sensiz eğlenmiş onlar:))dün gece burda konuşuyorduk ne zmaan babası gelse duruyor hiç kıpırdamıyor diye.gece gittim yattım bir kıpırtı artık pes etmişim seslenmedim eşime sonra o izledi biraz bizimki nasıl hopluyor ayakalrını felan hep gördük sadece parmakları eksik ben de çok heyecanladım yarım saat felan hiç durmadı ben de pozisyon değiştirmedim.eşim başladı ağlamaya çok komikti yaa..sonra çok şanslısın sen onu hep hissediyorsun dedi :))kızlar bugün sabah uyandık eşim bana dedi ki biz gece kızımla oynadık...nasıl dedim?ben elimi karnına koydum kızımızda bana tepikler attı dedi...nasıl mutlu olmuş ama görmeniz lazım zaten aralarında çok kuvvetli bir bağ olduğuna inanıyorum....ama kocacığımı öyle mutlu görünce ben dahada mutlu oldum...bende sizi gidi yaramazlarr sizi beni uyutup oyun oynadınız demek alcağınız olsun falan dedimm eşim nasıl gülüyo...canlarımm benimm
ohh ne güzel canım mis gibi olcak evin
bende halıları yıkamaya yollamıştım 1 hafta içinde geldi ama sermedim pislenmesin diye hem bööle bi viledayla siliveriyorum bitiyo.
bende günlerdir mutfak dolapları silinmeli diyorum eşime şurda ne kaldı doğuma kadın çağıralım dedim eşimde annesinin yanında annem siler ne gerek var dedi siz bilirsiniz dedim ama hala çıt yok bugün çok ağrım vardı bulaşık makinasını bile boşlatmamış bütün bulaşıklar yığılmış kalmış mutfakta kocacım geldi yaptı sonra
ayy kardeşim gelince canı çıkcak kızın yazık valla
ohh ne güzel canım mis gibi olcak evin
bende halıları yıkamaya yollamıştım 1 hafta içinde geldi ama sermedim pislenmesin diye hem bööle bi viledayla siliveriyorum bitiyo.
bende günlerdir mutfak dolapları silinmeli diyorum eşime şurda ne kaldı doğuma kadın çağıralım dedim eşimde annesinin yanında annem siler ne gerek var dedi siz bilirsiniz dedim ama hala çıt yok bugün çok ağrım vardı bulaşık makinasını bile boşlatmamış bütün bulaşıklar yığılmış kalmış mutfakta kocacım geldi yaptı sonra
ayy kardeşim gelince canı çıkcak kızın yazık valla
:92:
sensiz eğlenmiş onlar:))dün gece burda konuşuyorduk ne zmaan babası gelse duruyor hiç kıpırdamıyor diye.gece gittim yattım bir kıpırtı artık pes etmişim seslenmedim eşime sonra o izledi biraz bizimki nasıl hopluyor ayakalrını felan hep gördük sadece parmakları eksik ben de çok heyecanladım yarım saat felan hiç durmadı ben de pozisyon değiştirmedim.eşim başladı ağlamaya çok komikti yaa..sonra çok şanslısın sen onu hep hissediyorsun dedi :))
sanırım artık babalarını tanıyorlar :))
ay bulaşık makinası deme bana gözdecim sinirleyim hopluyo....benim kayınvalidem saolsun yerleştiriyo güya amaa sıkış tepiş bi makinaya ne kadar çok bulaşık koyarsam kar mı diye düşünüyo bilmiyorum....ee tabi sıkış tepiş koyunca bulaşıklar güzel yıkanmıyoo.....geçen dedim anne öle koyarsan bulaşıklar yıkanmazz diye zaten güzel yıkamıyo makina demez mi fıttırdım....makinamı annemler almıştı bosh marka gayette güzel yıkıyo valla....neyse bende iyi yerleşmemiştir ondan güzel yıkamamıştır dedim....dün dolabı açtım kase alayım diye bi de ne göreyim kaseler iyi yıkanmamışş insan ya elinde yıkar yada yine makinaya koyar demi öle kirli kirli güya yerleştirmiş.......tepem attı eşime dedim bak böle böle madem benim makinam güzel yıkamıyo söle annene güzel yıkayanını kendisi alsın getirsin dedim...ya tepem atınca mecburen eşime sölüyom sonrada kıyamıyom...
ya ben hakkaten anlamıyorum senin kayınvaliden niye geldi.hiçmi bi işin ucundan tutmaz bi insan yaaa.bırak hamileyi normal bile olsan insan iki tabak alır koyar masaya falan.büyük iş yapmasından geçtim.
bende yıkatacaktım ama eşim ben makinayla koltukları yıkarken halıyıda yıkimm dedi.kendi dedi valla.
gerçi ona kalsa halılar daha yeniymişş ve temizmişş.yeni demesi 1.5 sene oldu ve 1 kere silindikapkara oldular nerdeyse erkeklere kalsa perde yıkamak bile gereksiz neyseki kayınvalidem destek çıkıyo arkamdanda bişi diyemiyo.oda temizlik hastasıdır sık yapmayı sever.
aynı şeyler bizim evdede yaşanıyo canım vallla....eşim isteyken tembihliyo sakın yemek falan yapma diye bende inşşş diyorum...geçen dedi ben arayıp söleyim anneme diye o da çok ayıbıma gitii...hayır dedim olmazz öle şey diye...ya benimkide ööle işte zaten benim kanamalar hep bulaşık makinasını boşaltırken oluyo uzunayıoruz falan ya eşim sürekli evdeyken sen napıyosun yinemi makina boşaltıyosun diyo 50 defa sööledi hep bundan oluyo diye hiç boşaltmıyo o makinayı makinadan kuallanır olduk tabakları çok acımasızlar yaa eşim aradı bugün ne lazım diye ekmek dedim ne yemek var dedi bende hiç bişi dedim
ve bugün sürekli sancım vardı o da biliyo yani
ver annemi sööliycem dedi bende ispiyonlarmış gibi vermek istemedim salak gibi
geldi eşim yaptı o yemekteyizi izledi sonra geldi bi güzel yedi gitti biz ona bakalım diye çağırdık onu ya büyük konuşmak istemiyorum allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bu benim kaynanamın benim evimi görüp görebileceği son zamanlar gibi geliyo bana
bende anlamıyorum sedacım ya hiç bişi olmasa bile insan sıkılır dimi 1 ay oldu tam geleli.
bütün gün tülbent oyalıyo kendine.
ve kızlar burda size söölenip duruyorum ama yemin ederim ağzımı açıp bişey demiyorum zaten demiş olsam tartışırdık ve en sonunda kovardım
bende anlamıyorum sedacım ya hiç bişi olmasa bile insan sıkılır dimi 1 ay oldu tam geleli.
bütün gün tülbent oyalıyo kendine.
ve kızlar burda size söölenip duruyorum ama yemin ederim ağzımı açıp bişey demiyorum zaten demiş olsam tartışırdık ve en sonunda kovardım
yaa benim habire bişi yiyesim geliyo kızlar yaaa
bide ne yiyeceğimi bilsem
yeğenim küçükken derdi bişi yiyesim var
ne yiyesin var
bişi
nasıl bişşi
bilmem bişii
sinir olurdum ama şimdi anlıyorum onu
bişi yiyesim vaarrr
bu saaatte ne yiyecen canim ya
sen en iyisi meyve ye
mandalina ye rahat uyu
yaaaa o kesermi beniii minicik şeyy
aklıma makarna düştüü iyimiii
ahhggghhhh valla düştü napacazzz:111:
hihi makarna dedinde ben bugun makarna yedimm
hmmmmm yarin dogururmuyum ki:44::44:
yeaaanii yeaniii oyle birsey olsa marketlerde makarna birakmam
100 kilo ile doguma giderim heralda
Cnm misafirin varmış ve temizlik olayına girişmişsiniz kolay gelsin, ne güzel kayınvaliden yardımcı oluyor sana iş yaptırmıyor takdir ettimkızlar hepinize iyi akşmlar,geçmişe bakamıyorum 2 gündür umarım herkes iyidir,evirdiki doğum yaptı sanırım allah bebeğine uzun ömürler versin onada büyük geçmiş olsun.durumu iyidir umarım,kayınvalidemler geldi dünden beri girmedim ama hepinizi merak ettim valla meraktan çatırdanak çatlayacaktım az dahabu gün büyük temizliğe giriştik bakalım 2 güne biter inş,pek bişey yapmadım ama yinede belim bıkım her bi yerim ağrıyor,sağolsun her işimi kayınvalidem yapıyor ama yinede insan o devamlı ayakta kendini paralarken oturamıyor işte,halılarımı yıkmaaya verdim inş,bi kaç güne gelir koltuklarıda yıkatıcam sanırım evin heryeri is olmuş bu konyanın havası ne pismiş ya kendimi kömürlükte yaşıyor gibi hissediyorum heryer is olmuş,mersin ne güzel hiç is derdi yok bi sıkıntısı nemi var.
Cnm Allah korusun… evet nst de benide yan çeviren olmadı şimdiye dek hep sırt üstü durdum ama sırt kısmı biraz kalkıktı, bundan sonra yan döneriz artıkcanım kesinlikle karnın tok git, çok yorgun olma ve soluna yat nst girince. beni ilk girişimde sırt üstü yatırdılar 15 dk öyle yatınca birden tansiyonum düştümü çıktımı noldu anlamadım bi ateş bastı gözüm karardı midem bulandı terler filan,birden alet bağırmaya başladı bebeğin kalp atışı 50nin altına düştü,yüreğime iniyodu ölüyorum sandım,hatırlayınca bile bi hoş oldum şimdi.meğerse minik yaramazım aşağı doğru kaymış ben huzursuz olunca,bende kalbi duruyo sandım önce benimki duracaktı nerdeysesonra meyve suyu filan içirdiler de tekrar yatırdılar tabii sol yanıma... ama yinede tam randıman alamadık bakalım yarın tam hazırlıklı gidicem
Cnm uzun zamandır yaşıyorum bahsettiğin ağrıyı, bacağımı toplayıp kalkmakta bile zorlanıyorum bu haftabenim bir sorum olacak arkadaşlar aynı şeyi yaşayanlar var mı acaba benim bacak aram bazen çok ağrıyo hani dar ve sık birşey giyip uzun süre oturursunda bacak arası sıkışır ya bende öyle bir ağrı oluyo kimi bebek aşağıda ondandır dyo aynı şeyi yaşayan var mı?
Gözün ayın cnm bebişini görmüşsünkızlarrr ben bugün oğluşumu gördümmkontrolümüz haftayaydı dayanamadım bugün gittim 2.400gr olmuş yavrum, çok iri bir bebek değil dedi doktor, herşeyi normal çok şükür ama yine yüzünü göstermedi kuzum elliyle kapattı utangaç mı olacak ne :26: doğum pozisyonu almış kafası aşağıdaydı. normal doğum olması için hiçbir problem yok dedi, bebekte çok iri değil kolay olur doğum dedi. ben yinede bir problem olursa epidural sezaryen yapıyormusunuz dedim epidural değil ama spinal var dedi iyi onada razıyız dedim bende 15 gün sonra gel çatı muayenesi yapacağım dedi :18: bide nst ye bağladı sancı falan çıkmadı herşeyimiz iyi yani çokk şükürrr darısı görüş gününü bekleyen diğer anniş ve bebişlere inşallahhh...
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün sende, dr un iğne yapalım dediyse vardır bi bildiği…kızlar şimdi oğlumu gördüm geldim 2800 olmuş sancım çıktı 15 dk içinde bi tane normal dedi dr bana iğne verdi ciğer geliştirici erken olbilir dedi 24 saat sonra 2 ci iğnemi vurucam hayırlıı bbakalım
Cnm muhtemelen o tarihe kadar gelir, erken doğacak olursa açlık saatini bekletip alır hemen merak etme senyaa benim drum 39+5 e sezeryan tarihi verdi yaaa çok garip diilmi sizcede ya o sırada suyum falan gelirse normal vaktin dolmasına 2 gün kala alla alla
Allah analı babalı büyütsün inş., kendisi nasıl acaba iki ameliyat birden geçirecekti inş. Ağrısı azdır…kızlarrrrr evridiki doğurmuş herşey yolundaymış mesaj atmış ben okuldayken haber vereyim dedim.Mesajı aynen şöyle:
"canım doğumdan çıktım.kızımda bende gayet iyiyiz.Asya dila 3000 kg 47 cm.saat 12.07 de doğdu.çok tatlı .şuan uyuyor.Evridiki"
Allah Asya bebeğe uzun ömürler versin....Evrikidi arkadaşımızada geçmiş olsun.
Cnm dr a bahset mutlaka bu durumdan, bence dr da sezaryeni uygun görür, geçmiş olsun ya neyseki büyümüyormuş Allah korusun…kızlar aklıma bişi geldi şimdi benim beynimde bi kist var büymüyo bana zararı yok onun için ama acaba normal doğum yapmak istesem ıkınmada falan zararı olurmuki bunun sonuçta ıkınırken bi basınç oluyo beyinde
sanırım ben sezeryan istedim ya dr dan onun vicdan azabu-ını çekiyorum kendime bahaneler buluyorum :))
Cnm inş vaktinde gelir bebişin, birkaç hafta daha sabretse sıkıntı kalmayacak hayırlısı ileben de şüphelendim de cnm ondan soruorum,dr.da normal ddi,bilemedim napsamm...
silinmem de çk çıktı benm, iki üç hafta daha sabretmesi lazm bebişin..
ama dr.da dediim gbi kaydadeğer bişi yok ddi,yanlz bu hafta biraz istirahat et çok geziosun ddi
Cnm chicconun setini almıştım kağanda zaten bebişim kel sayılırdı saçı azdı (anasına çekmiş  bit kadar kullana kullana 1 sene gitti neredeysegünaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnmgünaydın hanımlar nasılsınız dün anneme gittim işe gitmemişti kaın sapıtmış gibi alışveriş yapmış yine geçende birsürü eşya almıştı dünde eski aldıklarına uyumlu çoraplar ayakkabılar almış oğluşuma yorgan nevresim atlet filan almışşşş hepsi çok ciciydi buarada azıcık geçmişe baktım bebişleri görenler olmuş hepsineee kocamannn maşallahh
fns canım geçmiş olsun allah korumuş dikkat et kendine eylül hanım nekadarda çok sevicekmiş kardeşini kıyamam ona abla kardeşe kocaman maşallah
sürmelimert bebek amelyat olucak galiba bugün çok geçmiş olsun çabucak iyileşip evine döner minik adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?