Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar şubatın ilk haftası beklediğimiz canımız oğlumuz 11.01.11 tarihinde dünyaya geldi.
12.günümüz bugün ikimizde sağlıklıyız hamdolsun.
darısı hepinizin başına inşallah:)
saol canım ya çok şükür elh. eşim hep yanımda ve beni yalnız bırakmayacağından sonuna kadar eminim...buarada dikkatimi çekti bi tek sen yazımı önemseyip yorum yapmışsın teşekkür ederimb3enim 30.haftaya kadar hiç haberim bile olmadı ama 30.haftadan sonra zorlandım
bazen büyükleri anlamak zor ya.neyse eşin yanında sen onu düşün canım
ne yaptın canım bitirebildin mi?
canım ne yaptın son durum ne<*
maşallah size yaaa...
ben de bugün ayrıldım canım çok şükür artık eylüle kadar ev hanımıyız
bizde şimdi uyandık
olsun canım sağlıklı olsun da kilo önemli değil
canım nasıl oldun bizi haberdar et
maşallah ya oyuncağınız da pek şirin
gözünaydın canım....ikinizinde iyi olmasına çok sevindim...Rabbim analı babalı büyütsün ailenize sağlık sıhhat huzur versin inş....darısı bizlerin başına olsunarkadaşlar şubatın ilk haftası beklediğimiz canımız oğlumuz 11.01.11 tarihinde dünyaya geldi.
arkadaşlar şubatın ilk haftası beklediğimiz canımız oğlumuz 11.01.11 tarihinde dünyaya geldi.
maşallah ya ne güzel bir tarih olmuş 11.1.11 ve yineee oğlan birde kızlara derle aceleci diyearkadaşlar şubatın ilk haftası beklediğimiz canımız oğlumuz 11.01.11 tarihinde dünyaya geldi.
ya niye beni izliyooooooooooo![]()
![]()
ben tv izlerken o beni izliyo bakışları rahatsız ediyo ben ona bakmasamda baktığını farkedebiliyorum çok sinir bozucu bi hal aldı artık
neyse sabır sabır sabır pazar sabahı kardeşim burda o zaman daha ii olcak az kaldı
ne güzel.allah hayırlı etsin analı babalı büyüsün.normal mi sezeryan mi oldun .sezeryansa soracaklarım olabilir de:)
unut canım o soruları doğum yapan gelmiyor![]()
geçen haluk çocuklar duymasında bir makarna yemişti ondan yaptım yedim canım çok çekmişti
kızçeler yaaa ben son zamanlarda kola içer oldum.şu zamana kadar öyle asitli kolaydı marketlerde satıulan meyve sularıydı falan hiç içmedim
ama son haftalarda bi yudum alayım ucundan hüpleteyim kenarından yalayım bi tadına bakayım bi koklayayım derken koca bardak kola içer oldum
sonrada vicdan yapıyorum ama kör olasıcalar neden yapıyolarsa insanın aklına düşüyor.hamilelikten öncede içmezdim ben içinde nolduğunu bilmediğim şeyi içmem derdim.ama bu son haftalar içesim geliyo gelincede içmeden olmuyorpöfff vicdan yaptım bide yaa