2011 Şubat Anneleri

onada pamuk hemşire diyom ben...akşama kadar ayakta...yazık akşam 7de hala gülümsüyo..maşşallaaah
bu arada verdiğin bilgiler için teşkürleer canım

kıslar ben kaçem akşama kadar yetti pc....az sola yatemde rahat etsin prensesim... huzurlu uykular hepinize...

Selam kizlar nasilsinizz Ben iyiyim daha dogurmadim burdayim
Evridiki sezeryan olmuss ayy ne guzel simdi kiziyla ilgileniyordur.
Yarin ebemiz bu sefer ne diyecek bakalim insallah kanala girmistir yaahhuuu
Kasilmalar artti, arada bacagima ve kassigima sanci giriyor artik doguma hazirlaniyorum sanirsammm

sürmeli senin de doğum hikayen yengeninki gibi olurmuş

amin canım inş...ama şuan gerçekte gülüncek haldeyimmm
saol tatlım....annemler gelene kadar burda kayınvalidem...annemlerde 28nde karne vercekler sonrada annem 4 gün öğrencilerine kurs yapcekmişş malumm özel okul...en geç 1 şuabtta burda olurlar inş....yani şafak 10

yuvarlana yuvarlana zamanı doldurdun sürmeliii.hayırlısıyla doğuraydın.ayyy bizde doğuraydıkk.ben bile şimdiden sabırsızlanıyorum seni tahmin bile edemiyorum

kızlar hepinize iyi akşmlar,geçmişe bakamıyorum 2 gündür umarım herkes iyidir,evirdiki doğum yaptı sanırım allah bebeğine uzun ömürler versin onada büyük geçmiş olsun.durumu iyidir umarım,kayınvalidemler geldi dünden beri girmedim ama hepinizi merak ettim valla meraktan çatırdanak çatlayacaktım az dahabu gün büyük temizliğe giriştik bakalım 2 güne biter inş,pek bişey yapmadım ama yinede belim bıkım her bi yerim ağrıyor,sağolsun her işimi kayınvalidem yapıyor ama yinede insan o devamlı ayakta kendini paralarken oturamıyor işte,halılarımı yıkmaaya verdim inş,bi kaç güne gelir koltuklarıda yıkatıcam sanırım evin heryeri is olmuş bu konyanın havası ne pismiş ya kendimi kömürlükte yaşıyor gibi hissediyorum heryer is olmuş,mersin ne güzel hiç is derdi yok bi sıkıntısı nemi var.

valla benimde arkadaş ortamım çok iyiydi hatta o arkadaşlardan biriyle evlendim ama yinede ne biliyim yetmedi bana burası istanbuldan sonra sanırım

ooo maşallah valla ööle çok güzel oluyo tadını çıkara çıkara

sürmeli senin de doğum hikayen yengeninki gibi olurmuş

dilini isir kissss

yuvarlana yuvarlana zamanı doldurdun sürmeliii.hayırlısıyla doğuraydın.ayyy bizde doğuraydıkk.ben bile şimdiden sabırsızlanıyorum seni tahmin bile edemiyorum

ay valla yaa kendimi dinliyorum sürekli ne zaman gelcek bu zipaaaa
dogurruz anam hemde çátir çátirrr

Ayy Allah razi olsun kayinvalidenden canim. Halilari yikatmaya vermek gibi eglenceli birsey yok sanirimmm ne guzel geliyorlar aliyorlar parlatiyorlar getiriyorlar. Kendin yikasan birsuru i$ ayriyetten masrafi cok oluyor. Hic degmiyor.

slm kızlar nasılsınız?
kardeşcağızım bizdeydi onla oturdk,özlemişim keratayı
gelmez gelmez merak etme hem daha dursun erken yaww
yaaa benimde eşim haftaya perşembe nöbetçiymiş daha gelmez kızım biliyorum ama yine de telaşlandım bişi olmaz inş :18:
ayy allah korusun cnm yaa,öf stres oluo insan böle abuk sabuk şeyler gelio aklına işte:S
Dursun bu böcükler az daha sabretsnler

gözn aydn cnm oğluna maşallah
ya benmde 50leri bulan sancım çıktı dün ama normal ddi,bişi de yapmadı yolladı..
kuruntu yaptm bgn de:18:
hadi hayırlısı olsn cnm,izne de çıkmışsn gözn aydn,dinlen doğuma enerji depola artk

güle güle kullanın cnm

maşallah kuzuna cnm,bebeği de güle güle oynasın kızın,bence de dr.un öyle bi maddi kaygısı olabilir. nasılsa so n zamanlar koparabildimi kopariim die düşünüo olabilir

hadi geçmiş olsn cnm atlatmışsn çatı muayenesini,beni de rahatlattın walla saol

evet tabi bi de o boyutu var bazen ben de sabırsızlanıorum bak da bilem bizde başımıza ne gelcek die dalgamı geçiorm yani,normal yapamı cak gbyse çatı ona göre sezoşa göre hazrlanırz dimi ama

gözn aydn cnm,maşallah kuzuya,hadi hayrlısı olsn doğm şeklii için de
o ağrılar bende de çok oluo,oğlm da inmiş zaten kanala,özellikle sbhları uyandıımda çok net ve yoğun oluo
neyse sabretcz artk ne kaldı kiiii

kızlar gözmden kaçp da cvp vermediim varsa affola,bu arada benm pek de düzenli olmayan kasık ağrılarm var sanırımmm:18:
ya da ben mi işkillendm iice bilemedim yaaaww,sayıyorum bakalım geçmezse yardırcaz acile:18:

slm kızlar..oku oku anca bitti:)))
evridiki arkadaşım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımıza..
sancılarımda değişiklikler hissediyorum..bebek ağırlaştığından yürümekte zorlanmaya başladım..bazen bel ve sırt ağrıları bazen de rahime yakın yerlerde batmalar oluyor..oleyyyy doğuma az kaldı diye sancılarımla ii geçinmeye çalışıyorum..bebeğim dönmezse ve herhangi bir sorun olmazsa 10 şubatta sezeryan olacağım..bakalım zaman ne gösterecek..
hepimizin hakkında hayırlısı olur ve bebeklerimize kavuşuruz inşallah..
çok heyecanlıyım..en çok ta ona karşı nasıl hissetcm ve aramızdaki bağ nasıl olck diye meraklanıyorum...
çok ösledimmmm ben kızımı:)))))))))
hepinizi öpüyorum..ii geceler..biz yatıyoruz kızımla:))))

canım dikkat t gene akıntılarına sancılarına falan da...kendini dinle

gözünaydın canım hayırlısı olsun

ellerinize sağlık cnm ii yapmışsnz,ama sen dikkat et çok yorrma kendini,kayınvalidenede maşallh ne düşünceliymiş

canım dikkat t gene akıntılarına sancılarına falan da...kendini dinle

gözünaydın canım hayırlısı olsun
gözm saatte cnm öyle yapıorm,ama geçti sanırım,çok şükür...

iyi geceler kızlar uzun zamandır karnımı incelemiyordum öyle bi çatlamışımki ve kızlar bi sır vereyimmi şeyim bile çatlamış yaaaa nası olcak daha 3 haftam var benim

kızlar bugün sabah uyandık eşim bana dedi ki biz gece kızımla oynadık...nasıl dedim?ben elimi karnına koydum kızımızda bana tepikler attı dedi...nasıl mutlu olmuş ama görmeniz lazım zaten aralarında çok kuvvetli bir bağ olduğuna inanıyorum....ama kocacığımı öyle mutlu görünce ben dahada mutlu oldum...bende sizi gidi yaramazlarr sizi beni uyutup oyun oynadınız demek alcağınız olsun falan dedimm eşim nasıl gülüyo...canlarımm benimm

midem midem midem yanmasından artık şikayet etmiyorum valla ama ne yesem ne kadar yesem ağzıma geri geliyo hep o beni öldürcek
kardeşim geliyo az kaldı yupppiiii
sonrada kızım gelicekkkkkk

ahh o mideler yokmu o mideler yesen dert yemesen başka dert

ayy benimde yeğenim geliyo pazara

bide canım kocam temizlik yapacak pazara.halılarla koltukları silecek makinayla duvarlarıda sileyim dedi.nasıl yapacak hepsini bilmiyorum ama ben kayınvalidemide çağırayım gel bi başında dur hem kahvaltı yaparız falan diye.oda bi ucundan tutuverir yazık adama yüklenmeyelim

kızlar ben yatayım da dinleneyim biraz,kendinize ii bakın,ii geceler herkese

ohh ne güzel canım mis gibi olcak evin
bende halıları yıkamaya yollamıştım 1 hafta içinde geldi ama sermedim pislenmesin diye hem bööle bi viledayla siliveriyorum bitiyo.
bende günlerdir mutfak dolapları silinmeli diyorum eşime şurda ne kaldı doğuma kadın çağıralım dedim eşimde annesinin yanında annem siler ne gerek var dedi siz bilirsiniz dedim ama hala çıt yok bugün çok ağrım vardı bulaşık makinasını bile boşlatmamış bütün bulaşıklar yığılmış kalmış mutfakta kocacım geldi yaptı sonra
ayy kardeşim gelince canı çıkcak kızın yazık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…