2011 Şubat Anneleri

ben geldim kızlar eskiden bi eşim vardı bana ortak bilgisayrda şimdi kardeşim kaynım valla numaratör koycam bu odaya
sedacım ben kaynanamın bu hallerine alıştım sanırım valla acaip güldüm ama kalktım yaptım
nur canım hayır olsun bende geçmişi okurken aklımdan geçirdim nur gelmemiş heralde bugün diye ama geç girmişsin
manik bizde genelde 40ı çıkana kadar pek kimse gitmez canım anne de bebek de toparlansın diye çok yakınlar hariç sonra 40 mevlütünde herkes toptan çıkar ama sanırım bizimde burda arkadaşlar hemen gelirler

nurberra nasılsın canım yaa bu ara seninle pek denk gelemiyoruz şaka maka bak 36. haftana girdin 34ü beklerken bizimkiler önce bi korkuttular bizi şimdi keyifleri yerinde :))

ben geldimm,gelmesinede her yerim ağrıyoooor,banyoyu çamaşır suyu cif ne bulduysam sağlam bi yıkadım,nevresimler bulaşık çamaşır katlama falan derken neyseki yemeklerimide hazırladım,ama bende bittim tükendim,eşimde işten daha gelmedi banyoya giricem onu bekliyorum yarın randevum var çok heyecanlıyım inşallah kızım kanala girmiştir artıkkk

kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz sonra gelirim yine zor oturuyorum kemiklerime ağrılar giriyor öptük hepinizi güzel teyzeler ve bebişleri...

ben burdayım ama yazan yok bugün nedense hep kendi kendime yazıp durdum,neyse sağlık olsun,herkese iyi akşamlar

ben burdayım ama yazan yok bugün nedense hep kendi kendime yazıp durdum,neyse sağlık olsun,herkese iyi akşamlar

aşkolsun canım ben sana yazarım yetrki iste konuşacak birilerini arıyorum zaten.Temizliğinide yapmışsın hem asma suratını bakıyım....

yarın doğum yapacak arkadaşıma allah kolaylık versin
doğum tarihleri belli olanların gözü aydın iyi haberler bekliyoruz.,
hafu canım çatı muayenesi oldun sanırım atlatmışsın hadi.buarada gözde ile karşılaştık bugün seninle de karşılaşırız inşallah doğum sonra artık:))
gözde canım bak kaynanana söyleseydim börek olayını kısır isteyemezdi.dur biriktireyim de topluca söyleyeyim şaka şaka bu kadın delimi ne:)))))))ziyaretine gelirim tabi sen sağ salim kurtul da inşallah

sürmelii kız hala doğurmadın mı sen?
şaka bi yanada mertcik nası oldu canım?

ben de geldim...burdayımm..bundan sonra burda yoklama alalım:))) ben de sayenizde muhteşem yüzyılı izlemeye başladım..geçen bölümleri de netten izledim..kocacım da maça gitti...kaldık yalnız başımıza...

nurberra nasılsın canım yaa bu ara seninle pek denk gelemiyoruz şaka maka bak 36. haftana girdin 34ü beklerken bizimkiler önce bi korkuttular bizi şimdi keyifleri yerinde :))
cnm sorma ya ne heyecan yapmıştık hatırlıyomusun sende maşallah sonana kadar geldin porensesinde büyüdü artık doğsunlar die bakıyoruz
gününde belli olmuş ne güzel cnm sağlıkla al kollarına umayını
hoşgeldin cnmm maşallah herşeyi yapmışsın ama yazık cnm bukadar yormasaydın kendini dicem ama yapılmadan da omuyo biliyorum inşş kanala girmiştir kızın ayy heyecan dorukta yaw
kızlar ben şimdilik çıkıyorum biraz sonra gelirim yine zor oturuyorum kemiklerime ağrılar giriyor öptük hepinizi güzel teyzeler ve bebişleri...

cnm hadi normal isteyen bi kiişi daha oldu gittikçe artıyoruz son anda gaza gellelim bi birbirimize destek oalalım yapıcz inş Rabbim yardımcımız olsun

Hadi bakalim insallah girmistir

kizlar abim mertimi videoya çekmi$ Allahim ne zor bir$ey yaa

birsuru alet var heryerinde bi ara gozunden yas akti ama ses yok

çok kötü oldum çokkkkkk o agladi ben agladim kurban oldugum Allahim yardim etsin

yarin babamla gidiyim dedim sonra geri vazgeçtim dayanamamm ben ölürümm

bu günlerde geçecek in$allah kuzeniyle beraber büyüyecek

kızlar ben kaçıyorum malum vakrtim doldu tepemde numarası gelmiş internet bekleyicileri var :))
hemde sülümana bakıyım yine gelirim arada öpüldünüz

kızlar takmayın şu kayınvalideleri yaa kendinize yazık ne desek de atamıyoz edemiyoz olan bize oluyo sinir etmeyin kendinizi

aslında haklısın öyle onların umrunda bile olmuyor olan bize oluyor biz bebişlerimiz üzülüyoruz onların hiç taktığı yok bende alıştım zaten ama burdada yazılanları görünce sinirlerim zıplıyor bir anda bende yarın doktora gidicem kontrolüm var çatı muaneside olucam cuma gidicektim ama eşim yarın izinli onunla gidicem yoksa kayınvalidemle gitmek zorunda kalıcam eşim tek gitmemi hiç istemiyor herhalde yolda doğururum diye korkuyor

selam kızlar 35.haftayı bitirdik baya stresli iki gün gecirdim ve bebeğim son iki gündür çok az oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…