2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

tşkler cnm bilgin için almayı düşünüyorum zaten yarın dr görüşçez bakalım bıde emzırme konusunda hemşireyle görüşeyım...ama kuzucukalr çok tatlı yaaaa kıyamam ben nekadar zor olsada... şimdi uyuyo kuzucuklarım çok şükür diyorum çok şanslıyım dıyorum allahım bana layık görmüş bu guzel evlatları....bana bı duygusallık çöktü :)

hayirli olsun topigimiz =)
ben bi selam verip cikem kizce mizildanmaya basladi mucxxx hepinize iyi geceler

cnm gerçekten annelik öyle güzel bi nimetki veirlmiş olan çok şükür Rabbime yaa sen iki kez yaşamışsın ne güzel darısı bize inş prensimi yolladı Rabbim bide hayırlı sağlıklı bi prenses nasip eyler inş
tüm zorluklara dayanılıyo bi şekdiel inş gögüs ucundaki aprılarında geçer rahatlarsın cnm

Kızlar bende yalnızım ya annem gitti kaldım bi başıma offfffffffffffff offfff
senı çok ıyı anlıyorum bende annemde çok ağladık annem bugun gıttı eve gıttığınden berı 20 kereden fazla bırbırımızı aradık ağlaştık ama napalım alışmak zorundayız.....
manik allah koalylık versin cnm ben şimdilik gayet iim ama annem gidince eminim çok zor gelcek of ya düşünmek istemiyorum

bugunlerın tadını cıkar canım kımse anne kadar düşünmuyo canım annem senı çok sevıyorum....

evet cnm benım dunya guzelı bır prensesım var ve yuce rabbım bı prenste nasip ettı bana allahım onları hep korusun kötülüklerden hepımızınkını korusun ınşallah....ınşallah guzel bır prensesınde olur...ısım koydunuzmu oğluna benımkı daha ısımsız zavallllım :)

cnm gerçekten öylee anne olunca daha ii anladım onun kıymetini melek annem bnm bende bende anneciğim seni çokkk seviyorum

koyduk cnm Eymen oğlumun ismi teyzesiie adlarıyla büyüsünler ahlaklarıgüzel olsun hepsinin inş
siz nie koymadınız cnm kararsızmı kaldınız buarada Rabbim bağışlasın yavrularını seninde kızın kaç yaşındaydı ne güzel iki melek annesi

amın aallha uzun ömür versın ınşallah...ısım konusunda babası çok kararsız yarın son dıyo nöbette şuuanda gelıcek bırazdan kararını vermış halde umarım tabıııı...kızımda 4 yaşında teyzesı ellerınden öper

günaydın kızlar oğluş uyurken bi kahvaltı yapiimm dedimm.bi yandanda size bakıyorum

ya bizim oğlan bi çiş yapıo maşallahh üstü başı hepsi ıslanıyo.bezle beraber günde defalarca üst baş değişşiyoruz.daha göbeğimiz düşmedi bezi biraz aşağıdan bağlıyoruz.erkek çocuğu olduğu içinmi böyle oluyo anlamıyorum.sırtı falan ıslanıyo.

birde uyurken üstüne ne örtüyorsunuz
ben bi ince battaniyeye sarıyorum kundak gibi bol ama kolları dışarda duruyo..sonra üstüne pazen battaniye örtüyorum.doktor oda ısısı 20 dereceden fazlaysa şapka takmaya gerek yok demişti.bide erkek çocukları çok sıcağa gelmezmiş bende şapka takmıyorum.gerçi benim oda 24 derece falan.

oğlum uyandı emzirdim bu arada gaz sıkıntımız oldu bu sefer kızarıp bozardı yavrum.memede uyudu gaz çıkarırken uyandı koydum yatağına çipil çipil bakıyo uyusunda bende uyucam biraz

valla 2-3 kere yapıo galiba.2de olabilir gerçi çiş yaptığı zaman bezde biraz oluyo bazen ama ben onu saymıyorum.bikere gecede 3 kere yapmıştı bikeresinde 1 kere yaptı falan
hastanede çiş sıkıntımız olduğunda doktor takip etmişti ordada öyleydi sonrada takip ettik bişi demedi ozaman

evet emzirmek çok güzelmiş.hele ordaki bakışma bayılıyorum.böyle içime sokasım geliyo öyle masumlarkii

canım nöbetin iyi geçmişştir umarım.anakız başbaşa romantik bi akşam geçirmişsinizdir inşallahh bende dün ilk defa oturma odasına aldım oğlumu eşim tv karşısında oturuyodu oğluyla aşk yaşamak istedi koyduk göğsüne oynadılar biraz.tvden öyle çok sakınmıyorum pek karşısına getirmedim bugüne kadar ama artık ev boşaldıkça burda emzirebilirim sıkıldım yatak odasından patlıcam artıkk

yerim ben o fıstığı cnm kusurabakma dün gece acil çıktım malum prensler biraz huysuz :) gaz sıkıntımız çok cnm yaa aslında Allaha şükür aşırı değil ama huysuzlanıyo kıvranıyo arada yavrum Allah hepsine sağlık versin grşz inş çiçeğim

Son düzenleme:
günaydın kızlar
annem bebişe bakıyo bende kahvaltıya oturcam hemen bakiim dedim size

dün gece nöbetteydim bende bi emdi bigazdı derken uyuduğum saat 2saati geçmez
bide sürekli boğazına kaçtı onun korkusuu uf bu genzine kaçma olayını ansıl önlicez ya
Rabbim korusun hepsini

Günaydın Güzel Anneler

Yeni Topik Hayırlı Olsun Yakaladım Sizi :}

Cumartesi Bi Haftamız Doldu ve Göbek Bağımız Düştü Nasıl Sevindik Evde Bi Bayram Havası :}

Dün de Dedemiz Kulağına İsmini Okudu Artık Oğlum İsmini de Biliyor Hem Beğendi de Gülümsedi İsmi Okununca :}

Göbeğim Yavaş Yvaş İniyor Korseyi Gece Gündüz Hiç Çıkarmıyorum..

Dün Bi Dikişim Daha Attı Ama Ağrım Devam Ediyor Üzerine Oturamıyorum Bazen.. Neyse Bu da Geçecek..

Tek Derdim Oğlum Beni Emmiyor Süt Sağıyorum Kaşıkla Veya Biberonla İçiyor Ama İlk Günden Beri Beni Emerken Çok Ağlıyor Ikınıyor Ne Yaptıysam Olmadı Silikon Göğüs Ucu da Kullandım Yok Anam Yok Açlıktan Deli Gibi Bağrıyor Ama Bi Dönüp de Emiyim Yok Anca Kaşıkla Biberonla İçiyor Paşam Buna Bi Çare Bulmam Lazım Ama Nasıl Yapcam Bilemiyorum Zorluyorum 5-10 dk bazen emiyor bazen emmiyor o ağladıkça içim sızlıyor aç olduğunu bildiğim için biberon veya kaşıkla veriyorum hemen..

Göbek Bağına Babusol Sürüyorduk Göbek Düştü Ama Hala Sıkıyorum Babusol Göbeğine Siz de Sıkıyormusunuz Ne Olur NE Olmaz Mikrop Kapmasın Diye Sıkıyorum İşte..

Yarın Doktora Gidicez Topuk Testi Dedi Doktor Oğlumun Topuğunu Yine Delcekler Hastanede 1 Kere Çıktıktan Sonra 1 Kere Sarılık Testi İçin Delmişlerdi Yazık Ama Oğluma Bu Sefer Ne İçin Bakalım..

ya biz göbeğine hiç bişi sürmüyoruz.doktorda sürün falan demedi.8 günlük olduk göbikimiz duruyo daha.

benimde oğluşun topuğundan kanı 5. gün aldılar.çok stresli gittim ağlayacak diye.ozaman emzirmeyide tam beceremiyodum susturamam diye çok gerildim

ama hemşire beni oturttu yastık koydu oğlumu emzirmeye başladım gayet güzel emerken o topuğundan kan aldı.nasıl yani dedim bittimi dedim.gösterdi bitti tabi dedi.oğlum ık bile demedi.ay dedim ben çok gerilmiştim ağlayacak diye hemşirede ben size boşunamı diyorum anne sütü diye bak buna bile iyi geliyo duymadı bile dedi.

hakikaten çok şaşırdımm.kadına sarılıp öpesim geldi yaniii

günaydın kızlar burdamıydınız yeni topik hayırlı olsun
ilk yalnız günümün ilk saatleri fiyaskoyla geçtiiiiii 5ten beri zeynep huzursuz bi uykuya dalamadı ya ağlıo yada emio kucağımda yani 6 saattir ee bende uykusuz ve açııııım şimdi yattı koltuga ama el kol sürekli hareketli dalamadı bi kuzum yaa şimdide hıçkırık tuttu basar feryadı birazdan annemin yanımda olması ne büyük nimetmiş

günaydın kızlar tabi bizim için artık günün 24 saati aydın ya neyse :))))

acayip moralim bozuk dün akşamı eşimle tartışarak geçirdik çok kırdı bu sefer bebek olduğundan beri diktatör gibi şunu yap bunu yap öyle olmas böyle olur gibi sıkıntılarımız hiç bitmedi benim ameliyat yerim iyileşti ne işse o bi türlü iğleşemedi hep hasta 24 saaat çocuğa ben bakıyorum akşam bi saat pış pışlarsa ne ala dünde yine şöyle otur böyle dur derken patladım oda bütün biriktirdiklerini bana patladı ve ne yazıkki oğlumun yanında sesini yükseltti yok bi çocuğa bakamıyoruz sen çocuğa bakmaktan acizsin gibi birsürü saçma sapan söz ki herkes görüyor ne kadar özenli baktığımı geceleri gider yatak odasında yatar ben acil bişey olupta çağırmassam sabaha kadar yanımza uğramaz nasıl bukadar değişti anlamadım çocuk kakasını yapmadığı için dün gece feryat figan ağlayıp durdu ben bakamıyorumuşum çocuğa fitil yapacakmış neden ağlıyormuş sanki kendi hiç ağlamadan büyümüş okadar büyüttü ki olayı aileleri çağırcam bitsin alıp oğlumu gidicem dedi en ufak şeyde aileleri karıştırmayı çok sever ben mi kadınım o mu belli değil dünden beri ağlamaktan bi hal oldum gece resmen oğlumu izinle verdi kucağıma yada başa çıkamadığında böyle yapınca bende fenalaştım sinirlenince nefesim kesiliyor epey bi süre nefes sıkıntısı çektim bi su istedim birsürü laf sayarak getirdi verdi eşimi ilk kez böyle gördüm 6 yıldır ne oldu anlamadım aradan 1 saat sonra sanki bunları yapan o değilmiş gibi geldi yanıma ben iyice fenalaştım sabah arıyor hiç bişey yok gibi konuşuyor ama çok kırıldım çokkk bu sefer diğerleri gibi değil beni çocuğumla tehtit etti sanki tamam çocuk doğdu işim bitti seninle der gibi sanırım bu kırıklar ççok kolay düzelmeyeecek bundan sonra sadece oğlum için saygı duyucam ona bugüne kadar yaptığı şeylerde hep sustum ama boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu şimdi oğlum var heşeyi 2 kee düşünmek zorundayım ama ona karşı bütün sevgim dün gece bitti saygımda oğlumun hatrına var

evet gittiğimizde ben de çok korkuyordum delikanlı çıktı bizimki uyanırken yaptığı ıı mııı seslerini çıkardı ağlamadı bu sefer ne olur bilemem.. ben hala emziremiyorum biberonu dayarım ağzına artık

göbeğine mikrop kapmasın diye bi fısfıs verdi işte babusol diye onu sürüyorduk ben hala devam ediyorum korkuyorum bişey olcak diye mikrop kapmasın diye bi kere fıslatıyorum

sevimcim cnm olur böle şeyler canını sıkma dicem eminim çok kırılmışsın haklısında ama illa bişiler tetiklemiştir işte ne güzel bebişinizle birlikte yuvanız daha şenlenecek yaşamaış olduğun sıkıntılar üstüste gelince sinirden böle sölüyosundur tatlım Rabbim yuvanızı huzurlu mutlu etsin
hepimizinkini inş biraz rahatlamaya çalış oğluşunu izlee onlara bakınca btün dertler gidiveriyo zaten inş herşey yoluna girer cnm sıkıntı yapıp sütünü etkilemesine izin verme

canım gerçekten annelerimizi aynımızda olması büyük nimet gidince napıcam bilmiyorum annem yaa herşeyi nasılda toparlıyo yoluna koyuyo ahh ahh gurbetlik çok zor çok

canımm kendini üzme.bak olan sana haliyle oğluna oluyor.sanırım eşin lohusa depresyonuna girmiş.ne olursa olsun çok yanlış davranıyoo
her bebek ağlıyo ya ağlamayan bebekmi var.doktor bana ağlasın ağlıyorsa işler yolunda gidiyor demişti.derdini anlatıyor napıcak bebek oturup sizle sohbetmi edecek ağlayacak tabiki demişti.

tabi dayanamıyruz onların ağlamalarına ama öyle büyüyecekler.sen bu aşamada bebeğini düşün.onu büyütmeyi düşün.şu bi kaç ayı atlatalım bebekler kendini toplasın sonra görülecek hesaplar görülür elbet.lütfen kendini üzüp hasta etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…