2011 Şubat Anneleri

ben cikarrr yarin kontrolum var yineeeee
iyi geceler kizlar

Kızlar iyi geceler
Ay hapşırırken bile kasıklarıma ağrı giriyor, yarın aç karınla gidiyorum sezaryen tahlillerim için, tarihte blirlenecek, dr nst demese bile ben isticem artık, kağanda 28. haftamdan itibaren girmiştim bunda 36yı geçti hala göndermedi dr, ama ağrım var,muhtemelende düzensiz sancım çıkacak
Bugün 40 uçurmaya gittik bir akrabamıza, aman Allahımmm ne kadar küçük geldi bebiş gözüme kağandan sonra tahmin edemezsiniz :))
Aslında çok küçükte doğmamış 3.300 doğmuş, bide bu 40 günlük kilo almış hali düşünün, yinede küçücük...
Bebişin yüzüne bakınca iyiki hamileyim dedim kızlar... benim bebiş kazaydı biliyosunuz, her işte bi hayır vardır dedik doğurmaya karar verdik, şimdi bu bebeğin yüzüne bakınca içimden bi şeyler koptu gitti, kucağıma almadım fakat ayaklarını sevdim, küçücüktü...

ay sorma benim teyze kizi 2 ay önce bi oglan dogurdu3.5 oda ama her gördügümde allahim benimki bide zayif anca 3 kilo dogacak nasil tutacam nasil bakacam diyorum
nstye gir tabi cnm ben 28. haftadan beri giriyorum

Günaydinnnnnn!!!
Acilis benden, artik hep bu saatlerde uyaniyorum nedense, dün gecede bi iki damla kirmizi kan geldi nisan mi degil mi bilmiyorum ama sanmam, ya sürmeliden mi bulasti ne bendede asiri derecede dogurma istegi olustu istekli sezeryan isteseydim bugün sezeryan olcaktim ne acayip =) hayirlisi olsun kizim gelecegi zamani bekliyo anlasilan ben yürüyüsle bu zamani kisaltmaya calisiyorum yinede

merhabalar arkadaşlar.bence hazırlık yaparken internetteki fiyatlarıda göz önünde bulundurun.
ben mesela akdem-avantajliurunler.com u tercih ettim.hem fiyatları uygun hem müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.
hemde bebek gereçlerinden,iç giyime,pijamadan çantaya aradaığınız herşeyi bulabilirisniz.
iyi günler diliyorum şimdiden gözünüz aydın olsun.Allah bağışşlasın,analı babalı büyütsün.

Günaydın Herkese..

Bu Hafta Yorucu Geçti Biraz Dinleniyim Bugün Diyorum Ama Aklım Markette Bi Markete Gidip Gelsem mi :}

Randevumuzu Alcaz Yarın da Doktorumuza Gidicez Oğlumla..

Gece Kabuslar Gördüm, Kalçam Hala Ağrıyor, Sol Leğen Kemiğim Çok Canımı Yakıyor Yatarken Yan Tarafıma Yattığım İçin Galiba Yarın Doktor Teyzemize Bir Bir Anlatıcaz Bunları :}

gunaydın....
doğum yaklaştıkça heyecanda artıyo son ıhtıyaçlar temizlik ne yapçam dıye düşünüyorum....ben artık gelsın ıstıyorum oğlum....geceler uykusuz geçiyo ne tarafa yatçam bılmıyorum...her kasılmada bebekmı geliyo diye düşünüyorum.....

aynen öyle yapılacak birsürü şey var ama ben sanki hiçbişey yapmıyormuşum çok fazla eksiğpim varmış gibi.. hele o hiçbişey bilmemenin cahilliğin verdiği korku acaba doğum sancısı mı acaba yaklaştı mı korkusu öldürüyor.. geceleri de artık rahat uyku çekemez olduk hep bi yerimiz ağrıyor bi yerimiğz sızlıyor olsun bi gelseler de bi koklasak bi öpsek inanıyorum deyicek tüm çektiklerimize..

günaydın kızlarr...

gece uyuyamadım
sabaha kadar yatakta döndüm 6dan 8 e kadar birzcık uyumuşum.
sabah kadın geldi ,ben de okula raporumu götürdüm.evraklarımı teslim ettim,dolabımı boşalttım.arkadaşlarımla vedalaştım.meğer ne çok seviyormuşum okulumu..

şimdi evdeyim temizlik var uyumaya çalışacağım nasıl başaracaksam...

günaydın şu temizlikte bitmedi gitti yarın halılar gelicek yıkamadan
artık ellerim şişiyor ayaklarım dün yıkanırken kuvette iyice şiştiler off aynadaki kadını tanıyamıyorum bu son ay artık hersey zor

günaydın kızlar

bugün erken kalktım tü tü tüü maşallahhh.

doktordan randevumuzu aldık yarın saat 10da gidicvezzz vee renkli usg cihazları gelmişş inşallahhh bende görürürüm oğlumu 3 boyutlu 3 boyutlu

biraz kahvaltımızı yapalım biz görüşürüz yine

bebişin büyüyünce dönersin nasılsa... allah kavuştursun diyelim bakalım...bende 1 hafta felan daha çalışacam bakalım nasipse...evdede sıkılcam gibime geliyo..ama hayırlısı bakalım...kızımın inciğini boncuğunu bitirrim oyalanırım diyom artık... hadi yine gözün aydın..allah bebişine kavuştursun...

az önce biz de aradık saat 10a aldık randevumuzu :}

günaydın kızlar,

biraz geçmişi okuyamaya çalıştım ne çok birikmiş vallahi biraz atlayarak gittim sayfaları anca bitirebildim.

evridiki prensesini kollarına almış gözü aydın çok şükür ikisiyde iyiymiş çok sevindim allahım darısı bizim başıma artık

depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun

bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın kocaman olmuş bebişlerimiz tam doğmalık oldular artık

sedacım sende yarın gidicekmisin seninde gözün aydın inşallah renkli ultrasondada görürsün oğluşunu bende salı günü gidicem bakalım bizim dr teyzemiz neler söyliycek

kahvaltimi yaptim, ciktim disarda yürüyüsümü yaptim simdide corba iciyorum =)
doymuyorum artik ya habire bisey yiyesim var

güaydınnn kızlarrr herkes gece yatamamktan şikayetci bnde öyle artık dua ediyorm doğsada bebeğim kurtulsak die temizlik konusuna gelince geçen haftaa kardeşimle kayınvalidem dip köse yaptılar ama yine battıı bir süpürgeye toz almaya ihtiyacım var ama nerdee yerimden kalkamıyorumkii yürüyemiyorm bilee iyice kasıklarıma indi sıpaa artık hafta sonuu tekrar gelir kardeşimm yapıp giderr diyormm birde korkuyorm ya doğurursam diee cünkü kasıklarıma arada sancı giriyor yavaş yavaş sinyal veriyorr sankii ben geliyorum dieee

arkadaşlar bizler mart anneleriyiz şubat annelerinden yani sizlerden hiç erken doğuran oldumu merak ettim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…