ben burdayım ama yazan yok bugün nedense hep kendi kendime yazıp durdum,neyse sağlık olsun,herkese iyi akşamlar
kaynanaların bize birşeyler yapması gerekirken şu halimizle bide bizden birşeyler bekliyorlar yaa anlamıyorum
cnm sorma ya ne heyecan yapmıştık hatırlıyomusun sende maşallah sonana kadar geldin porensesinde büyüdü artık doğsunlar die bakıyoruznurberra nasılsın canım yaa bu ara seninle pek denk gelemiyoruz şaka maka bak 36. haftana girdin 34ü beklerken bizimkiler önce bi korkuttular bizi şimdi keyifleri yerinde :))
hoşgeldin cnmm maşallah herşeyi yapmışsın ama yazık cnm bukadar yormasaydın kendini dicem ama yapılmadan da omuyo biliyorum inşş kanala girmiştir kızın ayy heyecan dorukta yawben geldimm,gelmesinede her yerim ağrıyoooor,banyoyu çamaşır suyu cif ne bulduysam sağlam bi yıkadım,nevresimler bulaşık çamaşır katlama falan derken neyseki yemeklerimide hazırladım,ama bende bittim tükendim,eşimde işten daha gelmedi banyoya giricem onu bekliyorum yarın randevum var çok heyecanlıyım inşallah kızım kanala girmiştir artıkkk
kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz sonra gelirim yine zor oturuyorum kemiklerime ağrılar giriyor öptük hepinizi güzel teyzeler ve bebişleri...
ben geldimm,gelmesinede her yerim ağrıyoooor,banyoyu çamaşır suyu cif ne bulduysam sağlam bi yıkadım,nevresimler bulaşık çamaşır katlama falan derken neyseki yemeklerimide hazırladım,ama bende bittim tükendim,eşimde işten daha gelmedi banyoya giricem onu bekliyorum yarın randevum var çok heyecanlıyım inşallah kızım kanala girmiştir artıkkk
kızlar takmayın şu kayınvalideleri yaa kendinize yazık ne desek de atamıyoz edemiyoz olan bize oluyo sinir etmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?