sevimcim cnm olur böle şeyler canını sıkma dicem eminim çok kırılmışsın haklısında ama illa bişiler tetiklemiştir işte ne güzel bebişinizle birlikte yuvanız daha şenlenecek yaşamaış olduğun sıkıntılar üstüste gelince sinirden böle sölüyosundur tatlım Rabbim yuvanızı huzurlu mutlu etsin
hepimizinkini inş biraz rahatlamaya çalış oğluşunu izlee onlara bakınca btün dertler gidiveriyo zaten inş herşey yoluna girer cnm sıkıntı yapıp sütünü etkilemesine izin verme
günaydın kızlar tabi bizim için artık günün 24 saati aydın ya neyse :))))
acayip moralim bozuk dün akşamı eşimle tartışarak geçirdik çok kırdı bu sefer bebek olduğundan beri diktatör gibi şunu yap bunu yap öyle olmas böyle olur gibi sıkıntılarımız hiç bitmedi benim ameliyat yerim iyileşti ne işse o bi türlü iğleşemedi hep hasta 24 saaat çocuğa ben bakıyorum akşam bi saat pış pışlarsa ne ala dünde yine şöyle otur böyle dur derken patladım oda bütün biriktirdiklerini bana patladı ve ne yazıkki oğlumun yanında sesini yükseltti yok bi çocuğa bakamıyoruz sen çocuğa bakmaktan acizsin gibi birsürü saçma sapan söz ki herkes görüyor ne kadar özenli baktığımı geceleri gider yatak odasında yatar ben acil bişey olupta çağırmassam sabaha kadar yanımza uğramaz nasıl bukadar değişti anlamadım çocuk kakasını yapmadığı için dün gece feryat figan ağlayıp durdu ben bakamıyorumuşum çocuğa fitil yapacakmış neden ağlıyormuş sanki kendi hiç ağlamadan büyümüş okadar büyüttü ki olayı aileleri çağırcam bitsin alıp oğlumu gidicem dedi en ufak şeyde aileleri karıştırmayı çok sever ben mi kadınım o mu belli değil dünden beri ağlamaktan bi hal oldum gece resmen oğlumu izinle verdi kucağıma yada başa çıkamadığında böyle yapınca bende fenalaştım sinirlenince nefesim kesiliyor epey bi süre nefes sıkıntısı çektim bi su istedim birsürü laf sayarak getirdi verdi eşimi ilk kez böyle gördüm 6 yıldır ne oldu anlamadım aradan 1 saat sonra sanki bunları yapan o değilmiş gibi geldi yanıma ben iyice fenalaştım sabah arıyor hiç bişey yok gibi konuşuyor ama çok kırıldım çokkk bu sefer diğerleri gibi değil beni çocuğumla tehtit etti sanki tamam çocuk doğdu işim bitti seninle der gibi sanırım bu kırıklar ççok kolay düzelmeyeecek bundan sonra sadece oğlum için saygı duyucam ona bugüne kadar yaptığı şeylerde hep sustum ama boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu şimdi oğlum var heşeyi 2 kee düşünmek zorundayım ama ona karşı bütün sevgim dün gece bitti saygımda oğlumun hatrına var
canımm kendini üzme.bak olan sana haliyle oğluna oluyor.sanırım eşin lohusa depresyonuna girmiş.ne olursa olsun çok yanlış davranıyoo
her bebek ağlıyo ya ağlamayan bebekmi var.doktor bana ağlasın ağlıyorsa işler yolunda gidiyor demişti.derdini anlatıyor napıcak bebek oturup sizle sohbetmi edecek ağlayacak tabiki demişti.
tabi dayanamıyruz onların ağlamalarına ama öyle büyüyecekler.sen bu aşamada bebeğini düşün.onu büyütmeyi düşün.şu bi kaç ayı atlatalım bebekler kendini toplasın sonra görülecek hesaplar görülür elbet.lütfen kendini üzüp hasta etme
cnm bnm yaa eşin ne düşünürse düşünsün tüm acıları çeken sensin ve bi bebeği en falza annesi düşünebilir kim ne söylerse söylesin eminim oğluna harika bi annelik yapıyosun üzülme nolur Allah yardımcın olsun inş herşey oyluna girer cnmsaol canım ama anlam veremiyorum bi insan nasıl bıkadar değişir hamileiğim boyunca işden direk eve geldiğini hatırlamıyorum önce annesine sonra eve gelmeye başladı çocuk doğdu o hastanedeydi ben evde tek başına ama o yine beni loğusa halimle yalnız bıraskıp önce annesine gitti yine sesimi çıkarmadım emir eve gelince düzelir dedim ama yine aynı yaa ben adam çalışıyorsun azıcık görebiliyorsun oğlunu anneni 34 senedir hergün görüyorsun 5 dk önce eve gelde oğlunu gör onun bu zamanları bidaha geri gelicekmi bunları söyleyince suçlu oluyoruum zaten şuan tek durm sebebim oğlum bu anlık bi sinir değil bu sfer içimdeki herşeyi dün bitirdi tek umudum oğlum o nekadar bakmadığımı düşünsede ben oğluma canımı dişime katıp bakmaya devam edicem
canıııım o kadar çok üzüldüm kiiii çünkü eşinin yaptıkları yanii o ilgisizlik kısmını ben 20 gündür çekiyorum bi ilk günler güzeldi kalkar altını değiştirir sürekli pışpışlardı felan ama sonra afedersin döndü k..ını yattı bi defa bile kalkmadı ama ben aramızdaki aile problemlerine verdim aklı sıra bana ve kızına tavır koyuyo çocuk bu erkekler yaa
ama seninkinin patlaması kötü olmuş yaa ne hakkı var sonuçta 9 ay taşıyan sensin (ki bulantı kusma kramp ağrı uykusuzluk...) sonra doğuran sensin şimdide bakan sensin ona ne oluyo kii
neyse sen sıkma canını canım vakit geçtikçe daha da ii olurlar inş
acayip moralim bozuk dün akşamı eşimle tartışarak geçirdik çok kırdı bu sefer bebek olduğundan beri diktatör gibi şunu yap bunu yap öyle olmas böyle olur gibi sıkıntılarımız hiç bitmedi benim ameliyat yerim iyileşti ne işse o bi türlü iğleşemedi hep hasta 24 saaat çocuğa ben bakıyorum akşam bi saat pış pışlarsa ne ala dünde yine şöyle otur böyle dur derken patladım oda bütün biriktirdiklerini bana patladı ve ne yazıkki oğlumun yanında sesini yükseltti yok bi çocuğa bakamıyoruz sen çocuğa bakmaktan acizsin gibi birsürü saçma sapan söz ki herkes görüyor ne kadar özenli baktığımı geceleri gider yatak odasında yatar ben acil bişey olupta çağırmassam sabaha kadar yanımza uğramaz nasıl bukadar değişti anlamadım çocuk kakasını yapmadığı için dün gece feryat figan ağlayıp durdu ben bakamıyorumuşum çocuğa fitil yapacakmış neden ağlıyormuş sanki kendi hiç ağlamadan büyümüş okadar büyüttü ki olayı aileleri çağırcam bitsin alıp oğlumu gidicem dedi en ufak şeyde aileleri karıştırmayı çok sever ben mi kadınım o mu belli değil dünden beri ağlamaktan bi hal oldum gece resmen oğlumu izinle verdi kucağıma yada başa çıkamadığında böyle yapınca bende fenalaştım sinirlenince nefesim kesiliyor epey bi süre nefes sıkıntısı çektim bi su istedim birsürü laf sayarak getirdi verdi eşimi ilk kez böyle gördüm 6 yıldır ne oldu anlamadım aradan 1 saat sonra sanki bunları yapan o değilmiş gibi geldi yanıma ben iyice fenalaştım sabah arıyor hiç bişey yok gibi konuşuyor ama çok kırıldım çokkk bu sefer diğerleri gibi değil beni çocuğumla tehtit etti sanki tamam çocuk doğdu işim bitti seninle der gibi sanırım bu kırıklar ççok kolay düzelmeyeecek bundan sonra sadece oğlum için saygı duyucam ona bugüne kadar yaptığı şeylerde hep sustum ama boşanmayı düşündüğüm zamanlarda oldu şimdi oğlum var heşeyi 2 kee düşünmek zorundayım ama ona karşı bütün sevgim dün gece bitti saygımda oğlumun hatrına var
cnm bnm yaa eşin ne düşünürse düşünsün tüm acıları çeken sensin ve bi bebeği en falza annesi düşünebilir kim ne söylerse söylesin eminim oğluna harika bi annelik yapıyosun üzülme nolur Allah yardımcın olsun inş herşey oyluna girer cnm
saol canım ama anlam veremiyorum bi insan nasıl bıkadar değişir hamileiğim boyunca işden direk eve geldiğini hatırlamıyorum önce annesine sonra eve gelmeye başladı çocuk doğdu o hastanedeydi ben evde tek başına ama o yine beni loğusa halimle yalnız bıraskıp önce annesine gitti yine sesimi çıkarmadım emir eve gelince düzelir dedim ama yine aynı yaa ben adam çalışıyorsun azıcık görebiliyorsun oğlunu anneni 34 senedir hergün görüyorsun 5 dk önce eve gelde oğlunu gör onun bu zamanları bidaha geri gelicekmi bunları söyleyince suçlu oluyoruum zaten şuan tek durm sebebim oğlum bu anlık bi sinir değil bu sfer içimdeki herşeyi dün bitirdi tek umudum oğlum o nekadar bakmadığımı düşünsede ben oğluma canımı dişime katıp bakmaya devam edicem
selam kızlar ben humanayı sabah kahvaltıda çay niyetine 2 çay bardağı içiyorum
gün içindede 1-2 çay bardağı içiyorum.bende faydasını gördüm gibi.yani sütüm çoğaldı ama ondanmı diğerlerindenmi olacağındanmı bilmiyorum
bizim daha göbeğimiz düşmedi.oğlumda öyle mis gibiki saçları falan pırıl pırıl.doktor göbek düştükten sonra yıkayın hatta 2 gün sonra yıkayın bebeğin kirinden nolcakki dedi.bizde daha yıkamadık
sonrasındada iki yıkamada sabun şampuan kullanın her yıkamada kullanmayın dedi.zaten sık yıkanır kirlenmezki dedi.yağ sürmeyin saf zeytinyağı sürün dedi.
ya şu göz çapakları için annemde anne sütü dedi ama ben cesaret edemedim.nasıl mendili süte batırıp öylemi silcez.gerçi suyla sileceğimize sütle sileriz.ne bilim cesaret edemedim
deryacım benimkide kucağımda emzirirken uyuyo.gazını çıkarayıp derken cin gibi oluyo yatağa koyy çipil çipil bakıyo uyku gidiyo.
ama yatakta ağzına emziği verince eme eme uyuyo.daha emziği ağzında zaptedemiyo ama ben başında bekliyorum.emerek uyumayı seviyo bu kuzucuklar bende yalancı emzikle uyutuyorum öyle zamanlarda
benim 2 gündür kanamam yok gibi.ama belli olmuyo.ne kadar sürecek bu kanama sezeryandaa
herhalde parayla yaptı ya çocuğu tüp bebek olunca ee paraları gitti şimdide çocuğu kendine hak görüyor benim geçirdiğim ameliyatlar yediğim iğneler hareket etmedeen 3 ay yatmam doğumda ölümden dönmem önemli değilk adam dünya para sarf etmiş benim yaşadıklarım önemlimi
Kızlar imdat ya ben bu bebeği doyuramıyorum sütümü içiyo içiyo gazını çıkarırken bi kısmını kusuyo sütümde bitmiş oluyo başlıyo vıyaklamaya mama veriyorum ama mamanın üstünde yazan ölçülerde içince yine doymuyo 90 ml yazıyo ama 120 ye yakın içiyo benimki ne yapıcam ben ya zararı olurmu o kadar içmesinin
canım seninde tüp bebek benimde bebeklerimizde adaş :))boşver sıkma canını çektiğn acıyı çok iyi anlıyorum ben de aynı acıları çektim çünkü Allah herzaman sana yardım eder çektiğin acıların hatrına ne kadar üstüne düşersen o kadar kıymetli olduğunu düşünür insanlar sende salla gitsin hiç takma valla o zaman senden kıymetlisi olmaz buna inan.Bazen benim eşimde annesi gelince havalara giriyo suratımın şeklini görünce kendine geliyo gelmezsede keyfi bilir kimse benden oğlumdan değerli değil huyumu biliyo oda bunun farkında daha ileriye gidemez onun için
o kadar korktum kiii...
kızım uyudu uyrken mutlaka şapka giydir başı üşümesin demişlerdi
şapka burnunu kapattım bi baktım yavrum bembeyaz olmuş hemen aldım derin bir nefes aldı ALlahım korudu görmeseydim ...
offf şükürler olsun ağlıyorum şu an
Ay sinir oluyorum böyle erkeklere evet kardeşim dört dörtlük bakamıyoruz bebeklerimize çünkü anamızın karnından anne olarak doğmadık tabiki yanlışlarda yapıcaz eksiklerde ama sonuçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeği atıp beşiğine dönüp uyumuyoruz.Benim eşim çok anlayışlı olgun bi insandır çokta sabırlıdır.O bile bazen çok yorgunum ya uykum var diyor ben onun bu serzenişine bile takıyorken senin yaşadıkların çok ağır olmuş canım ya Allah hidayet versin ne diyeyeim.Zaten şu erkeklerin önce çocuk çocuk diye yanıp sonrada su koyvermelerini anlamak mümkün değil.Herhalde bebek hep gülücek oynuycak babacım babacım diycek sanıyorlar.Ay valla zaten uykusuz aç ve perişanım sinirlerim zıpladı valla.
o kadar korktum kiii...
kızım uyudu uyrken mutlaka şapka giydir başı üşümesin demişlerdi
şapka burnunu kapattım bi baktım yavrum bembeyaz olmuş hemen aldım derin bir nefes aldı ALlahım korudu görmeseydim ...
offf şükürler olsun ağlıyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?