2011 Şubat Anneleri

bende gidip biraz uzanayım kızlar bu sefer oturmaktan popom ağrıdı:))

Manikk gözün aydın doğuma kadar ohhh dinlen iyice,kebaaapp:)

ben gittim oturdukça rahatsız oluyorum,Allaha emanetsiniz.

bende aventın bıberonunu aldım kolık ve gaz ıcın cok ıyıymıs arkadasım ıngılterede yasıyor orada dru tavsıye etmıs emzık olarakta nuby nuk ve aventınkını aldım artık hangısını emerse yanlız daha hıcbırını strılıze etmedım nasıl sterılıze edıcez kızlar sız yaptınız mı?

canım suyu kaynatıyosun içine atıyosun 5 dak duruyo sonra çıkarıyosun.etiketlerinde falan yazıyo zaten.

hadi seninde gözün aydın canım
bu arada şimdi aklıma geldide daha önce birbirnizi farketmişmiydiniz denk gelmişsinizidir belki kontrollerde aa senmiydin falan dedinizmi

evet daha önce görmüştük ama seslenememeiştik birbirimize bu sefer planlı buluştuk.Bu arada fotodaki meyve sularıda Elacığımın eşinin ikramıydı.Teşekkür etmeyi unuttum galiba.Burdan söyleyeyim bari.Kesenize bereket Ela...

slm kızlar geçmiş sonunda bitti okurken uykum geldi ama yazayım da ööle yatım dedim
kontrolden geldik biraz canım sıkkın :85: kilosuna 2500 dedi ama 2 hafta önce 2400dü ne yani hiç kilo almamış mı saçma dedim (hani biliyorum yani günde 20-30 gr alıyo ) alete ve ölcen kişiye göre değişiyo dedi dr nstye girdim bişi çıkmadı yaw 2 tane çikolata yedim yok benim kız sevmiyo nstyi bağlamadan önce kıpır kpırdı baglanınca durdu 40 dak yattım banamısın demedi kalktım başladı oynamaya yaramaz benim kız yaa
neyse sonuçlarıma baktı drum çok ii dedi kilosuna bakmadı bile ben söyleyince kilodan bişi olmaz önemli olan ölçüleri dedi onlarda ii uyumlu dedi yalnız senin gibi çıtı pıtı olcak kızın dedi çatıdan hiç bahsetmedi ben sordum artık yok ben yapmıyom sancılanıp gelince bakarız dedi sen hiç takma ben çok kolay doğurcağına inanıyorum dedi ööle işte çok şükür bebişim sağlıklı ama pek de keyfim yok yatıım biraz bari gelirim sonra

slm kızlar,pek bakamadım geçmişe,kabus gbi bi gece geçirdm,çok ağrım kasılamam fln vardı,sabaha doğru magnezyum içtim bi tane daha snra uyumuşum.
öğln kalktm bnyo yaptm hastnye gttik,dr yokmş,muayenehanesine gttik bzde.
sıkışık olmadıım için bi saat snra su iç gel ddi,birazdn gdcz,şimdi eşmle okula geldm o bütünleme sınavları için soru hazrlıyo ben de nete bakiim ddm.
inşallah bişi çıkmaz,içimden bi his yatrck dio ama

selam kızlarrr..
çokk yazmışsınızz..çok okuyamadımm..pc başında durmak ta yoruyo bugunlerde beniii...oğluşumun anneannesi oğluma aldığı eşyaları gönderdi bugun...mini mini şeylerrr...bayıldımm..koca bir çanta eşya geldiii..serdimmmm odayaaa..toplayasımyokk..perdeler var ütülenecekk..yemek yapılacakk...evi topladım ama süpürmedimmm..amannnn koltuklarda pissss....üfff bualımlardayımmmm

pöff ya uyuyamadımm...neyse belkimde iyi olmuştur akşam kocacığımla uyurummm mışıl mışıll:97:

güle güle kullanın bizim de bugün anneannemizin gönderdikleri geldi.hiçbir ekiğimiz kalmadı.birde annem gelirse tamam.temizliğide yavaş yavaş bir hafta sonu eşimle kapı sildik bir hafta sonu pencereleri yarında perdeleri yıkarız inşallah sen de zorlama yavaş yavaş plan yap da yap

b3enim 30.haftaya kadar hiç haberim bile olmadı ama 30.haftadan sonra zorlandım
bazen büyükleri anlamak zor ya.neyse eşin yanında sen onu düşün canım
ne yaptın canım bitirebildin mi?
canım ne yaptın son durum ne<*
maşallah size yaaa...
ben de bugün ayrıldım canım çok şükür artık eylüle kadar ev hanımıyız
biz uyumayaa gidiyoruz kızlarr
bizde şimdi uyandık
olsun canım sağlıklı olsun da kilo önemli değil
canım nasıl oldun bizi haberdar et
Kızlar bloguma bebısın dolabını ılk oyuncagını ve gobısımın resmını ekledım bakmak ısteyenler olursa
**yeşil erik**

tıkınızz..

maşallah ya oyuncağınız da pek şirin

maşallah ya oyuncağınız da pek şirin[/QUOTE]

tesekkur ederızz
daha once hıc heveslenmedım nasılsa anlamayacak oyuncaktan dıye ama bu tombıs fıl cok hosuma gıttı bıde ıpını cekınce muzık calıyor bebek oyuncaklarında en sevdıgım sey

canım dr aradım yarın sabah eşimle gidicem hastaneye oda bi uğra geldiğinde bacaklarınla tansiyonu tekrar ölçeriz dedi tansiyondan anlıyabiliyorum ama şişlik nekadarı tehlikeli bacağın neresinde olursa sorun bilmiyorum benim ayak bileğinin üstünde kemikli olan yerde gömülmeler oluyor

ya niye beni izliyooooooooooo
ben tv izlerken o beni izliyo bakışları rahatsız ediyo ben ona bakmasamda baktığını farkedebiliyorum çok sinir bozucu bi hal aldı artık
neyse sabır sabır sabır pazar sabahı kardeşim burda o zaman daha ii olcak az kaldı

selam kızlar ben geldim yine

nasılsınız görüşmeyeliii ben sonunda totomu kaldırıp mutfağa gidebildim tenceremi yıkadım tabak çanak vardı ortada onları makinaya koydum.

ana yemeğimi koydum ocağa çorbamın ön hazırlığını yaptımmm.rahatladım

amaaaaaa ayakta kaldım azcık ya hemen sağ kasığıma ağrı girdi.dünde markete giderken aynı yere ağrı girmişti.sanırım artık ayakta duramıyorum çok fazlaa yaaa ağrı sızılar başladı.

neyse ben kaçıyorum kızlar bakışlardan rahatsız olunca kaçtım bi süreliğine hadi adeyosss

kızçeler yaaa ben son zamanlarda kola içer oldum.şu zamana kadar öyle asitli kolaydı marketlerde satıulan meyve sularıydı falan hiç içmedim

ama son haftalarda bi yudum alayım ucundan hüpleteyim kenarından yalayım bi tadına bakayım bi koklayayım derken koca bardak kola içer oldum

sonrada vicdan yapıyorum ama kör olasıcalar neden yapıyolarsa insanın aklına düşüyor.hamilelikten öncede içmezdim ben içinde nolduğunu bilmediğim şeyi içmem derdim.ama bu son haftalar içesim geliyo gelincede içmeden olmuyor pöfff vicdan yaptım bide yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…