Kızlar iyi akşamlar
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...
Kızlar iyi akşamlar
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...
Kızlar iyi akşamlar
manikcimm bişi olmaz demi nescafedenn var ya hem gözümde hem burnumda tütüyo....hep elimde koca bi kupa nescafenin hayalini kuruyorum ama kızım aklıma gelince kendimi tutuyorum....senden cesaret elimm birazzz şöyle doya doya içim en azından bi kaç kupa....emzirirken hiç içirtmezlerr demi şimdi içelimmaynıııııı ben içmedim içmedim şu son günlerde nescafenin dibine vurdum aman büyüdü artık bebeişler bişi olmaz boşver emzirirken ay gaz yapıyo ay sütü azaltıyo bilmem ne diye hiç içemicez boşveeeeeeeerrrrrrrr şerefe kardeş
Kızlar iyi akşamlar
ya bu dr lara son haftalarda neler oluyor anlamıyorum bizim yerimize doğum sendromuna mı giriyorlar acaba bende benim dr. ellerim ayaklarım çok şişti diyorum normal deyip geçiyo başka bişey demiyor son anda insan cesaret edip drda değiştiremiyor kararsız ortada kalıyoruz seninde hakkında hangisi hayırlısıyla o olsun canım
Burcucum kötü olmuş bu heleki sezeryanla doğuracaksın insan çok tereddüt eder.Bence ya doktorunu değiştirme yada iyice bi araştır etraftan yeni doktor için.Acele ederekten tabi.Yani normal doğum olsa insan nerde olsa yapar ama sezeryanda temkinli olmak lazım.Etraftan hemen ara sor bence memnun kalınan bi doktor.Çok üzüldüm ya çok can sıkıcı bir durum.Ne yaptıki doktorun?
ay ne sinir ya...ya başka birine git söyle burda oturuyorum falan diye
manikcimm bişi olmaz demi nescafedenn var ya hem gözümde hem burnumda tütüyo....hep elimde koca bi kupa nescafenin hayalini kuruyorum ama kızım aklıma gelince kendimi tutuyorum....senden cesaret elimm birazzz şöyle doya doya içim en azından bi kaç kupa....emzirirken hiç içirtmezlerr demi şimdi içelimm
ay canım ya gerçekten kötü olmuş....inş Rabbim bu zor durumundan dolayı hiç ummadığın bi yerden çok iyi doktor çıkarır karşına...sende araştır bakalım çevreden...inşş hayırlsıyla içine sine sine güzel bi doğum yaparsın...ama canını sıkma olur mu
hadi gözünaydın canım....ay öyle heveslisinki doğurmaya senin yazdıklarını okuyunca doğum korkuum azalıyo sanki... eğlenceye gidicekmiş gibi anlatıyorsun.....maşallahSelam kizlarrr
$üküürrrr kizim dogum kanalina girmi$..
Karnimdan belliydi yaa gobegim iyice asagiya indi çünküü
Tansiyonumu ölçtü iyiydi.
12. kiloyuda almi$im
Önce eliyle bastirdi girmi$ sanirim dedi emin olmak icinde ultrasona soktu.
Kalp atislarini dinletti.
Bir dahaki randevum önumuzdeki cuma günü
O zamana kadar belki gelir kizin dedi ebe.
Ayhh insaallahhh
Kizlar ben bu hafta dogururum gibime geliyor.
Bugun bi kaç kez sancim oldu. Önce bacaklarima girdi sonra belime.
O arada kasilmamda vardi:44:
Fazla sürmüyor.
Ne zaman siklasirsa takipe alacagim
Selam kizlarrr
12. kiloyuda almi$im
Ayhh insaallahhh
Fazla sürmüyor.
hadi gözünaydın canım....ay öyle heveslisinki doğurmaya senin yazdıklarını okuyunca doğum korkuum azalıyo sanki... eğlenceye gidicekmiş gibi anlatıyorsun.....maşallah
ya burcu eşin askerdi di mi askeri hast falan gitsen
Merhaba kızlar
Ben ocak annelerinim ama büyük ihtimal şubat annesi olucam.Bir haftam kaldı ama bebek doğum kanalına girmemiş bile.Kasılma sancıda yok.Öyle beklemedeyiz .Sizleri takip ediyorum devamlı
burcucum sagol canim
Allah yardimcin olsun
Cnm kasılmam var sancım olabilir muhtemelen nst ye gireyimmi diyorum, sancın olsada elimden gelen bişey olmaz hemen sezaryene alamam bu yüzden gerek yok dedi ya.. şaşkınlıkla baktım kaldım dr a...
Bana 40. haftama sezaryen günü verdi deli, 38 bitince artı 2 yada 3 te alırız demişlerdi öncesinde,
Neyse o zamana kadar doğabilir oğlumda 38 bitince sancılanmıştım 40. haftaya kadar zaten kendiliğinden gelir dedim, o zaman sancılanınca gelirsin bekletip alırız sezaryene dedi, yani bana yeniden sabaha kadar sancını çekersin sabahta sezaryene alırız demeye getirdi, ben bunu yaşadım kızlar hem normal doğumun acısını hem sezaryenin ameliyat acısını çekiyorsun çok zor oluyor,
Bide eğer sancılanırsan en yakın hastaneye git önce yolda doğurma sakın dedi deli yaaa
E ben en yakındaki hastaneye gideceksem ne diye kaç randevudur buralara kadar gelmeye uğraşıyorum ki, 40. haftanın sonunu beklersem zaten sancılanıp gidicem o zamanda en yakına git demeye getiriyor, yetişebilirsen buraya gel dedi bide, lutfetti paşam...töbe töbe...
Ameliyat sırasında kustuğumdan bahsettim anestezisyeni aradı anlattı, anestezisyene bayanı sizinle görüşmesi için göndereyimmi dedi, anestezisyende gerek yok gönderme doğuma girmeden söylesin demiş, hiç bir önlem alınmayacak yani önceden,
Ben zaten korkuyorum bu anlattıklarınızdan sonra içim rahatladı diyemem dedim, senin içini rahatlatmak için yapabileceğim bişey yok dedi ukala
Selam kizlarrr
12. kiloyuda almi$im
Ayhh insaallahhh
Fazla sürmüyor.
Merhaba kızlar
Ben ocak annelerinim ama büyük ihtimal şubat annesi olucam.Bir haftam kaldı ama bebek doğum kanalına girmemiş bile.Kasılma sancıda yok.Öyle beklemedeyiz .Sizleri takip ediyorum devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?