• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bugün eşim ceviz badem almış zararı varmı ki

---
Merhaba Sudenur; zararı değil aksine yararı var ve hamilelikte öneriliyor tabi ki miktarı abartmamak şartıyla. ayrıca ebe de olsa kim ne derse desin etkilenme, sonuçta herkesin hamileliği farklı geçiyor. hayatımız boyunca belki de bir daha geçirmeyeceğimiz harika bir dönem. kimsenin lafıyla canını sıkma. sen ne kadar mutlu olursan bebğin de o kadar mutlu ve sağlıklı bir bebek olur:emir_bebek:

çağlayançiçek bu ÇİZELGEYİ nasıl ekliyorduk

çok sagolun arkadaşlar....inşallah saglıklı bebekler dünyaya getiririz.eli aygı düzgün sıhhatli

Ben çok çabuk acıkıyorum artık bu bebiş hiç doymuyor kızlar ya :))
Bir yemek yiyim geliyim bari :))

Ye bakalım canım bende yaptım oldumu bilmiyorum

kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler

canım ne denir bilmiyorum,hayırlısı böyleymiş Allah sana sağlık versin de,en kısa zamanda sağlıkla bebişini kucağına al,dualarım seninle...

kızlar çok üzgünüm:çok üzgünüm: dün kontrole gitmiştik bebeğim gellişmediğinden doğum günümde aldılar onu listeden çıkartabilirsiniz beni size hayırlı hamilelikler

:((( çok geçmiş olsun canım.Allah hayırlı zamanda hayırlısını sağlıklısını tekrardan yaşatsın inşallah :(((

Ben çok çabuk acıkıyorum artık bu bebiş hiç doymuyor kızlar ya :))
Bir yemek yiyim geliyim bari :))

ben daha acıkmıyorum öyle valla bu sabah baktım wc ye çıkmamıştım 61.6 geldim.önceden 61 dim. sırnaşık şey

hepinize merhabalar güzel şubat anneleri...

günaydınlar benide aranıza alın bende şubat annesiyim inşallah

hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla kucağına alamayı nasip etsinn...

bende düşük tehlikesi oldu ilk başlarda şimdiye kadar hep istirahat dışarı bile çıkamadım korkudan balkonda geçiriyorum

dikkat et canım bende senin gibiyim evde tıkıldım kaldım ama napalım bebeklerimiz için herşeye değer inş en kısa zamanda atlatırsınn...

ahh canım kıyamam çok geçmiş olsun seni en iyi ben anlarım bende bebeğimi kaybetmiştim dünya başıma yıkıldı sandım öle alışmışımki onsuz duramam sandım hiç bir zaman unutulmuyorlar onlar cennette bizi bekliyorlar yazarken ağlıyorum allahım bir daha yaşatmasın inşallah bundada vardır bi hayır inşallah en kısa zamanda meleğin kardeşini yollar :Saruboceq:sana kendine iyi bak allahım sana sabır versinn...:a015:

benimde canım şöyle ekşili bir yaprak sarması çekiyor olsada yesek

ah canım evde var ama hiç yiyesim yok yemek yemek bana artık o kadar boş geliyoki birinin canının bişey çektiğini duyduğumda nasılçeker inanasım gelmiyo vallaCADIARZU

kızlar ben yemek yedim geldim ama bu sefer yemeği yerken çok midem bulandı ya,yarısını bıraktım yemeklerin allahım günah yazmasın ama çok kötü oldum bu sefer içim almadı hiç birini :((

hoşbuldummm :) şuan 10. haftaya girdik sanırım.. Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Örgü örmeyi bilen varmı kızlar aranızda ben biliyorum ama sadece atkı bere örebilecek kadar,bebek yeleği yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam nerden başlıcam bilmiyorum annemede sormak istemiyorum süpriz olsun istiyorum :)))

Back