- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
- 163
yarın görücem bebişimi inş. sırf kaynanamla gitmemek için bir gün önce gidicem tuhaf tuhaf sorular soruyor doktora zaten ben ayrı yatalım desem benim kociş yatmaz zaten oda tepki gösterdi niye ayrı yatıyoruz diye sonra kayınvalidemde iyi ne yaparsanız yapın demeye başladı sesimizi çıkarmasak daha neler söyliyecek kimbilir de tepki alıcağını biliyor ama yinede atlıyor maşallah herşeye aaaah ahhh bir arada benim kızlarım çocuk yetiştiremedi sizin çocugunuzu ben terbiye edicem demeye başlamıştı sonra ben kızınca sustu eskiden kalma şeylerle zamane çocugu yetiştiriliyor sanıyor halenn kimsenin yetiştirdiğini beğenmez bende diyorum eşime karıştırtmam haberin olsun beni kızdırmasın alır giderim kızımı göremezler torun falan eşimde inadımı biliyor beni sakinleştiriyor.
Cnm neyseki eşin laf söylettirmiyor, bide o onun tarafına geçseydi canın daha bi sıkılırdı bu sefer..
ikimizde iyiyiz canım sancılarda falan var ama drumuz herşey normal deyip 39. haftaya randevu verdi kafamı karıştırdı nstdede 60-80 arası düzenli sancı vardı ama bakalım hayırlısı belkide randevumuzdan önce doğuma gideriz
Cnm keşke deseydin o zamana kadar sancım gelirse diye...