2011 Şubat Anneleri

neyse kızlar hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum bebeıslere kendınıze ıyı bakın
ptesı gorusmek dılegıyle esen kalın

arkadaşlar şubatın ilk haftası beklediğimiz canımız oğlumuz 11.01.11 tarihinde dünyaya geldi.
12.günümüz bugün ikimizde sağlıklıyız hamdolsun.
darısı hepinizin başına inşallah:)

arkadaşlar şubatın ilk haftası beklediğimiz canımız oğlumuz 11.01.11 tarihinde dünyaya geldi.

gözün aydın.ne güzel bebişini kucağına almışsın.darısı bizim başımıza

saol canım ya çok şükür elh. eşim hep yanımda ve beni yalnız bırakmayacağından sonuna kadar eminim...buarada dikkatimi çekti bi tek sen yazımı önemseyip yorum yapmışsın teşekkür ederim
gözünaydın canım....ikinizinde iyi olmasına çok sevindim...Rabbim analı babalı büyütsün ailenize sağlık sıhhat huzur versin inş....darısı bizlerin başına olsun

ayyy canım maşallah oğluna Allah analı babalı büyütsün inş

maşallah ya ne güzel bir tarih olmuş 11.1.11 ve yineee oğlan birde kızlara derle aceleci diye

ne güzel.allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün.normal mi sezeryan mi oldun .sezeryansa soracaklarım olabilir de:)

kayınvaliden mi bakıyor gözdecim.aklıma şey geldi eğer fazla vakit gçirmemişseniz eskiden seni inceliyordur yada her gözü üzerindedir sancın varmı diye sen daha iyi tanırsın bilmiyorum artık

off içim çok sıkılıyo yaa :85: yemek bile yapmadım hiç kalkasım yok kızım da etkilendi yazık hiç ses etmiyo :85:

geçen haluk çocuklar duymasında bir makarna yemişti ondan yaptım yedim canım çok çekmişti

gözün aydın canımmmmm..darısı bizim başımızaaa...8. bebeğimiz mi oldu buuu...şubat annelerinin bebikleri topiğimiz var dimi bizimmmm..eklesek doğan bebekleriiiii

offfff ya offffff çatlıcam kızlar zaman geçiyor dimi bana hiç öyle gelmiyor dayanamıyorum bide sayılı gün çabuk geçer derler hani nerde hiçte öyle diil.

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısı artık en yakın zamanda bizim başımıza :))

aynıııııı ben içmedim içmedim şu son günlerde nescafenin dibine vurdum aman büyüdü artık bebeişler bişi olmaz boşver emzirirken ay gaz yapıyo ay sütü azaltıyo bilmem ne diye hiç içemicez boşveeeeeeeerrrrrrrr şerefe kardeş

merhaba arkadaşlar..
8. bebeğimiz doğmuş hayırlı uğurlu olsunn:)
Allah analı babalı büyütsünn..

daha az önce aynada bacaklarımı gördüm birdenbire olmuş çok ama çok üzüldümm. neredeyse dizlerime kadar arkadan çatlaklar oluşmuş.. sürekli göbeğime özen gösteriyordum tek bir çatlak yok orada. ama bacaklarım nasıl neden çatladı anlamadımmm asıl büyüyen göbeeemiz değil mi? öyle görünce çok üzüldüm yaaaa(((

Kızlar iyi akşamlar
Canım sıkkın, sanırım doğum yapacağım hastaneyi değiştireceğiz, dr un bugünkü muayenedeki tavrından hiç memnun kalmadım,endişhelerimi dile getirdiğimdeki umursamaz tavrı çok canımı sıktı, eşim hiç üzülme şifada yaptırırız doğumu dedi ama zaten 37. haftamın içindeyim şu saatten sonra tek doğum için dr a gideriz artık bir muayenedede nerden tanıyabilirim ki dr u iyimidir kötümüdür diye, öööyle rast gele birine gidicem sanırım...

Allah analı babalı büyütsün! Bebişlerimiz şubatı beklemeden pıtır pıtır geliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…