• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

örebilirsin ama biri sana göstermeden pek modelli olmaz sade düz bişe olur ilmek eksiltmeyi biliyosundur?

bende tığ işinden battaniye başladım rengarenk ayıcıklı bişe bakalım inş gzl olur

İlmek eksiltmeyi biliyorum bebeklerime yelek örerdim küçükken amatörce ama bu kocaman bebiş olacak... :))

Tığişinden hiç birşey yapmadım canım solağım ben annemde sağ elle olduğu için kadın çok uğraştı ama bir türlü tığ işini öğretemedi bana :)))

Resmi var battaniyenin eklesene görelim çokta güzel olmuştur eminim

bende tığ işinden battaniye başladım rengarenk ayıcıklı bişe bakalım inş gzl olur

Nasıl yapıyorsun canım anlatsana birazcık belki bende yapabilirim öğrenebilirsem tabii :))
ve bitince bize resmini göster bende bir sürü örgü battaniye örneği buldum onlara başlıyım diyorum ama önce yelek örmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

yazdım canım bir sürü sitede ekledim 10marifet.orgta falan buldum bir sürü zaten orayı ben takip ederim ama karmaşık geliyor nasıl yapıcam bilmiyorum galiba en son çare annemin kapısına dayanacağım :))))

e oyuncak bebeklerine yapıyosan kendi bebişinede yapabilirsin inan zaten avuç kadar bişe örsende büyğk gelir ilk başlarda bence sen bismillah de başla gerisi kolayca gelcek koltuk altına gelince üçer ilmek eksiltirsin sadece ön taraftan yeter bide süsledimi süper bişe olur

bencede sen başla yeterki sadece sayısını fazla yap komşuna sorarsın kalanınıda

bebeğine atkı bere takımı yap beyaz yada sarı mavi pembe ipten çok şeker olur

Kızlar aceyip cesaret aldım bu sözlerinizden akşama başlıyım bakım yapabilecekmiyim,miniciklere örüyordumda buna cesaret edemiyordum işte :))

evet kış bebeklerine ev içinde falan yelek iyi olur annem zaten ona bir sürü yelek örerde bende kendi el emeğim birşeyleri olsun istiyorum büyüdükten sonrada hatıra kalsın benden ona annem benim çocukluğumdan patiklerimi saklamış,yaptığı battaniyeyi bende öyle birşeyler bırakmak istiyorum bebeğime

Back