ben konyalıyım ama sevmiyorum konyayı daha doğrusu beyşehirliyim sanırım ondan :))konya da yaşadım ama 3 ay felan tövbeliyim :)))evet canım konyadayım ben bende üniyi burda okudum 2006 da mezun oldum sonra dönmüştüm evime ama evlenince 2008 de geri geldim
ne güzel sen severmişsin ben pek sevmiyorum üstelik o 2 yıllık gidişi saymazsak 2002 den beri burda olmama rağmen yeni yeni alışmaya başladım desem yeridir
ben 34. haftadayım ocağın ilk haftası 32. haftadayım 5 hafta çalışır raporu verildi ama ben gelecek hafta dra gidecem 36.hafta iznimi başlatayım diyorum artık sabahları işe gitmek eziyet oluyo fikir verir misiniz 36.hafta izine ayrılmak nasıl
bendede oluyodu bende sormuştum doktora banada normal demişti.
resmen bacak aramdaki kemikler acıyodu bide bazen vajinamda sızı falan hissediyorum.doktor artık bebek büyüdü baskı yapıyor kemiklerinde açılma oluyor hazırlanıyor diye ağrı olur dedi.
bide bazen oturunca resmen karnım ayaklarıma değiyoartık kafasımıdır neresidir aşağıda ya değiyo yanii
ben 34. haftadayım ocağın ilk haftası 32. haftadayım 5 hafta çalışır raporu verildi ama ben gelecek hafta dra gidecem 36.hafta iznimi başlatayım diyorum artık sabahları işe gitmek eziyet oluyo fikir verir misiniz 36.hafta izine ayrılmak nasıl
çok teşekkür ederim canım sağol 34.haftadayım
ben ilk nst'me 35+0 ken girdim canım geçen cuma yani,dr pek hoşuma gitmedi pzt bidaha gir dedi pzt yine girdim,çağırdı yarın yine giricem bakalım nolucak... sende girersin artık galiba bundan sonra.
baby_s mesaj kutun dolmuş mesajlar gitmiyo haberin olsun temizle
davetiye yolladım bu arada mailinze gelir göremezseniz birde gereksiz kısmına bakın orayada geliyor
banada bu kontrolde nst yaparız demişti.fikrini değiştirmediyse bende bu gidişte giricem nstye
canım kesinlikle karnın tok git, çok yorgun olma ve soluna yat nst girince. beni ilk girişimde sırt üstü yatırdılar 15 dk öyle yatınca birden tansiyonum düştümü çıktımı noldu anlamadım bi ateş bastı gözüm karardı midem bulandı terler filan,birden alet bağırmaya başladı bebeğin kalp atışı 50nin altına düştü,yüreğime iniyodu ölüyorum sandım,hatırlayınca bile bi hoş oldum şimdi.meğerse minik yaramazım aşağı doğru kaymış ben huzursuz olunca,bende kalbi duruyo sandım önce benimki duracaktı nerdeysesonra meyve suyu filan içirdiler de tekrar yatırdılar tabii sol yanıma... ama yinede tam randıman alamadık bakalım yarın tam hazırlıklı gidicem
söylediğin iyi oldu.bende bilip gideyim.randevumu alayım yarın bakalım kaça verecekler ona göre yiyeyim benimkide belli olmuyoki keyfine göre hareket ediyoo
canım kesinlikle karnın tok git, çok yorgun olma ve soluna yat nst girince. beni ilk girişimde sırt üstü yatırdılar 15 dk öyle yatınca birden tansiyonum düştümü çıktımı noldu anlamadım bi ateş bastı gözüm karardı midem bulandı terler filan,birden alet bağırmaya başladı bebeğin kalp atışı 50nin altına düştü,yüreğime iniyodu ölüyorum sandım,hatırlayınca bile bi hoş oldum şimdi.meğerse minik yaramazım aşağı doğru kaymış ben huzursuz olunca,bende kalbi duruyo sandım önce benimki duracaktı nerdeysesonra meyve suyu filan içirdiler de tekrar yatırdılar tabii sol yanıma... ama yinede tam randıman alamadık bakalım yarın tam hazırlıklı gidicem
seda felixiin kulaktan ateş ölçeri de çok uygun burda daha önce incelemiştim ben özellikleri fena değil
Nstde hangi akla hizmet seni sırt üstü yatırdılar ki.Cihazı bağlarkenki sürede bir kaç dklığına tutuyorlar ama dr.lar artık sırt üstü yatmanın bebeği riske attığını söylüyorlar.Hem kalp atışları yavaşlıyor hemde oksijen gitmesi zorlaştığı için mümkün merttebe önermiyorlar sırt üstü yatmayı.
İyi gene ikinizede birşey olmadan farkedip soluna yatırmışlar canım seni.
Nstde hangi akla hizmet seni sırt üstü yatırdılar ki.Cihazı bağlarkenki sürede bir kaç dklığına tutuyorlar ama dr.lar artık sırt üstü yatmanın bebeği riske attığını söylüyorlar.Hem kalp atışları yavaşlıyor hemde oksijen gitmesi zorlaştığı için mümkün merttebe önermiyorlar sırt üstü yatmayı.
İyi gene ikinizede birşey olmadan farkedip soluna yatırmışlar canım seni.
evet canım aynen öyle,yok daha kendim dönmesem soluma yatırıcaklardı öyle yine sırt üstü.ayyy hatırlamak bile istemiyorum valla korkudan kalbim durucaktı terin suyun içinde kaldım. bide tepemde lak lak dedikodu yapıyolardı kabus gibi.bi an tamam dedim bitti herşey kötü bi psikoloji artık kurtulalım bu psikolojiden hayırlısıyla hep beraber
ben artık hiç oturamıyorum çağlayan ya yatıyorum ya da ayaktayım yemeği bile zorrla..kafası kaburgamda feci batıyorSelam kızlar biz geldik.
Gündüzleri oturamıyorum artık pc başında kızım hiç durmuyor acayip derecede karnıma ve belime ağrılar giriyor.sizde durum nasıl ağrılarınız varmı benim gibi.
allah kurtarsın kardeşay kızlarr kayınvalidemm TAMMMM 3 HAFTA 1 GÜNDÜR BİZDE
evet canım ama ilginç ısrarla normali bekleyelim ama dedi ben de tamam dedim dönmezse sezeryan yaparız dedi gene pek rahatlattı yaaa..ben bu aralar balık yemiyorum da ondanben direk balık yiyorum canım.haftada 2 kere...zorla somon yediriyo hatta kocam..ama küçük balıkları eziyetsiz yiyom.
bu arada erkancım sanada 14 şubat demiş...hayırlı olsun inşallah...bizim evlilik yıldönümüz...güzel bi gün..sağlıkla kucağına al inşallah melocum.darısı cümlemizin başına...
canım ben öğretmen olduğum için izinlerimi okulla ve erkanla ayarladık yani aradaki farkı okul sorun yapmayız yeterki sen rahat ol dedi dedi o yüzdenizin işini anlamadım canım...şimdimi sana 37 haftalık yazdı..32. haftada çalışabilir raporu almamışmıydınki...ordan çıkmazmı..nasıl oluyo anlamadım...ben 23 şubatta doğurcağıma göre ne zaman almalıyım...anlatsana sana zahmet
ben gittim canım gülhan varya hemşiresi o beni direkt nstye aldı 35 den sonra böyle dedikaçıncı haftadan sonra giriyon nstye canım.beni hiç almadıda...nasıl oluyo bilmiyom..hani sancınmı vardıda aldı erkan,yoksa rutin 35ten sonramı alıyo:44:
ya ben yatış pozisyonu konusunda sıkıntıdayım yaa sola yatıyorum ama hiç rahat edemiyorum sağa yatıyorum sola nazaran daha rahat ama kalbim sıkışıyoo göğsüm sızlıyo
en rahat sırtüstü onada huzursuz oluyorum bacaklarımı topluyorum falan.ama korkuyorum yine sola dönüyorum uyuyana kadar çekmediğim eziyet kalmıyo uyuyuncada zaten bilmiyom ne yana yattığımı
Yatış pozisyonunda bende sıkıntı çekiyorum ama sola yatarak uyumaya çalışıyorum.Hem onun için hemde kendim için en iyisi bu olduğu için katlanmaya çalışıyorum.Ayaklarını kaburlarıma batırdığı zamanda sağıma yatıp onun pozisyon değiştirmesini bekliyorum.Yada şöylede yapabilirsin hem yan yatış hem sırt üstü yatış gibi arkanı yastıklarla destekle öyle yatmaya çalış ben arada öylede yapıyorum.Sırt üstü yattığımda gerçekten çok üzülüyorum.Ben rahat ediyorum ama o orda rahatsız oluyor.Kalp atışlarıda yavaşlıyor üstelik.Zaten az bir zamanımız kaldı birazcık daha dayanıcaz artık onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?