Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende prima 1 numara aldım çok minicikler ama yaa...
Gerçi bizim bebekler bezlerden daha minicik olacaklar...
Biberon ve emzik aldınız mı kızlar ben daha almadım onları kararsızım henüz hangisi alıp almamak konusunda...
Biberon ve emzik aldınız mı kızlar ben daha almadım onları kararsızım henüz hangisi alıp almamak konusunda...
artık vakitleri doldu canım yaa bizimkilerin normalde sezeryan olacaklar 38-39 arası bi günde oluyo bak biz yarın tam 38 olcaz.
Hoş bende sezeryan olcam ama benim dr istisna :)
doğru canımm.bende yeni doğan aldım ama 1 paket zaten 15 gün anca gidermiş.ondan sonra duruma göre bakarız.
geçen arkadaşla konuştum onunda kızı var.oda hem molfix hem prima kullanmış ikisini eşit düzeyde dedi.
kıız hoşgeldin en son hatırladığım başka dra görünecektin naptın canım
bende prima yeni doğan aldım
2 tane dr browns aldım biberon biri 250 ml biri geniş ağızlı
emziğide bebedor aldım ama denemk için bakalım alacakmı onu beğenmezse sırayla deniycem
bende prima 1 aldım.avent biberon 125 ml ve nuk emzik 1 aldım.
cidden 1 paket 15 günmü gidiyor hapı yuttuk desene:) molfix bebekler için daha eğlenceli bezi olarak,sürekli yeniliyo kendisini,bide kremli olanları var mis gibide kokuyor biraz daha büyüdüğünde alırım onu,kullanan arkadaşlarım çok memnun pişiğide önlüyomuş.
sen nerelerdesin esraa hiç görünmüyon?doğurup gelmeyesin bize süpriz yapıp:) gittim göründüm diğer doktora,buradaki doktorum biraz fazlaca ölçüyomuş kiloyu falan,ultrason cihazını tepeden dikey tuttuğunda ölçüm fazlaca çıkabiliyomuş,neyse işte diğer doktor baktı etti 3 kg çıktı kızım,doğuma kadar 4 kg doğmaz dedi,tahmini 3.500 olabilirmiş,dünde buradaki doktor kontrolde bebek şuan 3 kg dedi,dedimki taa 10 gün önce 3200 dediniz,aaa öylemi demişimmm yalnış ölçmüşüm dedi,demekki 3 kg,çatı muaynesini nst yide haftaya perşembe yapacak.
ya hakşkaten benim dr da öle sezeryan bile olsa 29 ocaktan sonra alcam dedi
Peki bu markaları almadınızdaki en büyük etken nedir.
Biberon ve emzikler için soruyorum.
cidden 1 paket 15 günmü gidiyor hapı yuttuk desene:) molfix bebekler için daha eğlenceli bezi olarak,sürekli yeniliyo kendisini,bide kremli olanları var mis gibide kokuyor biraz daha büyüdüğünde alırım onu,kullanan arkadaşlarım çok memnun pişiğide önlüyomuş.
sen nerelerdesin esraa hiç görünmüyon?doğurup gelmeyesin bize süpriz yapıp:) gittim göründüm diğer doktora,buradaki doktorum biraz fazlaca ölçüyomuş kiloyu falan,ultrason cihazını tepeden dikey tuttuğunda ölçüm fazlaca çıkabiliyomuş,neyse işte diğer doktor baktı etti 3 kg çıktı kızım,doğuma kadar 4 kg doğmaz dedi,tahmini 3.500 olabilirmiş,dünde buradaki doktor kontrolde bebek şuan 3 kg dedi,dedimki taa 10 gün önce 3200 dediniz,aaa öylemi demişimmm yalnış ölçmüşüm dedi,demekki 3 kg,çatı muaynesini nst yide haftaya perşembe yapacak.
Kızlar biz geçen salı günü çağlayan ve hale ile buluştuk.Çağlayan ile görüşmemiz çok komik oldu.Dr u beklerken tlf umu çıkardım eşime şu bizim kızları bir arayayım bakalım çağlyanı filan uygunlarmı dedim baktım yanımdan biri ela diye seslendi çok komikti çağlayan da tam yanımda oturuyormuş hatta gülüştük iyiki kötü birşey söylemedim diye ya da arasaydım çağlayan konuşmamızı duymadan ben tam arayacaktım yanımda oturan bayan bana cvp verecekti bayağa bir gülüştük sonra haleyi de arayalım görüşelim dedik ben çağlayandan biraz daha erken çıktım dr dan haleyi aradım hastanenin kafeteryasında buluştuk sonra çağlayanı da aldık eşlerimiz de tanıştılar çok güzel geçti çok eğlenceli güzel sohbet ettik birbirimizi uzun zamandır tanıyormuşuz gibi sonun da doğurmadan buluştuk bir de resim çekildik ekliyorum şimdi.![]()
Slm kızlar bugün eve yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppppppppppppppppppppiiiiiii diye diye geldim.Çünkü izne çıktım artık yatıcam evde ohhhh sefam olsun ay çok mutluyum:) Kendmi çok özgür ve mutlu hissediyorum.Hem maaş almak hemde ev hanımı olmak gibi bişeyBugün son iş günüm olduğu içinde ayrı bi kokoş olarak gittim okula ondanda morallerim havalarda tabi.Hoğlaya zıplaya geldim eve....Sizler nasılsınız bakalım?
Ay resmimizi eklemiş Ela , Çağlayanda burda selam kızlar selam özgürüm bugünden itibaren yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Selam sevgili şubat anneleri hatırlayan varsa bende başlarda sizinle birlikteydim sonra dış gebelik olduğum anlaşıldı ve hamileliğime son verildi. Allahım yüzüme güldü ve kısmetse Temmuz annesi olucam çok şükür ama benim sizlere yazmamın nedeni başka aranızda olan ebrugül arkadaşımızı doğuma aldılar ikizlerine kavuşmasına saatler kaldı Allahım sorunsuz bir ameliyat geçirmesini sağlasın inşallah.![]()
Slm kızlar bugün eve yupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii yuppppppppppppppppppppiiiiiii diye diye geldim.Çünkü izne çıktım artık yatıcam evde ohhhh sefam olsun ay çok mutluyum:) Kendmi çok özgür ve mutlu hissediyorum.Hem maaş almak hemde ev hanımı olmak gibi bişeyBugün son iş günüm olduğu içinde ayrı bi kokoş olarak gittim okula ondanda morallerim havalarda tabi.Hoğlaya zıplaya geldim eve....Sizler nasılsınız bakalım?
Ay resmimizi eklemiş Ela , Çağlayanda burda selam kızlar selam özgürüm bugünden itibaren yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Ben avent ve dr browns aldım.Aventte bpa free yazıyor ama dr brownsta yazmıyor.Keşke sadece avent alsaydım dedim sonra. emzikte nuk aldım ablam kullanmıştı çok memnundu o yüzden onu tercih ettim.