2011 Şubat Anneleri

ya bu dr lara son haftalarda neler oluyor anlamıyorum bizim yerimize doğum sendromuna mı giriyorlar acaba bende benim dr. ellerim ayaklarım çok şişti diyorum normal deyip geçiyo başka bişey demiyor son anda insan cesaret edip drda değiştiremiyor kararsız ortada kalıyoruz seninde hakkında hangisi hayırlısıyla o olsun canım

Ya kuzumu yine hıçkırık tuttu. ben hiç sevmiyorum hıçkırıkları, karnımı inletiyor, bebişe ne yapıyordur kimbilir

Burcucum kötü olmuş bu heleki sezeryanla doğuracaksın insan çok tereddüt eder.Bence ya doktorunu değiştirme yada iyice bi araştır etraftan yeni doktor için.Acele ederekten tabi.Yani normal doğum olsa insan nerde olsa yapar ama sezeryanda temkinli olmak lazım.Etraftan hemen ara sor bence memnun kalınan bi doktor.Çok üzüldüm ya çok can sıkıcı bir durum.Ne yaptıki doktorun?

ay ne sinir ya...ya başka birine git söyle burda oturuyorum falan diye

manikcimm bişi olmaz demi nescafedenn var ya hem gözümde hem burnumda tütüyo....hep elimde koca bi kupa nescafenin hayalini kuruyorum ama kızım aklıma gelince kendimi tutuyorum....senden cesaret elimm birazzz şöyle doya doya içim en azından bi kaç kupa....emzirirken hiç içirtmezlerr demi şimdi içelimm

ay canım ya gerçekten kötü olmuş....inş Rabbim bu zor durumundan dolayı hiç ummadığın bi yerden çok iyi doktor çıkarır karşına...sende araştır bakalım çevreden...inşş hayırlsıyla içine sine sine güzel bi doğum yaparsın...ama canını sıkma olur mu

Cnm kasılmam var sancım olabilir muhtemelen nst ye gireyimmi diyorum, sancın olsada elimden gelen bişey olmaz hemen sezaryene alamam bu yüzden gerek yok dedi ya.. şaşkınlıkla baktım kaldım dr a...
Bana 40. haftama sezaryen günü verdi deli, 38 bitince artı 2 yada 3 te alırız demişlerdi öncesinde,
Neyse o zamana kadar doğabilir oğlumda 38 bitince sancılanmıştım 40. haftaya kadar zaten kendiliğinden gelir dedim, o zaman sancılanınca gelirsin bekletip alırız sezaryene dedi, yani bana yeniden sabaha kadar sancını çekersin sabahta sezaryene alırız demeye getirdi, ben bunu yaşadım kızlar hem normal doğumun acısını hem sezaryenin ameliyat acısını çekiyorsun çok zor oluyor,
Bide eğer sancılanırsan en yakın hastaneye git önce yolda doğurma sakın dedi deli yaaa
E ben en yakındaki hastaneye gideceksem ne diye kaç randevudur buralara kadar gelmeye uğraşıyorum ki, 40. haftanın sonunu beklersem zaten sancılanıp gidicem o zamanda en yakına git demeye getiriyor, yetişebilirsen buraya gel dedi bide, lutfetti paşam...töbe töbe...
Ameliyat sırasında kustuğumdan bahsettim anestezisyeni aradı anlattı, anestezisyene bayanı sizinle görüşmesi için göndereyimmi dedi, anestezisyende gerek yok gönderme doğuma girmeden söylesin demiş, hiç bir önlem alınmayacak yani önceden,
Ben zaten korkuyorum bu anlattıklarınızdan sonra içim rahatladı diyemem dedim, senin içini rahatlatmak için yapabileceğim bişey yok dedi ukala

Selam kizlarrr
$üküürrrr kizim dogum kanalina girmi$..
Karnimdan belliydi yaa gobegim iyice asagiya indi çünküü

Tansiyonumu ölçtü iyiydi.
12. kiloyuda almi$im
Önce eliyle bastirdi girmi$ sanirim dedi emin olmak icinde ultrasona soktu.
Kalp atislarini dinletti.

Bir dahaki randevum önumuzdeki cuma günü
O zamana kadar belki gelir kizin dedi ebe.
Ayhh insaallahhh

Kizlar ben bu hafta dogururum gibime geliyor.
Bugun bi kaç kez sancim oldu. Önce bacaklarima girdi sonra belime.
O arada kasilmamda vardi:44:
Fazla sürmüyor.
Ne zaman siklasirsa takipe alacagim

Kızlar çok sağolun, bide hiç bişi diyemedim dr a içim içimi yedi, muayene bitti iyigünler dedim çıktım,içim içimi yiyiyor ,kelimelerimde içimde patladı, şimdi bu adama bişey dersem bide burda doğurmak zorunda kalırsam cami avlusuna işemek gibi olacak diye düşündüm, ama ben bişey demedikçe konuşmaları dahada bir acayipleşti, bu normal doğum değilki ben ilk hastaneye girip doğurayım...

ay ne sinir ya...ya başka birine git söyle burda oturuyorum falan diye

Merhaba kızlar
Ben ocak annelerinim ama büyük ihtimal şubat annesi olucam.Bir haftam kaldı ama bebek doğum kanalına girmemiş bile.Kasılma sancıda yok.Öyle beklemedeyiz .Sizleri takip ediyorum devamlı

hadi gözünaydın canım....ay öyle heveslisinki doğurmaya senin yazdıklarını okuyunca doğum korkuum azalıyo sanki... eğlenceye gidicekmiş gibi anlatıyorsun.....maşallah

Gözün aydın cnm

hadi gözünaydın canım....ay öyle heveslisinki doğurmaya senin yazdıklarını okuyunca doğum korkuum azalıyo sanki... eğlenceye gidicekmiş gibi anlatıyorsun.....maşallah

sagol arkadasim.
nasil hevesli olmayim ya kizimi kucagima alacagim insaallah..
korkunun ecele faydasi yok korkma sende Allah yardim eder.

ya burcu eşin askerdi di mi askeri hast falan gitsen

Cnm ben başta özel düşünüyordum, sonra askeri hastanenin dr unun iyi olduğuna ve özel hastanenin dr larının kötü olduğuna dair duyum alınca askeri hastaneye devam ettim, bunu söyleyende çorlu askeri hastanesinin dr u, ben ne güzel güvenmiştim içim rahatlıyordu düşününce ama son randevu bu şekil olunca yeniden özel hastaneye yöneldim...

ayyy o ne biçim dr ya sinir oldum ne kadar rahat 40 kadar beklemek neymiş bütün sezeryanlarlarda 37-38 de bütün drlar alıyorlar sen 40 ı beklersen zaten canım normal doğurursun bence çok iyi araştırıp başka bir drunda fikrini al canım bu drla doğuma çok tedirgin girersin senin için rahat olmadıktan sonra çok zor

canım gözün aydın hadi artık hayırlısıyla doğur bu hafta bu arada mert ameliyat olucaktı canım ne oldu şimdi nasıl?

Merhaba kızlar
Ben ocak annelerinim ama büyük ihtimal şubat annesi olucam.Bir haftam kaldı ama bebek doğum kanalına girmemiş bile.Kasılma sancıda yok.Öyle beklemedeyiz .Sizleri takip ediyorum devamlı

hoşgeldin canım sen çatı muayenesi oldun mu? drun ne zamana kadar normal doğuma bekliycek ne zaman sezeryana alırım dedi

sena canım aşağıda seni görüyorum nelerdesin nasılsın doğurmadın dimi :)))) ben daha beklemedeyim eve net aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…