• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

ben artık hiç oturamıyorum çağlayan ya yatıyorum ya da ayaktayım yemeği bile zorrla..kafası kaburgamda feci batıyor

allah kurtarsın kardeş:27:

evet canım ama ilginç ısrarla normali bekleyelim ama dedi ben de tamam dedim dönmezse sezeryan yaparız dedi gene pek rahatlattı yaaa..ben bu aralar balık yemiyorum da ondan

canım ben öğretmen olduğum için izinlerimi okulla ve erkanla ayarladık yani aradaki farkı okul sorun yapmayız yeterki sen rahat ol dedi dedi o yüzden

ben gittim canım gülhan varya hemşiresi o beni direkt nstye aldı 35 den sonra böyle dedi
ama beni de sırt üstü yatırdı ya bişey demedi

onada pamuk hemşire diyom ben...akşama kadar ayakta...yazık akşam 7de hala gülümsüyo..maşşallaaah:nazar:
bu arada verdiğin bilgiler için teşkürleer canım:71:

kıslar ben kaçem akşama kadar yetti pc....az sola yatemde rahat etsin prensesim... huzurlu uykular hepinize...:54:

Selam kizlar nasilsinizz:64: Ben iyiyim daha dogurmadim burdayim :27:
Evridiki sezeryan olmuss ayy ne guzel simdi kiziyla ilgileniyordur.
Yarin ebemiz bu sefer ne diyecek bakalim insallah kanala girmistir yaahhuuu
Kasilmalar artti, arada bacagima ve kassigima sanci giriyor artik doguma hazirlaniyorum sanirsammm:52:

Kasilmalar artti, arada bacagima ve kassigima sanci giriyor artik doguma hazirlaniyorum sanirsammm:52:

sürmeli senin de doğum hikayen yengeninki gibi olurmuş:9:

ooo burası ne güzel kalabalıklaşmış.

çağlayancım o ağrılar bizdede var pc başında çok duramıyorum ama evde olunca iki yazıyorum bi yatıyorum zaten şuan koltukta yatay pozisyondayım sırtımda yastık var falan

nurcum valla sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün çizelge haaa:37: iyi fikir valla

bende anama diyom artık şubatın 3ünde gün almış gününü yapacakmış.doğurursam görürsün dedim.doğumdan önce gelmeyenleri doğumdan sonra almıcam haberiniz olsun didim artık:37:
amin canım inş...ama şuan gerçekte gülüncek haldeyimmm:33:
Hoşbulduk canım.
Çatı muayenesi oldum o çatal gibi birşey varya seni oraya yatıyor ama korkulduğu kadar acı vermiyor sana ama biraz yokluyor sadece.
Bebeğin başını kontrol etti benimde daha inmemiş ama bu hafta içinde iner demiş eşime.Kendinizi sakın kasmayın o kadar korkulacak bir yanı yokmuş

Hoşbulduk canım amin inş.Hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımza alırız.

Oldum canım çatı muayenesi yukarıdada yazdım o kadar korkulacak birşey yok.Kendini kasma yeter.1-2 dk arası birşey sürüyor o kadar sürmüyor bile bebişi yokluyor işte dr. :))

Amin canım inş.Hepimiz bir avazda doğum yaparız.
Korkma canım o kadar korkulacak bir yanı yok sadece kendini kasma yeter.

Maşallah canım oğluşa kocaman olmuş.
Bu senenin bebişleri pek bir aceleci inş.erkenden gelip süpriz yapmaz annesiyle babasına

Melocum çok sevindim canım kesinleşmiş doğum tarihin.
En güzelide izne ayrılmış olman

Ben nstye ilk girerken sadece bir 20tl ücret ödedim ondan sonraki her nst ücretsiz dedi dr.Zaten haftada bir gidiyorum dr.
Çatı muayenesi sizin normal ultrason muayenizle bir oluyor kızlar ekstradan bir ücret ödemiyoruz.
Bebişine bakar gibi alttan bakıyor işte dr.

Nurcum Çetelemi tutuyorsun allah yardımcın olsun canım.gidiş zamanı belli mi yoksa daha sizinle mi kalıcak.
saol tatlım....annemler gelene kadar burda kayınvalidem...annemlerde 28nde karne vercekler sonrada annem 4 gün öğrencilerine kurs yapcekmişş malumm özel okul...en geç 1 şuabtta burda olurlar inş....yani şafak 10:32:
ben artık hiç oturamıyorum çağlayan ya yatıyorum ya da ayaktayım yemeği bile zorrla..kafası kaburgamda feci batıyor

allah kurtarsın kardeş:27:

evet canım ama ilginç ısrarla normali bekleyelim ama dedi ben de tamam dedim dönmezse sezeryan yaparız dedi gene pek rahatlattı yaaa..ben bu aralar balık yemiyorum da ondan

canım ben öğretmen olduğum için izinlerimi okulla ve erkanla ayarladık yani aradaki farkı okul sorun yapmayız yeterki sen rahat ol dedi dedi o yüzden

ben gittim canım gülhan varya hemşiresi o beni direkt nstye aldı 35 den sonra böyle dedi
ama beni de sırt üstü yatırdı ya bişey demedi[/QUOTE

saol canım...

yuvarlana yuvarlana zamanı doldurdun sürmeliii.hayırlısıyla doğuraydın.ayyy bizde doğuraydıkk.ben bile şimdiden sabırsızlanıyorum seni tahmin bile edemiyorum

kızlar hepinize iyi akşmlar,geçmişe bakamıyorum 2 gündür umarım herkes iyidir,evirdiki doğum yaptı sanırım allah bebeğine uzun ömürler versin onada büyük geçmiş olsun.durumu iyidir umarım,kayınvalidemler geldi dünden beri girmedim ama hepinizi merak ettim valla meraktan çatırdanak çatlayacaktım az daha:27::1:bu gün büyük temizliğe giriştik bakalım 2 güne biter inş,pek bişey yapmadım ama yinede belim bıkım her bi yerim ağrıyor,sağolsun her işimi kayınvalidem yapıyor ama yinede insan o devamlı ayakta kendini paralarken oturamıyor işte,halılarımı yıkmaaya verdim inş,bi kaç güne gelir koltuklarıda yıkatıcam sanırım evin heryeri is olmuş bu konyanın havası ne pismiş ya kendimi kömürlükte yaşıyor gibi hissediyorum heryer is olmuş,mersin ne güzel hiç is derdi yok bi sıkıntısı nemi var.

benim arkadaş ortamım çok güzeldi gözdecim ilk bir sene alışması zor oldu ama sonrası tam keyifti. arkadaştan yana şansım iyiydi o yüzden çok sevdim orayı hatta evlendikten sonra arkadaşlarımı ziyaret için tekrar geldik eşimle oraya yazında konyalı bir arkadaşımın düğünü var onun için geleceğim tekrar. seninlede görüşürüz belki..

valla benimde arkadaş ortamım çok iyiydi hatta o arkadaşlardan biriyle evlendim :1: ama yinede ne biliyim yetmedi bana burası istanbuldan sonra sanırım

yorgunluk ve stres oluyor ama doya doya giyiyosun gelinli,ği
ben düğünden 1 hafta önce fotoğraf çekimi,nikah ve düğün olmak üzere 3 kere gelinlik giydim 3 farklı makyaj ve saç yaptırdım hiç bişide hevesim kalmadı.doya doya aldım hevesimi yani :34:

ooo maşallah valla ööle çok güzel oluyo tadını çıkara çıkara

ben konyalıyım ama sevmiyorum konyayı daha doğrusu beyşehirliyim sanırım ondan :))konya da yaşadım ama 3 ay felan tövbeliyim :)))
ya zaten konyada bide ööle bişi var ilçelerden olanlarla merkez çok farklı çok büyük olduğundan sanırım beyşehire 1 kere gittim eşim her hafta pzts beyşehirde işi gereği çok güzel orası en azından göl farklı bi hava katıyo

güzelim dayanamıyorsan zorlama sonuçta doğumdan sonra bebeklerimize biraz daha zaman ayıralım diye direniyoruz ama bir hafta için kendini ve bebişini boşu boşuna yorma
ben haftaya ayrılacam 35.haftama geliyor.yarıyıl tatili olduğu için mecbur ayrılıyorum amadaha fazlasına dayanırmıydım bilmiyorum.

sürmeli senin de doğum hikayen yengeninki gibi olurmuş:9:

dilini isir kissss:53::27:

yuvarlana yuvarlana zamanı doldurdun sürmeliii.hayırlısıyla doğuraydın.ayyy bizde doğuraydıkk.ben bile şimdiden sabırsızlanıyorum seni tahmin bile edemiyorum

ay valla yaa kendimi dinliyorum sürekli ne zaman gelcek bu zipaaaa:9:
dogurruz anam hemde çátir çátirrr:27:

kızlar hepinize iyi akşmlar,geçmişe bakamıyorum 2 gündür umarım herkes iyidir,evirdiki doğum yaptı sanırım allah bebeğine uzun ömürler versin onada büyük geçmiş olsun.durumu iyidir umarım,kayınvalidemler geldi dünden beri girmedim ama hepinizi merak ettim valla meraktan çatırdanak çatlayacaktım az daha:27::1:bu gün büyük temizliğe giriştik bakalım 2 güne biter inş,pek bişey yapmadım ama yinede belim bıkım her bi yerim ağrıyor,sağolsun her işimi kayınvalidem yapıyor ama yinede insan o devamlı ayakta kendini paralarken oturamıyor işte,halılarımı yıkmaaya verdim inş,bi kaç güne gelir koltuklarıda yıkatıcam sanırım evin heryeri is olmuş bu konyanın havası ne pismiş ya kendimi kömürlükte yaşıyor gibi hissediyorum heryer is olmuş,mersin ne güzel hiç is derdi yok bi sıkıntısı nemi var.

Ayy Allah razi olsun kayinvalidenden canim. Halilari yikatmaya vermek gibi eglenceli birsey yok sanirimmm ne guzel geliyorlar aliyorlar parlatiyorlar getiriyorlar. Kendin yikasan birsuru i$ ayriyetten masrafi cok oluyor. Hic degmiyor.

slm kızlar nasılsınız?
kardeşcağızım bizdeydi onla oturdk,özlemişim keratayı:37:
gelmez gelmez merak etme hem daha dursun erken yaww :45:
yaaa benimde eşim haftaya perşembe nöbetçiymiş daha gelmez kızım biliyorum ama yine de telaşlandım bişi olmaz inş :18:
ayy allah korusun cnm yaa,öf stres oluo insan böle abuk sabuk şeyler gelio aklına işte:S
Dursun bu böcükler az daha sabretsnler:33:

kızlar şimdi oğlumu gördüm geldim 2800 olmuş sancım çıktı 15 dk içinde bi tane normal dedi dr bana iğne verdi ciğer geliştirici erken olbilir dedi 24 saat sonra 2 ci iğnemi vurucam hayırlıı bbakalım

gözn aydn cnm oğluna maşallah:nazar:
ya benmde 50leri bulan sancım çıktı dün ama normal ddi,bişi de yapmadı yolladı..
kuruntu yaptm bgn de:18:
asya dila hoşgeldin melek...

kızlar ben de doğum işini netleştirdim çok mutluyum
eğer 14 şubata kadar dönerse normal olacak dönmezse 14 şubatta sezeryan
bugün itibariyle izne de ayrıldım artık en güzeli de bu
hadi hayırlısı olsn cnm,izne de çıkmışsn gözn aydn,dinlen doğuma enerji depola artk

selam kızlar ben geldiimm

ya akşam üstü bi markete gittim dönüşte sol tarafıma kaarın boşluğu varya gerçi artık orası boşluk diil bebik var:37: bi sancı girdi nasıl zor yürüdüm minik minik adımlarla eyvah eyvah dışarıdamı çıkamıcaz artık yauuu

melocumm tarih alınmış hadi bakalım hayırlı olsun.ne güzell yaa bende bi gidim doktora bakim bana bişi dicekmi.demez ama yaaa ketum benim doktorum öle bişi demiyoo kolayla

bu arada az önce unnado dan arzum nem ve sıcaklık ölçer aldım bebikin odası için.hem 10 lira hemde kargo bedava:alacaktım zaten orda görünce atladım hemen.düşünen varsa tavsiye ederim.

ARZUM-BEBBE-NEM-SICAKLIK-OLCER-SAAT-TARIH-ALARM__32581315_0.jpg

güle güle kullanın cnm

iyi akşamlar kızlar

geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir,ben kontrole gittim,gitmesinede doktor hanım ne nst yi nede çatı muaynesini dile getirdi,hadi ölçelim dedi ultrason yaptı bebeğe,hızlı ve geçiştirerek..çatı muaynesi ve nst yi 1 hafta sonra yapalım hazırlıklı gel dedi,aslında bugün yapacağını söylemişti,ama yapmadı,valla aklıma 10 gün içinde gittiğim için muayne bedavaya geldi bundan dolayımı yapmadı fikri geldi,sanki haftaya bol keseden ödeme yaptırıp muayne edecek beni,nede olsa kendi merkezi aklıma herşey geliyo valla,neyse bebeği ölçtü maşallah büyümüş bu dedi,kilosu 3 kg,dedimki 10 gün önce 3.200 dediniz hatta 3.400 dü 200 gr yanılma payı koymuştunuz,şimdi nasıl 3 kg oluyor? şimdi çok dikkatli ölçtüm geçen iyi ölçememişim demezmi,halbuki geçen seferde tam 2 defa ölçmüştü emin olmak için,gebzedeki doktorda 3 kg demişti 5 gün önce,amaaan biraz kafa karışıklığıyla ayrıldım ordan,ultrason kağıdını bile almamışım,yada vermedi ne bilim.dönüşte kızıma çok hoş bi bez bebek aldım kocamannnn,hakmarda indirim vardı,3 tl ye koca bez bebekler vardı çok ciciydi,bide 1 çift patik ayakkabı aldım kalça sırt ve bel ağrısıyla döndüm.
maşallah kuzuna cnm,bebeği de güle güle oynasın kızın,bence de dr.un öyle bi maddi kaygısı olabilir. nasılsa so n zamanlar koparabildimi kopariim die düşünüo olabilir

Hoşbulduk canım.
Çatı muayenesi oldum o çatal gibi birşey varya seni oraya yatıyor ama korkulduğu kadar acı vermiyor sana ama biraz yokluyor sadece.
Bebeğin başını kontrol etti benimde daha inmemiş ama bu hafta içinde iner demiş eşime.Kendinizi sakın kasmayın o kadar korkulacak bir yanı yokmuş

Hoşbulduk canım amin inş.Hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımza alırız.

Oldum canım çatı muayenesi yukarıdada yazdım o kadar korkulacak birşey yok.Kendini kasma yeter.1-2 dk arası birşey sürüyor o kadar sürmüyor bile bebişi yokluyor işte dr. :))

Amin canım inş.Hepimiz bir avazda doğum yaparız.
Korkma canım o kadar korkulacak bir yanı yok sadece kendini kasma yeter.

Maşallah canım oğluşa kocaman olmuş.
Bu senenin bebişleri pek bir aceleci inş.erkenden gelip süpriz yapmaz annesiyle babasına

Melocum çok sevindim canım kesinleşmiş doğum tarihin.
En güzelide izne ayrılmış olman

Ben nstye ilk girerken sadece bir 20tl ücret ödedim ondan sonraki her nst ücretsiz dedi dr.Zaten haftada bir gidiyorum dr.
Çatı muayenesi sizin normal ultrason muayenizle bir oluyor kızlar ekstradan bir ücret ödemiyoruz.
Bebişine bakar gibi alttan bakıyor işte dr.

Nurcum Çetelemi tutuyorsun allah yardımcın olsun canım.gidiş zamanı belli mi yoksa daha sizinle mi kalıcak.

hadi geçmiş olsn cnm atlatmışsn çatı muayenesini,beni de rahatlattın walla saol:40:

bende bi çatı muayenesi yapsın diye sbırsızlanıyorum inadına

hani bi baksında dananın kuruğu kopsun normal yaparımmı yapamammıı nasıl olur nasıl gider bi şi sölesin istiyorum doktorda hiiiçç oralı değil maşallahh
evet tabi bi de o boyutu var bazen ben de sabırsızlanıorum bak da bilem bizde başımıza ne gelcek die dalgamı geçiorm yani,normal yapamı cak gbyse çatı ona göre sezoşa göre hazrlanırz dimi ama:1:

kızlarrr ben bugün oğluşumu gördümm :66::1: kontrolümüz haftayaydı dayanamadım bugün gittim :30: 2.400gr olmuş yavrum, çok iri bir bebek değil dedi doktor, herşeyi normal çok şükür ama yine yüzünü göstermedi kuzum elliyle kapattı utangaç mı olacak ne :26: doğum pozisyonu almış kafası aşağıdaydı. normal doğum olması için hiçbir problem yok dedi, bebekte çok iri değil kolay olur doğum dedi. ben yinede bir problem olursa epidural sezaryen yapıyormusunuz dedim epidural değil ama spinal var dedi iyi onada razıyız dedim bende :1: 15 gün sonra gel çatı muayenesi yapacağım dedi :18: bide nst ye bağladı sancı falan çıkmadı herşeyimiz iyi yani çokk şükürrr darısı görüş gününü bekleyen diğer anniş ve bebişlere inşallahhh...:49::emir_bebek:
gözn aydn cnm,maşallah kuzuya,hadi hayrlısı olsn doğm şeklii için de
Kaçıncı haftadasın bilmiyorum canım ama ben bu aralar çok sık yaşıyorum onu.Eşim dr.sormuş oda normal demiş bundan sonra kafası tam kanala girdiğinde ağrıları dahada çok olacak demiş.
Bebişin kafası aşağıdaysa yoklama yapıyor öyle
o ağrılar bende de çok oluo,oğlm da inmiş zaten kanala,özellikle sbhları uyandıımda çok net ve yoğun oluo:59:
neyse sabretcz artk ne kaldı kiiii:65:

kızlar gözmden kaçp da cvp vermediim varsa affola,bu arada benm pek de düzenli olmayan kasık ağrılarm var sanırımmm:18:
ya da ben mi işkillendm iice bilemedim yaaaww,sayıyorum bakalım geçmezse yardırcaz acile:18:

slm kızlar..oku oku anca bitti:)))
evridiki arkadaşım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza..
sancılarımda değişiklikler hissediyorum..bebek ağırlaştığından yürümekte zorlanmaya başladım..bazen bel ve sırt ağrıları bazen de rahime yakın yerlerde batmalar oluyor..oleyyyy doğuma az kaldı diye sancılarımla ii geçinmeye çalışıyorum..bebeğim dönmezse ve herhangi bir sorun olmazsa 10 şubatta sezeryan olacağım..bakalım zaman ne gösterecek..
hepimizin hakkında hayırlısı olur ve bebeklerimize kavuşuruz inşallah..
çok heyecanlıyım..en çok ta ona karşı nasıl hissetcm ve aramızdaki bağ nasıl olck diye meraklanıyorum...
çok ösledimmmm ben kızımı:)))))))))
hepinizi öpüyorum..ii geceler..biz yatıyoruz kızımla:))))

slm kızlar nasılsınız?
kardeşcağızım bizdeydi onla oturdk,özlemişim keratayı:37:

ayy allah korusun cnm yaa,öf stres oluo insan böle abuk sabuk şeyler gelio aklına işte:S
Dursun bu böcükler az daha sabretsnler:33:

gözn aydn cnm oğluna maşallah:nazar:
ya benmde 50leri bulan sancım çıktı dün ama normal ddi,bişi de yapmadı yolladı..
kuruntu yaptm bgn de:18:

hadi hayırlısı olsn cnm,izne de çıkmışsn gözn aydn,dinlen doğuma enerji depola artk

güle güle kullanın cnm

maşallah kuzuna cnm,bebeği de güle güle oynasın kızın,bence de dr.un öyle bi maddi kaygısı olabilir. nasılsa so n zamanlar koparabildimi kopariim die düşünüo olabilir

hadi geçmiş olsn cnm atlatmışsn çatı muayenesini,beni de rahatlattın walla saol:40:

evet tabi bi de o boyutu var bazen ben de sabırsızlanıorum bak da bilem bizde başımıza ne gelcek die dalgamı geçiorm yani,normal yapamı cak gbyse çatı ona göre sezoşa göre hazrlanırz dimi ama:1:

gözn aydn cnm,maşallah kuzuya,hadi hayrlısı olsn doğm şeklii için de

o ağrılar bende de çok oluo,oğlm da inmiş zaten kanala,özellikle sbhları uyandıımda çok net ve yoğun oluo:59:
neyse sabretcz artk ne kaldı kiiii:65:

kızlar gözmden kaçp da cvp vermediim varsa affola,bu arada benm pek de düzenli olmayan kasık ağrılarm var sanırımmm:18:
ya da ben mi işkillendm iice bilemedim yaaaww,sayıyorum bakalım geçmezse yardırcaz acile:18:
canım dikkat t gene akıntılarına sancılarına falan da...kendini dinle
slm kızlar..oku oku anca bitti:)))
evridiki arkadaşım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza..
sancılarımda değişiklikler hissediyorum..bebek ağırlaştığından yürümekte zorlanmaya başladım..bazen bel ve sırt ağrıları bazen de rahime yakın yerlerde batmalar oluyor..oleyyyy doğuma az kaldı diye sancılarımla ii geçinmeye çalışıyorum..bebeğim dönmezse ve herhangi bir sorun olmazsa 10 şubatta sezeryan olacağım..bakalım zaman ne gösterecek..
hepimizin hakkında hayırlısı olur ve bebeklerimize kavuşuruz inşallah..
çok heyecanlıyım..en çok ta ona karşı nasıl hissetcm ve aramızdaki bağ nasıl olck diye meraklanıyorum...
çok ösledimmmm ben kızımı:)))))))))
hepinizi öpüyorum..ii geceler..biz yatıyoruz kızımla:))))

gözünaydın canım hayırlısı olsun

ellerinize sağlık cnm ii yapmışsnz,ama sen dikkat et çok yorrma kendini,kayınvalidenede maşallh ne düşünceliymiş:nazar:

canım dikkat t gene akıntılarına sancılarına falan da...kendini dinle

gözünaydın canım hayırlısı olsun
gözm saatte cnm öyle yapıorm,ama geçti sanırım,çok şükür...:nazar:

iyi geceler kızlar uzun zamandır karnımı incelemiyordum öyle bi çatlamışımki ve kızlar bi sır vereyimmi şeyim bile çatlamış yaaaa nası olcak daha 3 haftam var benim :(

kızlar bugün sabah uyandık eşim bana dedi ki biz gece kızımla oynadık...nasıl dedim?ben elimi karnına koydum kızımızda bana tepikler attı dedi...nasıl mutlu olmuş ama görmeniz lazım zaten aralarında çok kuvvetli bir bağ olduğuna inanıyorum....ama kocacığımı öyle mutlu görünce ben dahada mutlu oldum...bende sizi gidi yaramazlarr sizi beni uyutup oyun oynadınız demek alcağınız olsun falan dedimm eşim nasıl gülüyo...canlarımm benimm:69:

midem midem midem yanmasından artık şikayet etmiyorum valla ama ne yesem ne kadar yesem ağzıma geri geliyo hep o beni öldürcek
kardeşim geliyo az kaldı yupppiiii
sonrada kızım gelicekkkkkk

ahh o mideler yokmu o mideler yesen dert yemesen başka dert

ayy benimde yeğenim geliyo pazara

bide canım kocam temizlik yapacak pazara.halılarla koltukları silecek makinayla duvarlarıda sileyim dedi.nasıl yapacak hepsini bilmiyorum ama ben kayınvalidemide çağırayım gel bi başında dur hem kahvaltı yaparız falan diye.oda bi ucundan tutuverir yazık adama yüklenmeyelim

ahh o mideler yokmu o mideler yesen dert yemesen başka dert

ayy benimde yeğenim geliyo pazara

bide canım kocam temizlik yapacak pazara.halılarla koltukları silecek makinayla duvarlarıda sileyim dedi.nasıl yapacak hepsini bilmiyorum ama ben kayınvalidemide çağırayım gel bi başında dur hem kahvaltı yaparız falan diye.oda bi ucundan tutuverir yazık adama yüklenmeyelim

ohh ne güzel canım mis gibi olcak evin
bende halıları yıkamaya yollamıştım 1 hafta içinde geldi ama sermedim pislenmesin diye hem bööle bi viledayla siliveriyorum bitiyo.
bende günlerdir mutfak dolapları silinmeli diyorum eşime şurda ne kaldı doğuma kadın çağıralım dedim eşimde annesinin yanında annem siler ne gerek var dedi siz bilirsiniz dedim ama hala çıt yok bugün çok ağrım vardı bulaşık makinasını bile boşlatmamış bütün bulaşıklar yığılmış kalmış mutfakta kocacım geldi yaptı sonra
ayy kardeşim gelince canı çıkcak kızın yazık valla

Back
X