Kızlar biz geçen salı günü çağlayan ve hale ile buluştuk.Çağlayan ile görüşmemiz çok komik oldu.Dr u beklerken tlf umu çıkardım eşime şu bizim kızları bir arayayım bakalım çağlyanı filan uygunlarmı dedim baktım yanımdan biri ela diye seslendi çok komikti çağlayan da tam yanımda oturuyormuş hatta gülüştük iyiki kötü birşey söylemedim diye ya da arasaydım çağlayan konuşmamızı duymadan ben tam arayacaktım yanımda oturan bayan bana cvp verecekti bayağa bir gülüştük sonra haleyi de arayalım görüşelim dedik ben çağlayandan biraz daha erken çıktım dr dan haleyi aradım hastanenin kafeteryasında buluştuk sonra çağlayanı da aldık eşlerimiz de tanıştılar çok güzel geçti çok eğlenceli güzel sohbet ettik birbirimizi uzun zamandır tanıyormuşuz gibi sonun da doğurmadan buluştuk bir de resim çekildik ekliyorum şimdi.
Son zamanlarda artık herkes birbirinden bağımsız takılıyor.Ayy ayyy bu bebişler neler yaptırıyor bize neler.
Çamaşırlarımı katladım ama yerleştirmem gerek eğil kalk eğil kalk canım çıkıyor yaa hiç sevmiyorum şu çamaşır işini birde ütüsü var tabii oda ayrı bir dert biri benim yerime yapsa bütün bunları ne çok sevinicem.
valla o biriisi banada gelse ne güzel olur
bende 3tür mutfağa gidiyom 1 tencere var yıkancak bide bikaç parça tabak çanak makinaya koncak onu bile gözüm kesmiyo u dönüşü dönüyom.yemeğe girişince yaparım hepsini diyee
geçende bebek arabasını sökmüştük ya yıkadık taktık kapının önünde açık duruyo 2 gündürAllam yaaa hadi ben becerip kapatamadım eşime diyom önünden geçip gidiyo kapatmıyoo.görmek hoşunamı gidiyo nedir.bide bu sabah çıkarken biz bunu çok erken açtık diyo.heee günaydınnn diyom sana kapatta kaldırayım diye akşama Allah kerim diyo bide napimmm dursunn öyle bence bi sakıncası yok.gelen gidende yok zaten
ya bızım bı yasınler vardı neoldu onlar ole havadamı kaldı?
evet canım bende okudum ama duasının yapıldıgını bılmıyordum neyse Allah kabul etsın ozaman hepımızın yardımcısı olsun
evet canım bende okudum ama duasının yapıldıgını bılmıyordum neyse Allah kabul etsın ozaman hepımızın yardımcısı olsun
amin canım sağ salim kucağımıza almak kısmet etsin allah inş
kızlar ben molfixin bebek bezinden aldım,jumbo 80 adet 3-6 kg olanından,doğru almışmıyım hiç anlamam böyle şeylerden,gerçi açtım baktım büyük değil yeni doğan bebek için uygun gibi duruyor.
Bu arada resminiz çok hoş,inşallah buradan çok güzel arkadaşlıklar çıkmaya devam eder
Kızlar ben molfixin bebek bezinden aldım,jumbo 80 adet 3-6 kg olanından,doğru almışmıyım hiç anlamam böyle şeylerden,gerçi açtım baktım büyük değil yeni doğan bebek için uygun gibi duruyor.
Bu arada resminiz çok hoş,inşallah buradan çok güzel arkadaşlıklar çıkmaya devam eder
amiin inşallah
bi yandan gelsin bebişim diyorum bi yandanda daha vakti var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?