ben biraz geç olsada yeni keşfetttim burayı şaşırdım ne kadar uzun bi forum olmuş keşke ilk farketseydim bende 37.haftamdayım :)
Hogeldin cnm
mrhb güzel annişler ve bebişleri
bizde dr.dan geldik tarihimiz kesinleşti haftaya bugün yani 2 şubatta (38+1)kızımı kucağıma alıcam inşallah.heyecan başladı şimdiden off.genel anestezi ile istedim sezerynı ben dr.umda sen bilirsin dedi.3400gr 53 cm olmuş kızım. bunlar tahmini tabi dedi ama daha 1 hafta var 3 kilodan aşağı doğmaz dedi.yeterki sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.nst de iyiydi sancım en fazla 20 lerdeydi.zaten ağrım falanda yok fazla çok şükür.inşallah haftaya kadar bekler kızım.nazar değdirmeyeyim

yatış işlemlerimizide yaptık bgn.4 küçük tüpte kan verdik tahlil için.parmağımızdanda kanama zamanına baktılar.şimdi sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz...
Rabbim hepimize sağlıcakla minişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Cn mgözün aydın, aynı tarihte aynı hafta ve günde doğum yapıcaz seninle 
selam kızlarr herkes iyidir umarım olduug kadar
ben yarın sabah saat 8 de sezeryan olucam cok fena halde heyecanlıyım telefonum susmuyo herkes arıyo sagolsun inşallah sağ salim bebeğime kavusurum dua edn olurmuu
gözdecim gözünaydın tarihin belli olmuş bir hafta cabucak geciyo insan ne yapacagını günleri nasıl geçirecegini şaşırıyo ama hmen gececek ben yarın gidiyorum doğuma zaman nasıl geçti yarın gerçekten gidiyormuyum hala inanamıyorum hem sevinçliyim hemde bi tuhaf
Cnm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
selam kızlar biz geldik dün drumdaydık oğluşumu gördüm 2850 gr olmuş dr herşey normal dedi karnım tekrara kabardı çok kaşınıyo druma gösterdim karaciğerinden olabilir dedi o kadar idrarım koyu renk dedim az mı su içtin dedi normal dedi başka bişey demedi tahlilde istemedi nstye gönderdi sancılarım 60-80 arasıydı hep hiç altına düşmedi drum çok güzel dedi 2 hafta sonra 10 şubatta tekrar gel dedi yani 39. haftamda çağırdı inşallah kendim doğurmadan 39 da muayene tekrar giderim bi anlam veremedim hiç şöyle olursa gel falan yok yine beni strese soktu yani
Gözün ayın cnm bebeğini görmüşsün
ben geldiiimmmm
yarın gel demedi
çrş günü tekrar gitcez anestezi dru falan bakcak perşembe günü sabah 8 de yatış 8:30 da sezerana giriyorum kızlarrrrrrrrrr.
ilk gebeliklerde bazı drlar 39+ lara kadar bekliyomuş benim drumda ondan bekliyo sanırım.
kızçem 3000 gr olmuş sonunda bende gördüm o kiloları :))
herşey gayet güzel dedi drumuz eğer acil bi durum olursa hemen alcak ama içimdeki ses bekliycek benim kızım diyo.
bu arada nst odasında kayra teyzeyle karşılaştık:))
ayy çok hoştu sanki önceden tanışıyomuşuz gibi nasıl olduysa kayracım beni tanıdı:))
Gözün aydın cnm tarih kesinleşmiş
Merhaba. kızım uyurken bakayım dedim.
melocum, fatmacım, ve manikcim sizler de dogum iznine ayrıldınız sanırım.
son sayfadan ancak onu anlayabildim. geçmişi okuyamıyorum.
bugün epey iyileştim agrım kalmadı en azından.
Yarın da dikişlerimi aldırmaya gidecegim. normalde alınmıyor ama 2. sezeryan olunca doktorum ikişer yanlara, 2 de ortaya, 6 dikiş atmış. dikiş aldırma işi canımı sıkmıştı ama o da geçecek inşallah :)
Cnm hoş geldin, iyi olmana sevindim
benim kayınvalidemde aynıı maalesef odalarımıza kadar karışıyorlar bizimkide lohusalığında beraber yatamzazsınız diyor o yatıcakmış benimle nedense anlayamadım
Kız SAKIN BÖYLE BİŞEY YAPMA YA İPLERİ HEPTEN ONA KAPTIRIRSIN SÖLİM,YOK ARTIK BİDE EŞİNLE SENİ FARKLI ODaLARA KOYACAK, UYUZ OLDUM KADINA, ONANE YAAA, ÇOCUKMU VAR ONUN KARŞISINDA
Boşver sen onu güzelim ya, niye yatamazmışsınız delimidir nedir bu kadın…
günaydın kızlarr...sizleri artık okumakla yetiniyorum...kocamın ayağıı hala alçıda koltuk değnekleriyle yürüyo garibim.annem gelmişti onunda beli tutulduu bi kaç gün yattıı bana bakmaya gelenlere ben baktım anlicağınız ama şimdi Allah'a şükür annem iyii...yarında ablam geliyooo.bu arada bende dün dr a gittim çatı muayenesi yapıcaktı ama ben sezeryn istiyorum deyince hiç bakmadıı aslında tam da karar vermiş değilim ama benim için planlı olan doğum en hayırlı doğum gibi görünüyooo...bebeğim 3.100 gr olmuş minyon bi bebek sezeryn günü içinde c.tesi dedii yarın tekrar nst için gidicem.kesin kararımı o zaman vericem...bu aralar birbirimize bol bol dua edelimm...depresyonamı giriyorum nee bunalımlardayımm
Cnm bebeişini görmüşsün gözün aydın
benimde gecelerim çok zor geçiyor...uyuyamıyorum...sağdan sola dönmek problem....en geç 2 saate bi wc ye kalkıyorum....birde eşim tarafından horladığım söyleniyor

ki öyle bazen ben kendim bile uyanıyorum ama ne eşim beni bırakıyor ne ben eşimi....hatta geç uyuduğum için malum pc de takılıyorum ben rahatsız etmek istemiyom klavye sesiyle falan ama eşim asla başka odaya geçmeme müsade etmiyor...bugünde kayınvelidem siz pek yakın olmayın falan demeye getirdi lafı eşim hasta yaa eşime dedim ben sana yakın olmazsamm hasta olurum diye o da seni yanından ayıran mı var dedi
Buyur bi kaynana felaketide burada, cnm kocanla yat bence , ay kafayı yedi bu kaynanalar he
burcucuğum ben bu akşam yaptım bakalım şeker hamurunu baya zor oldu ama tparlaması sonunda oldu gibi yarında kurabiyeleri yapıp bi denicem bakalım ayıcıklı kalıpta aldım,şu üstüne geçireceğim poşetleri nerden temin edebilirim canım onun hakkındad bi bilgi verirsen sevinirim.
canım doğum evinde bile iğnesiz kesi atmıyorlar,ama kesi atılması şart sanırım hatta bazen kesi atılsa bile makatta kadar varabilen yırtıklar oluşabiliyormuş ki bu çok tehlikeli bişey.o yüzden her hastanede bunu yaparlar hiç merak etme iğnesiz olmaz.
öyle gerçekten canım bende eşime ne kadar şanslısın ilk yüzünü sen görcen bana söyle hemen kime benzediğini diyorum

oda kime benzicek tabiki babasına die dalga geçiyor benle.
canım elbiseniz çok güzel güle güle giysin prenses umay,hadi yarında güzel haberlerle gel inş.
ya o ne kadar söylesede benim içim bi tuhaf oldu kendimi suçluyorum acaba niye besleyemedim nerde hata yaptım die,ama dediğin gibi bazen olabiliyormuş yani anormal bi durum yok.
sizin takımınızda çok güzel canım bende almamıştım hiç böle bişey valla görünce çok heveslendim hemen alıcam,güzel günlede giysin bebeğin.
Cnm ben tavuk poşetinden bölüp paketleme yapmıştım, parlak olduğu için şık duruyor, resminide ekle görelim bizdeee
Ayy bayıldım çok tatlııııııııı
Eki Görüntüle 132494
kızlar bahsettiğim mevlüt takımımız bu..
Cnm bende bundan görmüştüm, yakından daha şık duruyor helede bebişin üstünde 
hepinize iyi akşamlar kızlar ben geldim,akşam bebeğime bakmaya gittik hiç kilo almamış 10 günde 3200hala duyunca çok canım sıkıldı hatta eşim 6 kez falan baktı hep aynı herşey normal halbuki neden hiç kilo almamış anlayamadık

kendi kendime nazar ettim diyorum bende,bu arada bu gün kemiklerimde acayip bir ağrı var çatı muaynesi yaptı eşim artık 39.haftaya girdik sayılır normal doğuma çok müsaitmiş yapım rahim ağzında yumuşama varmış plasentada yaşlanma varmış ve normalmiş eşim sanırm 40 haftayı beklemicek bebeğimiz dedi ama bellide olmazmış,1 cm de açılma olmuş rahim ağzımda kanalada girmeye başlamış bebğim snaırım bi kaçgüne şu kaburgalarımdaki ağrıdan kurtulurum artık.
Cnm sağlıklı olsun kilo önemli değil, bu arada 40. Haftayı bekleyen bebiş çok azdır zaten 
herkese slmlar..
geçmişi okumadan önce neler olduğunu anlatmak istiyorum..arkadaşlara çaya gitmiştim..yaklaşık 12 kişi vardı..yeni doldurduğum çay bardağı elime döküldü..hiç birşey yapmadım..ama oturunca sanki biri tuttu çevirdi elime..elim şuan acıyor..yanık kremi sürdüm ama inş. ii gelir..
nazara mı geldim ne...Allah hepimizi kazalardan korusun..iiyiki karnıma dökülmedi..
şimdi geçmişi okuyum..öptüm sizi..
Cnm yanık acısı çok kötüdür geçmiş olsun
ya bugün yine çok sinir oldum.doguma kaynanam gelecek.önceden annem gelecekti.kadına bak ya eşime ben rahat edemem diyorum.sezaryan zaten tuvalete neyim beni nasıl götürecek.of annem geliyordu kadın o geliyorsa ayıp olur o gelsin demezmi herkesten annemden de nefret ediyorum.kendim gidip dogurup eve geleyim en iyiysi.o kadar yaptıktan sonra iyi kaynana mı oluyor yoksa bana işkence mi yapıyorlar.birde dogumda canımı sıkacak.eşim söyleyemezmiş anasını istiyor sanki o doguracak
Cnm wc ye kendin gidebiliyorsun merak etme,ilk gün zaten lavmanlı olduğun için büyük tuvalet olmuyor, sonda takılı olduğu içinde küçük tuvalete kalkmıyorsun, annende kaynananla karşı karşıya gelmemek için öyle demiştir muhtemelen,
Cnm çok beğendim
mısır çarşısıyla sahafların o aradaki orginal markaların çakmalarının olduğu yerdeymiş ilginç bi tarif oldu

ama pek bilmiyom ben istanbulu canım sen tarif et bulur inşallahh 15 tl ye almış çokta kaliteli. zaten bir kez giyecek resmini eklemiştim aldıklarımızın oraya bi bak istersen.
Cnm bi söylerim bakalım o taraflara giderse baksın, sağolasın
iyi akşamlar kızlar
2 gündür giremedim bilgisayar çökmüştü eşim format attı şimdi hemen haber vereyim dedim
melocum merak etmiş bugün mesaj yazmış çok mutlu oldum ya sizler benim ailem gibi oldunuz 2 gün girmeyince merak eder oldum
bugün doğumdan önceki son misafirlerimiz ağırladım vallahi üstümden büyük yük kalktı ne zamandır gelecekler 9 aylık olmuşum gelmeyelim artık demiyorlar offf atlattım şükür

bir sürü cicilerimiz fotografı çektim birazdan ekleyeceğim
kızlar ben tek kişilik puffy yorganı yuvarlayıp iple bağladım silindir gibi bacaklarımın arasına alıp yatıyorum gece sarılarak okadar rahat ediyorumki sizede fotosunu çektim biraz tuhaf duruyor ama inanın rahat ediliyor isteyen yapsın:)
geçmişi hiç okuyamadım doğuran falan varmı???
Eki Görüntüle 132181
Kız helal valla süper olmuş bende yapıcam bi tane