2011 Şubat Anneleri

:92: sensiz eğlenmiş onlar:))dün gece burda konuşuyorduk ne zmaan babası gelse duruyor hiç kıpırdamıyor diye.gece gittim yattım bir kıpırtı artık pes etmişim seslenmedim eşime sonra o izledi biraz bizimki nasıl hopluyor ayakalrını felan hep gördük sadece parmakları eksik ben de çok heyecanladım yarım saat felan hiç durmadı ben de pozisyon değiştirmedim.eşim başladı ağlamaya çok komikti yaa..sonra çok şanslısın sen onu hep hissediyorsun dedi :))
sanırım artık babalarını tanıyorlar :))

ay bulaşık makinası deme bana gözdecim sinirleyim hopluyo....benim kayınvalidem saolsun yerleştiriyo güya amaa sıkış tepiş bi makinaya ne kadar çok bulaşık koyarsam kar mı diye düşünüyo bilmiyorum....ee tabi sıkış tepiş koyunca bulaşıklar güzel yıkanmıyoo.....geçen dedim anne öle koyarsan bulaşıklar yıkanmazz diye zaten güzel yıkamıyo makina demez mi fıttırdım....makinamı annemler almıştı bosh marka gayette güzel yıkıyo valla....neyse bende iyi yerleşmemiştir ondan güzel yıkamamıştır dedim....dün dolabı açtım kase alayım diye bi de ne göreyim kaseler iyi yıkanmamışş insan ya elinde yıkar yada yine makinaya koyar demi öle kirli kirli güya yerleştirmiş.......tepem attı eşime dedim bak böle böle madem benim makinam güzel yıkamıyo söle annene güzel yıkayanını kendisi alsın getirsin dedim...ya tepem atınca mecburen eşime sölüyom sonrada kıyamıyom...

ya ben hakkaten anlamıyorum senin kayınvaliden niye geldi.hiçmi bi işin ucundan tutmaz bi insan yaaa.bırak hamileyi normal bile olsan insan iki tabak alır koyar masaya falan.büyük iş yapmasından geçtim.

bende yıkatacaktım ama eşim ben makinayla koltukları yıkarken halıyıda yıkimm dedi.kendi dedi valla.

gerçi ona kalsa halılar daha yeniymişş ve temizmişş.yeni demesi 1.5 sene oldu ve 1 kere silindi kapkara oldular nerdeyse erkeklere kalsa perde yıkamak bile gereksiz neyseki kayınvalidem destek çıkıyo arkamdanda bişi diyemiyo.oda temizlik hastasıdır sık yapmayı sever.

ay bizimki en başından beri babacı....bazennn tık oynamıyo babası gelsinn kızımmm desinn hemen başlıyo tepik şova....eşim işteykende sık sık arar babası arayınca uyuyo bile olsa hemen kıpırdanır bendee kızının sana selamı var diyorumm eşimm de çok mutlu oluyooo canlarım benim ikisinidee çokk seviyorummmmmm

ya benimkide ööle işte zaten benim kanamalar hep bulaşık makinasını boşaltırken oluyo uzunayıoruz falan ya eşim sürekli evdeyken sen napıyosun yinemi makina boşaltıyosun diyo 50 defa sööledi hep bundan oluyo diye hiç boşaltmıyo o makinayı makinadan kuallanır olduk tabakları çok acımasızlar yaa eşim aradı bugün ne lazım diye ekmek dedim ne yemek var dedi bende hiç bişi dedim
ve bugün sürekli sancım vardı o da biliyo yani
ver annemi sööliycem dedi bende ispiyonlarmış gibi vermek istemedim salak gibi
geldi eşim yaptı o yemekteyizi izledi sonra geldi bi güzel yedi gitti biz ona bakalım diye çağırdık onu ya büyük konuşmak istemiyorum allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama bu benim kaynanamın benim evimi görüp görebileceği son zamanlar gibi geliyo bana

bende anlamıyorum sedacım ya hiç bişi olmasa bile insan sıkılır dimi 1 ay oldu tam geleli.
bütün gün tülbent oyalıyo kendine.
ve kızlar burda size söölenip duruyorum ama yemin ederim ağzımı açıp bişey demiyorum zaten demiş olsam tartışırdık ve en sonunda kovardım

aynı şeyler bizim evdede yaşanıyo canım vallla....eşim isteyken tembihliyo sakın yemek falan yapma diye bende inşşş diyorum...geçen dedi ben arayıp söleyim anneme diye o da çok ayıbıma gitii...hayır dedim olmazz öle şey diye...
dünde eşim yemek yaptı hasta halinde...bende yanına pilavla salata yaptım bi çorba kaldı....geldi illa çorbayı ben yapcam diye dedim yok ben yaparım hayır yapcamm diye tutturdu....iyi yap madem dedim...bu sefer başlamaz mı şunu ne kadar koycam bunu ne kadar koycam diye....ben başında beklicemm yanı ne anladım o zaman ben bu işten demi ama....annemde diyo normalde kayınvalideler gelinlerine öğretir sizde durumlar biraz ters galiba diyeayy dedimm anlamadım gitiiiii.....ama lohusalıkta falan istemiyorummmmm inş gerekte kalmaz.....o da sıkıldı bende sıkıldım

belkide düzeninize çok karışmak istemiyolardır.ne bilim korkuyodur belki onu niye oraya koydun dersiniz falan diye

onlar manevi desteğe gelmişler sonuçta anne napacan herkesin bi huyu var.

senin yazdıklarına denden koyuyorum canım....benim kayınvalidemde bi arkadaşının kızları varmış 6 7 yaşlarında onların çeyine bohça örüyor
bende yüzüne hiçç bişşi demiyom diyememm zaten bi size,bi anneme,bi teyzeme,bi de eşime anlatıyommbaşka hiçç kimseye bişi demiyom

bende bi oğlan annesi olayımm oğlumu bi evereyimm bunlar nekii ben o geline neler yapıcam duuurrrr sonrada internet sitelerini gezicem bakim bişi demişmi benim hakkımda diye

ehehehe çok kötü gördüm kendimiii

yaa benim habire bişi yiyesim geliyo kızlar yaaa

bide ne yiyeceğimi bilsem

yeğenim küçükken derdi bişi yiyesim var
ne yiyesin var
bişi
nasıl bişşi
bilmem bişii

sinir olurdum ama şimdi anlıyorum onu

bişi yiyesim vaarrr

iyi geceler kızlar ayy ne güzel kayınvalidelerden muzdarip herkes:)bende bende bizimkilerinde elmalıkları var 30 milyarlık elma sattılar daha çocuğa atlet kilot ve çorap almış başkada hiç bişeycik almadı bilemiyormuş oraya gelince eksiklerini alırız dedi ama çocuğun bi eksiği kalmadı annem saolsun hepsini aldı birde annemin bi geliri yok abimlerin yanında babamdan ayrı kadıncaz iyi kötü yaptı bişeyler abimde yaptı bi beşiğimiz kalmıştı kaynanacığım biz alıcaz diye herkesin yanında söyledide ondan beklettik amaaa ses yok kendimiz alıcaz yarın ardık belli gerçi alıcamız yerde gidip alalım doğumuma gelecekler bi kaşık suda boğasım var insan hiç mi heves etmez ilk torunu birde nasıl insan lar bilmem ama olsun eşimi çok seviyorum onun için bi süre çenemi kapalı tutmaya çalışsam iyi olacak ama bi bıraksam geçmişten başlıycam baya deşarj olucam aslında keşke hiç gelmese hiç kırılmam beni depresyona sokarlar milletin kaynansı gelince iyi ihtiyaçlarımızı görürler masraf azalır diyorlar benim tam tersi masraflar 2 ye katlanıyo hiç ellerini cebine atmazlar rabbim gene muhtaç etmesinde ay bak bütün uykum dagıldı zaten uyuyamıyordum allahım bunlar beni mahvetti ya nasıl insanlar ya 9 aydır bana bi eşofman takımı alacak alamadı artık burdan bakarmış ben doğum yapıp nasıl çıkıcaksam ondan da kar etti yani cimri cimri işte ayyy çok uzun oldu AMA çok hırslan dım çok

bu saaatte ne yiyecen canim ya
sen en iyisi meyve ye
mandalina ye rahat uyu

hihi makarna dedinde ben bugun makarna yedimm

hmmmmm yarin dogururmuyum ki:44::44:

ahahah ben önümüzdeki haftadan itibaren her gün makarna yemeyi planlıyorum

dur yarın ablama senin şu doğurtan makarna tarifini versene diyim varsa bi kerameti bizde faydalanalım dimi ama

yeaaanii yeaniii oyle birsey olsa marketlerde makarna birakmam
100 kilo ile doguma giderim heralda

Cnm misafirin varmış ve temizlik olayına girişmişsiniz kolay gelsin, ne güzel kayınvaliden yardımcı oluyor sana iş yaptırmıyor takdir ettim
Cnm Allah korusun… evet nst de benide yan çeviren olmadı şimdiye dek hep sırt üstü durdum ama sırt kısmı biraz kalkıktı, bundan sonra yan döneriz artık
Cnm uzun zamandır yaşıyorum bahsettiğin ağrıyı, bacağımı toplayıp kalkmakta bile zorlanıyorum bu hafta
Gözün ayın cnm bebişini görmüşsün
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün sende, dr un iğne yapalım dediyse vardır bi bildiği…
yaa benim drum 39+5 e sezeryan tarihi verdi yaaa çok garip diilmi sizcede ya o sırada suyum falan gelirse normal vaktin dolmasına 2 gün kala alla alla
Cnm muhtemelen o tarihe kadar gelir, erken doğacak olursa açlık saatini bekletip alır hemen merak etme sen
Allah analı babalı büyütsün inş., kendisi nasıl acaba iki ameliyat birden geçirecekti inş. Ağrısı azdır…

Cnm dr a bahset mutlaka bu durumdan, bence dr da sezaryeni uygun görür, geçmiş olsun ya neyseki büyümüyormuş Allah korusun…

Cnm inş vaktinde gelir bebişin, birkaç hafta daha sabretse sıkıntı kalmayacak hayırlısı ile
-

günaydın kızlar.bebek için şampuan aldınızmı nerden ne marka aldınız.sebemed göz yakıyormuş.dalinmi alsamki diyorum.pişik kremini de şimdiden alan varmı.pudra falan
Cnm chicconun setini almıştım kağanda zaten bebişim kel sayılırdı saçı azdı (anasına çekmiş  bit kadar kullana kullana 1 sene gitti neredeyse
Şimdi dalinin pompalısını kullanıyorum kağana, bebek için ise ilk ay şampuan kullanmaacağım
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…