• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Herkese Günaydııınnnn..

Bugün Güzel Geçsin İnşallah Hepimiz İçin.. Yeni Bi Bebeğimiz Daha Olmul Küvezdeymiş Allah Şifa Versin Hayırlı Uğurlu Olsun, Bi Şubat Bebeğini Daha Ocak Ayına Gönderdik Hadi Bakalım Ocak Sonuna Kadar Kimler Ocak Annesi Olacak :}

Gunaydin kizlar..

içimden bir ses kizim yine döndü diyorrr.. Dünden beri karnim bi saga bi sola gitti geldi:18:

Gecen hafta sepsessizdi azar azar kimildiyordu püffff yapma be kizim:17:

Ebe eger dondugunu hissedersen yada icinde bir suphe varsa ara demisti.. Napsam ki ya arasammi:44:

Gunaydin kizlar..

içimden bir ses kizim yine döndü diyorrr.. Dünden beri karnim bi saga bi sola gitti geldi:18:

Ebe eger dondugunu hissedersen yada icinde bir suphe varsa ara demisti.. Napsam ki ya arasammi:44:

günaydın canım yaa tüh dondu mu kızın yaa :26: ara bence ebeyi ara demiş
yaaa senin bu kız da inatçı çıktı walla seni gördükçe acaba bende mi sonlara kalcam diorum :18: bu arada mertten haber var mı nası oldu canım?

günaydın canım yaa tüh dondu mu kızın yaa :26: ara bence ebeyi ara demiş
yaaa senin bu kız da inatçı çıktı walla seni gördükçe acaba bende mi sonlara kalcam diorum :18: bu arada mertten haber var mı nası oldu canım?

Anasi gibi inatçi olacak heralda :27: ay en iyisi arayim üff ben sezeryani istemedikçe kizim beni sezeryana zorluyorr

Biraz once yengemle konustum yavas yavas uyaniyormus Mert canim :16:

Günaydın kızlar :21:

Geçmişi biraz okuyayım dedim dün kapanış baya geç olmuş. Kaynana vs dolmuş arkadaşlarım. Sıkmayın canınızı. Allah yardımcınız olsun. Şuan hasta olduğum için pek moral veremiyorum :2:
Herşeyin başı sağlık insan hasta olunca anlıyor sağlığın kıymetini.

Canım bencede ebeyi ara. Döndüğünü hissetmişsin.

Gittikçe yaklaşıyoruz mutlu sona. Ondan sonra uykusuz gecelere alışacağız. Gazı, uykusu vs derken bebeişlerimiz Allahın izniyle büyüyücek inş.

günaydın kıslar:16: minişler nasıl bakalım :emir_bebek::emir_bebek: offff sabahlayanlar olmuş maşallah şimdi uyuyolardır heralde :49: benim kaç gecedir ellerim uyuşuyor sabaha karşı inanılmaz bi sancıyla uyanıyorum ki sağ elim kopmak üzere oluyo o yüzden erken yatmaya çalışıyorum bari azcık uyuyum diye :2:

Sürmeli bi görün canım ebeye için rahatlasın, nooooolllluuuyyyooooo de :10:

aradim 1 saat sonra gel dedi..

insaallah dönmemi$tir yaa:43:

güzel haberlerle gel hadi bakalım bekliyoruz :58:

bu arada geçmişe bi göz atıyım dedim içim daraldı sabah sabah, feeble yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum canım yaa, güçlü ve sabırlı olman gereken bi dönemdesin,biliyorum görmezlikten gel demek kolay ama bebeğinin sağlığı için biraz takmamaya çalış. daha sağlıklı düşüneceğin zamanlar olucak,şuan çok hassas ve duygusalız. ayy çok kötü hissettim yaa söyleyecek bişey bulamıyorum inan.düşüncesizliğin ve bencilliğin bu kadarı olur sanırım :20:

burcu 'cum ben o diş kurabiyelerine bayıldım canııımmm ne kadar güzel olmuşlar , emek vermişin bir sürü. aklımın bi köşesine yazdım bunu bende yapcam inş.:emir_bebek:

günaydın kıslar... :3:
sürmelicim inşallah hayırlısı olsun,inşallah dönmemiştir.ama döndüysede belki hayırlı olan budur...üzülme canım sakın...:34:
feeble sende sıkma canını..burcu ve dillerim-lalin dediklerine katılıorum..ayrıca erkekler şimdi üzerlerinde baskı hissediyorlar...baba olacaklarya,sorumluluklar binecek,ayrıca gezip tozamıyacaklar,gençliklerini yaşayamıyacaklar gibilerine geliyo...benimkinden biliyorum...millet artık tatili,gezmeyi unutun artık dedikçe sanki bebekten soğuyo gibi oluyo...uyuz oluyorum ama bebeğini kucağına alınca zaten kendi istemiyecek...onların hormonları olmadığından hazırlanamıyolar babalığa,sıkıntıya gelemiyolar..küserse küssün ..nasılsa seve seve barışacaksınız...üzülme canım...ben öyle diyodum hamileliğin başlarında, eğer böyle gidiyosa tüm evlilikler,hamileyken tüm eşlerin boşanması gerekiyor diye:34: ama tabi biraz sen dayancan,duymamaya çalışcan,sonrada o mecburen kabullencek olayı...:36: inan varya bazen boşa üzülüyoz çoğu şeye..erkeklerin umrunda bile olmuyo...ondan kadınlar çabuk yaşlanıyo...sıkma canını:71:

neyse kıslar bende artık işe gelmekte çok zorlanıyorum..son haftam inşallah...gece boyu sırılsıklam terlemişim..kombide 1de duruyo halbuki...normalmi sizce...gögüslerimin arasından sular akıyo resmen...sabah kalk duş al bide işe gel resmen zulum...allahtan işleri bitirdim,işte sadece nete bakıyom ama:9: sabah kalkması çok zor,gecede kafayı vurunca yaatamıyoki insan...:37:
bide bişi daha sorcam..siz anason veya rezene çayı içiyomusunuz? benim gögüslere hiç süt falan dolmadı..son ay diyolardı son ay geldi bende hiç umut yokta...acaba içsem işe yaramı dedim...
hadi herkese iyi günler kıslar...öpüyom sizi:54:

burcucum bende başıldım bu şeker olayına...çok tatlı olmuşlar...kıslarımızın doğum günü pastaları için mükemmel olur bence...:16:eger daha kalıcı bişi olsa buzdolabı süsü gibide kullanılabilir..sanki biri tutkalla porselen hamuru yapmıştı..aslında öle bişiden bebek şekeri yapılabilir...ama bilmiyorum..ben kesin bu bebek şekeri olayına bakıp bakıp sonra gidip hazırını alcam gibime geliyo..hayırlısı bakalım.
ben bide cibinlik olayı için fikir istiyorum kıslar sizden..kendim yapmak istiyorum...çok güzel bi tülüm var evde..hazır boşken ve pc başındaykenonun modelini tasarlıyem istiyorum..ama netten yapılışla ilgili güzel bi fikir bulamadım...bilen varsa linkini yazarsa sevinirim..fikrim gelir belkim:32:
çok kabarık bişi istemiyorum..taçın kırık beyaz tülü var evde,cibinlik demirinide beşikcimiz verdi..bulabilirsem model tam süper olacak..yardımlarınızı bekliyorum:12:

faygen günaydın canım ööle terlemen normal bende 2 güne atlet değiştiriyodum ama artık geçti üşümeye başladım hatta :49: ben humanadan aldım ama daha içmiycem doğumdan sonra benimkilerde ööle çok büyümedi ağırlaşmadı ama uçları bi değişik oldu şimdilik hurma ve bol su süt için fazlasına gerek yok bence

f6bc5928.jpg

Kızlar bunlar benim şekerlerim nasıl?

kızlar ben dehşet sıkılıyorum yaa :85: hiç bişi yapasım yok neye el atsam sıkılıp bırakıyorum annemi aradım şimdi gel artık dedim doğuma yakın geliim diodu hep o da aydına gitcek galiba abimin 2 yaşında oğlunu hastaneye yatırdılar ateş ve kilo kaybından :43: can sıkkınlığımda ondan belki :85:

kızlar ben dehşet sıkılıyorum yaa :85: hiç bişi yapasım yok neye el atsam sıkılıp bırakıyorum annemi aradım şimdi gel artık dedim doğuma yakın geliim diodu hep o da aydına gitcek galiba abimin 2 yaşında oğlunu hastaneye yatırdılar ateş ve kilo kaybından :43: can sıkkınlığımda ondan belki :85:

Canım çalışıyor muydun daha öncesinde. Ben izine ayrıldıktan sonra sıkılmaya başlamıştım ki grip oldum iyice bunaldım evde hergün ağlıyorum sıkıntıdan. Eğer dışarı çıkabiliyorsan gez dolaş derim. Dün akşam yarım saat hava almak için dışarıya çıktım iyi geldi. Bu arada geçmiş olsun yeğenin inşallah tez zamanda iyileşir.

sağol canım söylerim,cvblar tabi canım nolcak iki kelime ediyo dili damağımı kurur aramaz öyle şeyleri,bide bütüngün kadınlarla ilgileniyor biliyor gebe kadınların ne kadar hassas ve bebeklerinin sağlığı için ne kadar endişendiklerini o yüzden yardımcı olur herzaman.
canım sağolsun Allah razı olsun ikinizden de sen sabırla iletiyorsun o da cevaplıyor
hmm.. dr 14 şubat dio deyınce bende kesinleşti sandım..

Bende iyiyim canım daha doğrusu bu saatten sonra ne kadar ii olabilirsek..
34. hafta itibari ile zorlanıomus demek.. ben daha 3o lardayken bu haftalarda olan sürmeli olsun diğer arkadaşlar olsun artık zorlanıorum doğurmak istiorum dediklerinde benim hamileliğim iyi geçecek heralde diodum meğerse daha zamanım varmıştı şimdiden böle ise sonra ne olurum kim bilir.. geriden gelmek bi yandan da ii geleceğimi görüyorum en azından önümüzdekilerden :)
neyse hayırlısı bakalım şunun şurasında ne kaldı ki:1:

bu arada senin diyet topiğine baktımda az önce biri her hemileler kullanabilir mi yoksa sadece şekeri olanlar mı demiş :)
hımmm orayay hiç bakamadım canım ya artık ordakiler dişimin kovuğuna bile yetmiyor
Kızlar bu arada, askeri hast. doktorunun söylediği kilo ile yeni dr umun söylediği kg arasında nerdeyse 1 kg fark var, bakalım doğumda hangisi tutturacak merak ediyorum:40:
ilginçmiş yaaa...neyse haftaya göreceğiz artık di mi hangisi haklı
günaydın güzel anne adayları :3:
kapkaranlık bi ankara sabahına uyandım kızım gelsin de baharı getirsin hayatıma inş :71:
geçmişi okudum da geceki konuya üzüldüm :43: ama bende yorum yapıp uzatmayım dedim
herkese güzel bi gün diliyorum :16:
günaydın canım sana da onlar gelince hep karanlık gecelerde uyanacağız galibaaaa
Gunaydin kizlar..

git de iyi haberlerle gel canım inşallah
günaydın kıslar:16: minişler nasıl bakalım :emir_bebek::emir_bebek: offff sabahlayanlar olmuş maşallah şimdi uyuyolardır heralde :49: benim kaç gecedir ellerim uyuşuyor sabaha karşı inanılmaz bi sancıyla uyanıyorum ki sağ elim kopmak üzere oluyo o yüzden erken yatmaya çalışıyorum bari azcık uyuyum diye :2:

Sürmeli bi görün canım ebeye için rahatlasın, nooooolllluuuyyyooooo de :10:
vitamin falan kullanıyor musun canım
günaydın kıslar... :3:
sürmelicim inşallah hayırlısı olsun,inşallah dönmemiştir.ama döndüysede belki hayırlı olan budur...üzülme canım sakın...:34:
feeble sende sıkma canını..burcu ve dillerim-lalin dediklerine katılıorum..ayrıca erkekler şimdi üzerlerinde baskı hissediyorlar...baba olacaklarya,sorumluluklar binecek,ayrıca gezip tozamıyacaklar,gençliklerini yaşayamıyacaklar gibilerine geliyo...benimkinden biliyorum...millet artık tatili,gezmeyi unutun artık dedikçe sanki bebekten soğuyo gibi oluyo...uyuz oluyorum ama bebeğini kucağına alınca zaten kendi istemiyecek...onların hormonları olmadığından hazırlanamıyolar babalığa,sıkıntıya gelemiyolar..küserse küssün ..nasılsa seve seve barışacaksınız...üzülme canım...ben öyle diyodum hamileliğin başlarında, eğer böyle gidiyosa tüm evlilikler,hamileyken tüm eşlerin boşanması gerekiyor diye:34: ama tabi biraz sen dayancan,duymamaya çalışcan,sonrada o mecburen kabullencek olayı...:36: inan varya bazen boşa üzülüyoz çoğu şeye..erkeklerin umrunda bile olmuyo...ondan kadınlar çabuk yaşlanıyo...sıkma canını:71:

neyse kıslar bende artık işe gelmekte çok zorlanıyorum..son haftam inşallah...gece boyu sırılsıklam terlemişim..kombide 1de duruyo halbuki...normalmi sizce...gögüslerimin arasından sular akıyo resmen...sabah kalk duş al bide işe gel resmen zulum...allahtan işleri bitirdim,işte sadece nete bakıyom ama:9: sabah kalkması çok zor,gecede kafayı vurunca yaatamıyoki insan...:37:
bide bişi daha sorcam..siz anason veya rezene çayı içiyomusunuz? benim gögüslere hiç süt falan dolmadı..son ay diyolardı son ay geldi bende hiç umut yokta...acaba içsem işe yaramı dedim...
hadi herkese iyi günler kıslar...öpüyom sizi:54:
günaydın canım az kaldı artık ben ara sıra rezene içiyorum arttırsam mıki benim de damarlarım çok belirginleşti ama zaten büyüklerdi gene büyükler
burcucum bende başıldım bu şeker olayına...çok tatlı olmuşlar...kıslarımızın doğum günü pastaları için mükemmel olur bence...:16:eger daha kalıcı bişi olsa buzdolabı süsü gibide kullanılabilir..sanki biri tutkalla porselen hamuru yapmıştı..aslında öle bişiden bebek şekeri yapılabilir...ama bilmiyorum..ben kesin bu bebek şekeri olayına bakıp bakıp sonra gidip hazırını alcam gibime geliyo..hayırlısı bakalım.
ben bide cibinlik olayı için fikir istiyorum kıslar sizden..kendim yapmak istiyorum...çok güzel bi tülüm var evde..hazır boşken ve pc başındaykenonun modelini tasarlıyem istiyorum..ama netten yapılışla ilgili güzel bi fikir bulamadım...bilen varsa linkini yazarsa sevinirim..fikrim gelir belkim:32:
çok kabarık bişi istemiyorum..taçın kırık beyaz tülü var evde,cibinlik demirinide beşikcimiz verdi..bulabilirsem model tam süper olacak..yardımlarınızı bekliyorum:12:
unnado da cibinlik modelleri var canım almasan da fikir olur

canım geçmiş olsun

faygen akşam 8 buçukta hastanedeydim yeminle erkan 10 dakkada gönderdi bebeği ay adamı nazar etcam ya kadının sezeryana gelmesiyle bebeğin çıkması bir oldu

Canım çalışıyor muydun daha öncesinde. Ben izine ayrıldıktan sonra sıkılmaya başlamıştım ki grip oldum iyice bunaldım evde hergün ağlıyorum sıkıntıdan. Eğer dışarı çıkabiliyorsan gez dolaş derim. Dün akşam yarım saat hava almak için dışarıya çıktım iyi geldi. Bu arada geçmiş olsun yeğenin inşallah tez zamanda iyileşir.

1 aydır çalışmıyorum canım bıraktım şimdi yapcak iş bulamıyorum evde dolan dolan hava çok berbat çıkılmaz yani akşam eşimle sinemaya gitcez bakalım sen nası oldun iileşemedin mi hala?

melocum kullanıyorum canım,10 gündür filan böyleyim az önce çatalımı tutamadım kahvaltıda damarlarım mosmor olmuş,ilk uyuştuğunda doktoruma söyledim B vitamini başlayalım ama 15-20 günde ancak etki eder oda ederse dedi,o zamana doğurursun zaten dedi,tedavisi pek mümkün değilmiş doğurana kadar çekiceksin dedi. magnezyum içiyorum,b vitamini içiyorum,tabi elevit birde,vitamin deposu gibi oldum ama pek fayda etmiyor. bazı geceleri çok sıkıntılı geçiriyorum.çok nadir karşılaşılan bişeymiş o da beni buldu Allahtan az kaldı,sabır çekiyorum :2:

Back