni gelecek minişlerımız için yapıyoruz...sonra gelen gıdende olacak temız olmak lazım...:79:

gerçi temızlık ömrü bıllah bıtmez de...ama dediğin gıbı bugunlerdekı temızlık çok heyecanlı yeni gelecek minişlerımız için yapıyoruz...sonra gelen gıdende olacak temız olmak lazım...:79:

Evet birde ilk günden gelmeye başlayacaklar.Onun için hazırlıklı olmak lazım.Gerçi annemlerde olacak evde ama genede benim heyecanım daha bir başka yorulsam bile güzel birşey için yaptığımı bilmek heyecan katıyor

nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm:nazar::nazar::nazar:

geçmiş olsun canım bebişinde hayırlı olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurda evinize gelir.

red_cake, gözde, shark_11 kızlar tarihler belli olmuş gözünüzaydın ay ne güzel yaa böle tarihler belli olunca bi gaza geliom ki bende.. inşallah sağlıcakla çok güzel bi doğumla alırsınız minişleri kucanğınıza..

Kızlar iyi akşamlar:71:
Bir yandan sülümanı izliyorum, bir yandan size göz atayım dedim,
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor
Magnezyumu içtim ağrı kesici niyetine, inş rahatlatır biraz

ay burcucum o haller bende de var canım yaaa.. sebep yok ama y-çok gibi sürekli ağlama modundayım sıkıldım artık kendımdende benım hormonlar bıraz fazla duygusallık salgılıo heralda :)
inşallah ağrılarında geçer dikkat et neyse ki seninde vuslat yakın..

Back