Kıyamam yaa... durumunun iyi olduğuna sevindim cnm, inş. en kısa zamanda döner evine mert bebek...Hadi bakalim insallah girmistir
kizlar abim mertimi videoya çekmi$ Allahim ne zor bir$ey yaa
birsuru alet var heryerinde bi ara gozunden yas akti ama ses yok
çok kötü oldum çokkkkkk o agladi ben agladim kurban oldugum Allahim yardim etsin
yarin babamla gidiyim dedim sonra geri vazgeçtim dayanamamm ben ölürümm
bu günlerde geçecek in$allah kuzeniyle beraber büyüyecek
nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm
Kızlar iyi akşamlar
Bir yandan sülümanı izliyorum, bir yandan size göz atayım dedim,
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor
Magnezyumu içtim ağrı kesici niyetine, inş rahatlatır biraz
nasılsınız kızlar ben bugün taburcu oldum oğlumu orada bırakıp ama çok şüükür iyi emirim pazar günü suyum geldi gece doktora tekrar gittim 1cm açıklık olmuştu hemen yatış yapıldı 24 ocAK saat 12:27 de 36+2 3860 gr dünyaya geldi tombiş oğlum sınırda doğduğu için ve birazda kilolu olduğu için solunumunda problem var 1 hafta yatırıcaklar kuzumu ama hergün gösteriyorlar oda yetiyor çok zor bi ameliyat geçirmişim bebeğin eşi rahime yapışmış ve çok zor ayrılmış ama ilk ayağa kalktıktan sonrası rahat içiniz rahat olsun stres yapmayın kendinize ve her fırsatta kalkıp yürüyün ben neredeyse hiç oturmadım doktorum bile şaşırdı çünkü çatı muayenesinde ortalığı yıktım ayaklanabilceğime hemde çok zor bbi ameliyatttan sonra çok mutlu oldu doktorumdaa hepinizi çok özledim bu arada annelik çok güzelll henüz emzirmesemde ssütümü sağıp hemşireye veriyorum donduruyolar çünkü henüz gıda vermiyolar kilo verdiriyolar oğluma doğar doğmaz rejime girdi çok fit olucak benim prensimmmmm
geçmiş olsun canım
yarın 10:40 da randevumuzzz var çokk heyecanlıyımmmm
Kızlar iyi akşamlar
Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum ama hiç bir sebebim yok, bugün kaç sefer ağladım, ağrımda çok fazla karnımın altında, uzanınca yada biraz yürüyünce rahatlıyorum... sonra yeniden başlıyor
yaaa kızlarrrrrr çocuklar duymasında yedikleri şeydenn canım çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....her hafta bişi yiyolar iştahlı iştahlı ama bizede yazık yaa
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
herkez ne zaman doğurucandıyıp duruyor
sıkıldım bu sorulardan
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
herkez ne zaman doğurucandıyıp duruyor
sıkıldım bu sorulardan
gözün aydın canım prensesini görüceksin ne güzel inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
geçmiş olsun canım artık doğum sendromuna girdik galiba benimde çok ağrılarım var ama hiçbişey kullanmıyorum alıştım artık ağrılarla yaşamaya
nurcum benimde canım istiyor diye onlar bişey yerken hemen kanalı değiştiriyorum artık
Kızlar iyi akşamlar
yaaa kızlarrrrrr çocuklar duymasında yedikleri şeydenn canım çok istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....her hafta bişi yiyolar iştahlı iştahlı ama bizede yazık yaa
Cnm sağolasın, geçse diyorum ama geçmiyor, doğumla geçecek sanırım şikayetlerimiz... sen nasılsın bebiş nasıl, kız valla bak kocanla yatakları ayırma neden kaynananla yatasın, kadın istediğini yaptırıyor sana...
Cnm bi ara parol alayım diye düşündüm inan, biraz uzanınca rahatlıyorum, oturuyorum aslında yorulmuyorumda, neyseki az kaldı kurtulucaz hayırlısıyla inş.. sen nasılsın bebişin nasıl?
canım geçmiş olsun, sıkma canını diycem ama biliyorum bu hormonlar hepimizi yordu bir de eşinden evinden uzak olmak iyice zorladı seni. az kaldı neyseki, az bir zaman sonra 3 prensinle evinde olacaksın inşallah.
kanalı değiştir hemen Nurcum, sultan sülümana geç orda yemek falan yok, ya da şüpheye geç kanal d'ye gerçi orada da birbirlerini yiyorlar durmadan)))
arkadaşlar antalya medikalparktan doğum ücretlerini alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?