çapaklar için kendi sütün canım ..sütle temizleyince geçiyor..:))yeni topik yeni konular yeni heyecanlar yeni dertler
hayırlı olsun
iki gündürde benim oğlumun gözü çapaklanıyor ve kapanıyo.açamıyoıslak pamukla temizliyoruz.uyuyo uyandığında yine kapanmış oluyo.pek ağlamıyo kuzucuk.o yüzdenmi acaba göz yaşı akmıyo ordan yapışıyomuki
napsakki.yarın doktor kontrolümüz var gerçi ama sizinde böyle bişey geldimi başınıza naptınız
güzelim artık bütün yiyecekler gaz yapıyor sanıyorum .soğan ,brokoli,karnıbahar ,yoğurt,mercimek,kesinlikle yasak diğerlerini de korka korka yiyorumarkadaşlar ben bişi sorcam yemekelrde ne yiyosunuz nelerden kaçınıyosunuz gaz olmasın die uff gaz çok fena yapıyo kuzumu ya kıpkırmızı oluyo neler yapıyosunuz sizler mesela çora olarak ne içiyosunuz mercimek falan içiyomusunuz
çapaklar için kendi sütün canım ..sütle temizleyince geçiyor..:))
güzelim artık bütün yiyecekler gaz yapıyor sanıyorum .soğan ,brokoli,karnıbahar ,yoğurt,mercimek,kesinlikle yasak diğerlerini de korka korka yiyorum((
süt icen varmı gaz yaparmı?
cnm sorma yaa uff ne yiyeceğimi şaşırıyorum herşeyden korkuyorum soğan süt yapar derler ama gazda yapıyo yemiyorum mercimek çorbasınıda dün yanlışlıkla unutup içtimne yicez biz yaaaa süt içmeye korkuyorum ama kalsiyuma ihtiyacımız var yoğurt ayran gaz yaparmış eeeeeee ne olcak ilaçmı almak gerek acaba folik asite devammı etsem sen kullanıyomusun tatlım
kızlar LAKTOZSUZ süt içiyorum ben bir kaç markanın var.geceleri felan emzirdikten sonra bir şey yeme içme hissi geliyor süt içiyorumsüt icen varmı gaz yaparmı?
evet canım 10 şubat tta geldi feryalim dünyaya ...bebişlerimiz kova burcu oldu ben balık diye düşünmüştüm hep kızım erken gelince böyle oldu :)))babys sizin doğum tarihiniz demi 10 şubat cnm tikkerlarımızda aynı günler görünüyoda bizim yaramazlardın doğum günleri aynımı:):):13:
yeni topik yeni konular yeni heyecanlar yeni dertler
hayırlı olsun
iki gündürde benim oğlumun gözü çapaklanıyor ve kapanıyo.açamıyoıslak pamukla temizliyoruz.uyuyo uyandığında yine kapanmış oluyo.pek ağlamıyo kuzucuk.o yüzdenmi acaba göz yaşı akmıyo ordan yapışıyomuki
napsakki.yarın doktor kontrolümüz var gerçi ama sizinde böyle bişey geldimi başınıza naptınız
bir de inek dütü yerine keçi sütünden yapılmış ürünler tüketebiliriz peynir olsun yoğurt olsun ...
humana bence de çok etkili....içenler günde kaç kez içiyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?