• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Hadi bakalim insallah girmistir:emir_bebek:

kizlar abim mertimi videoya çekmi$ Allahim ne zor bir$ey yaa

birsuru alet var heryerinde bi ara gozunden yas akti ama ses yok:43::43::43:

çok kötü oldum çokkkkkk o agladi ben agladim kurban oldugum Allahim yardim etsin:14:

yarin babamla gidiyim dedim sonra geri vazgeçtim dayanamamm ben ölürümm:43:

bu günlerde geçecek in$allah kuzeniyle beraber büyüyecek:69:
Kıyamam yaa... durumunun iyi olduğuna sevindim cnm, inş. en kısa zamanda döner evine mert bebek...
nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm:nazar::nazar::nazar:

Cnm hoşgeldin, Allah analı babalı büyütsün, ya neden kilolu olduğu için nefes almakta zorlanıyorki... drbana son muayenede 4kg gözüküyor dedi bende korktum şimdi...benimkinide 38artı1de alacak haftaya çarş yani, İnş bebişin hemen çıkar küvezden cnm ya, bide sende şeker varmıydı? şekeri olan annelerin bebekleri bazen nefes almakta zorlanabiliyor diye okumuştum internetten

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar:71:
Bir yandan sülümanı izliyorum, bir yandan size göz atayım dedim,
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor
Magnezyumu içtim ağrı kesici niyetine, inş rahatlatır biraz

Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor

geçmiş olsun canım

yaaa kızlarrrrrr çocuklar duymasında yedikleri şeydenn canım çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....her hafta bişi yiyolar iştahlı iştahlı ama bizede yazık yaa :52:

nicensmart cnm nerelerdesin göremedim seni en son yazmıştım :)okumuşsundur sanırım:)
nasılsınız nekadar kaldı normal istiyodun dimi tatlım Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi inş

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm:nazar::nazar::nazar:

sevimli gözün aydın.bebişin de en yakın zamanda çıkarda kavuşursun inşallah.bu arda ben de doktora gittim 36+5 te 3350 dedi benim oğlumu da seninki gibi rejime almazlar inşallah

geçmiş olsun canım

Cnm sağolasın, geçse diyorum ama geçmiyor, doğumla geçecek sanırım şikayetlerimiz... sen nasılsın bebiş nasıl, kız valla bak kocanla yatakları ayırma neden kaynananla yatasın, kadın istediğini yaptırıyor sana...:47:

yarın 10:40 da randevumuzzz var çokk heyecanlıyımmmm:32:

gözün aydın canım prensesini görüceksin ne güzel inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

geçmiş olsun canım artık doğum sendromuna girdik galiba benimde çok ağrılarım var ama hiçbişey kullanmıyorum alıştım artık ağrılarla yaşamaya

yaaa kızlarrrrrr çocuklar duymasında yedikleri şeydenn canım çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....her hafta bişi yiyolar iştahlı iştahlı ama bizede yazık yaa :52:

nurcum benimde canım istiyor diye onlar bişey yerken hemen kanalı değiştiriyorum artık:9::9:

gözün aydın canım prensesini görüceksin ne güzel inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

geçmiş olsun canım artık doğum sendromuna girdik galiba benimde çok ağrılarım var ama hiçbişey kullanmıyorum alıştım artık ağrılarla yaşamaya

nurcum benimde canım istiyor diye onlar bişey yerken hemen kanalı değiştiriyorum artık:9::9:

Cnm bi ara parol alayım diye düşündüm inan, biraz uzanınca rahatlıyorum, oturuyorum aslında yorulmuyorumda, neyseki az kaldı kurtulucaz hayırlısıyla inş.. sen nasılsın bebişin nasıl?

canım geçmiş olsun, sıkma canını diycem ama biliyorum bu hormonlar hepimizi yordu bir de eşinden evinden uzak olmak iyice zorladı seni. az kaldı neyseki, az bir zaman sonra 3 prensinle evinde olacaksın inşallah.

kanalı değiştir hemen Nurcum, sultan sülümana geç orda yemek falan yok, ya da şüpheye geç kanal d'ye gerçi orada da birbirlerini yiyorlar durmadan;))))

Bu arada çatlaklardan bahsetmişsiniz kızlar, göbeğimi pek göremediğim için çatlak yok sanıyodum dün aynadan baktım sezaryen dikişlerimden yukarıya doğru 1-1.5 cmlik 4-5 kırmızı çizgi sırıtıyodu maalesef,:59:
aslında kağanda hiç çatlamadım ben bundada çatlamam diyodum ama çatladım, inş. başka yerler çatlamaz bi kaç günüm kaldı zaten
:29:

Cnm sağolasın, geçse diyorum ama geçmiyor, doğumla geçecek sanırım şikayetlerimiz... sen nasılsın bebiş nasıl, kız valla bak kocanla yatakları ayırma neden kaynananla yatasın, kadın istediğini yaptırıyor sana...:47:

yarın görücem bebişimi inş. sırf kaynanamla gitmemek için bir gün önce gidicem tuhaf tuhaf sorular soruyor doktora zaten ben ayrı yatalım desem benim kociş yatmaz zaten oda tepki gösterdi niye ayrı yatıyoruz diye sonra kayınvalidemde iyi ne yaparsanız yapın demeye başladı sesimizi çıkarmasak daha neler söyliyecek kimbilir de tepki alıcağını biliyor ama yinede atlıyor maşallah herşeye aaaah ahhh bir arada benim kızlarım çocuk yetiştiremedi sizin çocugunuzu ben terbiye edicem demeye başlamıştı sonra ben kızınca sustu eskiden kalma şeylerle zamane çocugu yetiştiriliyor sanıyor halenn kimsenin yetiştirdiğini beğenmez bende diyorum eşime karıştırtmam haberin olsun beni kızdırmasın alır giderim kızımı göremezler torun falan eşimde inadımı biliyor beni sakinleştiriyor.

Cnm bi ara parol alayım diye düşündüm inan, biraz uzanınca rahatlıyorum, oturuyorum aslında yorulmuyorumda, neyseki az kaldı kurtulucaz hayırlısıyla inş.. sen nasılsın bebişin nasıl?

ikimizde iyiyiz canım sancılarda falan var ama drumuz herşey normal deyip 39. haftaya randevu verdi kafamı karıştırdı nstdede 60-80 arası düzenli sancı vardı ama bakalım hayırlısı belkide randevumuzdan önce doğuma gideriz

canım geçmiş olsun, sıkma canını diycem ama biliyorum bu hormonlar hepimizi yordu bir de eşinden evinden uzak olmak iyice zorladı seni. az kaldı neyseki, az bir zaman sonra 3 prensinle evinde olacaksın inşallah.

kanalı değiştir hemen Nurcum, sultan sülümana geç orda yemek falan yok, ya da şüpheye geç kanal d'ye gerçi orada da birbirlerini yiyorlar durmadan;))))

Cnm inan çok özledim evimi çooooooooook, burda bir elim yağda bir elim balda tabiri caizse , annemde hiç iş yaptırmıyor bana Allah razı olsun, ama evim evim işte ya.. çok zor oluyo böyle, sanki dul gibi babaevinde aylarca kalınca... evimi özledim, evimi temizlemeyi bile özledim:59:

Back