ben cikarrr yarin kontrolum var yineeeee
iyi geceler kizlar
Kızlar iyi geceler
Ay hapşırırken bile kasıklarıma ağrı giriyor, yarın aç karınla gidiyorum sezaryen tahlillerim için, tarihte blirlenecek, dr nst demese bile ben isticem artık, kağanda 28. haftamdan itibaren girmiştim bunda 36yı geçti hala göndermedi dr, ama ağrım var,muhtemelende düzensiz sancım çıkacak
Bugün 40 uçurmaya gittik bir akrabamıza, aman Allahımmm ne kadar küçük geldi bebiş gözüme kağandan sonra tahmin edemezsiniz :))
Aslında çok küçükte doğmamış 3.300 doğmuş, bide bu 40 günlük kilo almış hali düşünün, yinede küçücük...
Bebişin yüzüne bakınca iyiki hamileyim dedim kızlar... benim bebiş kazaydı biliyosunuz, her işte bi hayır vardır dedik doğurmaya karar verdik, şimdi bu bebeğin yüzüne bakınca içimden bi şeyler koptu gitti, kucağıma almadım fakat ayaklarını sevdim, küçücüktü...
Günaydın Herkese..
Bu Hafta Yorucu Geçti Biraz Dinleniyim Bugün Diyorum Ama Aklım Markette Bi Markete Gidip Gelsem mi :}
Randevumuzu Alcaz Yarın da Doktorumuza Gidicez Oğlumla..
Gece Kabuslar Gördüm, Kalçam Hala Ağrıyor, Sol Leğen Kemiğim Çok Canımı Yakıyor Yatarken Yan Tarafıma Yattığım İçin Galiba Yarın Doktor Teyzemize Bir Bir Anlatıcaz Bunları :}
gunaydın....
doğum yaklaştıkça heyecanda artıyo son ıhtıyaçlar temizlik ne yapçam dıye düşünüyorum....ben artık gelsın ıstıyorum oğlum....geceler uykusuz geçiyo ne tarafa yatçam bılmıyorum...her kasılmada bebekmı geliyo diye düşünüyorum.....
günaydın kızlarr...
gece uyuyamadım
sabaha kadar yatakta döndüm 6dan 8 e kadar birzcık uyumuşum.
sabah kadın geldi ,ben de okula raporumu götürdüm.evraklarımı teslim ettim,dolabımı boşalttım.arkadaşlarımla vedalaştım.meğer ne çok seviyormuşum okulumu..
şimdi evdeyim temizlik var uyumaya çalışacağım nasıl başaracaksam...
günaydın kızlar
bugün erken kalktım tü tü tüü maşallahhh.
doktordan randevumuzu aldık yarın saat 10da gidicvezzz vee renkli usg cihazları gelmişş inşallahhh bende görürürüm oğlumu 3 boyutlu 3 boyutlu
biraz kahvaltımızı yapalım biz görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?