2011 Şubat Anneleri

Tünaydın kızlar herkes uyuyamaktan ve ağrılardan şikayetçi bende aynıyım hiç bitmiyor.
Bugünde temizlik yapıyorum kendim.Yavaş yavaş ama zor olacak galiba hemen belim ağrıyor.
Kimseden yardım almıyım dedim ama sanırım yardımsız olmayacak

belkide düzeninize çok karışmak istemiyolardır.ne bilim korkuyodur belki onu niye oraya koydun dersiniz falan diye

onlar manevi desteğe gelmişler sonuçta anne napacan herkesin bi huyu var.

valla her seferinde anne burası senin evin kafana göre yap diyorum canım ama işine gelmiyo sanırım

ahh ahhh kader arkadaşım sabretcez artık napalım az kaldı

bende bi oğlan annesi olayımm oğlumu bi evereyimm bunlar nekii ben o geline neler yapıcam duuurrrr sonrada internet sitelerini gezicem bakim bişi demişmi benim hakkımda diye

ehehehe çok kötü gördüm kendimiii

hee sen ondan bööle ılımlı ılımlı konuşuyon seni seni :))

hepsi aynı demekki ben takmamayı öğrendim ara ara aklıma gelince sinir oluyorum ama geçici

ahahah ben önümüzdeki haftadan itibaren her gün makarna yemeyi planlıyorum

dur yarın ablama senin şu doğurtan makarna tarifini versene diyim varsa bi kerameti bizde faydalanalım dimi ama

ne makarnası kız biz kaynanam geldiğinden beeri haftanın 3 günü yiyoruz malasef yemek olmadığı için ama bende tık yok tarif neymiş??

saol canım bakalım çrş günü sorcam zaten sezerayn demiştik ama bu sefer belki bunu sööliyince riske atmaz daha erken alır

yaa banada minicik geliyolar nasıl tutcaz diyorum kendi bebişimiz olunca annelik iç güdüsüyle olur heralde her şey dimi burcu ?

canım ihmal etme bence artık heran gelebilir beişin bebişlerin %75 i 38. haftada da geliyomuş

hadi gözün aydın canım biraz dinlen bari evde valla hepinize bravo ben evde zor tuttum içimde bide açlışsaydım kesin pırtlatmıştım :))

aa hadi gözün aydın bak son anda renkli görcen oğluşunu fotosunu bekliyoz

arkadaşlar bizler mart anneleriyiz şubat annelerinden yani sizlerden hiç erken doğuran oldumu merak ettim de..

canım bizim ilk bebişimiz 10 aralıkta 30 haftalık doğdu miniğimiz çok şükür şimdi iyi ama evine çıktı

bu arada herkese günaydın :))
çağlayancım sende kendini çok yorma azar azar yap bari artık çok zor hareket etmek bile

Sıkılmazsın canım yaa...burası var ,zaten ben şu an hiç oturamıyorum,sen nerde çalışıyosun

ay çağlayan ben şimdi markete sanayağı almaya gittim öldüm ya..aman dikkat et canım

evet hatta dengemizi korumak bile çok zorlaştı

aynen ööle yemek yaparken ayakta kaldığım sürenin iki katı geçiyo kasılmam geçsin diye valla son zamanlar çok zormuş
hoş benim ilk zamanlarım dahada zordu benim için hamilelik zordu anlayacağınız :))

günaydın kızlar nasılsınız?
ben biraz önce kalktım....kaınvalidem 3 hafta 2 günden beri ilk defa eşim işteyken kahvaltısını yapmamış beni beklemiş galiba şok oldum...ama keşke kendi yapsaydı....öf ya anne dedim bişeyler yapalım kahvaltıya tamm dedi yaptım daha kahvaltının yarısında bend doydum bunları sen ya demez mi benimde en sinir olduğum şeydirr bunları bitir...ay istersem yerim istersem yememmmm niye diretiyorsun demi......
sonra annemi aradım o da ayrı sinir ettii....haftaya 15 tatil başlıyo ama öğrencilerine kurs yapcekmiş taa pazartesi işi bitcekmişşş çok sinir oldum....ya beni yalnız mı bırakcan diyorum yalnız değilsin diyo kayınvalidem varmışşş ayy çıldırdımm resmen....erken olursa gelceklermişde eğerr beklerse işlerini bitirip öyle gelceklermişşşşşşşşşşşşşşşşşşAllahım sabırr ver bana yaaa

Günaydın gözdecim ve melocum doğru söylüyorsunuz kızlar annem ve ablam gelelim diyorlar ama ablamın iki çocuğu var gelse çocuklarla yaptıkça gene dağılacak annemi istiyorum aslında ama onada yüklenmek istemiyorum gel yapalım diye allah razı olsun hergün diyor geliyim diye bakalım bugün gelicekti yavaştan yaparız onunla.

Zaten artık doğurmak istiyorum ben ya.Beklemeye gücüm kalmadı.Ağrılarım gittikçe artıyor hergün

canım mecbur olmasak zaten istemiyz annelerimizden napalım bu istisnai bi durum allah onlara sağlık versin de yapsınlar
artık hepimiz son anlarda doğurmak için çırpınıyoruz bundan bikaç hafta önce doğurmayalım diye bakıyoduk artık haftalar doldu gelsin diye bakıyoruz yaa benim kampanya kabul görseydi 3 haftadır kızımla olcaktım :))

slm bayanlar nasılsınız..geçmişiokumadan önce size birşey sormak istiyorum..
sabiha paktuna keskin in kitapları için aradılar..kampanya yapmışlar..6 kitap için 79 tl diyor..bu kitapları alıp inceleyen oldu mu..benim pek bilgim yok yazar hakkında...
bugün tekrar arayacaklar kararsız kaldım alsam mı..almasam mı...

Haklısın canım.İmzala toplamak lazımdı aslında senin kampanya için.Benim bugün aklımda hep evridiki var ne güzel bebişi kucağında şimdi miss gibi cennet kokusunu doya doya içine çekiyordur.Bizde hayırlısıyla bir kavuşsak bebişlerimize artık.
Bu arada annen nasıl oldu canım ben ne zamandır gelmediğim için geçmişe hiç bakamadım.Hastaneden taburcu oldumu.

canım geçenlerde beni de aradılar kadın çok ii bi çocuk nöroloğu ve psikoloğu ben mutlaka alamayı düşünüyorum ama şimdi diil bide ööle telden cesaret edemedim ben açıkçası o yüzden de almadım

O kitaplar için benide aramışlardı canım.Ama şu anda ihtiyacım olmadığını bebeğimin henüz dünyaya gelmediğini söyledim.
Aldığım kitabıda ifade ettim bebeğim doğduktan sonra fikrimi paylaşabileceğimi onun için onlarda ısrar etmediler bir daha.Sende açıkça söyle canım.Doğduktan sonra ihtiyacım doğrultusunda alırım diye.

saol canım iyiye gidiyo hastaneden çıktı çok şükür 1 hafta oldu çıkalı.2 günde bir tahlil veriyolar kanı sulandırıcı ilaç kullanıyo tahlil sonuçları da iyiye gitmeye başlamış hatta dr dün 1 ilacı kesmiş.ama 6 ay yolculuk yasak kendi arabaları olsa olurdu da kendi arabaları da yok o yüzden gelemiycek malesef.hemşire olan kardeşimde onu bırakamıycak.
hatta o yüzden ben yarı kırk yapıp gitmeyi planlıyorum bakalım bi aksilik çıkmazsa inş. gözümle görmedikçe içim rahat etmiycek

Çok şükür canım durumu iyiye gidiyormuş.En kötü günleri geride bıraktınız artık.Bundan sonra inş.herşey çok daha güzel olur.
İnş.İstediğin gibi olur gidersin canım.Ne kadar sesini bile duysan hergün görmeden insanın içi rahat etmez.

evet ööle valla çağlayancım
hatta kaynanam nereye gitcen uçaklar almaz falan dedi de araştırdım bende 1 haftadan sonra alıyolarmış bebekleri inş kızımda sağlıkla gelirde ananesine moral olur hem

günaydın hanımlar size bişey sorucamm benim geçen haftadan beri tansiyonum 14/8 yada 13/9 çıkıyor salı günü doktora söyledim ordada 13/9 çıktı oda bacaklarında şişlik olursa elinle bastırdığında içeride kalırsa gel dedi dün farkettimde bacağımın bazı yerinde bastırınca içine gömülüyor yarın eşiim bi operasyon geçirecek benim gittiğim hastanede yarını beklesemmi gitsemmi eğer gel derse sezeryan için çağıracak bebek geliştiği için ama eşimde yarın amelyat olucak napsam bilemedim

evet ööle valla çağlayancım
hatta kaynanam nereye gitcen uçaklar almaz falan dedi de araştırdım bende 1 haftadan sonra alıyolarmış bebekleri inş kızımda sağlıkla gelirde ananesine moral olur hem

:) ahh ahhh bu kaynanalar yokmu herşeye karışıyorlar.
Araştırmakla çok iyi yapmışsın canım hiç olmazsa şimdi içinde daha rahattır.Doğumdan sonra rahatlıkla gidebileceğim diye.
İnş.canım hepimizinki sağlıkla gelsin zamanlarında.Kaynanan doğuma kadar daha seninle o zaman.

sağolun kızlar bilgilendirdiğiniz için..şu an benimde ihtiyacım yok dediğiniz gibi doğduktan sonra almak daha mantıklı..
aradıklarında söylerim artık...

burcucum sezeryan için tahlil yaptırcm demişsin..ne tahlili yapıyorlar canım..yani bizimki tahlilden bahsetmedi de..acaba sezeryan günü mü yapacaklar bilmiyorum..

kızlar rüyamda bebeğimi emziriyordum..inanılmaz güzeldi..ama yüzünü net hatırlamıyorum(( artık hayırlısıyla kavuşalım..günler geçmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…