2011 Şubat Anneleri

bende normal istiyorum drumda şuan normal görünüyo dedi çatı muayenesinide 39-40 da yapıcak galiba sezeryanla ilgili hiç konuşmadık bile ama bi sorun olmadığı takdirde sonuna kadar normali bekliycem

aynen canım benim de akşam oluyo kasılmam sancım vs ama sabh hiç bişim yok druma diorum sancılarım başladı die ama nst beni yalancı çıkarıyo oda tınlamıyo tabiki bakalım yarın nolcak :97:

ben biraz geç olsada yeni keşfetttim burayı şaşırdım ne kadar uzun bi forum olmuş keşke ilk farketseydim bende 37.haftamdayım :)
Hogeldin cnm
Cn mgözün aydın, aynı tarihte aynı hafta ve günde doğum yapıcaz seninle 
Cnm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş
Gözün ayın cnm bebeğini görmüşsün
Gözün aydın cnm tarih kesinleşmiş
Cnm hoş geldin, iyi olmana sevindim

benim kayınvalidemde aynıı maalesef odalarımıza kadar karışıyorlar bizimkide lohusalığında beraber yatamzazsınız diyor o yatıcakmış benimle nedense anlayamadım
Kız SAKIN BÖYLE BİŞEY YAPMA YA İPLERİ HEPTEN ONA KAPTIRIRSIN SÖLİM,YOK ARTIK BİDE EŞİNLE SENİ FARKLI ODaLARA KOYACAK, UYUZ OLDUM KADINA, ONANE YAAA, ÇOCUKMU VAR ONUN KARŞISINDA
Boşver sen onu güzelim ya, niye yatamazmışsınız delimidir nedir bu kadın…
Cnm bebeişini görmüşsün gözün aydın
Buyur bi kaynana felaketide burada, cnm kocanla yat bence , ay kafayı yedi bu kaynanalar he
Cnm ben tavuk poşetinden bölüp paketleme yapmıştım, parlak olduğu için şık duruyor, resminide ekle görelim bizdeee
Ayy bayıldım çok tatlııııııııı
Eki Görüntüle 132494
kızlar bahsettiğim mevlüt takımımız bu..
Cnm bende bundan görmüştüm, yakından daha şık duruyor helede bebişin üstünde 
Cnm sağlıklı olsun kilo önemli değil, bu arada 40. Haftayı bekleyen bebiş çok azdır zaten 
Cnm yanık acısı çok kötüdür geçmiş olsun
Cnm wc ye kendin gidebiliyorsun merak etme,ilk gün zaten lavmanlı olduğun için büyük tuvalet olmuyor, sonda takılı olduğu içinde küçük tuvalete kalkmıyorsun, annende kaynananla karşı karşıya gelmemek için öyle demiştir muhtemelen,
Cnm çok beğendim

Cnm bi söylerim bakalım o taraflara giderse baksın, sağolasın
Kız helal valla süper olmuş bende yapıcam bi tane

slm kızlar sancılarınız bana çok yüksek geldi benim 20-30 larda çıkıyor 2 haftadır dr. buna rağmen haftada çağırıyor hatta önümüzdeki haftadan sonra 3 günde bir geleceksin dedi sizin 2 hafatada bu rakamlarla çağırmaları enterasan değilmiii

bende normal istiyorum drumda şuan normal görünüyo dedi çatı muayenesinide 39-40 da yapıcak galiba sezeryanla ilgili hiç konuşmadık bile ama bi sorun olmadığı takdirde sonuna kadar normali bekliycem

evt cnm bi durum olursa sezeryan gerekirse olur tabi illa normal die diretmeyiz ama inşallah hayırlı bi eşkilde normal yaparız:)
ooo epey arttık birbirimizi motive edelim bol bol

cnm bilmiyorumki ya doktor gayet normal dedi artık bu sancılar olcak dedi:) 2 hafta sonra kontrole çağırdı okadar

cnm bilmiyorumki ya doktor gayet normal dedi artık bu sancılar olcak dedi:) 2 hafta sonra kontrole çağırdı okadar

canım yine senin için normal 2 hafta sonrra gitmek ama nuryasemin bence haftaya gitsin kontrole 36dan sonra her hafta gidiliyo kontrole

çaok sağol canım seninde tarih belli olmuş sonunda çok sevimdim haftaya bugün bebişin kollarında olucak ne güzel darısı bizim başımıza

canım bende hala şaşırıyorum vallahi heralde bu 2 hafta içinde doğum sancıları başlar direk doğuma gideriz muayene gerek kalmaz drlar ne düşünüyorlar anlamış değilmiş benim dr zaten herşeye normal diyo karnımda kabarcıklar çıktı çok kaşınıyor diyorum karaciğerdeydi dedi idrarım çok koyu dedim az su içmişsindir dedi elleri ayaklarım bacaklarım çok şiş normal diyor sancıları görüyor çok güzel diyor çok polyana bi drum drum var tlf açıp doğuruyorum desem normal der heralde

evt cnm bi durum olursa sezeryan gerekirse olur tabi illa normal die diretmeyiz ama inşallah hayırlı bi eşkilde normal yaparız:)
ooo epey arttık birbirimizi motive edelim bol bol

bencede canım motiveye ihtiyacımız var aslında ben normal doğumdan hiç korkmuyorum çok rahatım şuanda biran önce bir belirtilerim gelsede gidip doğursam diye bekliyorum

:

valla doğru söylüyorsun bnm önceki dr sloganı buydu sırf bu yüzden 34 hafatada değiştirdim dr. çok da iyi yapmışım şimdi çok memnunuz dr.

Ya benim doktorumda herşeye normal yada olur çözümü var diyordu gerçi benim hamielliğim gerçekten normal geçti ama bende sonradan sorun anlatmaktan bıktım doktora son gidişlerimde bi sıkıntın varmı diye sorduğunda "Yooo normal hamilelik sorunları işte " diye cevap veriyordum Kendini nasıl hissetmiştir acaba:)

Kızlar doktorlarınızdan anladığım kadarıyla hamileliğin sloganı "HERŞEY NORMAL"

kesinlikle öyle canım

canım yine senin için normal 2 hafta sonrra gitmek ama nuryasemin bence haftaya gitsin kontrole 36dan sonra her hafta gidiliyo kontrole

canım zaten 1 saat önce karnıma ağrılar saplantı birkaç sn de geçti şimdi belim başladı böyle giderse zaten haftaya doğuma giderim muayene gerk bile kalmaz

canım süpermiş ya benim dr zaten şikayetin varmı diye bile hiç sormuyo ben anlatıyorum o normal diyo bundan sonra bende senin gibi derim anlarsa

iyi yapmışsıın valla anlamıştır heralde :))

benim gatadaki drum öyleydi anlatıyodum anlatıyodum olur normal diodu vitamin demir bile vermiyodu parol kesinlikle alma dinlen geçer diodu ne diş ağrıları çektim değiştirdim tabii şimdi drum en ufak bi şikayetimde tahlile teste gönderiyo artık bişi diyemez oldum yaa :26:

slm arkadaşlar nasılsınız....
maşallah ya doğum tarihleri belli oluyor haftaya baya bi minişimiz katılcak inş hayırlısıyla....
bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın....
gözdecim.... hayrolsun inş akşam rüyamda seninn bebişini gördüm ben...yeni doğmuştu...esmer güzeli bi bebekti çok etkilendim....sabahta foruma bi baktım doğum tarihin belli olmuş inş hayırlısıyla alırsın fıstığını kucağına...
nuryasemin canım doktorun biraz garip davranmış artık her hafta gidiyoruz hemen hemen hepimiz...neyse sen içini ferah tut inş hakkında hayırlısı olsun....
atladığım arkadaş varsa kusura bakmasın

bende bugün kendi odamı banyoyu falan temizledim...ay fıtık oluyorum ya her an doğum olabilir ama ev maşallah dandini istiyom ki hergün kalkınca bi süpürge tutulsun ortalık toplansın kızım gelse bile her yer derli toplu olsun ama yokk ben demezsem süpürgenin yanına yaklaşan yok eşim hasta ona bişi diyemiyomda hadi neyse...bi de cuma akşamı eşimin arkadaşı gelcek yatıya burda işi varmış...neyse annemlerin gelmesine az kaldı tesellim bu

Kızlar ya doğum yaklaştığı için arayıp soranım çok oluyor hepside hadi doğsunda gelip sevelim diyorlar. Bebek ziyaretine hemen mi gelinmeye başlanıyor ya biraz dinlenip toparlanmak bizim hakkımız değil mi? Varmı bu konuda tecrübesi olan?

yani tecrübeli değilim ama bizde hemen gidiyoruz
pasta börek bir şeyler yapıp hastaneye yada eve çıkınca anneyle bebeği görmeye 15 20 dak. gidiliyor bizim burda hasta ziyareti gibi sonra toparlanıncada herkes hediyesiyle gelir sende gelenleri bir güzel ağırlarsın

canım çok şirin bi oda olmuş daha nolsun bu kadar yapabildik demişsin ben bayıldım çok tatlı olmuş yaa
Çok tşkr ederim canım çok sağol.

Canım bende geçen salı girdim nst ye bir ara çıktı 50 lere sancım banda dr um çok iyi normal dedi tabi ben sancı 50 lere çıkarken görünce hemen heyecan yaptım sanırım biiz artık doğurmak istediğimiz için azıcık yükselse hemen doğurucaz diyoruz dr lar biliyor işi onlara normal geliyor.Ben de normal doğum isteyenlerdenim inşallah allahtan bir mani olmazsa...

çok şeker çok güzel olmuş ellerinize sağlık kızlar...

evet olacak bitecek inşallah ...

Bencede sancılar doğuma hazırlıyor bir de vajinadaki kemikler nasıl ağrıyor dimi ben iki gündür zor yürümeye başladım açılıyor her yer artık doğuma hazırlık var içeride :))))

Kızlar doktorlarınızdan anladığım kadarıyla hamileliğin sloganı "HERŞEY NORMAL"
evet herşey normal ne güzel işte Allahtan daha ne istiycez herşey normal olsunki doğumumuz da normal olsun halecim :)

Bende bilmiyordum burada öğrendim canım daha hastaneden eve gelir gelmez gelmeye başlıyorlar bir 15-20dk uğruyorlar daha sonrada biraz zaman geçince hediyeleri ile gelmeye başlıyorlar..

Ne kadar ilginç ya ben yeni doğum yapan hiçbir arkadaşıma 1 haftadan önce gitmedim şimdi iyikide öyle yapmışım diyorum.heleki hastaneye kocasıyla birlikte gidip o küçücük odaya doluşanları görünce aman aman diyorum.Kadının kanaması var emzirmesi var nasıl rahat etsin giden gelenden biliyorum bana çok ters geliyor.Bu yüzden hastaneye gidişimi kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Hastane odasındas yatan altında hasta bezi kanaması olan saç baş dağılmış yorgun bitkin emizrmeye çalışan bi anne adayı ve sürekli odaya girip çıkan densiz tipler.Bayanlar neyse diycemde genelde eşleride gidiyor duyuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…