herkes geçmişi mi okuyorrrrrrrrrr????
hoşgeldinnn.. herkes öyle bir geçer zaman kiyi izliyor herhalde ben ikisini bir idare ediyorum
herkes geçmişi mi okuyorrrrrrrrrr????
herkese slmlar..
geçmişi okumadan önce neler olduğunu anlatmak istiyorum..arkadaşlara çaya gitmiştim..yaklaşık 12 kişi vardı..yeni doldurduğum çay bardağı elime döküldü..hiç birşey yapmadım..ama oturunca sanki biri tuttu çevirdi elime..elim şuan acıyor..yanık kremi sürdüm ama inş. ii gelir..
nazara mı geldim ne...Allah hepimizi kazalardan korusun..iiyiki karnıma dökülmedi..
şimdi geçmişi okuyum..öptüm sizi..
içimin yağları eridiiiii..ali caroline kapı orda didi yaaa..bunu da duydum yaaaa..
herkese slmlar..
geçmişi okumadan önce neler olduğunu anlatmak istiyorum..arkadaşlara çaya gitmiştim..yaklaşık 12 kişi vardı..yeni doldurduğum çay bardağı elime döküldü..hiç birşey yapmadım..ama oturunca sanki biri tuttu çevirdi elime..elim şuan acıyor..yanık kremi sürdüm ama inş. ii gelir..
nazara mı geldim ne...Allah hepimizi kazalardan korusun..iiyiki karnıma dökülmedi..
Canım bende yeni girebildim pek görüşemedik uykucu oldu senin kız bu nst yüzünden benimkinede birşeyler oldu bugün hala kıpır kıpır ve canımı acıtıyor yaramaz kızım ve bugün yürüyemiyorum yürüdükçe aaşağı baskı yapıyor ve çatı kemiklerim çok ağrıyor ayrılıyor resmen o yüzden fazla giremiyorum nete şimdide bir bakayım dedim sizleri merak ediyorum çünkü geçmişte çok fazla birikmiş okuyamadım hepiniziiiiii çoookkkk öpüyorumm...Selam kızlar biz dr.amcamızdan geldik.3050 gr olmuş gayet iyi kg dedi.
Doğum günü için tekrar 9 şubat dedi ama bu haftadan sonra artık bekliyoruzda dedi.Hani birşey olduğunda gel dedi.Ağrılarım var ama dedim.Helede bugün sabahtan beri karnım ağrıyo normal dedi.Bebekte ağırlaşıyor doğumda yaklaştı dahada artacak ağrıların dedi.
Nstye girdim sabah kızım gene uyanmadı dr.da beğenmedi tabiki ikinci kez girdim kek yedim myve suyu içtim çok şükür bu sefer uyandı.
Haftaya tekrardan nst için gidicem.
Ela teyzemizi gördük bugün.Maşallah onun kızı pek hareketliydi coşmuş içerde ama benimkinde tık yoktu.Benim işim fazla uzun süreceğinden bugün pek sohbet edemedik sadece benim sıram gelene kadar biraz sohbet edebildik haftaya inş.daha detaylı oturup konuşuruz.
herkese slmlar..
herkese slmlar..
emelmuhammed,eegem,glnk,deniz1984,melocum+,feeble,hazel28,meloni84,derrya,fufuka,ceylinaz hepinize ii akşamlar kızlarrrrrrr
fufuka geçmiş olsun canım.. Allah korumuş.
emelmuhammed,eegem,glnk,deniz1984,melocum+,feeble,hazel28,meloni84,derrya,fufuka,ceylinaz hepinize ii akşamlar kızlarrrrrrr
amann ne bakıyon sen ona geri gider peşinden aşağılık nasıl olsa boğmak istiyorum o adamıııııı
geçmiş olsun canım Allah esirgemiş dikkatli olsakta oluyo böyle şeyler nazara geliyoruz herhalde okuyun üfleyin kendinize dışarı çıkarken Ayetelkürsi her derde devaymış..
hoşgeldin dizi arası forum keyfine
hoşgeldinnnnnnnnnn...
ben de ondan korkuyorummm..gidecek zaten pislikk..o belli dee...benim hesaplarıma göre geç bile kaldı...
merhaba canım hoşgeldin
hoşbuldum herkes dizidemi yoksam :)
ay şu berrinde az zilli deilmiş babasından diyesi amma sinsiymişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?