redcake cnm inş çok ağlamaz bizim aşımız 10martta Sağlık versin Allah kuzucukalrımıza
kızlar birde benim minik memeyi emdikten sonra gerilip esnediği zaman,yada gaz için zorlandığında yediği ağzından geri çıkıyor,sizdede oluyormu bu?
bu arada benim kızımda emzik almayan bebeklerden,tiksinip atıyor ağzından kusacakmış gibi öö yapıyor,bende ısrar etmiyorum.
amin canım Allah korusun..annelik neymiş o an daha yoğun hissettimkızlar melocumun olayına ek bişey anlatim size bugün eşim söyledi ama ben moral bozukluğuyla unuttum eşimin iş arkadaşının 9 yaşında bi kızı var bunlar evde anne baba 2 kız bide anaanne kalıyorlar anne baba çalışıyor bu büyük kız anne annesine şaka yapmak için ranzasına şal bağlamış ve o şalı boynuna bağlayıp ranzada kendini sallandırmış anneannede ruhsal sorunları olan bi kadın o sıra ilaç alıp uyumuş sanırım çocuk nefessiz kalıp bayılmış allahtan o sıra anne işten gelip kızı öyle görüyor hemen çözüyor altkatta oturan hemşire hayata döndürüyor kalp masajı hayat öpücüğü filan kız diğer tarafa gitmiş bi nevi sonra polisler hastane filan bu çocukları kaç yaşında olursa olsun yalnız bırakmamak lazım ya annesi gelmeseydi ya alt kattaa hemşire olmasaydı allahım sen koru yarabbim
melocummm canım geçmiş olsunn.aman dikkat.bu bebekler en olmadık şeyleri yapıolar
ben evde başını örtmüyorum doktor gerek yok oda ısısı 20 dereceyi geçiyosa bişi olmaz dedi
eee bu bebek ankara soğuğunda büyüyecek alışsın dimiçok sarmalamıyorum ben
paradise ben masaj falan yapmıyorum.bi sıkıntı yok doktor 3 günde bir kontrol ediyo zaten hiç öle bişi demedi annemde demedi
kızlaaarrrr doktordan geldiiikkk
oğluşum kilo almışşş oleeyy.1700 gr almış doğum kilosuna 300 gr kaldı. doktor gayet iyi dedi.
kaka olayını sordum.öyle bi standart yok dedi.kimi bebek hergün yapar kimii gün aşırı yapar kimi günde bikaç kere yapar.belli olmaz o dedi.
siz günde 3 yapmazsa doymaz falan dediniz korkuttunuz benii.doymasa kilo almaz dimi.benimki okadar kaka yapmıyo ama iyi durumda
göbeğini sordum bişi sürmeye gerek yok zaten az kalmış düşer yakında dedi
gözünü sordum dün yapıştı dedim.bebeklerde olur dedi.yaptığınız gibi temizleyin dedi.ama gözünde biriken su rengi sarımtrak olursa getirirsiniz dedi.
oğluşum araba turundan bayılıyo.öyle güzell bakınıyo arabada sonra uyuyakalıyoo.hala uyuyo şimdii.birazdan uyanırr
amin canım Allah korusun..annelik neymiş o an daha yoğun hissettim
seda 1700 çok değil miyaaaa...
amin canım Allah korusun..annelik neymiş o an daha yoğun hissettim
seda 1700 çok değil miyaaaa...
hakkat yaaa170 gr yazacaktım aceleden bi sıfır fazla koymuşum. 4. günü 3400 di bugün 3570 olmuş
ayyyy..ben de nasıl olur dedimdi
arkadaşlar 13 gün oldu sezeryan olalı korse takan varmı aramızda????
artı ben ameliyat yerimin bandajını daha açmadım bantları çıkarmayan varmı?
bebişim banyo yaptı bugun ayaklarında göbeğinin oralarda ve burnunda soyulmalar var bebe yağı sürsemmi sizdede soyulmalar varmı?
ben perşembe günü olmuştum sezeryan pazartesi banyo yaptım bişey olmadı
ama korseden korkuyorum dikişler birdirine yapışır dediler bende baglamadım
72 kiloydum doguma girerken simdi 56 olmusum yavas yavas gidiyo göbekte gidecek inşallah
belki 40 tan sonra takarım
bebişim banyo yaptı bugun ayaklarında göbeğinin oralarda ve burnunda soyulmalar var bebe yağı sürsemmi sizdede soyulmalar varmı?
ayyy kızlar bu emzik ne büyük bi kurtarıcıymış
sabah demiştim annem gitti ve bugun ilk yalnız günümdü veeee akşama misafir var ama sabah 5ten 1.30 a kadar ağladı kucaktan inmedi ve ben kahvaltı bile yapamadım neyse uyudu biraz 2de uyandı yine meme istiyo veriyorum emmeden ağzında tutuyo çekince ağlıo saat 3 oldu ev dandini ben stres oldum ağlıyorum onunla beraber neyse aklıma emzik geldi 1-2 kez vermiştim hep itmişti bu sefer ısrarla ağzında tuttum veee aldı şimdi uyuyo ağzından düşünce mızırdanıyoo oooohhhh beeee
ama yinede vicdan azabı duyuyorum kızımı kandırıyoo gibiyim ama aç diil biliyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?