2011 Şubat Anneleri

ben konyalıyım ama sevmiyorum konyayı daha doğrusu beyşehirliyim sanırım ondan :))konya da yaşadım ama 3 ay felan tövbeliyim :)))

güzelim dayanamıyorsan zorlama sonuçta doğumdan sonra bebeklerimize biraz daha zaman ayıralım diye direniyoruz ama bir hafta için kendini ve bebişini boşu boşuna yorma
ben haftaya ayrılacam 35.haftama geliyor.yarıyıl tatili olduğu için mecbur ayrılıyorum amadaha fazlasına dayanırmıydım bilmiyorum.

Artık doğuma hazırlanıyorlar.Ne kadar tuhaf dimi.Çıkacağı yeri biliyor ve zamanı geldiğinde kendisini oradan çıkarmak için yer yapıyor.
Ben artık herşeyini net bir şekilde hissediyorum.Kafası aşağıda olduğu için sırtını poposunu hissedebiliyorum bazen kendini topluyor bir yere çok şeker oluyor o zamanki görüntü ama o zamanlar kafasıylada aşağıya basınç uyguluyor gelicekler artık ama biz daha hazırlayamadık onların gelmesine kendimizi :)

çok teşekkür ederim canım sağol 34.haftadayım

36.haftada izne ayrılabilirsin.Dr sana yeniden bir rapor yazar.Eğer artık zorlaştıysa çalışman işten ayrınlman en güzeli.Ben çok zor çalıştım seni çok iyi anlayabiliyorum canım.
34.haftadaysan bu ağrılar normal canım.Aşağıda oldukça ve doğum zamanı yaklaştıkça dahada artacakmış ağrılarımız.Ama değer dimi onlar için herşeye

ben ilk nst'me 35+0 ken girdim canım geçen cuma yani,dr pek hoşuma gitmedi pzt bidaha gir dedi pzt yine girdim,çağırdı yarın yine giricem bakalım nolucak... sende girersin artık galiba bundan sonra.

banada bu kontrolde nst yaparız demişti.fikrini değiştirmediyse bende bu gidişte giricem nstye

34.haftadan beri ben nstye giriyorum :))
ama ne zaman oraya girip yatsam kızımda uykuya geçiyor ebeler karnımı sallaya sallaya bir hal oluyor ama uyansa bile bir 5dk içinde gene uyuyor :))

banada bu kontrolde nst yaparız demişti.fikrini değiştirmediyse bende bu gidişte giricem nstye

canım kesinlikle karnın tok git, çok yorgun olma ve soluna yat nst girince. beni ilk girişimde sırt üstü yatırdılar 15 dk öyle yatınca birden tansiyonum düştümü çıktımı noldu anlamadım bi ateş bastı gözüm karardı midem bulandı terler filan,birden alet bağırmaya başladı bebeğin kalp atışı 50nin altına düştü,yüreğime iniyodu ölüyorum sandım,hatırlayınca bile bi hoş oldum şimdi.meğerse minik yaramazım aşağı doğru kaymış ben huzursuz olunca,bende kalbi duruyo sandım önce benimki duracaktı nerdeyse sonra meyve suyu filan içirdiler de tekrar yatırdılar tabii sol yanıma... ama yinede tam randıman alamadık bakalım yarın tam hazırlıklı gidicem

söylediğin iyi oldu.bende bilip gideyim.randevumu alayım yarın bakalım kaça verecekler ona göre yiyeyim benimkide belli olmuyoki keyfine göre hareket ediyoo

seda felixiin kulaktan ateş ölçeri de çok uygun burda daha önce incelemiştim ben özellikleri fena değil

Nstde hangi akla hizmet seni sırt üstü yatırdılar ki.Cihazı bağlarkenki sürede bir kaç dklığına tutuyorlar ama dr.lar artık sırt üstü yatmanın bebeği riske attığını söylüyorlar.Hem kalp atışları yavaşlıyor hemde oksijen gitmesi zorlaştığı için mümkün merttebe önermiyorlar sırt üstü yatmayı.
İyi gene ikinizede birşey olmadan farkedip soluna yatırmışlar canım seni.

seda felixiin kulaktan ateş ölçeri de çok uygun burda daha önce incelemiştim ben özellikleri fena değil

evet banada uygun geldi.ama ben braun un kulaktan ölçerini aldım daha doğrusu eşimin kuzeni amerikadan hediye getirdi.tabi onun fiyatının yanında bu bedava kalıyo. kullanışıda çok rahat oluyo bunların

evet canım aynen öyle,yok daha kendim dönmesem soluma yatırıcaklardı öyle yine sırt üstü.ayyy hatırlamak bile istemiyorum valla korkudan kalbim durucaktı terin suyun içinde kaldım. bide tepemde lak lak dedikodu yapıyolardı kabus gibi.bi an tamam dedim bitti herşey kötü bi psikoloji artık kurtulalım bu psikolojiden hayırlısıyla hep beraber

ya ben yatış pozisyonu konusunda sıkıntıdayım yaa sola yatıyorum ama hiç rahat edemiyorum sağa yatıyorum sola nazaran daha rahat ama kalbim sıkışıyoo göğsüm sızlıyo
en rahat sırtüstü onada huzursuz oluyorum bacaklarımı topluyorum falan.ama korkuyorum yine sola dönüyorum uyuyana kadar çekmediğim eziyet kalmıyo uyuyuncada zaten bilmiyom ne yana yattığımı

Gerçekten yaşadığın anlar çok kötü canım.Allah bir daha yaşatmasın ve öyle insanların eline düşürmesin hiç birimizi.Ben artık alışık olduğumdan onlar cihazı jeller kemerleri hazırlayıp elimde bekliyorum onlar söylemedende bağlar bağlamaz dönüyorum hemen.Ama bizimkilerin haklarını yemiyim iyi ebeler seninle muhabbet falan ediyorlar çabuk geçiyor 25 dk.

Selam kızlar biz geldik.
Gündüzleri oturamıyorum artık pc başında kızım hiç durmuyor acayip derecede karnıma ve belime ağrılar giriyor.sizde durum nasıl ağrılarınız varmı benim gibi.
ben artık hiç oturamıyorum çağlayan ya yatıyorum ya da ayaktayım yemeği bile zorrla..kafası kaburgamda feci batıyor
ay kızlarr kayınvalidemm TAMMMM 3 HAFTA 1 GÜNDÜR BİZDE
allah kurtarsın kardeş
evet canım ama ilginç ısrarla normali bekleyelim ama dedi ben de tamam dedim dönmezse sezeryan yaparız dedi gene pek rahatlattı yaaa..ben bu aralar balık yemiyorum da ondan
canım ben öğretmen olduğum için izinlerimi okulla ve erkanla ayarladık yani aradaki farkı okul sorun yapmayız yeterki sen rahat ol dedi dedi o yüzden
kaçıncı haftadan sonra giriyon nstye canım.beni hiç almadıda...nasıl oluyo bilmiyom..hani sancınmı vardıda aldı erkan,yoksa rutin 35ten sonramı alıyo:44:
ben gittim canım gülhan varya hemşiresi o beni direkt nstye aldı 35 den sonra böyle dedi
ama beni de sırt üstü yatırdı ya bişey demedi

Yatış pozisyonunda bende sıkıntı çekiyorum ama sola yatarak uyumaya çalışıyorum.Hem onun için hemde kendim için en iyisi bu olduğu için katlanmaya çalışıyorum.Ayaklarını kaburlarıma batırdığı zamanda sağıma yatıp onun pozisyon değiştirmesini bekliyorum.Yada şöylede yapabilirsin hem yan yatış hem sırt üstü yatış gibi arkanı yastıklarla destekle öyle yatmaya çalış ben arada öylede yapıyorum.Sırt üstü yattığımda gerçekten çok üzülüyorum.Ben rahat ediyorum ama o orda rahatsız oluyor.Kalp atışlarıda yavaşlıyor üstelik.Zaten az bir zamanımız kaldı birazcık daha dayanıcaz artık onlar için

Ben de 32. haftada 37ye kadar çalışabilir aldım. dün de yeniden (35.0) çalışamaz aldım. ama günden güne ağırlaşıyorsun, kötü hissediyorsan al bence.

Ben kaçar artık kızım hiç rahat durmuyor oturdukça daha çok ağrı yapıyor gidip birazcık uzanıyım sonra görüşürüz

yazık yavrum ben bi karar versem yatış pozisyonuma oda kendine bi şekil alacak ama ben habire dönmekten oda sapıtıyo dediğin gibi yarı yan yarı sırt üstü olayını bende yapıyorum.artık öyle böyle geçirecez bu son ayı

Ben 4 kere nstye girdim hepsinde sırt üstü yattım. ebeler, hemşireler bişey demedi. doktorumun muayenehanesinde nst yok özel hastanede giriyorum, eminmisiniz yan yatmanın şart olduğuna. bana sırt üstü yatmak dokunmuyor, uzun süre yatarsam ciğerlerim ağrıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…