2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım ama anlam veremiyorum bi insan nasıl bıkadar değişir hamileiğim boyunca işden direk eve geldiğini hatırlamıyorum önce annesine sonra eve gelmeye başladı çocuk doğdu o hastanedeydi ben evde tek başına ama o yine beni loğusa halimle yalnız bıraskıp önce annesine gitti yine sesimi çıkarmadım emir eve gelince düzelir dedim ama yine aynı yaa ben adam çalışıyorsun azıcık görebiliyorsun oğlunu anneni 34 senedir hergün görüyorsun 5 dk önce eve gelde oğlunu gör onun bu zamanları bidaha geri gelicekmi bunları söyleyince suçlu oluyoruum zaten şuan tek durm sebebim oğlum bu anlık bi sinir değil bu sfer içimdeki herşeyi dün bitirdi tek umudum oğlum o nekadar bakmadığımı düşünsede ben oğluma canımı dişime katıp bakmaya devam edicem

canıııım o kadar çok üzüldüm kiiii çünkü eşinin yaptıkları yanii o ilgisizlik kısmını ben 20 gündür çekiyorum bi ilk günler güzeldi kalkar altını değiştirir sürekli pışpışlardı felan ama sonra afedersin döndü k..ını yattı bi defa bile kalkmadı ama ben aramızdaki aile problemlerine verdim aklı sıra bana ve kızına tavır koyuyo çocuk bu erkekler yaa
ama seninkinin patlaması kötü olmuş yaa ne hakkı var sonuçta 9 ay taşıyan sensin (ki bulantı kusma kramp ağrı uykusuzluk...) sonra doğuran sensin şimdide bakan sensin ona ne oluyo kii
neyse sen sıkma canını canım vakit geçtikçe daha da ii olurlar inş

evet benim girmedğim lohusa depresyonuna kocam girdi ona göre bebek ağlamayacak azıcık ağlasın anason ver yok calpol ver kakasını ypmadı fitil ver şurup ver hep anlık rahatlamaları seçiyor anlatıyorum anlamıyorda bunlar yarın öbür gün düzelecek ama sen fitile alıştırdıkça onsuz yapamayacak kakasını bu dahamı iyi diyorum onuda ozaman düşünürüz diyor yazık çocuk o bağırdıkça dahada ağladı huzursuz oldu onun kucağında durmamaya başladı kucağıma alınca sinip uyuyordu o aınca yine aynı terane sabahtan beri arıyıp canım cicimli konuşuyor ama yok bu sfer hemen atlamak bu sferki çok farklıydı gözü oğlunu bile görmedi

cnm bnm yaa eşin ne düşünürse düşünsün tüm acıları çeken sensin ve bi bebeği en falza annesi düşünebilir kim ne söylerse söylesin eminim oğluna harika bi annelik yapıyosun üzülme nolur Allah yardımcın olsun inş herşey oyluna girer cnm

bizimkide öyle canım adam akşam olunca topluyor pılını pırtını gidip yatıyor ama yapsın hani derler ya yediğin hurmalar günlerin bi yerini tırmalar elbet bunların ona bi dönüşü olucak çok pişman olucak ama artık boş sende sıkma canını boşver yapsınlar çünkü çocukalrı tekrar doğucak bu halleirni tekrar görebilecekler geçmişe baktıklarında pişmanlıkları çok büyük olucak

Sevimcim üzüldüm demeyecegim canım çünkü bunlar olagan şeyler.Pek çok aile de ( eve yeni dogmuş bir bebegin geldiği aileler, ve özellikle ilk bebekse )sizin durumunuzda. Çünkü artık ne senin ne de onun yaşam tarznız aynı. Her şey bebege endeksli... Bu durum her ikinizin de psikolojisini elbette etkileyecek ama şu bir gerçek ki erkekleri daha çok etkiliyor. Çünkü sorumluluk artıyor.

Boşanmaların çogu çocuk dogduktan sonraki ilk 2 yılda gerçekleşirmiş. Çatışmalar hep çocuktan kaynaklanırmış.

Zaten en zorlu süreç de 0-2 yaş. Karşılıklı anlayışla üstesinden geleceginize inanıyorum.

canım benim yaa kendini üzme, dün bizimki de sen uyu ben bakarım oğluma dedi üstüne zaten emzirmiyorsun dedi sana ihtiyacımız yok der gibi çok canım sıkıldı ben istemezmiyim emzirmeyi..

geçer onların da sıkıntısı varalışmaya çalışıyorlar biz 9 aydır alışkınız anne olmaya onlar daha bikaç haftadır babalar ve alışmaya çalışıyorlar, inşallah hatasını anlar da seni de üzmez..

herhalde parayla yaptı ya çocuğu tüp bebek olunca ee paraları gitti şimdide çocuğu kendine hak görüyor benim geçirdiğim ameliyatlar yediğim iğneler hareket etmedeen 3 ay yatmam doğumda ölümden dönmem önemli değilk adam dünya para sarf etmiş benim yaşadıklarım önemlimi

canım sen emire o kadar ii bakıyosundur ki buna eminim çünkü bi bebeğe en ii annesi bakar ve biz bu bebekleri isteyerk yaptık 9 ay ne heyecanlarla ne özverilerle taşıdık hep onları kucağımıza alcağımızı hayal ederk katlandık herşeye sen ağlamasını istermisin hiç her gün burda diyosun oğlum ağlıyo içim parçalanıyo diee bence k.v den belki kıskanmıştır torununu bizde ööle oldu mesela doğumdan sonra evdeyiz ben yatakodasında yatıyom tabii bebekte yanımda eşimde bizle yada sık sık ugruyo salonda da kv ve kp var kadın sürekli gelip gelip oğlunu çağırdı ve yanımızda olduğu için kızdı neymiş ayıpmış neymiş bi bebek yüzünden ana babayı mı satmışmış saçmalığa bakarmısın altını değiştiryodu eşim kv bi gördü bağır çağır erkek adambez mi dğeiştirmiş o bunun için mi büyütmüş okutmuş oğlunu benim işim neymiş yaa ben orda yatıyom işte yeni doğumdan çıkmışım 48 saat uykusuzum neyse ben kendi derdime daldım pardon bence seninkinde de bööle bi durum vardır dolduruyodur annesi

daynamayıp bugün alıcam emzik çocuğumada işkence bi omuzda bi göğsümün üstünde uyuyo kalıyo nasıl alışacak yatağa bilemiyorum ama emzik belki işe yarar.Birde Allah sütü olmayanlara benim fazlamdan alıp eklesin inşallah çok acı çekiyorum doktor 3 saatte bi emzir demişti ne 3 saati ben saat başı emziriyorum ayrı çektiğim sütü içiriyorum yarım saat geçmiyo göğsüm yine süt topluyo sızlaya sızlaya olücem galiba göğsümün ucuda yara ne ter boşaltıyorum emzirirken acıdan Allah yardımcımız olsun

canım seninde tüp bebek benimde bebeklerimizde adaş :))boşver sıkma canını çektiğn acıyı çok iyi anlıyorum ben de aynı acıları çektim çünkü Allah herzaman sana yardım eder çektiğin acıların hatrına ne kadar üstüne düşersen o kadar kıymetli olduğunu düşünür insanlar sende salla gitsin hiç takma valla o zaman senden kıymetlisi olmaz buna inan.Bazen benim eşimde annesi gelince havalara giriyo suratımın şeklini görünce kendine geliyo gelmezsede keyfi bilir kimse benden oğlumdan değerli değil huyumu biliyo oda bunun farkında daha ileriye gidemez onun için

ben de aynı durumdaydım doktorumuza söyledim o da önemli olan doyması zaten fazlasını kusar dedi.sen o doyana kadar verip gazını çıkar yeter.

Kızlar Bebeklerinizin Göğüslerine Masaj Yapıyormusunuz Bizimkine Çok Yapmadık Taş Gibi Olmuş Annem Ovmak Lazım Diyor da..

bi emirimiz daha var hemde tüp bebek :)) benimnkininden anlattığından farkı yok oyüzden artık takmıyacam boşuna kendimi üzüyorum onun umrunda değilki bişey olmamış givbi davranıyor ben niye hırpalayayım kendimi

Ay sinir oluyorum böyle erkeklere evet kardeşim dört dörtlük bakamıyoruz bebeklerimize çünkü anamızın karnından anne olarak doğmadık tabiki yanlışlarda yapıcaz eksiklerde ama sonuçta elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bebeği atıp beşiğine dönüp uyumuyoruz.Benim eşim çok anlayışlı olgun bi insandır çokta sabırlıdır.O bile bazen çok yorgunum ya uykum var diyor ben onun bu serzenişine bile takıyorken senin yaşadıkların çok ağır olmuş canım ya Allah hidayet versin ne diyeyeim.Zaten şu erkeklerin önce çocuk çocuk diye yanıp sonrada su koyvermelerini anlamak mümkün değil.Herhalde bebek hep gülücek oynuycak babacım babacım diycek sanıyorlar.Ay valla zaten uykusuz aç ve perişanım sinirlerim zıpladı valla.

o kadar korktum kiii...

kızım uyudu uyrken mutlaka şapka giydir başı üşümesin demişlerdi
şapka burnunu kapattım bi baktım yavrum bembeyaz olmuş hemen aldım derin bir nefes aldı ALlahım korudu görmeseydim ...

offf şükürler olsun ağlıyorum şu an

Geçmiş olsun canım ya valla benimkide tepişirken battaniyeyi geçiriyo kafasına bzen çok korkuyorum biran boş bırakmaya gelmiyor bunları

işte dört dörtlük olmak zorundayız çocukları ağlatmıyacaz çünkü biz bilerek ağlatıyoruz ya kaynanam 8 çocuk doğurmuş eşim 7. ama kaynanam hala der 8 çocuğun içinde en çok beni yoran artık hayattan bezdiren eşimmiş ağlarmış uyurmuş kalkınca kaldığı yerden devam edermiş ağlamaya sende böyleymişsin diyorum annende bişey yapamıyormuş hemde o kladar tecrubeye rağmen benden nasıl bekliyorsun ki doktor dedi bizim oğlan huysuz hiç bi sıkıntısı olmadığı halde ağlıyor bazen dünde öyleydi altını temizledik gazı yok kakasınıda kaptı ateşi yok hiç bişeyi yok yani ama çıldırdı çocuk bu böyle büyüycek aklı almıyor bazen galiba

ayy canım çok geçmiş olsun allah korumuş bende sürekli tetikteyim çok hareketli emir şapka kafasında durmaz hiç allah korumuş tekrar dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…