- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
canım göğüs ucun küçükse silikon meme ucları deneyebilirsin.. aynı dert bende de vardı çünkü..
onla bi süre emince göğüs ucu çıkartıo o zaman tekrar kendi göğsünü vermeye çalış bi süre sonra bebek kendine alabilce kadar uc yapıo..
hayirli olsun topigimiz =)
ben bi selam verip cikem kizce mizildanmaya basladi mucxxx hepinize iyi geceler
cnm gerçekten annelik öyle güzel bi nimetki veirlmiş olan çok şükür Rabbime yaa sen iki kez yaşamışsın ne güzel darısı bize inş prensimi yolladı Rabbim bide hayırlı sağlıklı bi prenses nasip eyler inştşkler cnm bilgin için almayı düşünüyorum zaten yarın dr görüşçez bakalım bıde emzırme konusunda hemşireyle görüşeyım...ama kuzucukalr çok tatlı yaaaa kıyamam ben nekadar zor olsada... şimdi uyuyo kuzucuklarım çok şükür diyorum çok şanslıyım dıyorum allahım bana layık görmüş bu guzel evlatları....bana bı duygusallık çöktü :)
senı çok ıyı anlıyorum bende annemde çok ağladık annem bugun gıttı eve gıttığınden berı 20 kereden fazla bırbırımızı aradık ağlaştıkKızlar bende yalnızım ya annem gitti kaldım bi başıma offfffffffffffff offfff
manik allah koalylık versin cnm ben şimdilik gayet iim ama annem gidince eminim çok zor gelcek of ya düşünmek istemiyorum
evet cnm benım dunya guzelı bır prensesım var ve yuce rabbım bı prenste nasip ettı bana allahım onları hep korusun kötülüklerden hepımızınkını korusun ınşallah....ınşallah guzel bır prensesınde olur...ısım koydunuzmu oğluna benımkı daha ısımsız zavallllım :)cnm gerçekten annelik öyle güzel bi nimetki veirlmiş olan çok şükür Rabbime yaa sen iki kez yaşamışsın ne güzel darısı bize inş prensimi yolladı Rabbim bide hayırlı sağlıklı bi prenses nasip eyler inş
tüm zorluklara dayanılıyo bi şekdiel inş gögüs ucundaki aprılarında geçer rahatlarsın cnm
senı çok ıyı anlıyorum bende annemde çok ağladık annem bugun gıttı eve gıttığınden berı 20 kereden fazla bırbırımızı aradık ağlaştıkama napalım alışmak zorundayız.....
bugunlerın tadını cıkar canım kımse anne kadar düşünmuyo canım annem senı çok sevıyorum....
koyduk cnm Eymen oğlumun ismi teyzesiie adlarıyla büyüsünler ahlaklarıgüzel olsun hepsinin inşevet cnm benım dunya guzelı bır prensesım var ve yuce rabbım bı prenste nasip ettı bana allahım onları hep korusun kötülüklerden hepımızınkını korusun ınşallah....ınşallah guzel bır prensesınde olur...ısım koydunuzmu oğluna benımkı daha ısımsız zavallllım :)
koyduk cnm Eymen oğlumun ismi teyzesiie adlarıyla büyüsünler ahlaklarıgüzel olsun hepsinin inş
siz nie koymadınız cnm kararsızmı kaldınız buarada Rabbim bağışlasın yavrularını seninde kızın kaç yaşındaydı ne güzel iki melek annesi
Canım 40'ı çıkana kadar 5-6 defa yapması gerekiyor. Seninki kaç kere yapıyor?
Canım su vermene gerek yok. Çünkü mamaya zaten su koyuyorsun. Mamaya 1 çay kaşıgı zeytinyagı koyabilirsin.
Bizimki de öyle. Emzik alıyor ama açsa.Sonra süt gelmeyince geri atıyor. Memeye geldiğinde de önce diliyle yalıyor emzik mi diye, emzik olmadıgını anlayınca emmeye başlıyor :)
ii geceler kızlar
şubat bebişleri çok yiyişli olcak sanırım maşallah bizim kuzulara yaa doymuyolar hahahaha
bnmkide eğer uyanıksa sürekli emme modunda çok şküür sütüm yetiyo hatta bazen öyle çekiyoki genzine kaçıyo ödüm kopuyo o olayda olmasa emzirmek süper bişi artık gögüs ağrısıda geçtikten sonra
slm kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun...
biz bu gece ilk gece nöbetimizi tutuyoruz kızımla...bugüne kadar hep yanımızda birileri vardı artıkınn yalnızızz...şimdilik bi vukuatımız yok inş olmazda...
ama odamızı bırakıp oturma odasına geldik yine eski usul...
burda uyucaz tv yi açtık ses olsun diye...
aslında doğduğundan beri kızımın yanında tv açmıyordum ama mecburum napimm:26:
duaedin bize bu gece..
kızlar ya kızım doğduktan sonra benim eşime olan düşkünlüğümm çok daha fazla arttı...onu çok özlüyorum işteyken
bizim için çok zor oluyor eşimin iş yeri çok uzak hemen hemen 1 buçuk saat yol sürüyo bizde sanırım lojmana müracat etcez ama benim pek içime sinmiyo çünkü evleri pek düzgün değil ama bilmiyorum...
çenem düştü sanırım yazmayı özlemişim...
kızım uyudu benimde çok uykum var ama uyumaya korkuyorum...
artık misafir trafiğimiz başladı....dün akşamda bugün gündüzde misafirimiz vardı....
öleee işteeeeeeee
amın aallha uzun ömür versın ınşallah...ısım konusunda babası çok kararsız yarın son dıyo nöbette şuuanda gelıcek bırazdan kararını vermış halde umarım tabıııı...kızımda 4 yaşında teyzesı ellerınden öper
Günaydın Güzel Anneler
Yeni Topik Hayırlı Olsun Yakaladım Sizi :}
Cumartesi Bi Haftamız Doldu ve Göbek Bağımız Düştü Nasıl Sevindik Evde Bi Bayram Havası :}
Dün de Dedemiz Kulağına İsmini Okudu Artık Oğlum İsmini de Biliyor Hem Beğendi de Gülümsedi İsmi Okununca :}
Göbeğim Yavaş Yvaş İniyor Korseyi Gece Gündüz Hiç Çıkarmıyorum..
Dün Bi Dikişim Daha Attı Ama Ağrım Devam Ediyor Üzerine Oturamıyorum Bazen.. Neyse Bu da Geçecek..
Tek Derdim Oğlum Beni Emmiyor Süt Sağıyorum Kaşıkla Veya Biberonla İçiyor Ama İlk Günden Beri Beni Emerken Çok Ağlıyor Ikınıyor Ne Yaptıysam Olmadı Silikon Göğüs Ucu da Kullandım Yok Anam Yok Açlıktan Deli Gibi Bağrıyor Ama Bi Dönüp de Emiyim Yok Anca Kaşıkla Biberonla İçiyor Paşam Buna Bi Çare Bulmam Lazım Ama Nasıl Yapcam Bilemiyorum Zorluyorum 5-10 dk bazen emiyor bazen emmiyor o ağladıkça içim sızlıyor aç olduğunu bildiğim için biberon veya kaşıkla veriyorum hemen..
Göbek Bağına Babusol Sürüyorduk Göbek Düştü Ama Hala Sıkıyorum Babusol Göbeğine Siz de Sıkıyormusunuz Ne Olur NE Olmaz Mikrop Kapmasın Diye Sıkıyorum İşte..
Yarın Doktora Gidicez Topuk Testi Dedi Doktor Oğlumun Topuğunu Yine Delcekler Hastanede 1 Kere Çıktıktan Sonra 1 Kere Sarılık Testi İçin Delmişlerdi Yazık Ama Oğluma Bu Sefer Ne İçin Bakalım..
ya biz göbeğine hiç bişi sürmüyoruz.doktorda sürün falan demedi.8 günlük olduk göbikimiz duruyo daha.
benimde oğluşun topuğundan kanı 5. gün aldılar.çok stresli gittim ağlayacak diye.ozaman emzirmeyide tam beceremiyodum susturamam diye çok gerildim
ama hemşire beni oturttu yastık koydu oğlumu emzirmeye başladım gayet güzel emerken o topuğundan kan aldı.nasıl yani dedim bittimi dedim.gösterdi bitti tabi dedi.oğlum ık bile demedi.ay dedim ben çok gerilmiştim ağlayacak diye hemşirede ben size boşunamı diyorum anne sütü diye bak buna bile iyi geliyo duymadı bile dedi.
hakikaten çok şaşırdımm.kadına sarılıp öpesim geldi yaniii
günaydın kızlar tabi bizim için artık günün 24 saati aydın ya neyse :))))
acayip moralim bozuk dün akşamı eşimle tartışarak geçirdik çok kırdı bu sefer bebek olduğundan beri diktatör gibi şunu yap bunu yap öyle olmas böyle olur gibi sıkıntılarımız hiç bitmedi benim ameliyat yerim iyileşti ne işse o bi türlü iğleşemedi hep hasta 24 saaat çocuğa ben bakıyorum akşam bi saat pış pışlarsa ne ala dünde yine şöyle otur böyle dur derken patladım oda bütün biriktirdiklerini bana patladı ve ne yazıkki oğlumun yanında sesini yükseltti yok bi çocuğa bakamıyoruz sen çocuğa bakmaktan acizsin gibi birsürü saçma sapan söz ki herkes görüyor ne kadar özenli baktığımı geceleri gider yatak odasında yatar ben acil bişey olupta çağırmassam sabaha kadar yanımza uğramaz nasıl bukadar değişti anlamadım çocuk kakasını yapmadığı için dün gece feryat figan ağlayıp durdu ben bakamıyorumuşum çocuğa fitil yapacakmış neden ağlıyormuş sanki kendi hiç ağlamadan büyümüş okadar büyüttü ki olayı aileleri çağırcam bitsin alıp oğlumu gidicem dedi en ufak şeyde aileleri karıştırmayı çok sever ben mi kadınım o mu belli değil dünden beri ağlamaktan bi hal oldum gece resmen oğlumu izinle verdi kucağıma yada başa çıkamadığında böyle yapınca bende fenalaştım sinirlenince nefesim kesiliyor epey bi süre nefes sıkıntısı çektim bi su istedim birsürü laf sayarak getirdi verdi eşimi ilk kez böyle gördüm 6 yıldır ne oldu anlamadım aradan 1 saat sonra sanki bunları yapan o değilmiş gibi geldi yanıma ben iyice fenalaştım sabah arıyor hiç bişey yok gibi konuşuyor ama çok kırıldım çokkk bu sefer diğerleri gibi değil beni çocuğumla tehtit etti sanki tamam çocuk doğdu işim bitti seninle der gibi sanırım bu kırıklar ççok kolay düzelmeyeecek bundan sonra sadece oğlum için saygı duyucam ona bugüne kadar yaptığı şeylerde hep sustum ama boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu şimdi oğlum var heşeyi 2 kee düşünmek zorundayım ama ona karşı bütün sevgim dün gece bitti saygımda oğlumun hatrına var
günaydın kızlar burdamıydınız yeni topik hayırlı olsun
ilk yalnız günümün ilk saatleri fiyaskoyla geçtiiiiii5ten beri zeynep huzursuz bi uykuya dalamadı ya ağlıo yada emio kucağımda yani 6 saattir ee bende uykusuz ve açııııım şimdi yattı koltuga ama el kol sürekli hareketli dalamadı bi kuzum yaa şimdide hıçkırık tuttu basar feryadı birazdan annemin yanımda olması ne büyük nimetmiş
günaydın kızlar tabi bizim için artık günün 24 saati aydın ya neyse :))))
acayip moralim bozuk dün akşamı eşimle tartışarak geçirdik çok kırdı bu sefer bebek olduğundan beri diktatör gibi şunu yap bunu yap öyle olmas böyle olur gibi sıkıntılarımız hiç bitmedi benim ameliyat yerim iyileşti ne işse o bi türlü iğleşemedi hep hasta 24 saaat çocuğa ben bakıyorum akşam bi saat pış pışlarsa ne ala dünde yine şöyle otur böyle dur derken patladım oda bütün biriktirdiklerini bana patladı ve ne yazıkki oğlumun yanında sesini yükseltti yok bi çocuğa bakamıyoruz sen çocuğa bakmaktan acizsin gibi birsürü saçma sapan söz ki herkes görüyor ne kadar özenli baktığımı geceleri gider yatak odasında yatar ben acil bişey olupta çağırmassam sabaha kadar yanımza uğramaz nasıl bukadar değişti anlamadım çocuk kakasını yapmadığı için dün gece feryat figan ağlayıp durdu ben bakamıyorumuşum çocuğa fitil yapacakmış neden ağlıyormuş sanki kendi hiç ağlamadan büyümüş okadar büyüttü ki olayı aileleri çağırcam bitsin alıp oğlumu gidicem dedi en ufak şeyde aileleri karıştırmayı çok sever ben mi kadınım o mu belli değil dünden beri ağlamaktan bi hal oldum gece resmen oğlumu izinle verdi kucağıma yada başa çıkamadığında böyle yapınca bende fenalaştım sinirlenince nefesim kesiliyor epey bi süre nefes sıkıntısı çektim bi su istedim birsürü laf sayarak getirdi verdi eşimi ilk kez böyle gördüm 6 yıldır ne oldu anlamadım aradan 1 saat sonra sanki bunları yapan o değilmiş gibi geldi yanıma ben iyice fenalaştım sabah arıyor hiç bişey yok gibi konuşuyor ama çok kırıldım çokkk bu sefer diğerleri gibi değil beni çocuğumla tehtit etti sanki tamam çocuk doğdu işim bitti seninle der gibi sanırım bu kırıklar ççok kolay düzelmeyeecek bundan sonra sadece oğlum için saygı duyucam ona bugüne kadar yaptığı şeylerde hep sustum ama boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu şimdi oğlum var heşeyi 2 kee düşünmek zorundayım ama ona karşı bütün sevgim dün gece bitti saygımda oğlumun hatrına var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?