arkadaşlar bizler mart anneleriyiz şubat annelerinden yani sizlerden hiç erken doğuran oldumu merak ettim de..
belkide düzeninize çok karışmak istemiyolardır.ne bilim korkuyodur belki onu niye oraya koydun dersiniz falan diye
onlar manevi desteğe gelmişler sonuçta anne napacan herkesin bi huyu var.
senin yazdıklarına denden koyuyorum canım....benim kayınvalidemde bi arkadaşının kızları varmış 6 7 yaşlarında onların çeyine bohça örüyor
bende yüzüne hiçç bişşi demiyom diyememm zaten bi size,bi anneme,bi teyzeme,bi de eşime anlatıyommbaşka hiçç kimseye bişi demiyom
bende bi oğlan annesi olayımm oğlumu bi evereyimm bunlar nekii ben o geline neler yapıcam duuurrrrsonrada internet sitelerini gezicem bakim bişi demişmi benim hakkımda diye
ehehehe çok kötü gördüm kendimiii
iyi geceler kızlar ayy ne güzel kayınvalidelerden muzdarip herkes:)bende bende bizimkilerinde elmalıkları var 30 milyarlık elma sattılar daha çocuğa atlet kilot ve çorap almış başkada hiç bişeycik almadı bilemiyormuş oraya gelince eksiklerini alırız dedi ama çocuğun bi eksiği kalmadı annem saolsun hepsini aldı birde annemin bi geliri yok abimlerin yanında babamdan ayrı kadıncaz iyi kötü yaptı bişeyler abimde yaptı bi beşiğimiz kalmıştı kaynanacığım biz alıcaz diye herkesin yanında söyledide ondan beklettik amaaa ses yok kendimiz alıcaz yarın ardık belli gerçi alıcamız yerde gidip alalım doğumuma gelecekler bi kaşık suda boğasım var insan hiç mi heves etmez ilk torunu birde nasıl insan lar bilmem ama olsun eşimi çok seviyorum onun için bi süre çenemi kapalı tutmaya çalışsam iyi olacak ama bi bıraksam geçmişten başlıycam baya deşarj olucam aslında keşke hiç gelmese hiç kırılmam beni depresyona sokarlar milletin kaynansı gelince iyi ihtiyaçlarımızı görürler masraf azalır diyorlar benim tam tersi masraflar 2 ye katlanıyo hiç ellerini cebine atmazlar rabbim gene muhtaç etmesinde ay bak bütün uykum dagıldı zaten uyuyamıyordum allahım bunlar beni mahvetti ya nasıl insanlar ya 9 aydır bana bi eşofman takımı alacak alamadı artık burdan bakarmış ben doğum yapıp nasıl çıkıcaksam ondan da kar etti yani cimri cimri işte ayyy çok uzun oldu AMA çok hırslan dım çok
ahahah ben önümüzdeki haftadan itibaren her gün makarna yemeyi planlıyorum
dur yarın ablama senin şu doğurtan makarna tarifini versene diyimvarsa bi kerameti bizde faydalanalım dimi ama
Cnm misafirin varmış ve temizlik olayına girişmişsiniz kolay gelsin, ne güzel kayınvaliden yardımcı oluyor sana iş yaptırmıyor takdir ettim
Cnm Allah korusun… evet nst de benide yan çeviren olmadı şimdiye dek hep sırt üstü durdum ama sırt kısmı biraz kalkıktı, bundan sonra yan döneriz artık
Cnm uzun zamandır yaşıyorum bahsettiğin ağrıyı, bacağımı toplayıp kalkmakta bile zorlanıyorum bu hafta
Gözün ayın cnm bebişini görmüşsün
Gözün aydın cnm bebişini görmüşsün sende, dr un iğne yapalım dediyse vardır bi bildiği…
Cnm muhtemelen o tarihe kadar gelir, erken doğacak olursa açlık saatini bekletip alır hemen merak etme sen
Allah analı babalı büyütsün inş., kendisi nasıl acaba iki ameliyat birden geçirecekti inş. Ağrısı azdır…
Cnm dr a bahset mutlaka bu durumdan, bence dr da sezaryeni uygun görür, geçmiş olsun ya neyseki büyümüyormuş Allah korusun…
Cnm inş vaktinde gelir bebişin, birkaç hafta daha sabretse sıkıntı kalmayacak hayırlısı ile
-
Cnm chicconun setini almıştım kağanda zaten bebişim kel sayılırdı saçı azdı (anasına çekmiş  bit kadar kullana kullana 1 sene gitti neredeyse
Şimdi dalinin pompalısını kullanıyorum kağana, bebek için ise ilk ay şampuan kullanmaacağım
Aldıklarınızı güle güle kullanın cnm
Kızlar iyi geceler
Ay hapşırırken bile kasıklarıma ağrı giriyor, yarın aç karınla gidiyorum sezaryen tahlillerim için, tarihte blirlenecek, dr nst demese bile ben isticem artık, kağanda 28. haftamdan itibaren girmiştim bunda 36yı geçti hala göndermedi dr, ama ağrım var,muhtemelende düzensiz sancım çıkacak
Bugün 40 uçurmaya gittik bir akrabamıza, aman Allahımmm ne kadar küçük geldi bebiş gözüme kağandan sonra tahmin edemezsiniz :))
Aslında çok küçükte doğmamış 3.300 doğmuş, bide bu 40 günlük kilo almış hali düşünün, yinede küçücük...
Bebişin yüzüne bakınca iyiki hamileyim dedim kızlar... benim bebiş kazaydı biliyosunuz, her işte bi hayır vardır dedik doğurmaya karar verdik, şimdi bu bebeğin yüzüne bakınca içimden bi şeyler koptu gitti, kucağıma almadım fakat ayaklarını sevdim, küçücüktü...
Günaydinnnnnn!!!
Acilis benden, artik hep bu saatlerde uyaniyorum nedense, dün gecede bi iki damla kirmizi kan geldi nisan mi degil mi bilmiyorum ama sanmam, ya sürmeliden mi bulasti ne bendede asiri derecede dogurma istegi olustuistekli sezeryan isteseydim bugün sezeryan olcaktim ne acayip =) hayirlisi olsun kizim gelecegi zamani bekliyo anlasilan ben yürüyüsle bu zamani kisaltmaya calisiyorum yinede
günaydın kızlarr...
gece uyuyamadım
sabaha kadar yatakta döndüm 6dan 8 e kadar birzcık uyumuşum.
sabah kadın geldi ,ben de okula raporumu götürdüm.evraklarımı teslim ettim,dolabımı boşalttım.arkadaşlarımla vedalaştım.meğer ne çok seviyormuşum okulumu..
şimdi evdeyim temizlik var uyumaya çalışacağım nasıl başaracaksam...
aa hadi gözün aydın bak son anda renkli görcen oğluşunu fotosunu bekliyozgünaydın kızlar
bugün erken kalktım tü tü tüü maşallahhh.
doktordan randevumuzu aldık yarın saat 10da gidicvezzz vee renkli usg cihazları gelmişş inşallahhh bende görürürüm oğlumu 3 boyutlu 3 boyutlu
biraz kahvaltımızı yapalım biz görüşürüz yine
arkadaşlar bizler mart anneleriyiz şubat annelerinden yani sizlerden hiç erken doğuran oldumu merak ettim de..
Sıkılmazsın canım yaa...burası var ,zaten ben şu an hiç oturamıyorum,sen nerde çalışıyosunbebişin büyüyünce dönersin nasılsa... allah kavuştursun diyelim bakalım...bende 1 hafta felan daha çalışacam bakalım nasipse...evdede sıkılcam gibime geliyo..ama hayırlısı bakalım...kızımın inciğini boncuğunu bitirrim oyalanırım diyom artık... hadi yine gözün aydın..allah bebişine kavuştursun...
Tünaydın kızlar herkes uyuyamaktan ve ağrılardan şikayetçi bende aynıyım hiç bitmiyor.
Bugünde temizlik yapıyorum kendim.Yavaş yavaş ama zor olacak galiba hemen belim ağrıyor.
Kimseden yardım almıyım dedim ama sanırım yardımsız olmayacak
bu arada herkese günaydın :))
çağlayancım sende kendini çok yorma azar azar yap bari artık çok zor hareket etmek bile
evet hatta dengemizi korumak bile çok zorlaştı
Günaydın gözdecim ve melocum doğru söylüyorsunuz kızlar annem ve ablam gelelim diyorlar ama ablamın iki çocuğu var gelse çocuklarla yaptıkça gene dağılacak annemi istiyorum aslında ama onada yüklenmek istemiyorum gel yapalım diye allah razı olsun hergün diyor geliyim diye bakalım bugün gelicekti yavaştan yaparız onunla.
Zaten artık doğurmak istiyorum ben ya.Beklemeye gücüm kalmadı.Ağrılarım gittikçe artıyor hergün
canım mecbur olmasak zaten istemiyz annelerimizden napalım bu istisnai bi durum allah onlara sağlık versin de yapsınlar
artık hepimiz son anlarda doğurmak için çırpınıyoruz bundan bikaç hafta önce doğurmayalım diye bakıyoduk artık haftalar doldu gelsin diye bakıyoruz yaa benim kampanya kabul görseydi 3 haftadır kızımla olcaktım :))
slm bayanlar nasılsınız..geçmişiokumadan önce size birşey sormak istiyorum..
sabiha paktuna keskin in kitapları için aradılar..kampanya yapmışlar..6 kitap için 79 tl diyor..bu kitapları alıp inceleyen oldu mu..benim pek bilgim yok yazar hakkında...
bugün tekrar arayacaklar kararsız kaldım alsam mı..almasam mı...
slm bayanlar nasılsınız..geçmişiokumadan önce size birşey sormak istiyorum..
sabiha paktuna keskin in kitapları için aradılar..kampanya yapmışlar..6 kitap için 79 tl diyor..bu kitapları alıp inceleyen oldu mu..benim pek bilgim yok yazar hakkında...
bugün tekrar arayacaklar kararsız kaldım alsam mı..almasam mı...
Haklısın canım.İmzala toplamak lazımdı aslında senin kampanya için.Benim bugün aklımda hep evridiki var ne güzel bebişi kucağında şimdi miss gibi cennet kokusunu doya doya içine çekiyordur.Bizde hayırlısıyla bir kavuşsak bebişlerimize artık.
Bu arada annen nasıl oldu canım ben ne zamandır gelmediğim için geçmişe hiç bakamadım.Hastaneden taburcu oldumu.
saol canım iyiye gidiyo hastaneden çıktı çok şükür 1 hafta oldu çıkalı.2 günde bir tahlil veriyolar kanı sulandırıcı ilaç kullanıyo tahlil sonuçları da iyiye gitmeye başlamış hatta dr dün 1 ilacı kesmiş.ama 6 ay yolculuk yasak kendi arabaları olsa olurdu da kendi arabaları da yok o yüzden gelemiycek malesef.hemşire olan kardeşimde onu bırakamıycak.
hatta o yüzden ben yarı kırk yapıp gitmeyi planlıyorum bakalım bi aksilik çıkmazsa inş. gözümle görmedikçe içim rahat etmiycek
Çok şükür canım durumu iyiye gidiyormuş.En kötü günleri geride bıraktınız artık.Bundan sonra inş.herşey çok daha güzel olur.
İnş.İstediğin gibi olur gidersin canım.Ne kadar sesini bile duysan hergün görmeden insanın içi rahat etmez.
evet ööle valla çağlayancım
hatta kaynanam nereye gitcen uçaklar almaz falan dedi de araştırdım bende 1 haftadan sonra alıyolarmış bebekleri inş kızımda sağlıkla gelirde ananesine moral olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?